panosz75 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 θες κάτι τέτοιο? Δυστυχώς δεν μου κάνει το Sports Tracker. Το έχω και το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια, ξέρω πόσο χρήσιμο είναι αλλά θέλω να μπορώ να στείλω μία τοποθεσία που έχω αποθηκευμένη στους χάρτες σε άλλο χρήστη. Αυτό παλιότερα γινόταν από την εφαρμογή Ορόσημα. Επέλεγες αποστολή μέσω μηνύματος MMS ή μέσω Bluetooth, και πήγαινε στον χρήστη που ήθελες. Άνοιγε το link, αποθηκεύονταν στους Χάρτες και είχε στα χέρια του την τοποθεσία ή τη διαδρομή που του έστελνες. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 "αλλά θέλω να μπορώ να στείλω μία τοποθεσία που έχω αποθηκευμένη στους χάρτες σε άλλο χρήστη" To Nokia Maps έχει την επιλογή να κάνεις κοινή χρήση με sms ή email μια συγκεκριμένη τοποθεσία (υποθέτω ότι και ο άλλος πρέπει να έχει Νοκια) "Άνοιγε το link, αποθηκεύονταν στους Χάρτες και είχε στα χέρια του την τοποθεσία ή τη διαδρομή που του έστελνες." Το viewranger http://store.ovi.com/content/26345?clickSource=search&pos=1 μπορείς να καταγράψεις μια διαδρομή (track) να την αποθηκεύσεις σαν gpx ή να την μετατρέψεις σε routes. Οπότε παίρνεις το αρχείο αυτό και το στέλνεις όπου θέλεις. (οπότε το στέλνεις και σε συσκευές που δεν έχουν Νοκια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Έχω το ΝΟΚΙΑ 5800 και δεν βρίσκει καν το δορυφόρο. Τι πρέπει να κάνω;; Να απενεργοποιήσω το Α-GPS; Αυτό πως γίνεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 τι έγινε ρε παιδιά;; που πήγαν τα ελληνικά στην web έκδοση των Nokia Maps;;; παπαλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 το νοκια maps που εχει το N8 δεν πιανει μια μπροστα στο νοκια maps Που εχει 5800 πραγματικα καπου στις αναβαθμησεις μεταξυ τις αννα καταστραφηκε το προγραμμα. δειχνει πλεον οτι να ναι και δεν εχεις τις επιλογες που εχει στο παλιο και καλο 5800 (π.χ ενδιαμεσα σημεια σε διαδρομες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Υπαρχει προβλημα με τους αριθμους των οδων στο nokia maps ή ειναι η ιδεα μου; Ο,τι αριθμο και να επιλεξω πηγαινει παντα σε εναν συγκεκριμενο δικο του.. Υπαρχει καποιο εναλλακτικο προγραμμα, εξισου καλο, αλλα να δεχεται και αριθμους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Υπαρχει προβλημα με τους αριθμους των οδων στο nokia maps ή ειναι η ιδεα μου; Ο,τι αριθμο και να επιλεξω πηγαινει παντα σε εναν συγκεκριμενο δικο του.. Υπαρχει καποιο εναλλακτικο προγραμμα, εξισου καλο, αλλα να δεχεται και αριθμους; τι εννοείς? Κατά την πλοήση ή κατά την εύρεση στον χάρτη? Αν λες για το 2ο σε κανένα πρόγραμμα δεν πρόκειται να βρεις τόση ακρίβεια Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Κατα την πλοηγηση. Σιγουρα υπαρχουν gps προγραμματα που να σε πηγαινουν ακριβως στον αριθμο που θελεις.. Δε γινεται να ψαχνω μια λεωφορο με 500+ αριθμους, να θελω να παω στην αρχη και να με πηγαινει στη μεση ή στο τελος!! Το sygic ειναι καλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Κατα την πλοηγηση. Σιγουρα υπαρχουν gps προγραμματα που να σε πηγαινουν ακριβως στον αριθμο που θελεις.. Δε γινεται να ψαχνω μια λεωφορο με 500+ αριθμους, να θελω να παω στην αρχη και να με πηγαινει στη μεση ή στο τελος!! Το sygic ειναι καλο; Μια χαρά είναι το sygic αλλά sorry σε μένα αυτό που αναφέρεις δεν μου το κάνει, με οδηγεί στον συγκεκριμένο αριθμό που δηλώνω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Για το nokia maps μιλας; Το οποιο ειναι default στο κινητο; Ή εχεις εγκαταστησει και κατι ακομη; Επισης το επομενο σπαστικο ειναι οτι γραφω μια οδο, και επειδη αυτη υπαρχει σε πολλες περιοχες, θα πρεπει μετα να ξερω και το τκ της περιοχης!!! Εντελως κουφο! Ενω αλλα προγραμματα που ειχα σε αλλα κινητα, οταν εγραφα την οδο, μου εβγαζει περιοχες ( αθηνα,βυρωνας,γκαζι κτλ.. ) οποτε και διαλεγα αντιστοιχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Για το nokia maps μιλας; Το οποιο ειναι default στο κινητο; Ή εχεις εγκαταστησει και κατι ακομη; Επισης το επομενο σπαστικο ειναι οτι γραφω μια οδο, και επειδη αυτη υπαρχει σε πολλες περιοχες, θα πρεπει μετα να ξερω και το τκ της περιοχης!!! Εντελως κουφο! Ενω αλλα προγραμματα που ειχα σε αλλα κινητα, οταν εγραφα την οδο, μου εβγαζει περιοχες ( αθηνα,βυρωνας,γκαζι κτλ.. ) οποτε και διαλεγα αντιστοιχα! ναι για το default μιλαω, τωρα το αλλο το θεμα με τους τ.κ οντως ειναι σπαστικο, ψαξε στα γνωστα τα 'μαγαζια' για το sygic Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Επισης το επομενο σπαστικο ειναι οτι γραφω μια οδο, και επειδη αυτη υπαρχει σε πολλες περιοχες, θα πρεπει μετα να ξερω και το τκ της περιοχης!!! Εντελως κουφο! Ενω αλλα προγραμματα που ειχα σε αλλα κινητα, οταν εγραφα την οδο, μου εβγαζει περιοχες ( αθηνα,βυρωνας,γκαζι κτλ.. ) οποτε και διαλεγα αντιστοιχα! καλημέρα. Γράψε την οδό που θέλεις-κενό-αριθμό-κενό-περιοχή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Για το nokia maps μιλας; Το οποιο ειναι default στο κινητο; Ή εχεις εγκαταστησει και κατι ακομη; Επισης το επομενο σπαστικο ειναι οτι γραφω μια οδο, και επειδη αυτη υπαρχει σε πολλες περιοχες, θα πρεπει μετα να ξερω και το τκ της περιοχης!!! Εντελως κουφο! Ενω αλλα προγραμματα που ειχα σε αλλα κινητα, οταν εγραφα την οδο, μου εβγαζει περιοχες ( αθηνα,βυρωνας,γκαζι κτλ.. ) οποτε και διαλεγα αντιστοιχα! πρεπει να προσαρμοζομαστε καθε φορα. στο navigon πχ σου ζηταει οδο,μετα σου βγαζει να δωσεις πολη,μετα χωρα,κτλ.. εδω το νοκια ειναι πολυ πιο ευχρηστο,δινεις οπως τα ειπε η νεκταρια, οδο,αριθμο,περιοχη με κενο βεβαια το καθε ενα,και σε παει ακριβως! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Εισαστε σιγουροι οτι ο αριθμος δουλευει; Εμενα με παει παντα λαθος. Παντα σε ενα συγκεκριμενο με παει, αναλογα την οδο. Πχ ειτε 20, ειτε 100, με παει στο 60 πχ.. Βεβαια δε το κανει παντα.. Θα δοκιμασω και το sygic και θα δω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 για να χρησιμοποιησω το gps στο 808 στον δρομο επιλεγω οδηγηση ? για να το συνδιασω με το οδηγοι υπαρχει περιπτωση? οταν επιλεξω χαρτες εννοει απλα να δειχνει που ειμαι και καποια σημεια ενδιαφεροντος? και αυτο μπορει να συνδιαστει με το οδηγοι? δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα το προγραμμα λογω σπασμενου ποδιου και θα φυγω την αλλη βδομαδα ταξιδι και λεω να μαθω τις λειτουργειες σας ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 για να χρησιμοποιησω το gps στο 808 στον δρομο επιλεγω οδηγηση ? για να το συνδιασω με το οδηγοι υπαρχει περιπτωση? οταν επιλεξω χαρτες εννοει απλα να δειχνει που ειμαι και καποια σημεια ενδιαφεροντος? και αυτο μπορει να συνδιαστει με το οδηγοι? δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα το προγραμμα λογω σπασμενου ποδιου και θα φυγω την αλλη βδομαδα ταξιδι και λεω να μαθω τις λειτουργειες σας ευχαριστω! Ταξίδι εντός ή εκτός Ελλάδας? Αν είναι εκτός φρόντισε να βάλεις τον αντίστοιχο χάρτη από το nokia suite. Η "οδήγηση" είναι έκδοση του nokia maps για οδήγηση (προφανώς). Οι "χάρτες" είναι το πλήρες πρόγραμμα. Μέσω αυτού μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το "οδήγηση" αλλά και πλοήγηση προς τα κάπου με ποζοπορεία κτλ. Είναι δηλαδή η πλήρης σουίτα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 για να χρησιμοποιησω το gps στο 808 στον δρομο επιλεγω οδηγηση ? για να το συνδιασω με το οδηγοι υπαρχει περιπτωση? οταν επιλεξω χαρτες εννοει απλα να δειχνει που ειμαι και καποια σημεια ενδιαφεροντος? και αυτο μπορει να συνδιαστει με το οδηγοι? δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα το προγραμμα λογω σπασμενου ποδιου και θα φυγω την αλλη βδομαδα ταξιδι και λεω να μαθω τις λειτουργειες σας ευχαριστω! πεντε λεπτα να παιξεις λιγο με τις εφαρμογες αυτες θα το πιασεις το νοημα. η οδηγηση ειναι για να βαλεις κατευθειαν τον προορισμο που θες ενω οι χαρτες σου δειχνουν απλα το χαρτη, πατωντας και την κοκκινη τελεια εντοπιζει το στιγμα σου οποτε μπορεις να δεις τι υπαρχει τριγυρω και μετα απο εκει μπορεις να ζητησεις να σου κανει και πλοηγηση προς καπου βαζοντας διευθυνση ή πχ αν εχεις βρει το σημειο πανω στο χαρτη, κρατας πατημενο το δαχτυλο σου εκει και του πατας να σε παει (drive here, walk here) κατι τετοιο λεει. Γενικα ειναι πανευκολο στο χειρισμο. και εννοειται πως για οποια χωρα θες,πρεπει να εχεις κατεβασει τους αντιστοιχους χαρτες απο το νοκια suite.. συν τις φωνητικες οδηγιες..αν το ανοιξεις το suite και πας χαρτες θα τα δεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 σας υπερευχαριστω. οποτε για ελλαδα βαζω το οδηγηση και το χαρτες (συν αυτο με την κοκκινη τελεια) μου ακουγεται τελειο για περιπατους στο εξωτερικο. ποτε δεν ειχα προβλημα να βρω κατι εκτος ελλαδος αλλα η τεχνολογια τα κανει ολα πανευκολα!!! να στε καλα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 πριν από λίγο σύνδεσα το τίμιο αν και 2 ετών Ν8 στην σουίτα και μου κατέβασε update στους χάρτες και στην φωνητική :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 παιδια οι χαρτες ηταν καταπληκτικοι. μια χαρα δουλεψανε χωρις κανενα προβλημα και ειχε μεχρι και κατι χωματοδρομους στα συνορα που ημουν για βουλγαρια μεχρι και τις διακλαδωσεις για τα μαντρια!! πολυ ικανοποιημενος αφου φυλαξα στο συρταρι ενα destinator a3850 που ειχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 πριν από λίγο σύνδεσα το τίμιο αν και 2 ετών Ν8 στην σουίτα και μου κατέβασε update στους χάρτες και στην φωνητική :) Mαζι του (n8) θα γερασουμε φιλε!!!Οι χαρτες του ειναι πολυ ολοκληρωμενοι....:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Σήμερα σύνδεσα το Ν8 στο Nokia Suite και μου έκανε αναβάθμιση στους χάρτες. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 To έκανα και ε΄γω μέσω ota διαφορές δεν είδα ακόμα Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Ναι και στο 808 το ίδιο. Αχ μας σκέφτονται ακόμα.....:w00t: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Στο 5800 γιατί δεν γίνεται αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts