jane_butterfly Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 μπορεί ναι...μπορεί και όχι :w00t: :D :tease: :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Όταν γράφτηκα δεν τους διάβασα, τους διάβασα κάποια στιγμή αργότερα όμως. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Τους έχω διαβάσει μια φορά από λάθος κλίκ :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Δεν πρόλαβα ακόμα.... Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 de 8umamai....tous diabasa?h mhpos oxi...:x Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 παντα!!!!! :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter_bridge Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 pote den tous exw diavasei... Παράθεση ...no one can find me... ...here in my soul... ...kicking and screaming... ...out of control... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Οχι :D Αλλα εμπειρικα εμαθα να αποφευγω συζητησεις για :sex,θρησκεια,ομαδες και πολιτικα. Αν και αναφερεται στους ΟΠΧ να μην προσβαλουμε αλλους χρηστες, δεν χρειαστηκε γιατι δεν μου το επιτρεπει η ανατροφη μου :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 τους εχω διαβασει.Δεν βρηκα κατι παραλογο.Ομως σε μια ζωντανη κοινοτητα οπως οπουδηποτε μπορει να υπαρξουν διενεξεις,φιλιες,τσακωμοι κτλ κτλ χωρις να σημαινει οτι ο αλλος εχει την προθεση για να αντιβαινει τους κανονισμους. Φυσικα και τους αποδεχομαι τους κανονισμους ομως νομιζω οτι αν εχουμε ενστασεις για οποιδηποτε μελος και την ποινη που πηρε η αν εγινε ban η για παρατηρηση νομιζω οτι πρεπει να μπορουμε να εκφερουμε την γνωμη μας. Δεν νομιζω οτι καποιος κακοπροαιρετα θα θελει να δημιουργησει προβλημα στο φορουμ. Επισης ρολο μπορει να παιξει στην συμπεριφορα καποιου και το πως ειναι η διαθεση του.Μπορει πανω στα νευρα του ο καθενας να πει οτιδηποτε χωρις να σημαινει οτι ειναι υβριστης για παραδειγμα. Εγω θα προτεινα παντως να υπαρχει μια περιληψη των κανονων γιατι οντως ειναι μεγαλο κειμενο. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 bump-refresh topic. :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Τους έχω διαβάσει και όχι μόνο μια φορά. έχω όμως μια απορία. Τι ακριβώς είναι το ban? Εννοώ γίνεται κάποια ατομική προειδοποίηση πρώτα? Ισχύει για πάντα ή για λίγο καιρό? Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Τους έχω διαβάσει και όχι μόνο μια φορά. έχω όμως μια απορία. Τι ακριβώς είναι το ban? Εννοώ γίνεται κάποια ατομική προειδοποίηση πρώτα? Ισχύει για πάντα ή για λίγο καιρό? Συνήθως έχεις πρώτα προειδοποίηση. Συνήθως όχι μόνο μία αλλά δύο και τρεις. Υπάρχουν και εξαιρέσεις σε περιπτώσεις που ο χρήστης κάνει spam ή έχει πολύ υβριστική συμπεριφορά κ.λ.π. Τα ΒΑΝ δεν σε αφήνει να μπεις με το ψευδωνυμό σου στο φόρουμ και επίσης αλλάζει η περιγραφή κάτω από το όνομα σε "Banned". π.χ. τυχαίο παράδειγμα videomix[/member]. Ενα ΒΑΝ μπορεί να έχει προσωρινή διάρκεια 7 ημερών - 14 ημερών - Μηνιαίο - Μόνιμο. Σε περίπτωση που τιμωρηθεί καποιος με ΒΑΝ και ανοίξει 2ο ψευδώνυμο τότε συνήθως γίνεται μόνιμο ΒΑΝ και στα δύο. Βλέπεις ότι χρησιμοποίησα πολύ τη λέξη "συνήθως". Αυτό το έκανα γιατί δεν είμαστε μηχανές. Μερικές φορές αλλάζει μία ποινή προς τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα το χρήστη, τη γενική συμπεριφορά του στο φόρουμ και άλλους υποκειμενικούς παράγοντες. Ελπίζω να σε κάλυψα. :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Ωραια ερευνα!:lol: :lol: Oχι,δεν τους εχω διαβασει και βαριεμαι να τους διαβασω!Κουραση...!:lol: :lol: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Ελπίζω να σε κάλυψα. :) Ναι, ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Τους διάβασα αλλά οχι όταν γράφτηκα. Πάντως και που τους διάβασα δεν θυμάμαι τίποτα.:p Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 εχω διαβασει αρκετους κανονες...αλλα αυτο που βαριεμαι ειναι του buy&sell Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Λιγα πραγματα εχω διαβασει!!Βαριεμαι λιγακι... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Ναι αλλά αφού πρώτα τους αποδέχτηκα!... :fool: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Τους διάβασα αλλά οχι όταν γράφτηκα. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Οχι , ειναι περιπου ιδιοι σε ολα τα forums ;) μονο αυτο με τα ποδοσφαιρικα στα διαφορα δεν ειναι συνηθισμενος κανονας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Ναι, τους διάβασα αμέσως μετά την εγγραφή μου. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Έχω πάρει μια ιδέα απο τα quotes σε αυτούς όταν παραβιάζονται... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 ΝΑΙ αλλα που και που οπως οι περισσοτεροι, μαλλον, εχει τυχει να ξεφυγω...:O :) Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Συνήθως έχεις πρώτα προειδοποίηση. Συνήθως όχι μόνο μία αλλά δύο και τρεις. Υπάρχουν και εξαιρέσεις σε περιπτώσεις που ο χρήστης κάνει spam ή έχει πολύ υβριστική συμπεριφορά κ.λ.π. Τα ΒΑΝ δεν σε αφήνει να μπεις με το ψευδωνυμό σου στο φόρουμ και επίσης αλλάζει η περιγραφή κάτω από το όνομα σε "Banned". π.χ. τυχαίο παράδειγμα videomix[/member]. Ενα ΒΑΝ μπορεί να έχει προσωρινή διάρκεια 7 ημερών - 14 ημερών - Μηνιαίο - Μόνιμο. Σε περίπτωση που τιμωρηθεί καποιος με ΒΑΝ και ανοίξει 2ο ψευδώνυμο τότε συνήθως γίνεται μόνιμο ΒΑΝ και στα δύο. Βλέπεις ότι χρησιμοποίησα πολύ τη λέξη "συνήθως". Αυτό το έκανα γιατί δεν είμαστε μηχανές. Μερικές φορές αλλάζει μία ποινή προς τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα το χρήστη, τη γενική συμπεριφορά του στο φόρουμ και άλλους υποκειμενικούς παράγοντες. Ελπίζω να σε κάλυψα. :) Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό που έχω μαυρίσει, δεν ισχύει για το τυχαίο παράδειγμα που ανέφερες...;:) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Είμαι οπαδός του RTFM οπότε τους έριξα μια ματιά για να έχω μια εικόνα. :rtfm: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts