Jump to content

Acer Liquid Metal

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Αν και πλέον με λίγα παραπάνω χρήματα,κάποιος μπορεί να πάει στο htc desire που μπορεί να μην έχει πολύ ανώτερο hardware από το metal,αλλά έχει δεκάδες "vache" να ασχολούνται και να το βελτιώνουν

Αν μιλώντας για hardware εννοείς και την CPU, αυτήν άστην απέξω. Ο επεξεργαστής του Liquid Metal είναι ανώτερος αυτού του Desire, σε όλα. :rolleyes:

Modpic.gif

• Απαντήσεις 150
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοώ την υποστήριξη στο software που έχει το desire από την κοινότητα.Σαφώς και είναι καλύτερος ο επεξεργαστής του metal.Το γεγονός και μόνο ότι το metal μετά από έντονη χρήση,δε ζεματάει όπως το desire λέει πολλά.

• Administrators
Εννοώ την υποστήριξη στο software που έχει το desire από την κοινότητα.

Αυτό είναι αναμφισβήτητο (+) σε σχέση με το ACER.

Το γεγονός και μόνο ότι το metal μετά από έντονη χρήση,δε ζεματάει όπως το desire λέει πολλά.

Λογικό. Αφού ο QSD8250 (του Desire, HD2) είναι πρώτης γενειάς (65nm) ενώ ο MSM7230 (του Liquid Metal, Desire Z) είναι δεύτερης γενειάς (45nm).

Modpic.gif

Ναι ας ελπίσουμε ότι θα γίνει περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό και θα έχουμε σύντομα περισσότερες ρομ.Το απλό liquid ήδη τρέχει custom rom 2.3.Kαι οκ θα μου πεις τι 2.2,τι 2.3.Γνώμη μου είναι ότι η 2.3 περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις και ειδικά αν συνδυαστεί με τα cyagonen mod απλά τα σπάει.

• 1 month later...

• 4 weeks later...

Παιδια καλησπερα,πηρα κ εγω το συγκεκριμενο κινητο....αν κ παρεξηγημενο,φαινετε καλο....λοιπον εχω 4 αποριες...

1) ποτε εμφανιζετε η μπαταρια στο πανω μερος του κινητου οπως πχ οταν εχεις αναπαντητη κληση...

2) Μου δειχνει οτι η μνημη ειναι γεματη..πως διωρθωνετε αυτο....εχει πανω 2.2.1

3) Στο σπιτι συνδεομαι ανετα με wifi,στο μαγαζι που εχω δεν συνδεετε,ενω ειναι διπλα το ρουτερ,μηπως επειδη η μπαταρια ειναι πολυ χαμηλη,για λογους οικονομιας ???

4)Για να εχω Ελληνικα στο μενου πρεπει να βαλω αλλη ρομ?

android or ios or wm......who cares.....???

1.Η μπαταρία εμφανίζεται όταν φορτίζει το κινητό και νομίζω και όταν τελειώνει

2.Το μεγαλύτερο πρόβλημα του κινητού.Με την επίσημη ρομ πρέπει να κάνεις root και ένα δεύτερο partition στην sd και να βάλεις το link2sd που βρίσκεις στο market ή να βάλεις άλλη ανεπίσημη ρομ που υποστηρίζει app2sd.Oι εφαρμογές σου με το link2sd τα apk,η dalvik-cache και τα so αρχεία (για όσες εφαρμογές έχουν τέτοια αρχεία),πάνε στο ext partition και έτσι γλιτώνεις κάποιο χώρο.Δυστυχώς ο φάκελος /data μένει στη συσκευή οπότε αν βάλεις πολλές εφαρμογές κάποια στιγμή πάλι θα έχεις πρόβλημα.Το root αν έχεις έκδοση ρομ 1.001.06 γίνεται με το z4root ή superoneclick ενώ αν έχεις 1.100 και άνω γίνεται μόνο με το superoneclick

3.Δεν είναι θέμα μπαταρίας.Δυστυχώς υπάρχει θέμα με κάποια wifi δίκτυα με συγκεκριμένες rom του κινητού.έχει αναφερθεί σχετικά και εδώ http://android.modaco.com/content/acer-liquid-metal-liquidmetal-modaco-com/336082/802-11-n-wifi-connecting-issue/ αλλά και σε άλλα θέματα στη συγκεκριμένη ενότητα.Εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με τα thomson δίκτυα που με το hd2 με android συνδέομαι κανονικά.

4.Και άλλη ρομ να βάλεις,πάλι ελληνικά δε θα έχεις στο μενού.Προγράμματα σαν το morelocale2 ή το custom locale δε λειτουργούν.

1.Η μπαταρία εμφανίζεται όταν φορτίζει το κινητό και νομίζω και όταν τελειώνει

2.Το μεγαλύτερο πρόβλημα του κινητού.Με την επίσημη ρομ πρέπει να κάνεις root και ένα δεύτερο partition στην sd και να βάλεις το link2sd που βρίσκεις στο market ή να βάλεις άλλη ανεπίσημη ρομ που υποστηρίζει app2sd.Oι εφαρμογές σου με το link2sd τα apk,η dalvik-cache και τα so αρχεία (για όσες εφαρμογές έχουν τέτοια αρχεία),πάνε στο ext partition και έτσι γλιτώνεις κάποιο χώρο.Δυστυχώς ο φάκελος /data μένει στη συσκευή οπότε αν βάλεις πολλές εφαρμογές κάποια στιγμή πάλι θα έχεις πρόβλημα.Το root αν έχεις έκδοση ρομ 1.001.06 γίνεται με το z4root ή superoneclick ενώ αν έχεις 1.100 και άνω γίνεται μόνο με το superoneclick

3.Δεν είναι θέμα μπαταρίας.Δυστυχώς υπάρχει θέμα με κάποια wifi δίκτυα με συγκεκριμένες rom του κινητού.έχει αναφερθεί σχετικά και εδώ http://android.modaco.com/content/acer-liquid-metal-liquidmetal-modaco-com/336082/802-11-n-wifi-connecting-issue/ αλλά και σε άλλα θέματα στη συγκεκριμένη ενότητα.Εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με τα thomson δίκτυα που με το hd2 με android συνδέομαι κανονικά.

4.Και άλλη ρομ να βάλεις,πάλι ελληνικά δε θα έχεις στο μενού.Προγράμματα σαν το morelocale2 ή το custom locale δε λειτουργούν.

Τα ελυσα ολα τα προβληματα εκτος το ''4'' που ειναι θεμα συνηθειας....οσο για την συνδεση wifi...εβαζα λαθος κωδικο...:X

Αρα ειμαστε οκ,κ σε ευχαριστω για την βοηθεια...

android or ios or wm......who cares.....???

• Administrators
Τα ελυσα ολα τα προβληματα εκτος το ''4'' που ειναι θεμα συνηθειας....

Δυστυχώς αυτό δεν είναι πρόβλημα αλλά συμβιβασμός μιας και η συσκευή δεν προορίζεται να εισαχθεί ποτέ επίσημα στη χώρα μας.

Modpic.gif

• 1 month later...

η συσκευη στην οποια αναφερεστε ειναι η ιδια με την παρακατω;

http://www.e-mobile.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=33785

τυχαια την ανακαλυψα και διαβαζοντας τα σχολια σας θεωρω οτι ειναι αρκετα καλη για τα λεφτα της....

• Administrators

Ναι. Να σε ενημερώσω πως δεν εισάγεται επίσημα στη χώρα μας και δεν έχει ελληνικό μενού.

Έχεις και οικονομικότερη επιλογή αν σε ενδιαφέρει... http://www.expansys.com.gr/acer-liquid-metal-eu-jet-silver-205665/

Modpic.gif

Ναι. Να σε ενημερώσω πως δεν εισάγεται επίσημα στη χώρα μας και δεν έχει ελληνικό μενού.

Έχεις και οικονομικότερη επιλογή αν σε ενδιαφέρει... http://www.expansys.com.gr/acer-liquid-metal-eu-jet-silver-205665/

• Νομιζω ανασταλτικος παραγοντας

• Αρκετα πιο φθηνο απο τις αντιστοιχες τιμες Ελλαδος...περιεργο

• Administrators
  • Νομιζω ανασταλτικος παραγοντας

• Αρκετα πιο φθηνο απο τις αντιστοιχες τιμες Ελλαδος...περιεργο

Πρόσθεσε και άλλο ένα:

• Έλλειψη επίσημου service στη χώρα μας. Αν πάθει κάτι το επιστρέφεις στο κατάστημα αγοράς και το στέλνουν αυτοί στο εξωτερικό με ότι αυτό συνεπάγεται.

Modpic.gif

Μαλλον απορριπτεται.

Δειχνει πολυ ποιοτικο παντως και αρκετα προσεγμενο σαν τηλεφωνο.

Δεν το περιμενα απο την acer...μπραβο

• Administrators
Είναι ποιοτικό αν εξαιρέσεις την πλαστική αίσθηση που σου αφήνει η επιφάνεια της οθόνης (ίσως να φταίει και αυτή η καμπύλη που κάνει).

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Ενώ το σώμα του κινητού είναι από πολύ καλό υλικό,η οθόνη είναι πλαστική και χαλάει την συνολική αίσθηση.και πρέπει να είμαι ο μόνος τουλάχιστον εδώ στο φόρουμ,που δεν έχει πουλήσει ακόμη τη συγκεκριμένη συσκευή... η acer πάντως μέχρι στιγμής,το έχει υποστηρίξει αρκετά καλά το κινητό.πριν λίγες μέρες έδωσε και επίσημη ρομ με android 2.3.4 και γενικά η εταιρία με εξέπληξε ευχάριστα με την υποστήριξή της.

• Administrators
η acer πάντως μέχρι στιγμής,το έχει υποστηρίξει αρκετά καλά το κινητό.πριν λίγες μέρες έδωσε και επίσημη ρομ με android 2.3.4 και γενικά η εταιρία με εξέπληξε ευχάριστα με την υποστήριξή της.

Όντως αυτό είναι πολύ ευχάριστο, όταν μάλιστα άλλα (μεγαθήρια στο χώρο) ακόμα φέρνουν καινούργιες συσκευές με froyo.

Modpic.gif

• 1 month later...
Τή λέει ρε παιδιά το τηλ σκέφτομαι να το πάρω αξίζει τα λευτά του? http://www.expansys.com.gr/acer-liquid-metal-android-smartphone-eu-jet-silver-207469/

Τή λέει ρε παιδιά το τηλ σκέφτομαι να το πάρω αξίζει τα λευτά του? http://www.expansys.com.gr/acer-liquid-metal-android-smartphone-eu-jet-silver-207469/

Μου φαινεται καλη η τιμη του.

Μεχρι ποιο Android εχει φτασει να φοραει, ξερουμε?

στο XDA εχουν ασχοληθει στο ελαχιστο με το Liquid?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Φοράει ήδη 2.3.4.

Στο xda δεν ασχολούνται, ασχολούνται όμως στο modaco.

Πες μας λιγα για το τηλ φίλε athanaso77 μιας και εσυ γνωρίζεις καποια πράματα

ως κάτοχος της συσκευής να πω κάποια πράγματα

Στα 174€ παίρνεις ένα κινητό με επεξεργαστή arm v7 που παίζει flash στον browser απαραίτητο κατά την γνώμη μου, για να έχει κάποιος καλύτερη εμπειρία στο android.Οι προτάσεις σε αυτά τα χρήματα αν δε κάνω λάθος (με εξαίρεση το huawei ideos x5 που είναι στα 199€) έχουν επεξεργαστές arm v6 και είναι πιο αργά από το acer και με μικρότερη ανάλυση οθόνης.Το μεγαλύτερο μειονέκτημά του είναι η λιγοστή εσωτερική μνήμη για τις εφαρμογές.Με την επίσημη 2.3.4 αφήνει στον χρήστη 120mb ελεύθερα που είναι υπερβολικά λίγα,καθιστώντας σχεδόν απαραίτητο το πέρασμα custom rom στις οποίες κάνεις ένα ext partition στην sd και λύνεται εν μέρει το πρόβλημα.

Μπαταρία πολύ καλή.Με μέτρια χρήση φτάνω στις 3 μέρες. Εχει όμως θέμα στο μετρητή.Το ποσοστό πέφτει ανά 5% και όχι ανά 1% και μου την σπάει.:mad: Aυτό λύθηκε σε custom rom με android 2.2 αλλά για την 2.3.4 η acer δεν έχει διαθέσει τα kernel sources και έτσι δε μπορεί να γίνει τίποτε από τους λιγοστούς (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) developers που ασχολούνται με το κινητό στο modaco http://android.modaco.com/forum/502-acer-liquid-metal-liquidmetalmodacocom/

Ετσι όπως έχει η κατάσταση με τους developers που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα, αν δε διέρεεαν από την acer gingerbread roms δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρει ανεπίσημα από την κοινότητα,όπως γίνεται με άλλα κινητά.Θα ήθελα πραγματικά να έχω cm7 ρομ αλλά δυστυχώς μια προσπάθεια που έγινε,δεν ήταν πετυχημένη και δε συνεχίστηκε.

Επίσης στην πρώτη επαφή με το κινητό,μπορεί να ξενίσει η "πλαστική" αίσθηση της οθόνης καθώς και η κυκλική κλίση που έχει.Επίσης δεν έχει ελληνικά στα μενού αλλά διαβάζεις κανονικά ελληνικά και γράφεις εφόσον βάλεις κάποιο πληκτρολόγιο από το μαρκετ.

Ακόμη το ακουστικό του είναι κάπως χαμηλό.Η ποιότητα της κάμερας δεν είναι ιδιαίτερα καλή για 5mpx.Παρόλα αυτά γράφει 720p video.Προσωπικά αν έπρεπε να διαλέξω π.χ. μεταξύ metal ή zte blade ή lg optimus p500 ή samsung galaxy 3 ή ideos x5 δηλ. κινητά σε αυτή την κατηγορία χρημάτων,πάλι το acer θα διάλεγα.

Βέβαια αν μπορείς να πας λίγο παραπάνω σε χρήματα,το mediamarkt έχει βγάλει σε προσφορά στα 250€ το samsung galaxy s.

Edited by bbbb

• Administrators
Πες μας λιγα για το τηλ φίλε athanaso77 μιας και εσυ γνωρίζεις καποια πράματα

Με κάλυψε πλήρως ο Χρήστος (bbbb). :rolleyes:

Modpic.gif

• The title was changed to Acer Liquid Metal