pgetsopoulos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εγω θα μεινω με τα 4 :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Αχαχαχα.... Το καλυτερο παντως ειναι να συνδιαζεις οτι σου αρεσει απ' ολα! Εγω εχω σαν βαση το 4 και εχω ''παρει'' 2-3 πραγματα που μου αρεζαν απμο τα αλλα(πχ οταν το γυρνας σε landscape, να κανει περιστροφη και οχι να βγαινει σα φακελος το ενα μεσα απο το αλλο κλπ) Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 στο 4 ετσι και αλλιως περιστροφη κανει :p ωραια ιδεα αυτη παντως :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εγω εχω προσπαθησει αλλα παντα κολλαει στον xplorer, δεν ξερω να το χειριστω καθολου. Απο χακ μονο να υπογραφει αυτοματα εφαρμογες εχω καταφερει να βαλω απο τον οδηγο που υπαρχει εδω στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εγω εχω προσπαθησει αλλα παντα κολλαει στον xplorer, δεν ξερω να το χειριστω καθολου. Απο χακ μονο να υπογραφει αυτοματα εφαρμογες εχω καταφερει να βαλω απο τον οδηγο που υπαρχει εδω στο site. Δοκίμασε να περάσεις τα αρχεία χειροκίνητα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4071264#post4071264 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Βασικα σημερα εκανα ακομη μια προσπαθεια, στο μαγαζι που κατεβασα τα εφε εγραφε οτι πρεπει πρωτα να χακαρω με το Norton του Coderus και μετα γραφει οτι θελεικ και τον xplore αλλα κολλαω σε ενα σημειο που γραφει οτι απο τον Norton πρεπει να σβησω 3αρχεια τα οποια δεν τα σβηνει με τιποτα. Τελος παντων το ξαναπαρατησα, δεν καταφερα τιποτα. Edited April 20, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) αντεγραψε και το installserver.exe που επισυναπτω στο C:\sys\bin. Στο C:\sys δεν μπορω να αντιγραψω τον φακελο bin ουτε να δημιουργησω αλλον φακελο μεσα εκει ουτε να τον διαγραψω. Τι λαθος εχει γινει? Οτι αρχεια ηταν να αντιγραψω στην C πρωτα τα περνουσα στο κινητο με το usb και μετα με το χplore στην C, υπαρχει και αλλος τροπος? Edited April 21, 2012 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Η συσκευή σου είναι χακαρισμένη? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 δείτε το χακ για αλλαγή χρώματος του swype στο καθημερινό.... Δυστυχώς μόνο για τις γλώσσες που έχει μέσα (μόνο το μαύρο έχω δοκιμάσει, και είναι τόσο απόλαυση να γράφεις που άρχισα να στέλνω στα αγγλικά στους φίλος μου :lol: ) αν μπορεί και ξέρει κάποιος, ας ανεβάσει και το ελληνικό αρχείο που ζητά και ας ζητήσει να το κάνει μαύρο... Ευχαριστώ σε όποιον το κάνει :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 αυτα τα mod κανουν και για E7?(belle) και αν που τα βρισκουμε γιατι χαθηκα εδω μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Στο C:\sys δεν μπορω να αντιγραψω τον φακελο bin ουτε να δημιουργησω αλλον φακελο μεσα εκει ουτε να τον διαγραψω. Τι λαθος εχει γινει? Οτι αρχεια ηταν να αντιγραψω στην C πρωτα τα περνουσα στο κινητο με το usb και μετα με το χplore στην C, υπαρχει και αλλος τροπος? Αν η συσκευή σου είναι χακαρισμένη, δες αν είναι ενεργοποιημένα τα patches στο ROMpatcher. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Αν η συσκευή σου είναι χακαρισμένη, δες αν είναι ενεργοποιημένα τα patches στο ROMpatcher. και στο x-plore οι επιλογες για εμφάνιση κρυφών και συστήματος φακέλων/αρχειων Edited April 21, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Υποτιθεται οτι εχω κανει ολα τα βηματα για να το χακαρω αλλα κατι μαλλον δεν γινεται σωστα. Εχω κουρατσει, τα παραταω!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Υποτιθεται οτι εχω κανει ολα τα βηματα για να το χακαρω αλλα κατι μαλλον δεν γινεται σωστα. Εχω κουρατσει, τα παραταω!:p πού ακριβώς κολλας? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) Γνωρίζει κανείς αν ********* κάνει όντως δουλειά ? Αν ναι, ξέρετε τα αρνητικά του ? Δηλαδή ποιες λειτουργίες καταστέλλει ούτως ώστε να κρατά 25% περισσότερο η μπαταρία του ? Edited April 22, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η ανάρτηση link προς site που διακινούν παράνομο περιεχόμενο Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) Γνωρίζει κανείς αν ********* κάνει όντως δουλειά ? Αν ναι, ξέρετε τα αρνητικά του ? Δηλαδή ποιες λειτουργίες καταστέλλει ούτως ώστε να κρατά 25% περισσότερο η μπαταρία του ? ειναι κάπως αμφιλεγόμενο. είχα χρησιμοποιήσει τις 3 πρώτες εκδόσεις αλλά δεν παρατήρησα κάποια διαφορά ούτε στην απόδοση ούτε στη κατανάλωση ιδιαίτερα,τσεκάροντας με το energy profiler. την τέταρτη δεν την κοιταξα δες πάντως τις απόψεις άλλων στο daily Edited April 22, 2012 by impreza_sti Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 πού ακριβώς κολλας? Στο ROM Patcher+ πρεπει να εχει γινει μπερδεμα αλλα θα ξαναπροσπαθησω οταν θα το κανω φορματ γιατι πρεπει να εχω κανει κατι λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Στο ROM Patcher+ πρεπει να εχει γινει μπερδεμα αλλα θα ξαναπροσπαθησω οταν θα το κανω φορματ γιατι πρεπει να εχω κανει κατι λαθος. το εγκαθιστας και δεν ενεργοποιούνται τα patches? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 στο 4 ετσι και αλλιως περιστροφη κανει :p ωραια ιδεα αυτη παντως :) Ακυρο, την V3 εχω σαν βαση, που οταν γυρνας τη συσκευη απο landscape σε portrait , η οθονη στο μενου ομως, οχι στις φωτο, εναλασσεται σαν να βγαινει ο ενας φακελος μεσα απ' τον αλλον! Αλλαξα λοιπον τη λειτουργια αυτη, βαζοντας στη θεση της, (δε θυμαμαι απο απο ποιο effect ειναι) αυτη, που γυρναει οπως στις φωτο...;) Ηταν το μονο που δε μου αρεζε στη V3 ... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ακυρο, την V3 εχω σαν βαση, που οταν γυρνας τη συσκευη απο landscape σε portrait , η οθονη στο μενου ομως, οχι στις φωτο, εναλασσεται σαν να βγαινει ο ενας φακελος μεσα απ' τον αλλον! Αλλαξα λοιπον τη λειτουργια αυτη, βαζοντας στη θεση της, (δε θυμαμαι απο απο ποιο effect ειναι) αυτη, που γυρναει οπως στις φωτο...;) Ηταν το μονο που δε μου αρεζε στη V3 ... εγώ πάλι θα ήθελα και στο Landscape και στις φωτογραφίες να κάνει το απλό εφέ κύλισης που κάνει με το deafult Νοκια Εvolve (στο evolve το κανει μόνο στις φωτογραφίες). Κατα τα άλλα μου αρέσουν πολύ τα v4 του Jin :p . Ειδικά η a la N9 είσοδος στο κεντρικό μενού. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Ρε παιδιά, έβαλα από το ημερήσιο φόρουμ το Music Player version 17.1.13, αλλά τώρα δεν μου ανοίγει καθόλου η Μουσική. Υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσω στον προεγκατεστημένο της Belle; Ή πάω φουλ για φλασάρισμα; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Ρε παιδιά, έβαλα από το ημερήσιο φόρουμ το Music Player version 17.1.13, αλλά τώρα δεν μου ανοίγει καθόλου η Μουσική. Υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσω στον προεγκατεστημένο της Belle; Ή πάω φουλ για φλασάρισμα; :what:ίσως άμα το απεγκαταστησεις? ή βρεις και βάλεις την έκδοση που χει η belle.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 ίσως άμα το απεγκαταστησεις? ή βρεις και βάλεις την έκδοση που χει η belle.. Δυστυχώς η «εγκατάσταση» έγινε με drag and drop φακέλων και αρχείων συστήματος, οπότε αυτή η λύση δεν υφίσταται. Μάλλον δεν τη γλιτώνω την αβαρεία τελικά. Πάω για φλασάρισμα. :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Δυστυχώς η «εγκατάσταση» έγινε με drag and drop φακέλων και αρχείων συστήματος, οπότε αυτή η λύση δεν υφίσταται. Μάλλον δεν τη γλιτώνω την αβαρεία τελικά. Πάω για φλασάρισμα. :what: βρες τα αρχεία που αντικατέστησες..κοιτώντας το πακέτο που κατέβασες και πέρασες στο κινητο..και πέρνα τα αυθεντικα αρχεία, «βγάζοντας» τα από άλλο κινητο, ή απ το firmware κατεβάζοντας το απ το navifirm κλπ..(αν κατάλαβες τι λέω:p) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 βρες τα αρχεία που αντικατέστησες..κοιτώντας το πακέτο που κατέβασες και πέρασες στο κινητο..και πέρνα τα αυθεντικα αρχεία, «βγάζοντας» τα από άλλο κινητο, ή απ το firmware κατεβάζοντας το απ το navifirm κλπ..(αν κατάλαβες τι λέω:p) Καλά, άστο. Θενξ για τη βοήθεια, αλλά εδώ και λίγη ώρα έβαλα τη νέα έκδοση του lagoskon, την εξελληνισμένη GR Delight 5.2 και την έχω κυριολεκτικά ΚΑΤΑΒΡΕΙ. :up: Το μόνο που μένει είναι το στήσιμο των εφαρμογών, αλλά χαλάλι. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts