Jump to content

Tennis - Ασχολείται κανείς;

aggelopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 276
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου αρέσει πάρα πολύ το τέννις σαν άθλημα,ειδικότερα να βλέπω(Το έχω ξεσκίσει το σπορ+ αυτες τις μέρες που δειχνει το Roland Garros)

Μάλιστα άρχισα τα τελευταία σ/κ να παίζω κιόλας μετά από πολύ καιρό:D,με μία ρακέτα Prince του θέιου μου,κ κάτι φιλαράκια μου από AΣΟΕΕ που σκοπεύουν να ξεκινήσουν δωρεάν μαθήματα από το σεπτέμβρη στη σχολή τους οπότε είπαν να ξεκινήσουν από νωρίτερα.

Τα γήπεδα που παίζουμε είναι δωρεάν κ βρίσκονται στη Πετρούπολη;).

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Eγώ έπεζα όταν ήμουν μικρός...μέχρι και τα 12 μου χρόνια...ωραίο άθλημα αλλά λόγω μαθημάτων σταμάτησα τα μαθήματα αν και δεν λέω όχι για ένα φιλικό αγώνα! :D

Και γω γιαυτό ξάχνω. Δεν έχω συμπαίκτη.

Τι θα έλεγες για κανένα παιχνιδάκι. Έχω να παίξω σχεδόν 5 χρόνια. Ερασιτέχνης αυτοδίδακτος.

Πολύ ωραίο άθλημα το τένις . Πήγαινα 6 χρόνια όταν ήμουν μικρός, μιας και μένω πολύ κοντά στα γήπεδα της Ηλιούπολης (όταν πήγαινα είχε μόνο 2 γήπεδα).

Είμαι μόνο εγώ, ή όσοι ξέρουν τένις δε μπορούν να παίξουν ρακέτες στη παραλία; Με το που πιάνω ξύλινη ρακέτα την κρατάω όπως κρατανε τη ρακέτα του τένις και με το που μου σκάει η μπάλα πάντα τη ρίχνω καρφωτά στον άλλον . Δε μπορώ να συνηθίσω ξύλινη ρακέτα με τίποτα.

roland garros βλέπετε αυτές τις μέρες?

ποιος νομίζετε ότι θα κερδίσει? nadal ή o fedexpress?

House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up:

ΕΓΩ βλεπω,:happy:

Ο ναδαλ μου αρεσει περισσοτερο και θα ηθελα να κερδισει, αλλα δεν το πολυ πιστευω οτι θα τα καταφερει:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Αμε πως δεν βλεπουμαι!:p

Και εγω για fedexpress βλεπω!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο Ναδάλ είναι ανίκητος στο χώμα και βάση της απόδοσης του Φέντερερ με τον Μονφις δύσκολα θα μπορέσει να πάρει το roland garos. Έχει ένα ωραίο vs ανάμεσα στους δύο στο tennis24

http://tennis24.gr/kentriko-thema-ATP/nadal-Vs-fenterer.html

Τέτοιες γυναίκες πρέπει να τα παίρνουν τα Grand Slam,πάντα τέτοια Αννούλα

Anna Ivanovic

http://www.tennisreporters.net/tr_net_photos_art/ivanovic_ams_iw_07_pump_350.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τωρα που βλεπω roland garros ηθελα να ρωτησω. Ξερει κανεις γιατι οι ποντοι στο τεννις ειναι ανα 15 ή ανα 10; :confused:

Εχει καποιο νοημα αυτο;

Αρχικά ήθελαν να έχουν τέσσερις πόντους και τους χώρισαν όπως τα τέταρτα της ώρας. 15-30-45-60. Μετά όμως είδαν οτι υπάρχει και η ισοπαλία και έτσι έβαλαν το 40 και τους 2 πόντους ως το 60.. (πλεονέκτημα και game)

Γιώργος

Galaxy s9+

Δεν νομίζω πως μπορεί να χάσει ο Nadal. Παίζει το καλύτερο τέννις της καριέρας του, έχει βελτιωθεί και σε σημεία που υστερούσε λίγο (το service του αν και δεν είναι το πιο δυνατό έχει πολύ καλή τοποθέτηση και δεν ξέρει ο αντίπαλος που να το περιμένει, ενώ χρησιμοποιεί πάρα πολύ το slice backhand με μεγάλη επιτυχία). Κυνηγάει λυσασμένα κάθε πόντο και δεν πρόκειτια να δώσει ούτε ένα εύκολο πόντο στον αντίπαλό του. Εχει και τη ψυχολογία πως είναι ανίκητος στο χώμα και πολύ περισσότερο στο Roland Garros, καθώς εδώ και τέσσερα χρόνια (από την πρώτη χρονιά που έλαβε μέρος) δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι....

Γιώργος

Galaxy s9+

Εγώ δεν συμπαθώ καποιον από τους δύο ιδιαίτερα.Τον Djokovic ήθελα στον τελικό.

Τώρα μεταξύ των δύο πιστεύω πως ήρθε η ώρα του Federer να σπάσει το ''κατεστημένο'' του Nadal στο Roland Garros.Γιατί δεν έχει ξεκινήσει κ πολύ καλά την χρονιά κ θα αντιστρέψει πολύ την ψυχολογία του αν τα καταφέρει φέτος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Εχω την εντύπωση πως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Federer...

Ετσι όπως είναι με αυτή την ψυχολογία θα χάσει και το Wimbledon και τότε θα είναι καλύτερα να αρχίσει να σκέφτεται την αποχώρηση όσο παραμένει νούμερο 1. Εξάλλου είναι πλέον στα 27 του ενώ όλοι οι βασικοί του αντίπαλοί στα 21 με 22....

Γιώργος

Galaxy s9+

Δε παιζετε ο Ναδαλ! εχασε μονο 4 games σε ολο το παιχνιδι! Ο πιο ευκολος τελικος που εχω δει στη ζωη μου! και παρακολουθω τενις τα τελευταια 23 χρονια!

Ο Ράφαελ Ναδάλ κατέκτησε για 4η συνεχόμενη χρονιά του "θρυλικό" Roland Garros κάνοντας κυριολεκτικά περίπατο στον τελικό κόντρα στον ανύπαρκτο Ρότζερ Φέντερερ. Ο 22χρονος ισοφάρισε το ρεκόρ του Μπιορν Μποργκ νικώντας τον απογοητευτικό Ελβετό με 3-0 σετ σε μόλις 1 ώρα και 50 λεπτά.

Ούτε ο πιο αισιόδοξος θαυμαστής του Ράφαελ Ναδάλ θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που έγινε στο κεντρικό court Philippe Chatrier των εγκαταστάσεων του Roland Garros στον τελικό της διοργάνωσης. Ο 22χρονος Ισπανός έκανε υγιεινό περίπατο απέναντι στον αιώνιο εχθρό του Ρότζερ Φέντερερ κατακτώντας για 4η συνεχόμενη χρονιά το βαρύτιμο τρόπαιο και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ στη φετινή διοργάνωση. Σε συνέχεια των εκπληκτικών του εμφανίσεων καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά, ο Ράφα δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον απογοητευτικό, για ακόμη μια φορά, Ελβετό ο οποίος για 3η συνεχόμενη χρονιά βλέπει τον ανταγωνιστή του να του στερεί το μοναδικό Grand Slam που λείπει από τη συλλογή του.

Σχεδόν αλάνθαστος (μόλις 7 αβίαστα λάθη), επιβλητικός, απόλυτα συγκεντρωμένος και έχοντας την καθολική κυριαρχία σε όλη τη διάρκεια του τελικού, ο Ναδάλ δε δυσκολεύτηκε να κάμψει με 6-1, 6-3, 6-0 την ανύπαρκτη αντίσταση του Ρότζερ Φέντερερ σε μόλις 1 ώρα και 50 λεπτά κατακτώντας το 4ο Grand Slam της καριέρας του, βυθίζοντας σε ακόμη περισσότερες σκέψεις τον Ελβετό και πλέον βάζει πλώρη για τη λήξη της κυριαρχίας του Φέντερερ στο Wimbledon καθώς από αύριο κιόλας ξεκινάει η περίοδος του χόρτου.

Πραγματικά ο Ράφαελ Ναδάλ δεν πανηγύρισε σχεδόν καθόλου τον τίτλο... Ήταν τόσο εύκολο και απλό που δεν χρειάστηκε να πιεστεί καθόλου απέναντι στον κύριο ανταγωνιστή του τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και στον ημιτελικό, όταν νίκησε το Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ράφα έπεσε στο έδαφος πανηγυρίζοντας έξαλλα την πρόκριση στον τελικό. Από την άλλη πλευρά, ο Φέντερερ ήταν... τραγικός. Σαν να μην υπήρχε στο court. Πολλά αβίαστα λάθη, βιαστικές επιλογές, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και αυτοσυγκράτησης, απαθής και σχεδόν αδιάφορος ο 26χρονος έχασε ίσως την τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει το μοναδικό major τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή του. Μπορεί η αποστολή του να ήταν εξ'αρχής δύσκολη, ωστόσο δεν έκανε ούτε τα αυτονόητα...

Tennis24

γμτ, πάλι έχασε το RG o Federer!! και το χειρότερο ήταν ότι δεν έπαιξε καθόλου καλά! σνιφ!

τεσπα!

Maybe I'll hold my breath and jump right in

Εχω την εντύπωση πως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Federer...

Ετσι όπως είναι με αυτή την ψυχολογία θα χάσει και το Wimbledon και τότε θα είναι καλύτερα να αρχίσει να σκέφτεται την αποχώρηση όσο παραμένει νούμερο 1. Εξάλλου είναι πλέον στα 27 του ενώ όλοι οι βασικοί του αντίπαλοί στα 21 με 22....

αααα σε παρακαλώ, και το 2007 έχασε το RG, όμως στο Wimbledon επανήλθε ως σίφουνας!!!:D:D

Maybe I'll hold my breath and jump right in

Μην εξάπτεσαι και μην απορείς.. Είναι στο γενικό πλαίσιο της μαφίας που πολεμάει το τένις :p .. Πάντως επικοινώνησα με το Tennis24 και με διαβεβαίωσαν ότι πολύ σύντομα θα ανοίξει το forum οπότε θα έχουμε βήμα να μιλάμε για το αγαπημένο μας άθλημα... γιούπιιιι

Μην εξάπτεσαι και μην απορείς.. Είναι στο γενικό πλαίσιο της μαφίας που πολεμάει το τένις :p .. Πάντως επικοινώνησα με το Tennis24 και με διαβεβαίωσαν ότι πολύ σύντομα θα ανοίξει το forum οπότε θα έχουμε βήμα να μιλάμε για το αγαπημένο μας άθλημα... γιούπιιιι

Εσυ Κατερινα παιζεις αρκετα χρονια;; σε ομιλο η χαλαρα οποτε να ναι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Έπαιζα από μικρή αλλά σταμάτησα στην εφηβεία και τώρα στα γεράματα το ξανάπιασα.. Μετάνιωσα πάρα πολύ που δε συνέχισα αλλά και πάλι μπορώ να πω ότι είμαι σε καλό επίπεδο ;). Παίζω όποτε βρίσκω χρόνο σε ένα club...

Πάντως παρακολουθώ πολύ αγώνες και ειδησεογραφία και χαίρομαι που και αρκετοί ακόμα ασχολούνται. Είναι καταπληκτικό άθλημα και να παίζεις και να βλέπεις...