Jump to content

[Symbian^3] Nokia Maps (ex. Ovi Maps)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε Doukas_F σε ευχαριστω πολυ.κολλησα και δεν το εβρισκα με τιποτα. Ωραια η καινουρια εκδοση.διαφορετικη.τα εικονιδια που ειναι σε ξεχωριστο μενου,μαλλον δευτερευοντα εως αδιαφορα για εμενα.οποτε ολα καλα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 962
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια αξιζει να βαλουμε την 3.07 η να αφησουμε την 3.06??Εχει bug τελικα η οχι??Οποια παιδια την εχουν βαλει και τους λειτουργει σωστα η το αντιθετο παρακαλω να βοηθησουν!!!;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Παιδια αξιζει να βαλουμε την 3.07 η να αφησουμε την 3.06??Εχει bug τελικα η οχι??Οποια παιδια την εχουν βαλει και τους λειτουργει σωστα η το αντιθετο παρακαλω να βοηθησουν!!!;)

Oταν με το καλο βγει η 3.07 final (φιξαρουν τα bug)τοτε βαλτην ασε ακομα την 3.06..(προσωπικη αποψη)

Edited by bikos68
Jason the Greek

Καλημέρα παιδιά

στο νέο ovi maps, αν πατήσω αναζήτηση, εμφανίζει το υπομενού του, αλλά μόλις πατήσω τη μεσαία καρτέλα (με τις παράλληλες γραμμές), σβήνει τελείως η εφαρμογή. Το έχει τσεκάρει κανείς?

επίσης, από αρκετό καιρό τώρα (υποπτεύομαι μετά την αναβάθμιση σε pr1.1) στον εντοπισμό θέσης, αν επιλέξω τη μέθοδο εντοπισμού "βάσει δικτύου", τότε όποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί GPS, σταματά να αποκρίνεται. Καμιά ιδέα κανείς?

Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.

στο νέο ovi maps, αν πατήσω αναζήτηση, εμφανίζει το υπομενού του, αλλά μόλις πατήσω τη μεσαία καρτέλα (με τις παράλληλες γραμμές), σβήνει τελείως η εφαρμογή. Όποιος άλλος μπορεί να το τσεκάρει, ας μας πει. Μπορεί να υπάρχει αλλού πρόβλημα και να συμβαίνει μόνο στο δικό μου.

Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.

στο νέο ovi maps, αν πατήσω αναζήτηση, εμφανίζει το υπομενού του, αλλά μόλις πατήσω τη μεσαία καρτέλα (με τις παράλληλες γραμμές), σβήνει τελείως η εφαρμογή. Όποιος άλλος μπορεί να το τσεκάρει, ας μας πει. Μπορεί να υπάρχει αλλού πρόβλημα και να συμβαίνει μόνο στο δικό μου.

γενικα εχει διαφορα προβληματα και γενικα δεν ειναι ακομα πολυ σταθερο. δοκιμασε να το ξαναεγκαταστησεις. ετσι καταφερα να το σταθεροποιησω καπως

Καλημέρα παιδιά

στο νέο ovi maps, αν πατήσω αναζήτηση, εμφανίζει το υπομενού του, αλλά μόλις πατήσω τη μεσαία καρτέλα (με τις παράλληλες γραμμές), σβήνει τελείως η εφαρμογή. Το έχει τσεκάρει κανείς?

επίσης, από αρκετό καιρό τώρα (υποπτεύομαι μετά την αναβάθμιση σε pr1.1) στον εντοπισμό θέσης, αν επιλέξω τη μέθοδο εντοπισμού "βάσει δικτύου", τότε όποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί GPS, σταματά να αποκρίνεται. Καμιά ιδέα κανείς?

δεν το χω βαλει γιατι ειναι Beta ακομη οποτε λογικα εχει bug,στον εντοπισμο θεσης βαλε το ενσωματωμενο GPS και θα εισαι οκ:)

Jason the Greek

δεν το χω βαλει γιατι ειναι Beta ακομη οποτε λογικα εχει bug,στον εντοπισμο θεσης βαλε το ενσωματωμενο GPS και θα εισαι οκ:)

experimental ειναι ουτε καν beta- γενικα λειτουργει καλα αλλα πρεπει να κανεις σωστη εγκατασταση. εμενα την τριτη φορα εκατσε σωστα και αφου εβγαλα το nokia bots

Καλημέρα παιδιά

δεν εχω ομοιο προβλημα με το νεο maps.

εχω την εντυπωση οτι αν εχεις βαλει στα προγραμματα να μην ζητανε δικτυο εχεις αυτο το προβλημα αλλα για δες τις ρυθμισεις στα προγραμματα πλοηγησης που εχεις

Edited by kaivlorapanos

Είναι κορυφαίο!!! Είναι και καλύτερο από το google earth να σου πω... και αν αναλογιστείς πως είναι και beta...!!!:):D

καλυτερο δεν ειναι εχει χειροτερης ποιοτητας δορυφορικες εικονες αλλα το 3δ ειναι παρα πολυ ωραιο

με αυτο βλεπουμε 3D την πλοηγηση?

πρεπει να περασουμε νεους χαρτες?

Δεν είναι για τα κινητά της Nokia (ακόμα), είναι μόνο για να το βλέπεις από υπολογιστή. Όπως είπαν και τα παιδιά πριν από εμένα είναι σαν το Google Earth.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

με αυτο βλεπουμε 3D την πλοηγηση?

πρεπει να περασουμε νεους χαρτες?

Oχι αλλα στην 3.07 beta εχει μερικα 3D κτιρια πχ. Βουλη .

Oχι αλλα στην 3.07 beta εχει μερικα 3D κτιρια πχ. Βουλη .

Αρκετα.καμαρα,λευκο πυργο,αγιο δημητριο,ροτοντα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρκετα.καμαρα,λευκο πυργο,αγιο δημητριο,ροτοντα.

τα ειχε και η 3.06 αν τα ειχες ενεργοποιημενα

καλημερα.στον καιρο του χαρτη ενω εγω ειμαι στην Σκοπελο,αυτο δειχνει την Σκιαθο.μπορω να αλλαξω την τοποθεσια κ πως;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

καλημερα.στον καιρο του χαρτη ενω εγω ειμαι στην Σκοπελο,αυτο δειχνει την Σκιαθο.μπορω να αλλαξω την τοποθεσια κ πως;

πως ενεργοποιεί κανείς τον καιρό...?

πως ενεργοποιεί κανείς τον καιρό...?

ναι αντι της Σκιαθου,να μου βγαζει την Σκοπελο

Πως διαγραφω τους χαρτες καποιων χωρων που εχω αποθηκευμενους?

μεσω ovisuite μπορεις να το κανεις

ναι αντι της Σκιαθου,να μου βγαζει την Σκοπελο

Ναι αλλά εγώ άλλο ρώτησα.. Πως ενεργοποιώ τον καιρό για να τον βλέπω?

Ναι αλλά εγώ άλλο ρώτησα.. Πως ενεργοποιώ τον καιρό για να τον βλέπω?

ναι,εστω αυτο πειτε μου.

ναι,εστω αυτο πειτε μου.

Απλο ειναι. Στην 3.06, που εχω εγω τουλαχιστον, στο κυριως μενου του ovi maps πατας εκει που λεει "Περισσοτερα" και εχει καποιες επιλογες, μια εξ' αυτων ειναι και ο καιρος. Αν βρει στιγμα, σου δειχνει για την πολη σου επιτοπου προβλεψη κλπ.

καλησπερα παιδια.εχω παρατηρησει οτι κατα την πλοηγηση τα κτιρια δεν ειναι ορατα ενω κατα την αναζητηση ειναι....ετσι συμβαινει και σε εσας?τα οροσημα τα εχω παντα ενεργα....