Jump to content

Acer Liquid Metal

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ex dialer,go SMS pro. Για πληκτρολογιο δες το go keyboard η το multiling απο το μαρκετ η το swype απο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102

• Απαντήσεις 150
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Αύριο θα το έχω. Θα σας πω εντυπώσεις:)

Ex dialer,go SMS pro. Για πληκτρολογιο δες το go keyboard η το multiling απο το μαρκετ η το swype απο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102

• Administrators
Aν και δεν το έχω πλέον,θεωρώ ότι πρόκειται για μια από τις τίμιες προτάσεις σε αυτά τα χρήματα

Θα συμφωνήσω, μου ήρθε πάλι μια τέτοια συσκευή πρόσφατα, και με T&L ROM δουλεύει άψογα στα 1.6GHz, ταχύτατα και απροβλημάτιστα.

Για πληκτρολόγιο δείτε και το SwiftKey X Keyboard.

Modpic.gif

Μόλις άρχισα να παίζω... Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Τουλάχιστον απο την ποιότητα κατασκευής... Θα σας πω το βράδυ περισσότερα. Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις κάποιο link για την T&L ROM;

Ευχαριστώ

Θα συμφωνήσω, μου ήρθε πάλι μια τέτοια συσκευή πρόσφατα, και με T&L ROM δουλεύει άψογα στα 1.6GHz, ταχύτατα και απροβλημάτιστα.

Για πληκτρολόγιο δείτε και το SwiftKey X Keyboard.

Οι εντυπώσεις μου μετά απο 2 μέρες:

Σχεδιασμός: Προσωπικά μου αρέσει πολύ η ελαφρή κυρτότητα που έχει. Κρατιέται καλά και είναι και πρωτότυπο. Κυρίως βρίσκω ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ την ιδεα να βάλουν notification leds στην κορυφή έτσι ώστε να μπορείς να δεις αν έχεις αναπάντητες/μηνύματα/μπαταρία χωρίς να το βγάλεις απο τη θήκη ή τσεπη. Σίγουρα θα την αντιγράψουν αυτή την ιδέα. Ισως βάλουν και το ρολόι να φαίνεται.

Ποιοτητα κατασκευής: Μέτρια. Κύριως λόγω της πλαστικής αίσθησης της οθόνης

Απόδοση: φόρτωσα καμιά 30αριά εφαρμογές και δοκίμασα χωρίς πρόβλημα. Όπως και κάποια βιντεάκια. Νομίζω ότι ο επεξεργαστής είναι πολύ ικανοποιητικός. Δε ξέρω να τον κάνω overclock οπότε φαντάζομαι οτι θα πετάει στα 1.6 που το έκαναν κάποιοι.

ACER UI/Software: Πολύ βολικό. Καλή ιδέα επίσης τα widgets που λειτουργούν κανονικά ¨οταν είναι stanby/locked. Εγώ δε το είχα ξαναδεί. Επίσης το λογισμικό για συγχρονισμό της ACER είναι φοβερό! Μετέφερε άψογα contacts&calendar απο outlook μέσα 2 λεπτά! Απλό και εύχρηστο.

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα android phones αλλά πιστεύω ότι για τα 125Ε (χωρις ΦΠΑ) που έδωσα για να το πάρω ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ σχέση τιμής/απόδοσης και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο για τα λεφτά του. Κρίμα που δεν έρχεται 'Ελλαδα. Θυμίζει πάντως laptop ΑCER. Μέτρια ποιότητα κατασκευής αλλά πολύ καλές επιδόσεις, τιμή και αξιοπιστία.

Αυτά... Περισσότερα σε λίγες μέρες που θα δοκιμάσω και περισσότερα. :)

Σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.Αμα ρίξεις μια ματιά στο skroutz.gr στο τι κινητά android παίρνεις στην τιμή μέχρι 160€ το metal ειναι το καλύτερο.Με το metal κάνεις τους λιγότερους συμβιβασμούς.Το έχω μια εβδομάδα και ειμαι ευχαριστημένος.Του έβαλα και την cm7 και εχω και ελληνικά παντού.το μόνο μείον ειναι ότι η ρομ δεν έχει ραδιόφωνο αλλά μπορώ και χωρίς αυτό.Θα ήθελα να έχει gorilla glass μια καλύτερη κάμερα και 1gb εσωτερική μνήμη για εφαρμογές αλλά αν αυτά θα σήμαιναν 100€ παραπάνω στην τιμή,το προτιμώ έτσι.Σε αυτά τα χρήματα δεν περιμένω από την acer να το αναβαθμίσει σε ics αλλά αν το κάνει τότε θα ειναι για μεγάλες μπάτσες κάτι samsung και htc που δεν αναβαθμίζουν μοντέλα όπως το galaxy s ή το desire hd.

Συμφωνώ! Ναι η κάμερα είναι πολύ μέτρια. Ξέχασα να το αναφέρω. Βέβαια δεν την πολυχρησιμοποιώ οπότε αν καποιος θέλει οπωσδήποτε καλή κάμερα να μην το πάρει.

Κάτι άλλο που παρατήρησα (και το είχα διαβάσει και αλλού) είναι ότι δεν ακούγεται δυνατά ο συνομιλητής. Σήμερα σε καφετέρια και με το μέγιστο έντασης δεν μπορούσα να ακούσω καλά. Κάτι σχέση έχει με το dolby που λένε και τα δύο μικρόφωνα. 'Ισως κάποια ρύθμιση εκεί να το διορθώνει. Κάποιος το είχε προτείνει σε ένα φορουμ αλλά δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς.

Σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.Αμα ρίξεις μια ματιά στο skroutz.gr στο τι κινητά android παίρνεις στην τιμή μέχρι 160€ το metal ειναι το καλύτερο.Με το metal κάνεις τους λιγότερους συμβιβασμούς.Το έχω μια εβδομάδα και ειμαι ευχαριστημένος.Του έβαλα και την cm7 και εχω και ελληνικά παντού.το μόνο μείον ειναι ότι η ρομ δεν έχει ραδιόφωνο αλλά μπορώ και χωρίς αυτό.Θα ήθελα να έχει gorilla glass μια καλύτερη κάμερα και 1gb εσωτερική μνήμη για εφαρμογές αλλά αν αυτά θα σήμαιναν 100€ παραπάνω στην τιμή,το προτιμώ έτσι.Σε αυτά τα χρήματα δεν περιμένω από την acer να το αναβαθμίσει σε ics αλλά αν το κάνει τότε θα ειναι για μεγάλες μπάτσες κάτι samsung και htc που δεν αναβαθμίζουν μοντέλα όπως το galaxy s ή το desire hd.

Στις gingerbread εκδόσεις το dolby στον ήχο,δουλεύει παντού σε σχέση με τις 2.2 που δούλευε μόνο στα ακουστικά.Αν πας στις ρυθμίσεις και το απενεργοποιήσεις ο ήχος θα δυναμώσει κάπως.Για τον ήχο στο ακουστικό πράγματι ειναι κάπως χαμηλός.Δοκίμασε μήπως κάνει κάτι το volume + http://androidaudiohacks.com/?p=149#more-149

Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ!

Εχώ το εξής θέμα. Στο Notification bar βλέπω ένα συμβολο H με βελάκι πάνω και ενα μικρό "χ" δίπλα. Τί είναι αυτό; HSDPA χώρίς Data??? Γιατί δεν βλέπω το 3G δίκτυο; Κανονικά θα έπρεπε εδώ που βρίσκομαι. Επίσης (προφανώς ως συνέπεια του 'χ'?) δεν μπορεί να μπει στο mobile internet της WIND. Τις ρυθμίσεις δεν τις έχω πειράξει. Όπως ηταν στο παλιό κινητό. Ακόμα και HSDPA να ήταν δεν έπρεπε να μπαίνει στο internet? Περίεργο.

Edited by yorgos00

Η σύνδεση δεδομένων ειναι ανοιχτή; Από τις ρυθμίσεις επιλέγεις αν θέλεις να έχεις σύνδεση ή όχι

Εννοείται! Και το Μobile Internet και το Data Roaming (απο το μενου Mobile Network Settings). Έχει κάτι άλλο και μου έχει ξεφύγει; Είδα σε ποστ πιο πριν ότι κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα αλλά δε μας είπε αν το έλυσε. Δεν ανοίγει με τιποτα το data connection

Η σύνδεση δεδομένων ειναι ανοιχτή; Από τις ρυθμίσεις επιλέγεις αν θέλεις να έχεις σύνδεση ή όχι

Σωστά και είχα γράψει τις ρυθμίσεις με τις οποίες εγώ συνδεόμουν κανονικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3831807#post3831807

Ναι ρε γμτ... Δε μπορώ να καταλάβω τι φταεί. και το άλλο το παιδί απο ότι έλεγε δε το έφτιαξε με τις ρυθμίσεις. Έχω πολύ καλό σήμα (Αγ. Παρασκευή). Να έχει κάνενα προσωρινό πρόβλημα η WIND; Αυτο το χ διπλα απο το "Η" δε φεύγει με τίποτα απο χθες. Θα το δοκιμάσω και στο κέντρο αύριο αλλά δε νομίζς να αλλάξει κάτι. Το σήμα 3G δεν το έχω δει ακόμα στην συσκευή μου (automatic το αντίστοιχο setting για 3G/2G). Απεγκατέστησα και ότι εφαρμογές είχα σχετικές μήπως αυτές έφταιγαν (3G watchdog) αλλά τζίφος. :angry::angry::angry:

Σωστά και είχα γράψει τις ρυθμίσεις με τις οποίες εγώ συνδεόμουν κανονικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3831807#post3831807

Δυστυχώς υπάρχει σοβαρό θέμα:(:cry:. Παντού μέσα στην Αθήνα βλέπει HSPA μόνο χωρίς να παίρνει data. Σαν να είναι κολλημένο! Ούτε 2G/3G κάνενα άλλο εικονίδιο στην μπάρα παρά μόνο το "Η" ακόμα και όταν αλλάζω τις ρυθμίσεις να βλέπει μόνο 2G ή 3G. Οι ρυθμίσεις είναι όλες καλές και η σύνδεση αφού μίλησα και με WIND. Μου είπαν να επικοινωνήσω με ACER και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο αυτοί είναι θέμα συσκευής πλέον. Θα δοκιμάσω και ένα hard reset... αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.

Πφφφ... Αν έχει κανείς κάποια πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. Μήπως να το ποστάρω και εδώ στην κατηγορία της WIND?

Μου είπατε ότι το έχετε δοκιμάσει με WIND και δεν είχατε πρόβλημα; Στην Αθήνα;

Οι εντυπώσεις μου μετά απο 2 μέρες:

Σχεδιασμός: Προσωπικά μου αρέσει πολύ η ελαφρή κυρτότητα που έχει. Κρατιέται καλά και είναι και πρωτότυπο. Κυρίως βρίσκω ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ την ιδεα να βάλουν notification leds στην κορυφή έτσι ώστε να μπορείς να δεις αν έχεις αναπάντητες/μηνύματα/μπαταρία χωρίς να το βγάλεις απο τη θήκη ή τσεπη. Σίγουρα θα την αντιγράψουν αυτή την ιδέα. Ισως βάλουν και το ρολόι να φαίνεται.

Ποιοτητα κατασκευής: Μέτρια. Κύριως λόγω της πλαστικής αίσθησης της οθόνης

Απόδοση: φόρτωσα καμιά 30αριά εφαρμογές και δοκίμασα χωρίς πρόβλημα. Όπως και κάποια βιντεάκια. Νομίζω ότι ο επεξεργαστής είναι πολύ ικανοποιητικός. Δε ξέρω να τον κάνω overclock οπότε φαντάζομαι οτι θα πετάει στα 1.6 που το έκαναν κάποιοι.

ACER UI/Software: Πολύ βολικό. Καλή ιδέα επίσης τα widgets που λειτουργούν κανονικά ¨οταν είναι stanby/locked. Εγώ δε το είχα ξαναδεί. Επίσης το λογισμικό για συγχρονισμό της ACER είναι φοβερό! Μετέφερε άψογα contacts&calendar απο outlook μέσα 2 λεπτά! Απλό και εύχρηστο.

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα android phones αλλά πιστεύω ότι για τα 125Ε (χωρις ΦΠΑ) που έδωσα για να το πάρω ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ σχέση τιμής/απόδοσης και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο για τα λεφτά του. Κρίμα που δεν έρχεται 'Ελλαδα. Θυμίζει πάντως laptop ΑCER. Μέτρια ποιότητα κατασκευής αλλά πολύ καλές επιδόσεις, τιμή και αξιοπιστία.

Αυτά... Περισσότερα σε λίγες μέρες που θα δοκιμάσω και περισσότερα. :)

Καπως ετσι ειναι και συμφωνω με τα περισσοτερα, αλλα διαφωνω με το θεμα ποιοτητα κατασκευης.

Μαλλον δεν εχεις πιασει αλλα κινητα σε αυτη την κατηγορια τιμης (150 ευρω) για να δεις τι παει να παει αθλιες οθονες και πλαστικα.

Και μονο το μεταλλικο καπακι και ο σχεδιασμος του προσδιδουν πολυτελη αισθηση, που ομοια της θα βρεις σε ακριβες συσκευες.

Εγω το εχω μονιμα overclocked στα 1.2 και το απολαμβανω σαν δευτερη συσκευη (για βασικη εχω ενα galaxy note).

Αναφορικα με το προβλημα σου φοβαμαι οτι ειναι θεμα Hardware. Μου ειχε τυχει σε παλιο acer και εφυγε πισω (ακριβως αυτο που περιγραφεις).

Ειμαι με wind και παιζει παντου αψογα το data connection.

Το δοκίμασα μόλις με κάρτα COSMOTE και έπαιζε κανονικότατα το Mobile internet!!! Στην WIND με τίποτα! 'Aρα δν είναι θέμα h/w.

Πώς εξηγείται αυτό; Είναι δυνατόν να υπάρχει θέμα συμβατότητας μόνο με το APN της WIND? Εσένα μου είπες ότι παίζει κανονικά με WIND data;

Aν ναι μπορείς να μου στείλεις τις ρυθμίσεις σου; Είναι ίδιες με αυτες; http://www.myphone.gr/forum/showthre...07#post3831807

Καπως ετσι ειναι και συμφωνω με τα περισσοτερα, αλλα διαφωνω με το θεμα ποιοτητα κατασκευης.

Μαλλον δεν εχεις πιασει αλλα κινητα σε αυτη την κατηγορια τιμης (150 ευρω) για να δεις τι παει να παει αθλιες οθονες και πλαστικα.

Και μονο το μεταλλικο καπακι και ο σχεδιασμος του προσδιδουν πολυτελη αισθηση, που ομοια της θα βρεις σε ακριβες συσκευες.

Εγω το εχω μονιμα overclocked στα 1.2 και το απολαμβανω σαν δευτερη συσκευη (για βασικη εχω ενα galaxy note).

Αναφορικα με το προβλημα σου φοβαμαι οτι ειναι θεμα Hardware. Μου ειχε τυχει σε παλιο acer και εφυγε πισω (ακριβως αυτο που περιγραφεις).

Ειμαι με wind και παιζει παντου αψογα το data connection.

Edited by yorgos00

Μηπως παίζει κάποιο ρόλο που η cosmote παίζει στα 1800mhz ,ενώ η wind στα 900mhz;δηλαδή να υπάρχει hw πρόβλημα στην συχνότητα των 900mhz;

Χμμμ... Θα μπορούσε. Αλλά απο την αλλη δεν μου είπατε εσείς ότι το δοκιμάσατε και έπαιζε σε εσας το data connection;

Πάω τώρα σε ενα καταστημα WIND να κάνουμε δοκιμή με άλλη SIM της εταιρίας... Μήπως φταιει ότι η δική μου είναι παλια.

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Ίσως ο mtoylios http://www.myphone.gr/forum/member.php?u=166755 που είχε το ίδιο πρόβλημα να μπορούσε να μας διαφωτίσει αν το έλυσε. Του έχω στείλει απο χθες μηνυμα.

Μηπως παίζει κάποιο ρόλο που η cosmote παίζει στα 1800mhz ,ενώ η wind στα 900mhz;δηλαδή να υπάρχει hw πρόβλημα στην συχνότητα των 900mhz;
Edited by yorgos00

Χμμμ... Θα μπορούσε. Αλλά απο την αλλη δεν μου είπατε εσείς ότι το δοκιμάσατε και έπαιζε σε εσας το data connection;

Πάω τώρα σε ενα καταστημα WIND να κάνουμε δοκιμή με άλλη SIM της εταιρίας... Μήπως φταιει ότι η δική μου είναι παλια.

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Αυτο θα σου προτεινα κι εγω, δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που συμβαινει. Δοκιμασε καινουρια sim. Οι ρυθμισεις ειναι αυτες ναι...

Βρήκα και το δοκίμασα και εγώ με wind καρτοκινητή. Λειτουργεί μια χαρά! Άρα είναι καθαρά θέμα SIM! Tο προήγουμενο κινητό μου δεν είχε πρόβλημα. Αυτό προφανώς είναι πιο ιδιότροπο. Είναι παλία βέβαια αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Θα πάω αύριο για να πάρω καινούρια και ελπίζω να παίζει.

Σε μένα λειτουργούσε κανονικά με wind καρτοκινητό
Edited by yorgos00

• Administrators

Ακόμα και στα 1.6GHz δεν κρασάρει, δεν κάνει επανεκκινήσεις, δεν ζεσταίνεται και λειτουργεί άψογα και ταχύτατα παντού! Μπορώ να πω ότι συναγωνίζεται στα ίσα τα σύγχρονα διπύρηνα.

Modpic.gif

Ακόμα και στα 1.6GHz δεν κρασάρει, δεν κάνει επανεκκινήσεις, δεν ζεσταίνεται και λειτουργεί άψογα και ταχύτατα παντού! Μπορώ να πω ότι συναγωνίζεται στα ίσα τα σύγχρονα διπύρηνα.

Πραγματικα Γιαννη, εδω και λιγες μερες το εχω στα 1.4 αφου δεν ειδα διαφορα σε αυτονομια, φαινομενα υπερθερμανσης, κολληματα κλπ κλπ.

Μια εξαιρετικη συσκευη, που επιμενω δεν εχει καμια σχεση με αλλες συσκευες σε αυτο το price range (150 ευρω).

Κριμα που αυτη η σειρα δεν ειχε την τυχη που της αξιζει...

Στο 1.2/1.4 το έχετε μέσα απο την ROM που λέγατε; Η' υπάρχει και κάποιο πρόγραμμα για overclocking που μπορεί να δουλέψει με την υπάρχουσα;

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι οτι στο Wi FI του σπιτιού μου μπαίνει μόνο μετα απο restart το router. Δηλάδη μπαίνει κανονικά και αν βγω πάντα την δεύτερη φορά θέλει restart αλλιώς βγάζει disconnect αμέσως μόλις πάει να συνδεθεί. Δε ξέρω αν φταίει το router αν και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αλλο smartphone. Κοίταξα και τις ρυθμίσεις στο κινητό και δεν βρήκα κάτι που μπορεί να αλλάξει. Τις παίρνει σωστά αυτόματα.

Δείτε και ένα άλλο της ACER που ελπίζω να έρθει εδώ. http://www.techgear.gr/acer-cloudmobile-android-smartphone-to-be-unveiled-at-mwc-2012-38913/

Πραγματικα Γιαννη, εδω και λιγες μερες το εχω στα 1.4 αφου δεν ειδα διαφορα σε αυτονομια, φαινομενα υπερθερμανσης, κολληματα κλπ κλπ.

Μια εξαιρετικη συσκευη, που επιμενω δεν εχει καμια σχεση με αλλες συσκευες σε αυτο το price range (150 ευρω).

Κριμα που αυτη η σειρα δεν ειχε την τυχη που της αξιζει...

• The title was changed to Acer Liquid Metal