pexths Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Φιλε Doukas_F σε ευχαριστω πολυ.κολλησα και δεν το εβρισκα με τιποτα. Ωραια η καινουρια εκδοση.διαφορετικη.τα εικονιδια που ειναι σε ξεχωριστο μενου,μαλλον δευτερευοντα εως αδιαφορα για εμενα.οποτε ολα καλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Παιδια αξιζει να βαλουμε την 3.07 η να αφησουμε την 3.06??Εχει bug τελικα η οχι??Οποια παιδια την εχουν βαλει και τους λειτουργει σωστα η το αντιθετο παρακαλω να βοηθησουν!!!;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) Παιδια αξιζει να βαλουμε την 3.07 η να αφησουμε την 3.06??Εχει bug τελικα η οχι??Οποια παιδια την εχουν βαλει και τους λειτουργει σωστα η το αντιθετο παρακαλω να βοηθησουν!!!;) Oταν με το καλο βγει η 3.07 final (φιξαρουν τα bug)τοτε βαλτην ασε ακομα την 3.06..(προσωπικη αποψη) Edited April 18, 2011 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Καλημέρα παιδιά στο νέο ovi maps, αν πατήσω αναζήτηση, εμφανίζει το υπομενού του, αλλά μόλις πατήσω τη μεσαία καρτέλα (με τις παράλληλες γραμμές), σβήνει τελείως η εφαρμογή. Το έχει τσεκάρει κανείς? επίσης, από αρκετό καιρό τώρα (υποπτεύομαι μετά την αναβάθμιση σε pr1.1) στον εντοπισμό θέσης, αν επιλέξω τη μέθοδο εντοπισμού "βάσει δικτύου", τότε όποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί GPS, σταματά να αποκρίνεται. Καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Παιδια αξιζει να βαλουμε την 3.07 η να αφησουμε την 3.06??Εχει bug τελικα η οχι??Οποια παιδια την εχουν βαλει και τους λειτουργει σωστα η το αντιθετο παρακαλω να βοηθησουν!!!;) στο νέο ovi maps, αν πατήσω αναζήτηση, εμφανίζει το υπομενού του, αλλά μόλις πατήσω τη μεσαία καρτέλα (με τις παράλληλες γραμμές), σβήνει τελείως η εφαρμογή. Όποιος άλλος μπορεί να το τσεκάρει, ας μας πει. Μπορεί να υπάρχει αλλού πρόβλημα και να συμβαίνει μόνο στο δικό μου. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 στο νέο ovi maps, αν πατήσω αναζήτηση, εμφανίζει το υπομενού του, αλλά μόλις πατήσω τη μεσαία καρτέλα (με τις παράλληλες γραμμές), σβήνει τελείως η εφαρμογή. Όποιος άλλος μπορεί να το τσεκάρει, ας μας πει. Μπορεί να υπάρχει αλλού πρόβλημα και να συμβαίνει μόνο στο δικό μου. γενικα εχει διαφορα προβληματα και γενικα δεν ειναι ακομα πολυ σταθερο. δοκιμασε να το ξαναεγκαταστησεις. ετσι καταφερα να το σταθεροποιησω καπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Καλημέρα παιδιά στο νέο ovi maps, αν πατήσω αναζήτηση, εμφανίζει το υπομενού του, αλλά μόλις πατήσω τη μεσαία καρτέλα (με τις παράλληλες γραμμές), σβήνει τελείως η εφαρμογή. Το έχει τσεκάρει κανείς? επίσης, από αρκετό καιρό τώρα (υποπτεύομαι μετά την αναβάθμιση σε pr1.1) στον εντοπισμό θέσης, αν επιλέξω τη μέθοδο εντοπισμού "βάσει δικτύου", τότε όποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί GPS, σταματά να αποκρίνεται. Καμιά ιδέα κανείς? δεν το χω βαλει γιατι ειναι Beta ακομη οποτε λογικα εχει bug,στον εντοπισμο θεσης βαλε το ενσωματωμενο GPS και θα εισαι οκ:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) δεν το χω βαλει γιατι ειναι Beta ακομη οποτε λογικα εχει bug,στον εντοπισμο θεσης βαλε το ενσωματωμενο GPS και θα εισαι οκ:) experimental ειναι ουτε καν beta- γενικα λειτουργει καλα αλλα πρεπει να κανεις σωστη εγκατασταση. εμενα την τριτη φορα εκατσε σωστα και αφου εβγαλα το nokia bots Καλημέρα παιδιά στο νέο ovi maps, αν πατήσω αναζήτηση, εμφανίζει το υπομενού του, αλλά μόλις πατήσω τη μεσαία καρτέλα (με τις παράλληλες γραμμές), σβήνει τελείως η εφαρμογή. Το έχει τσεκάρει κανείς? επίσης, από αρκετό καιρό τώρα (υποπτεύομαι μετά την αναβάθμιση σε pr1.1) στον εντοπισμό θέσης, αν επιλέξω τη μέθοδο εντοπισμού "βάσει δικτύου", τότε όποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί GPS, σταματά να αποκρίνεται. Καμιά ιδέα κανείς? δεν εχω ομοιο προβλημα με το νεο maps. εχω την εντυπωση οτι αν εχεις βαλει στα προγραμματα να μην ζητανε δικτυο εχεις αυτο το προβλημα αλλα για δες τις ρυθμισεις στα προγραμματα πλοηγησης που εχεις Edited April 18, 2011 by kaivlorapanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 http://maps.ovi.com/3d/ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 http://maps.ovi.com/3d/ Είναι κορυφαίο!!! Είναι και καλύτερο από το google earth να σου πω... και αν αναλογιστείς πως είναι και beta...!!!:):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Είναι κορυφαίο!!! Είναι και καλύτερο από το google earth να σου πω... και αν αναλογιστείς πως είναι και beta...!!!:):D καλυτερο δεν ειναι εχει χειροτερης ποιοτητας δορυφορικες εικονες αλλα το 3δ ειναι παρα πολυ ωραιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 με αυτο βλεπουμε 3D την πλοηγηση? πρεπει να περασουμε νεους χαρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 με αυτο βλεπουμε 3D την πλοηγηση? πρεπει να περασουμε νεους χαρτες? Δεν είναι για τα κινητά της Nokia (ακόμα), είναι μόνο για να το βλέπεις από υπολογιστή. Όπως είπαν και τα παιδιά πριν από εμένα είναι σαν το Google Earth. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 με αυτο βλεπουμε 3D την πλοηγηση? πρεπει να περασουμε νεους χαρτες? Oχι αλλα στην 3.07 beta εχει μερικα 3D κτιρια πχ. Βουλη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Oχι αλλα στην 3.07 beta εχει μερικα 3D κτιρια πχ. Βουλη . Αρκετα.καμαρα,λευκο πυργο,αγιο δημητριο,ροτοντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Αρκετα.καμαρα,λευκο πυργο,αγιο δημητριο,ροτοντα. τα ειχε και η 3.06 αν τα ειχες ενεργοποιημενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 καλημερα.στον καιρο του χαρτη ενω εγω ειμαι στην Σκοπελο,αυτο δειχνει την Σκιαθο.μπορω να αλλαξω την τοποθεσια κ πως; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Πως διαγραφω τους χαρτες καποιων χωρων που εχω αποθηκευμενους? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 καλημερα.στον καιρο του χαρτη ενω εγω ειμαι στην Σκοπελο,αυτο δειχνει την Σκιαθο.μπορω να αλλαξω την τοποθεσια κ πως; πως ενεργοποιεί κανείς τον καιρό...? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 πως ενεργοποιεί κανείς τον καιρό...? ναι αντι της Σκιαθου,να μου βγαζει την Σκοπελο Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Πως διαγραφω τους χαρτες καποιων χωρων που εχω αποθηκευμενους? μεσω ovisuite μπορεις να το κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 ναι αντι της Σκιαθου,να μου βγαζει την Σκοπελο Ναι αλλά εγώ άλλο ρώτησα.. Πως ενεργοποιώ τον καιρό για να τον βλέπω? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Ναι αλλά εγώ άλλο ρώτησα.. Πως ενεργοποιώ τον καιρό για να τον βλέπω? ναι,εστω αυτο πειτε μου. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 ναι,εστω αυτο πειτε μου. Απλο ειναι. Στην 3.06, που εχω εγω τουλαχιστον, στο κυριως μενου του ovi maps πατας εκει που λεει "Περισσοτερα" και εχει καποιες επιλογες, μια εξ' αυτων ειναι και ο καιρος. Αν βρει στιγμα, σου δειχνει για την πολη σου επιτοπου προβλεψη κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2011 καλησπερα παιδια.εχω παρατηρησει οτι κατα την πλοηγηση τα κτιρια δεν ειναι ορατα ενω κατα την αναζητηση ειναι....ετσι συμβαινει και σε εσας?τα οροσημα τα εχω παντα ενεργα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts