NecromantiA Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Αν ανάβει και ειναι κόκκινο τοτε άλλαξε το τροφοδοτικό με ενα παρόμοιο Εμένα ετσι έστρωσε και την βοήθεια αυτή μου έδωσαν απο το τεχνικό τμήμα Το δοκίμασα χωρίς τύχη ακόμη κόκκινο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Το δοκίμασα χωρίς τύχη ακόμη κόκκινο είναι βγαλε το απο τη πριζα 10 λεπτα και αποσύνδεσε και το καλωδιο του internet Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 βγαλε το απο τη πριζα 10 λεπτα και αποσύνδεσε και το καλωδιο του internet Το έκανα με το ίδιο αποτέλεσμα τα ξεσυνδεσα για 10 λεπτά αναβοσβήνει 2 φορές και μετά πάλι κόκκινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Άλλαξε τροφοδοτικό λεμεεεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Άλλαξε τροφοδοτικό λεμεεεεεΕίπε ότι άλλαξε χωρίς αποτέλεσμα :p Δοκίμασε με άλλο καλώδιο ethernet, αλλιώς τα έχει παίξει η συσκευή. Κουμπί Reset έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Είπε ότι άλλαξε χωρίς αποτέλεσμα :p Δοκίμασε με άλλο καλώδιο ethernet, αλλιώς τα έχει παίξει η συσκευή. Κουμπί Reset έχει; Restore κουμπί έχει κ που το πάτησα τίποτα δεν άλλαξε εννοείται ότι έχω δοκιμάσει κ άλλο ethernet καλώδιο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysfil Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Χαλασε το ειχα παθει και εγω με την ιδια συσκευη και μου εδωσαν αλλη πιο σταθερη που δουλευει ακομα χωρις προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Πατά reset για 40’’ Ως τελευταία,λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Πατά reset για 40’’ Ως τελευταία,λύση Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας κ την βοήθειά σας ή λύση ήταν πέταμα στα σκουπίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ εννοεις ;!!;;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Και γω το ειχα κανει 2 κομματια και σουτ στον καδο .. πραγματικα αχρηστη συσκευη ουτε χρονο μου ειχε κρατησει. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ingenius Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Τέλος εποχής... https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20210301-katargisi-tis-ypiresias-vodafone-full-sima/ Παράθεση http://oracleimg.com/admin/images/ocom/hp_ora_logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts