Jump to content

[Symbian^3] Symbian - Hacks & Patches

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω θα μεινω με τα 4 :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 573
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αχαχαχα.... Το καλυτερο παντως ειναι να συνδιαζεις οτι σου αρεσει απ' ολα!

Εγω εχω σαν βαση το 4 και εχω ''παρει'' 2-3 πραγματα που μου αρεζαν απμο τα αλλα(πχ οταν το γυρνας σε landscape, να κανει περιστροφη και οχι να βγαινει σα φακελος το ενα μεσα απο το αλλο κλπ)

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

στο 4 ετσι και αλλιως περιστροφη κανει :p ωραια ιδεα αυτη παντως :)

Εγω εχω προσπαθησει αλλα παντα κολλαει στον xplorer, δεν ξερω να το χειριστω καθολου. Απο χακ μονο να υπογραφει αυτοματα εφαρμογες εχω καταφερει να βαλω απο τον οδηγο που υπαρχει εδω στο site.

Εγω εχω προσπαθησει αλλα παντα κολλαει στον xplorer, δεν ξερω να το χειριστω καθολου. Απο χακ μονο να υπογραφει αυτοματα εφαρμογες εχω καταφερει να βαλω απο τον οδηγο που υπαρχει εδω στο site.

Δοκίμασε να περάσεις τα αρχεία χειροκίνητα :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4071264#post4071264

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Βασικα σημερα εκανα ακομη μια προσπαθεια, στο μαγαζι που κατεβασα τα εφε εγραφε οτι πρεπει πρωτα να χακαρω με το Norton του Coderus και μετα γραφει οτι θελεικ και τον xplore αλλα κολλαω σε ενα σημειο που γραφει οτι απο τον Norton πρεπει να σβησω 3αρχεια τα οποια δεν τα σβηνει με τιποτα. Τελος παντων το ξαναπαρατησα, δεν καταφερα τιποτα. Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.

αντεγραψε και το installserver.exe που επισυναπτω στο C:\sys\bin.

Στο C:\sys δεν μπορω να αντιγραψω τον φακελο bin ουτε να δημιουργησω αλλον φακελο μεσα εκει ουτε να τον διαγραψω. Τι λαθος εχει γινει? Οτι αρχεια ηταν να αντιγραψω στην C πρωτα τα περνουσα στο κινητο με το usb και μετα με το χplore στην C, υπαρχει και αλλος τροπος?

Edited by Teo010

Η συσκευή σου είναι χακαρισμένη?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

δείτε το χακ για αλλαγή χρώματος του swype στο καθημερινό.... Δυστυχώς μόνο για τις γλώσσες που έχει μέσα (μόνο το μαύρο έχω δοκιμάσει, και είναι τόσο απόλαυση να γράφεις που άρχισα να στέλνω στα αγγλικά στους φίλος μου :lol: )

αν μπορεί και ξέρει κάποιος, ας ανεβάσει και το ελληνικό αρχείο που ζητά και ας ζητήσει να το κάνει μαύρο... Ευχαριστώ σε όποιον το κάνει :)

Στο C:\sys δεν μπορω να αντιγραψω τον φακελο bin ουτε να δημιουργησω αλλον φακελο μεσα εκει ουτε να τον διαγραψω. Τι λαθος εχει γινει? Οτι αρχεια ηταν να αντιγραψω στην C πρωτα τα περνουσα στο κινητο με το usb και μετα με το χplore στην C, υπαρχει και αλλος τροπος?

Αν η συσκευή σου είναι χακαρισμένη, δες αν είναι ενεργοποιημένα τα patches στο ROMpatcher.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αν η συσκευή σου είναι χακαρισμένη, δες αν είναι ενεργοποιημένα τα patches στο ROMpatcher.

και στο x-plore οι επιλογες για εμφάνιση κρυφών και συστήματος φακέλων/αρχειων

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.

Υποτιθεται οτι εχω κανει ολα τα βηματα για να το χακαρω αλλα κατι μαλλον δεν γινεται σωστα. Εχω κουρατσει, τα παραταω!:p

Υποτιθεται οτι εχω κανει ολα τα βηματα για να το χακαρω αλλα κατι μαλλον δεν γινεται σωστα. Εχω κουρατσει, τα παραταω!:p

πού ακριβώς κολλας?

Γνωρίζει κανείς αν ********* κάνει όντως δουλειά ? Αν ναι, ξέρετε τα αρνητικά του ? Δηλαδή ποιες λειτουργίες καταστέλλει ούτως ώστε να κρατά 25% περισσότερο η μπαταρία του ? Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η ανάρτηση link προς site που διακινούν παράνομο περιεχόμενο

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Γνωρίζει κανείς αν ********* κάνει όντως δουλειά ? Αν ναι, ξέρετε τα αρνητικά του ? Δηλαδή ποιες λειτουργίες καταστέλλει ούτως ώστε να κρατά 25% περισσότερο η μπαταρία του ?

ειναι κάπως αμφιλεγόμενο. είχα χρησιμοποιήσει τις 3 πρώτες εκδόσεις αλλά δεν παρατήρησα κάποια διαφορά ούτε στην απόδοση ούτε στη κατανάλωση ιδιαίτερα,τσεκάροντας με το energy profiler. την τέταρτη δεν την κοιταξα

δες πάντως τις απόψεις άλλων στο daily

Edited by impreza_sti

πού ακριβώς κολλας?

Στο ROM Patcher+ πρεπει να εχει γινει μπερδεμα αλλα θα ξαναπροσπαθησω οταν θα το κανω φορματ γιατι πρεπει να εχω κανει κατι λαθος.

Στο ROM Patcher+ πρεπει να εχει γινει μπερδεμα αλλα θα ξαναπροσπαθησω οταν θα το κανω φορματ γιατι πρεπει να εχω κανει κατι λαθος.

το εγκαθιστας και δεν ενεργοποιούνται τα patches?

στο 4 ετσι και αλλιως περιστροφη κανει :p ωραια ιδεα αυτη παντως :)

Ακυρο, την V3 εχω σαν βαση, που οταν γυρνας τη συσκευη απο landscape σε portrait , η οθονη στο μενου ομως, οχι στις φωτο, εναλασσεται σαν να βγαινει ο ενας φακελος μεσα απ' τον αλλον!

Αλλαξα λοιπον τη λειτουργια αυτη, βαζοντας στη θεση της, (δε θυμαμαι απο απο ποιο effect ειναι) αυτη, που γυρναει οπως στις φωτο...;)

Ηταν το μονο που δε μου αρεζε στη V3 ...

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Ακυρο, την V3 εχω σαν βαση, που οταν γυρνας τη συσκευη απο landscape σε portrait , η οθονη στο μενου ομως, οχι στις φωτο, εναλασσεται σαν να βγαινει ο ενας φακελος μεσα απ' τον αλλον!

Αλλαξα λοιπον τη λειτουργια αυτη, βαζοντας στη θεση της, (δε θυμαμαι απο απο ποιο effect ειναι) αυτη, που γυρναει οπως στις φωτο...;)

Ηταν το μονο που δε μου αρεζε στη V3 ...

εγώ πάλι θα ήθελα και στο Landscape και στις φωτογραφίες να κάνει το απλό εφέ κύλισης που κάνει με το deafult Νοκια Εvolve (στο evolve το κανει μόνο στις φωτογραφίες). Κατα τα άλλα μου αρέσουν πολύ τα v4 του Jin :p . Ειδικά η a la N9 είσοδος στο κεντρικό μενού.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• 2 weeks later...
Ρε παιδιά, έβαλα από το ημερήσιο φόρουμ το Music Player version 17.1.13, αλλά τώρα δεν μου ανοίγει καθόλου η Μουσική. Υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσω στον προεγκατεστημένο της Belle; Ή πάω φουλ για φλασάρισμα; :what:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε παιδιά, έβαλα από το ημερήσιο φόρουμ το Music Player version 17.1.13, αλλά τώρα δεν μου ανοίγει καθόλου η Μουσική. Υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσω στον προεγκατεστημένο της Belle; Ή πάω φουλ για φλασάρισμα; :what:
ίσως άμα το απεγκαταστησεις? ή βρεις και βάλεις την έκδοση που χει η belle..

ίσως άμα το απεγκαταστησεις? ή βρεις και βάλεις την έκδοση που χει η belle..

Δυστυχώς η «εγκατάσταση» έγινε με drag and drop φακέλων και αρχείων συστήματος, οπότε αυτή η λύση δεν υφίσταται. Μάλλον δεν τη γλιτώνω την αβαρεία τελικά. Πάω για φλασάρισμα. :what:

Δυστυχώς η «εγκατάσταση» έγινε με drag and drop φακέλων και αρχείων συστήματος, οπότε αυτή η λύση δεν υφίσταται. Μάλλον δεν τη γλιτώνω την αβαρεία τελικά. Πάω για φλασάρισμα. :what:

βρες τα αρχεία που αντικατέστησες..κοιτώντας το πακέτο που κατέβασες και πέρασες στο κινητο..και πέρνα τα αυθεντικα αρχεία, «βγάζοντας» τα από άλλο κινητο, ή απ το firmware κατεβάζοντας το απ το navifirm κλπ..(αν κατάλαβες τι λέω:p)

βρες τα αρχεία που αντικατέστησες..κοιτώντας το πακέτο που κατέβασες και πέρασες στο κινητο..και πέρνα τα αυθεντικα αρχεία, «βγάζοντας» τα από άλλο κινητο, ή απ το firmware κατεβάζοντας το απ το navifirm κλπ..(αν κατάλαβες τι λέω:p)

Καλά, άστο. Θενξ για τη βοήθεια, αλλά εδώ και λίγη ώρα έβαλα τη νέα έκδοση του lagoskon, την εξελληνισμένη GR Delight 5.2 και την έχω κυριολεκτικά ΚΑΤΑΒΡΕΙ. :up:

Το μόνο που μένει είναι το στήσιμο των εφαρμογών, αλλά χαλάλι. :D