Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω το εχω 4-5 ημερες και....

1. Μπαταρια βγαζει ανετα 12 ωρες συνεχως στο Ιντερνετ ( την στιγμη που το Ν95 αντεχει 3 ωρες.)

2. Ηχος Καθαρος με μικρη ενταση αλλα δεν μπουκωνει το ηχειο οπως κανουν τα πιο πολλα SE.

3. Εμενα απο την αρχη εχει ενα μικρο προβλημα το κατω αλλα δεν με χαλασε.

4. Αυτο δεν μου χρειαστηκε ακομα.

Γενικως το μονο που με χαλασε στο κινητο ειναι η μικρη ενσωματωμενη μνηνη. ( 1,5Gb)

Δηλαδη τοσο πολυ κοστιζουν τα 8GB;;; Αυτα ειναι παιδικα λαθοι.

Αν δεν σε χαλαει το θεμα Ενσωματωμενης μνημης τσιμπα το.

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω το εχω 4-5 ημερες και....

1. Μπαταρια βγαζει ανετα 12 ωρες συνεχως στο Ιντερνετ ( την στιγμη που το Ν95 αντεχει 3 ωρες.)

2. Ηχος Καθαρος με μικρη ενταση αλλα δεν μπουκωνει το ηχειο οπως κανουν τα πιο πολλα SE.

3. Εμενα απο την αρχη εχει ενα μικρο προβλημα το κατω αλλα δεν με χαλασε.

4. Αυτο δεν μου χρειαστηκε ακομα.

Γενικως το μονο που με χαλασε στο κινητο ειναι η μικρη ενσωματωμενη μνηνη. ( 1,5Gb)

παρτο το κινητο ειναι κορυφη.

Γεια σας παιδια...Ηθελα να κανω μια ερωτηση...

Εχω το κινητο και εκανα κανονικα account στο HTC SENSE..

Οταν παταω να μπω στο HTC Likes δεν μπαινει γτ μου λεει οτι δεν βρισκει τον διακομιστη και να προσπαθησω αργοτερα και οταν μπαινο στην διευθυνση της HTCSense μου γραφει οτι η επιλογη ευρεση τηλεφωνου ειναι απενεργοποιημενη...Διαβασα μερικες σελιδες αλλα δεν βρηκα παρομοιο προβλημα..Δεν μπορω να τις διαβασω και ολες γιατι ειναι 150 σελιδες..Ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω να βρεθει καποιος να με βοηθησει..

Επειδή σκέφτομαι να το πάρω ανακεφαλαιώνω τα προβλήματα:

1) Μπαταρία,

2) Χαμηλός ήχος κλήσης, ακουστικό,

3) Πιθανό πρόβλημα με καπάκια.

4) Κάπου διάβασα ότι είναι δύσκολο να ψάξεις ελληνικές

επαφές από το κατάλογο με scroll.

Αυτά είναι όλα;

Ευχαριστώ.

Λοιπον ακου τουτα:

Η μπαταρια βγαζει δε βγαζει μια μερα με χρηση απο μετρια και πανω (αν και αυτο ειναι σχετικο αλλα ολοι τελικα βρισκουμε τη λυση. Αρα μη σκεφτεσαι τη μπαταρια).

Τα καπακια ειναι αψογα. Τριξιματα μηδεν αλλα, μετα απο το βγαλε-βαλε το φορτιστη, ισως να τριξει λιγο το κατω καπακι)

Το ακουστικο ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ εκτος αν καποιος ειναι Βαρηκουος (συμβουλη: Βαλε bluetooth για ευκολια χρησης και μονο)

Ο ηχος κλησης ειναι λιγο πιο χαμηλος (προερχομαι απο sonyericsson) αλλα αυξανεις την ενταση στους ηχους που θελεις (υπαρχουν προγραμματακια) και πλεον γινεται ενοχλητικα εντονος (χτυπαει το email και γυριζουν στη καφετερια οι γυρω).

Ειναι πανευκολο να ψαξεις επαφες. Πατας το ονομα που θελεις και μετα απο δυο γραμματακια εμφανιζεται υπερηφανα μπροστα σου. Γενικοτερα ειναι πολυ φιλικο στο χρηστη.

Η πλοηγηση στο ιντερνετ ειναι μοναδικη χαρη και στον flash που εχει. Απο wikipedia, translate μεχρι και απλο σερφαρισμα γινονται ευκολα αλλα και γρηγορα.

Δηλαδη συμπερασμα: Καλοριζικο!!!!!

Edited by chrisdental

...

Το ακουστικο ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ εκτος αν καποιος ειναι Βαρηκουος (συμβουλη: Βαλε bluetooth για ευκολια χρησης και μονο)

!

εγω σαν βαρηκοος μπορω να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος να ακουσω απο αυτο το @#$!*&? το ακουστικο λιγο πιο δυνατα??? :lol:

ολη μερα προαστιακο, μετρο κτλ και δεν ακουω ποτε αυτον που μου μιλαει..

s21 ultra 256

Για εφαρμογές μια χαρά ειναι το 1,5gb.αν δε κάνω λάθος είναι η μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη που έχει βάλει μέχρι σήμερα η htc σε ευρωπαϊκό κινητό.σκέψου το "δράμα" των χρηστών του απλού desire με 512mb και που στην επίσημη ρομ ξεκινά με μόλις 140mb ελεύθερα.

Edited by bbbb

εγω σαν βαρηκοος μπορω να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος να ακουσω απο αυτο το @#$!*&? το ακουστικο λιγο πιο δυνατα??? :lol:

Παντως η δικια μου συσκευη δεν ακουγεται οπως π.χ. το Ν95.

Στο οριο ακουω μεσα στο σπιτι.

Για εφαρμογές μια χαρά ειναι το 1,5gb.αν δε κάνω λάθος είναι η μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη που έχει βάλει η htc σε ευρωπαϊκό κινητό.σκέψου το "δράμα" των χρηστών του απλού desire με 512mb και που στην επίσημη ρομ ξεκινά με μόλις 140mb ελεύθερα.

Μια χαρα ; Φυσικα!!!! Δεν ειπα κατι κακο βρε παιδια. Απλα σε συγκριση με τον "Γαλαξια" χαλαστηκα λιγο. Κατα τα αλλα μια χαρα ολα :D:D

Mod Edit: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα διπλά μηνύματα, όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση".

Edited by kollatos

εχω ενα προβλημα με τα sms,οταν ειναι μεγαλα δεν τα στελνει,ενω μου δειχνει οτι εχουν αποσταλει.χρησιμοποιω το go sms και το handcent sms και η συσκευη μου ειναι root με cosmote whatsup.

εχει συμβει και σε αλλους αυτο το προβλημα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ετυχε σε κανεναν να μην εμφανιζει καποιο χαρακτηρα σε εισερχομενο sms απο συγκεκριμενο αριθμο? Δε μου εμφανιζει το χαρακτηρα Χ απο κινητο motorola, απο συγκεκριμενο αποστολεα, ενω σε αλλα sms το εμφανιζει κανονικα! Με την κωδικοποιηση χαρακτηρων σχετιζεται? Ασυμβατοτητα δηλαδη? Η ασχετο πεταξα?

κανεις; τουλαχιστον μια ιδεα του τι κανω στην περιπτωση αυτη?

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

κανεις; τουλαχιστον μια ιδεα του τι κανω στην περιπτωση αυτη?

το προβλημα το εχει το motorola,οχι το samsung σου
[sIGPIC][/sIGPIC]

το προβλημα το εχει το motorola,οχι το samsung σου

δεν εχω προβληματικο samsung. Για dhd ρωτησα. Στο hd2 διαβαζω κανονικα τα sms του κινητου εκεινου..

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

δεν εχω προβληματικο samsung. Για dhd ρωτησα. Στο hd2 διαβαζω κανονικα τα sms του κινητου εκεινου..

ηθελα να πω,οτι επειδη προφανως το motorola αυτο ειναι ενα κινητο που δεν εχει μελετηθει για συμβατοτητα χαρακτηρων με android λειτουργικο,γιαυτο χανεται ενα γραμμα.

το hd2 αφου εχει windows ειναι φυσικο σαν πιο παλαιο λειτουργικο,να το γνωριζουν καλυτερα οι τεχνικοι της motorola και να εχουν διορθωσει τις οποιες ασυμβατοτητες που πιθανον να ειχαν οι συσκευες τους με αυτο:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια...Ηθελα να κανω μια ερωτηση...

Εχω το κινητο και εκανα κανονικα account στο HTC SENSE..

Οταν παταω να μπω στο HTC Likes δεν μπαινει γτ μου λεει οτι δεν βρισκει τον διακομιστη και να προσπαθησω αργοτερα και οταν μπαινο στην διευθυνση της HTCSense μου γραφει οτι η επιλογη ευρεση τηλεφωνου ειναι απενεργοποιημενη...Διαβασα μερικες σελιδες αλλα δεν βρηκα παρομοιο προβλημα..Δεν μπορω να τις διαβασω και ολες γιατι ειναι 150 σελιδες..Ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω να βρεθει καποιος να με βοηθησει..

Καποιος να με βοηθησει με αυτο please.....

Πήγαινε menu->ρυθμίσεις->απόρρητο->υπηρεσία εντοπισμού και τσέκαρε και τα 2.

αν δεν δουλέψει μπορεί να είναι down ο server της HTC, συμβαίνει συχνά λόγω αλλαγών που κάνουν ακόμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Φιλτατε δυο πραγματα πρεπει να κανεις 1)βαλε bluetooth για να ακους πολυ κσλυτερα και 2) αλλαξε ομαδα, ισως να φταιει οτι εισαι -7 οροφους κατω:happy:

Edited by chrisdental

Πήγαινε menu->ρυθμίσεις->απόρρητο->υπηρεσία εντοπισμού και τσέκαρε και τα 2.

αν δεν δουλέψει μπορεί να είναι down ο server της HTC, συμβαίνει συχνά λόγω αλλαγών που κάνουν ακόμα.

Φιλε μου πηγα στο απορρητο και μου εχει τις εξης επιλογες..Δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας και αυτοματη επαναφορα..

Ειχε τικαρισμενη μονο την δευτερη επιλογη...Τικαρα και την πρωτη αλλα τιποτα..

Οσο για να ειναι down ο server να σου πω οτι οσες φορες το εχω δοκιμασει μου βγαζει το ιδιο πραγμα..Υπαρχει κανεις που συνδεεται κανονικα στο HTC Sense??

Όπα λάθος, όχι απόρρητο. Στο τοποθεσία πήγαινε.

Και τα 2 τικαρισμενα ηταν απο την αρχη αλλα τιποτα...Τι να πω...Να καταργησω το account και να φτιαξω καινουριο??Πιστευεις οτι θ'αλλαξει κατι??

Δεν ξέρω, τι να σου πω. Όταν είχες κάνει το account σου είχε έρθει confirmation mail?

Το HTC Hub σου ανοίγει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μου πηγα στο απορρητο και μου εχει τις εξης επιλογες..Δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας και αυτοματη επαναφορα..

Ειχε τικαρισμενη μονο την δευτερη επιλογη...Τικαρα και την πρωτη αλλα τιποτα..

Οσο για να ειναι down ο server να σου πω οτι οσες φορες το εχω δοκιμασει μου βγαζει το ιδιο πραγμα..Υπαρχει κανεις που συνδεεται κανονικα στο HTC Sense??

Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... κάποια λύση???

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Ρε παίδες για βοηθήστε..Έκανα σήμερα root/soff και πέρασα Revolution HD..Πήγα να κλείσω τώρα το κινητό (δοκίμασα 2 φορές) για να το φορτίσω και αυτό λίγο αφού σβήσει , μπαίνει στο recovery :confused: Ξέρει κανείς γιατί γίνεται/πώς το σταματάω? :)

Είναι bug, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Υπομονή μέχρι να βγεί κάποιο fix.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Flashαρα το απόγευμα το advanced power menu που έχει το κατεβατό στις επιλογές όταν πατάω το κουμπί της απενεργοποίησης..Και φοβούμαι οτι αυτό μου κάνει τη μαλαγανιά...

Δεν ξέρω, τι να σου πω. Όταν είχες κάνει το account σου είχε έρθει confirmation mail?

Το HTC Hub σου ανοίγει?

To Hub μου ανοιγει..Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι να μου ειχε ερθει mail..Νομιζω πως οχι παντως γτ συνηθως τα κραταω και τωρα δεν το εχω πουθενα..Ειχα φτιαξει gmail για να μπορω να μπω στο android market νομιζω αλλα ουτε κι εκει εχω κανενα confirmation mail...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...