Jump to content

Έρευνα :Έχετε διαβάσει ποτέ τους Ο.Π.Χ. του φόρουμ;

vampyre
 Κοινοποίηση

Εχετε διαβάσει τους Ο.Π.Χ.  

203 members have voted

1. 1. Εχετε διαβάσει τους Ο.Π.Χ.

• Ναι, φυσικά. Τι νόμιζες?
      73
    • Οχι.
      115
    • Τι είναι αυτό? Υπάρχει τέτοιο πράγμα?
      15

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 115
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι :D Αλλα εμπειρικα εμαθα να αποφευγω συζητησεις για :sex,θρησκεια,ομαδες και πολιτικα.

Αν και αναφερεται στους ΟΠΧ να μην προσβαλουμε αλλους χρηστες, δεν χρειαστηκε γιατι δεν μου το επιτρεπει η ανατροφη μου :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

τους εχω διαβασει.Δεν βρηκα κατι παραλογο.Ομως σε μια ζωντανη κοινοτητα οπως οπουδηποτε μπορει να υπαρξουν διενεξεις,φιλιες,τσακωμοι κτλ κτλ χωρις να σημαινει οτι ο αλλος εχει την προθεση για να αντιβαινει τους κανονισμους.

Φυσικα και τους αποδεχομαι τους κανονισμους ομως νομιζω οτι αν εχουμε ενστασεις για οποιδηποτε μελος και την ποινη που πηρε η αν εγινε ban η για παρατηρηση νομιζω οτι πρεπει να μπορουμε να εκφερουμε την γνωμη μας.

Δεν νομιζω οτι καποιος κακοπροαιρετα θα θελει να δημιουργησει προβλημα στο φορουμ.

Επισης ρολο μπορει να παιξει στην συμπεριφορα καποιου και το πως ειναι η διαθεση του.Μπορει πανω στα νευρα του ο καθενας να πει οτιδηποτε χωρις να σημαινει οτι ειναι υβριστης για παραδειγμα.

Εγω θα προτεινα παντως να υπαρχει μια περιληψη των κανονων γιατι οντως ειναι μεγαλο κειμενο.

χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i,

P800

παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650

• 6 months later...

Τους έχω διαβάσει και όχι μόνο μια φορά.

έχω όμως μια απορία. Τι ακριβώς είναι το ban? Εννοώ γίνεται κάποια ατομική προειδοποίηση πρώτα? Ισχύει για πάντα ή για λίγο καιρό?

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Τους έχω διαβάσει και όχι μόνο μια φορά.

έχω όμως μια απορία. Τι ακριβώς είναι το ban? Εννοώ γίνεται κάποια ατομική προειδοποίηση πρώτα? Ισχύει για πάντα ή για λίγο καιρό?

Συνήθως έχεις πρώτα προειδοποίηση. Συνήθως όχι μόνο μία αλλά δύο και τρεις.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις σε περιπτώσεις που ο χρήστης κάνει spam ή έχει πολύ υβριστική συμπεριφορά κ.λ.π.

Τα ΒΑΝ δεν σε αφήνει να μπεις με το ψευδωνυμό σου στο φόρουμ και επίσης αλλάζει η περιγραφή κάτω από το όνομα σε "Banned". π.χ. τυχαίο παράδειγμα videomix[/member].

Ενα ΒΑΝ μπορεί να έχει προσωρινή διάρκεια 7 ημερών - 14 ημερών - Μηνιαίο - Μόνιμο.

Σε περίπτωση που τιμωρηθεί καποιος με ΒΑΝ και ανοίξει 2ο ψευδώνυμο τότε συνήθως γίνεται μόνιμο ΒΑΝ και στα δύο.

Βλέπεις ότι χρησιμοποίησα πολύ τη λέξη "συνήθως". Αυτό το έκανα γιατί δεν είμαστε μηχανές. Μερικές φορές αλλάζει μία ποινή προς τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα το χρήστη, τη γενική συμπεριφορά του στο φόρουμ και άλλους υποκειμενικούς παράγοντες.

Ελπίζω να σε κάλυψα. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Ωραια ερευνα!:lol: :lol:

Oχι,δεν τους εχω διαβασει και βαριεμαι να τους διαβασω!Κουραση...!:lol: :lol:

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Τους διάβασα αλλά οχι όταν γράφτηκα.

Πάντως και που τους διάβασα δεν θυμάμαι τίποτα.:p

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

εχω διαβασει αρκετους κανονες...αλλα αυτο που βαριεμαι ειναι του buy&sell

Never Give Up:!:

Join friend!

Τους διάβασα αλλά οχι όταν γράφτηκα.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Οχι , ειναι περιπου ιδιοι σε ολα τα forums ;) μονο αυτο με τα ποδοσφαιρικα στα διαφορα δεν ειναι συνηθισμενος κανονας

ΝΑΙ αλλα που και που οπως οι περισσοτεροι, μαλλον, εχει τυχει να ξεφυγω...:O :)

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Συνήθως έχεις πρώτα προειδοποίηση. Συνήθως όχι μόνο μία αλλά δύο και τρεις.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις σε περιπτώσεις που ο χρήστης κάνει spam ή έχει πολύ υβριστική συμπεριφορά κ.λ.π.

Τα ΒΑΝ δεν σε αφήνει να μπεις με το ψευδωνυμό σου στο φόρουμ και επίσης αλλάζει η περιγραφή κάτω από το όνομα σε "Banned". π.χ. τυχαίο παράδειγμα videomix[/member].

Ενα ΒΑΝ μπορεί να έχει προσωρινή διάρκεια 7 ημερών - 14 ημερών - Μηνιαίο - Μόνιμο.

Σε περίπτωση που τιμωρηθεί καποιος με ΒΑΝ και ανοίξει 2ο ψευδώνυμο τότε συνήθως γίνεται μόνιμο ΒΑΝ και στα δύο.

Βλέπεις ότι χρησιμοποίησα πολύ τη λέξη "συνήθως". Αυτό το έκανα γιατί δεν είμαστε μηχανές. Μερικές φορές αλλάζει μία ποινή προς τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα το χρήστη, τη γενική συμπεριφορά του στο φόρουμ και άλλους υποκειμενικούς παράγοντες.

Ελπίζω να σε κάλυψα. :)

Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό που έχω μαυρίσει, δεν ισχύει για το τυχαίο παράδειγμα που ανέφερες...;:)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Είμαι οπαδός του RTFM οπότε τους έριξα μια ματιά για να έχω μια εικόνα. :rtfm:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg