Jump to content

[Symbian^3] Nokia Maps (ex. Ovi Maps)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

.3 :).....το μονο που παρατήρησα ειναι οτι δεν ειχε φωνητικές οδηγίες.αλλα λογικο μου φαίνεται γιατι περπατώντας μπορεις να κοιτάξεις το κινητο χωρις να τρακαρεις καπου :p

έχει φωνητικές οδηγίες, πήγαινε: ρυθμίσεις εφαρμογών,εφαρμογές χάρτη, χάρτες & πεζοπορία, φωνητική καθοδήγηση και στις επιλογές θα σου βγάλει και Ελληνικά με ονόματα, επέλεξε αυτό και θα το κατεβάσει μόνο του (ένα μικρό αρχειάκι είναι).

• Απαντήσεις 962
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ από χτες εχω την 3.08 και είναι όλα μια χαρά κανένα πρόβλημα!!!;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

έχει φωνητικές οδηγίες, πήγαινε: ρυθμίσεις εφαρμογών,εφαρμογές χάρτη, χάρτες & πεζοπορία, φωνητική καθοδήγηση και στις επιλογές θα σου βγάλει και Ελληνικά με ονόματα, επέλεξε αυτό και θα το κατεβάσει μόνο του (ένα μικρό αρχειάκι είναι).

Εμενα δεν μου βγαζει τα Ελληνικα!!:(

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Εμενα δεν μου βγαζει τα Ελληνικα!!:

Έχεις εγκαταστήσει την 3.08? γιατι στις προηγούμενες δεν έχει.

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

Εμενα δεν μου βγαζει τα Ελληνικα!!:

Έχεις εγκαταστήσει την 3.08? γιατι στις προηγούμενες δεν έχει.

Ναι αυτην εχω με map version 0.2.43.117

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

Ναι αυτην εχω με map version 0.2.43.117

Εχω και γω την 3.08 αλλα map version 0.2.42.122 , κανω αναζητηση για νεους χαρτες αλλα δεν μου βγαζει τιποτα. Τι κανω λαθος?:(

Και εγω ακριβως τα ιδια εχω, την 3.08 με map version 0.2.42.122 την εκδοση 0.2.43.117 ουτε εμενα μου την βγαζει σαν αναβαθμιση.Το περιεργο ειναι οτι αν πας να βαλεις την ελλαδα απο το ovi suite σου βγαζει μια εκδοση με 86.1mb (αυτον νομιζω οτι εχω περασμενο) ενω αν πας να την βαλεις απο το κινητο ειναι χωριτικοτητας 78mb αν θυμαμε καλα!!!Γιατι συμβαινει αυτο??Μεγαλη διαφορα ο ενας με τον αλλον ετσι δεν ειναι?Αυτοι οι 2 χαρτες ειναι διαφορετικοι?Ποιος ειναι ο ποιος νεος και ολοκληρωμενος???Και ποιος απο τους 2 ειναι ο 0.2.43.117?? Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Εχω και γω την 3.08 αλλα map version 0.2.42.122 , κανω αναζητηση για νεους χαρτες αλλα δεν μου βγαζει τιποτα. Τι κανω λαθος?:(

Τι νέους χάρτες θελεις να σου βγάλει αφου τους έχεις? (3.08 map version 0.2.42.122) το ιδιο εχω και εγω, την φωνητικη καθοδηγηση στην πεζοπορια δεν θα την βρεις στις ενημερωσεις αλλα απ τις ρυθμισεις ,ακολουθησε τα παρακατω βηματα:1)ρυθμισεις, 2)ρυθμισεις εφαρμογων,

3)εφαρμογες χαρτη, 4)χαρτες & πεζοπορια, 5)φωνητικη καθοδηγηση. Οταν κανεις επιλογη θα δεις οτι εχει και Ελληνικα με ονοματα, επελεξε το και θα σου εγκαταστησει ενα μικρο αρχειακι και τελος.

Δυστυχως δεν μου εχει Ελληνικα, εχει Αγγλικα και αλλες γλωσσες αλλα οχι Ελληνικα. Μηπως πρεπει να κατεβασω κατι?

Τι νέους χάρτες θελεις να σου βγάλει αφου τους έχεις? (3.08 map version 0.2.42.122) το ιδιο εχω και εγω, την φωνητικη καθοδηγηση στην πεζοπορια δεν θα την βρεις στις ενημερωσεις αλλα απ τις ρυθμισεις ,ακολουθησε τα παρακατω βηματα:1)ρυθμισεις, 2)ρυθμισεις εφαρμογων,

3)εφαρμογες χαρτη, 4)χαρτες & πεζοπορια, 5)φωνητικη καθοδηγηση. Οταν κανεις επιλογη θα δεις οτι εχει και Ελληνικα με ονοματα, επελεξε το και θα σου εγκαταστησει ενα μικρο αρχειακι και τελος.

εγω παντως παταω ρυθμισεις,ρυθμισεις εφαρμογων κ μετα δεν μου εχει επιλογη εφαρμογες χαρτη....το μονο που εχει σχεση με το gps ειναι μια επιλογη εντοπισμος θεσης αλλα εκει κανεις αλλες ρυθμισεις

ο φιλος μαλλον εννοει να μπεις στις ρυθμισεις του nokia maps και να κανεις τα παραπανω βηματα και οχι στις ρυθμισεις του τηλεφωνου που καταλαθος μπηκες....

ο φιλος μαλλον εννοει να μπεις στις ρυθμισεις του nokia maps και να κανεις τα παραπανω βηματα και οχι στις ρυθμισεις του τηλεφωνου που καταλαθος μπηκες....

οχι φιλε απ τις ρυθμίσεις του τηλεφωνου γίνεται, αν μπεις εκει και ακολουθησεις τα βήματα που γράφω θα το βρεις.(αλλωστε στις ρυθμισεις του nokia maps δεν εχει ρυθμισεις εφαρμογων)

οχι φιλε απ τις ρυθμίσεις του τηλεφωνου γίνεται, αν μπεις εκει και ακολουθησεις τα βήματα που γράφω θα το βρεις.(αλλωστε στις ρυθμισεις του nokia maps δεν εχει ρυθμισεις εφαρμογων)

Στο nokia maps υπαρχουν αυτες οι ρυθμισεις , απλως μπαινεις και απο τις ρυθμισεις τηλ

Στο nokia maps υπαρχουν αυτες οι ρυθμισεις , απλως μπαινεις και απο τις ρυθμισεις τηλ

σωστός, αλλα νομιζω οτι ειναι πιο ευκολα απ τις ρυθμίσεις τηλ.

εγω παντως παταω ρυθμισεις,ρυθμισεις εφαρμογων κ μετα δεν μου εχει επιλογη εφαρμογες χαρτη....το μονο που εχει σχεση με το gps ειναι μια επιλογη εντοπισμος θεσης αλλα εκει κανεις αλλες ρυθμισεις

τι να σου πω, δεν ξερω, ριξε μια ματια στην φωτο

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

τι να σου πω, δεν ξερω, ριξε μια ματια στην φωτο

ακριβως ετσι ειναι κ μενα μονο που δεν εχει αυτην την επιλογη.δεν ξερω γιατι.απο μεσα απο το ovi maps οταν παταω καθοδηγηση πεζοπορειας μου βγαζει καμια,beeps and vibrations,German,English.μονο αυτα τα Ελληνικα δεν τα εχει. να πω οτι εχω την v3.06 map version 0.2.42.122

ακριβως ετσι ειναι κ μενα μονο που δεν εχει αυτην την επιλογη.δεν ξερω γιατι.απο μεσα απο το ovi maps οταν παταω καθοδηγηση πεζοπορειας μου βγαζει καμια,beeps and vibrations,German,English.μονο αυτα τα Ελληνικα δεν τα εχει. να πω οτι εχω την v3.06 map version 0.2.42.122

Και σε μενα βρε παιδια δεν εχει τα Ελληνικα!!Που στο καλο ειναι;Θα τρελαθουμε τελειως!!!:wacko:

Αν γράφει τις χώρες στα Αγγλικά δεν την εμανίζει την ελληνική καθοδήγηση. Δοκιμάστε να ξανακατεβάσετε το Χάρτη και να διαβάσει από το Σερβερ στα ελληνικά τις χώρες και τις καθοδηγήσεις και λογικά θα την εμφανισει τώρα. Κάποιο bug πρέπει να είναι.
Xiaomi Mi 9T 128GB

Και σε μενα βρε παιδια δεν εχει τα Ελληνικα!!Που στο καλο ειναι;Θα τρελαθουμε τελειως!!!:wacko:

Ωπα παιδιά μιλάμε για την Beta εκδοση 3.08 για αυτην εχει ξεκινησει η συζητηση. στην 3.06 οπως και στη beta 3.07 δεν εχει

Αν γράφει τις χώρες στα Αγγλικά δεν την εμανίζει την ελληνική καθοδήγηση. Δοκιμάστε να ξανακατεβάσετε το Χάρτη και να διαβάσει από το Σερβερ στα ελληνικά τις χώρες και τις καθοδηγήσεις και λογικά θα την εμφανισει τώρα. Κάποιο bug πρέπει να είναι.

Τις χωρες τις γραφει στα ελληνικα!!Το ξαναδοκιμασα αλλα τιποτα.:mad:

Τις χωρες τις γραφει στα ελληνικα!!Το ξαναδοκιμασα αλλα τιποτα.:mad:

Δοκίμασε να ξεκινησεις να κατεβαζεις μια αλλη πεζοπορια (πχ Γερμανικά,Δανέζικα,Φιλανδικα με ονοματα οδων) . Μολις ξεκινησει θα πρέπει να βγάλει στο φόντο και τα Ελληνικά . Κάνε ακύρωση όποια επέλεξες και κατέβασε τα Ελληνικά!!!

Έτσι δουλεύει????:worry:

Xiaomi Mi 9T 128GB

Δοκίμασε να ξεκινησεις να κατεβαζεις μια αλλη πεζοπορια (πχ Γερμανικά,Δανέζικα,Φιλανδικα με ονοματα οδων) . Μολις ξεκινησει θα πρέπει να βγάλει στο φόντο και τα Ελληνικά . Κάνε ακύρωση όποια επέλεξες και κατέβασε τα Ελληνικά!!!

Μπραβο ρε μεγαλε!!! Ενταξει τωρα.Γιατι ομως ρε παιδια μας παιδευουν ετσι;Χαθηκε να την ειχαν απο την αρχη;Και πως το βρηκες;Ευχαριστω παντως.:D

Ναι όντως έτσι δουλεύει.Επιτέλους ελληνικά και στην φωνητική πεζοπορία-Μπράβο.Εχω κάποιες ερωτησούλες. 1)Ένας φίλος ποιο πάνω ο giorgos1966 μας είπε για έναν νέο χάρτη με την έκδοση 0.2.43.117.Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτην την έκδοση? 2)Γιατί ο χάρτης της ελλάδος εμφανίζεται σε 2 μεγέθη ένα στα 86mb και ένας στα 78mb.Είναι διαφορετικοί η όχι? 3)Πείτε μου αν μπορείτε στην έκδοση 3.06 με ποιο τρόπο σβήνουμε όποιους χάρτες χωρών δεν θέλουμε να έχουμε?Επείγει!!!Σορρυ αν κούρασα.Ευχαριστώ

Οντως, ετσι βγαζει τα Ελληνικα....Τι βλακεια ομως...θα πρεπει να κανουμε αλχημειες???

Εμενα παλι ρε παιδια, οταν συνδεομαι με το ovi suite στους χαρτες, μου βγαζει :

Maps is running on your device

It seems that you have the Maps appilication running on your device.

To continue please close Maps...

Η πλακα ομως ειναι οτι δεν εχω ανοιχτους τους χαρτες στο κινητο...:(

Edited by Doukas_F

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb