spdrosin Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Είναι μια καλή επιλογή. Σταθερή, χωρίς εντυπωσιασμούς και με (υπέρ κατ' εμένα) την φιλοσοφία της stock. Συμφωνώ απόλυτα. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ειναι η ώρα να rootarw το τηλέφωνο μου για πρώτη φορά. Πια ρομ μου προτείνετε? Μάλλον προσανατολίζομαι προς τη revolution με sense Εδω και 2 μερες (ναι,ειναι πολυ για μενα ;) ) εχω κολλησει με τη RCMix desireS rom..Δεν υπαρχει κατι να μη λειτουργει,ειναι γρηγορη,stock και συμαντικο, δεν ειναι καποια κινεζικη leak που την εχουν τροποποιησει και ολο και καποιο προβλημα παρουσιαζει... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Οι μόνες πληροφορίες που βρίσκω στο thread του revolution rom 4.0 β είναι οι εξής: Download Android Revolution HD / 4G and place it on your SD card In ClockworkMod Recovery go to "mounts and storage" and select: format data (optionally) Now go back to the main menu and select "install zip from sdcard" Select "choose zip from sdcard" and point the location of downloaded .zip file Δυστυχώς απο ότι καταλαβαίνω είναι αρκετά ελειπής. Δεν έχω ξαναπεράσει custom rom. μπορεί καποιος να με βοηθήσει ή να μου δώσει λινκ με τι ακριβώς πρέπει να κάνω βήμα βήμα για τη συγκεκριμένη ρομ (είμαι official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Δυστυχώς απο ότι καταλαβαίνω είναι αρκετά ελειπής. Δεν έχω ξαναπεράσει custom rom. μπορεί καποιος να με βοηθήσει ή να μου δώσει λινκ με τι ακριβώς πρέπει να κάνω βήμα βήμα για τη συγκεκριμένη ρομ (είμαι official) Τα προεγχειριτικα (και αναγκαια) τα εχεις κανεις;;;;Δηλ downgrade,root,s-off,eng s-off??? AN ναι,τοτε καβαζεις τη rom απο εκει που λεει download,βαζεις το .zip αρχειο χυμα στη καρτα σου,μπαινσεις recovery και μετα απο wipe flashαρεις... Οτι προβλημα αντιμετωπισεις γραψε το ,συγκεκριμενα ομως,εδω... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Τα προεγχειριτικα (και αναγκαια) τα εχεις κανεις;;;;Δηλ downgrade,root,s-off,eng s-off??? AN ναι,τοτε καβαζεις τη rom απο εκει που λεει download,βαζεις το .zip αρχειο χυμα στη καρτα σου,μπαινσεις recovery και μετα απο wipe flashαρεις... Οτι προβλημα αντιμετωπισεις γραψε το ,συγκεκριμενα ομως,εδω... Χαχα..τα προεγχειριτικα απουσιάζουν επομένως απο το thread. Θα ψάξω κάποιο λινκ για αυτά. Αν βέβαια κάποιος το έχει πρόχειρο ασ το ποστάρει :) Παρεπιπτόντως είμαι στην έκδοση 1.32.405 Edited March 31, 2011 by vlgeor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Έχεις Radio S-off και Eng Hboot? Αν όχι δες τους οδηγούς στην υπογραφή του elthis, διαφορετικά μπορείς να δεις εδώ τα βήματα για να περάσεις μια custom rom. Ο οδηγός είναι για το απλό Desire αλλά είναι το ίδιο και για το HD. Μόνο το radio δεν γίνεται να περαστεί με τον ίδιο τρόπο. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest GSgirl Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Δηλαδή και το βγάλατε off topic και το κλειδώσατε?? Εγώ που μπορώ δηλαδή να απαντήσω?? Εσείς δεν με ωθείτε να μιλήσω εδώ μέσα?? Τι γίνεται ρε παιδιά ?? σκέπτεστε τι κάνετε η το κάνετε κατά τύχη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Μπορώ να περάσω τη νέα ρομ χωρίς να κάνω format την sd? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Δηλαδή και το βγάλατε off topic και το κλειδώσατε?? Εγώ που μπορώ δηλαδή να απαντήσω?? Εσείς δεν με ωθείτε να μιλήσω εδώ μέσα?? Τι γίνεται ρε παιδιά ?? σκέπτεστε τι κάνετε η το κάνετε κατά τύχη? Συγγνωμη που επεμβαινω.Ειναι λιγο off topic το θεμα για εμας,αλλα ηθελα να πω τη γνωμη μου...Εδω ειμαστε μια μεγαλη παρεα απο απλους χρηστες και οι περισσοτεροι,για να μη πω ολοι,δε δουλευουμε ουτε εκπροσωπουμε την HTC η καποια αλλη εταιρια...Σιγουρα καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου,κι εγω στην ιδια φαση θα ημουν,αλλα εδω ολοι μας,και περισοτερο οι mods,το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να συμβουλεψουμε εσενα,αλλα και οποιον απο εμας αντιμετωπισει καποιο προβλημα.Αλλωστε αν ξερεις καποια εταιρια να ειναι αψογη απεναντι σε ΟΛΟΥΣ τους πελατες της, να την αναφερεις να τη προτιμησουμε κι εμεις.... Αν θες postαρε ολοκληρωμενα τη περιπτωση σου και οσα παιδια μπορουν να προτινουν καποια λυση...Οι mods ειναι αψογοι και θα το δεις οταν ηρεμησουν τα πραγματα. Προσωπικα μια φορα επισκευτηκα το service και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος... Ας τελειωσει εδω το θεμα και αν θες γραψε το προβλημα σου να δουμε πως μπορουμε να βοηθησουμε, οπως κανουμε σε καθε προβλημα... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Μπορώ να περάσω τη νέα ρομ χωρίς να κάνω format την sd? Φυσικα και μπορεις!!Δεν εχει σχεση η καρτα...Ασε τη καρτα ομως τωρα και επικεντρωσου σε αυτα που σου εστειλα σε pm...Εχεις δουλεια μπροστα σου!!...:p Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Μπορώ να περάσω τη νέα ρομ χωρίς να κάνω format την sd? Εννοείτε αυτό.. Δεν χρειάζεται να κάνεις format την sd για να περάσεις μια rom. Απλά να θυμάσαι να κάνεις wipe data και wipe dalvik-cache. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδια εχω την ARHD 3.3 . Θελω να κατεβασω ενα sound fix που βγηκε και λενε οτι δουλευει. Κατεβαζω το .zip και με το rom manager κανω flah new rom διαλεγωντας το .zip αυτο ? Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδια εχω την ARHD 3.3 . Θελω να κατεβασω ενα sound fix που βγηκε και λενε οτι δουλευει. Κατεβαζω το .zip και με το rom manager κανω flah new rom διαλεγωντας το .zip αυτο ? Sent from my Desire HD using Tapatalk Το κατεβαζεις,το πετας στη καρτα σου και μπαινεις recovery να το flashαρεις οπως τη rom,χωρις ομως να κανεις τα wipe... Sent from my Desire HD Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 off topic Συγγνωμη βρε παιδια αλλα το διαβασα και εφριξα..Αγορα htc απο saturn θεωρειται παραεισαγωγη? Ειλικρινα δεν το γνωριζω το θεμα. @GSGirl ο καλυτερος τροπος ειναι να γραφεις ολοκληρωμενα και τεκμηριωμενα. Ο mod με αυτο που ειδε δεν μπορουσε να κανει και διαφορετικα. Επισης θα μπορουσες να γραψεις με μικρα αλλα παραθετοντας ολο το προβλημα σου και πιστεψε με τοτε θα φωναζαμε και εμεις.Τα παιδια εδω παντα βοηθανε και ειναι πολυ ευγενικα.Δεν θελω να ριξω λαδι στη φωτια,απλα αν θελεις να μας γραψεις την εμπειρια σου καντο σωστα. Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Συγγνωμη βρε παιδια αλλα το διαβασα και εφριξα..Αγορα htc απο saturn θεωρειται παραεισαγωγη? Ειλικρινα δεν το γνωριζω το θεμα. Δεν το ξέρουμε αυτό. Αν μας πει ποια rom φοράει η συσκευή μπορούμε να μάθουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geletos Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Επειδή την πάτησα σαν πρωταρης, θα ήθελα μια πληροφορία αν ξέρετε. Αγόρασα το δικό μου από play247 στα 544€ με χαρά ότι είναι Ελληνικό (προφορικά μου το επιβεβαίωσε και ο υπάλληλος) αλλά τελικά μου βγήκε Νορβηγικο... Σε περίπτωση βλάβης είναι υποχρεωμένοι να το στείλουν αυτοί ή πρέπει να μάθω Νορβηγικά? Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niathan Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 καλησπερα , Χρησιμοποιω την στοκ ROM με αγγλικη γλωσσα. Εχω σωσει στο folder music στην SD καποια τραγουδια που οι τιτλοι ειναι στα ελληνικα οπως και η ονομασια του folder . δυστυχως δεν τα απεικονιζει σωστα αλλα ιερογλυφικα , καμια ιδεα? Χρησιμοποιω το προγραμμα music που υπηρχε στο κινητο ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Αυτη η εκδοση (1.72) δε μπορει να "σπασει".Γιαυτο κανουμε πρωτα downgrade στην 1.32 και μετα rootαρουμε... Edit:Μηπως εννοεις τι θα κερδισεις-χασεις κανοντας root; Sent from my Desire HD Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 off topic Συγγνωμη βρε παιδια αλλα το διαβασα και εφριξα..Αγορα htc απο saturn θεωρειται παραεισαγωγη? Ειλικρινα δεν το γνωριζω το θεμα. @GSGirl ο καλυτερος τροπος ειναι να γραφεις ολοκληρωμενα και τεκμηριωμενα. Ο mod με αυτο που ειδε δεν μπορουσε να κανει και διαφορετικα. Επισης θα μπορουσες να γραψεις με μικρα αλλα παραθετοντας ολο το προβλημα σου και πιστεψε με τοτε θα φωναζαμε και εμεις.Τα παιδια εδω παντα βοηθανε και ειναι πολυ ευγενικα.Δεν θελω να ριξω λαδι στη φωτια,απλα αν θελεις να μας γραψεις την εμπειρια σου καντο σωστα. Και εγω απο Saturn το πηρα και ειναι Ελληνικο.Και απο το κουτι το καταλαβαινεις αλλα στο επιβεβαιωσα και απο την htc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδια καλησπερα, ευχομαι ολα καλα. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω: μπορουμε να αλλαξουμε την ευαισθησια του φωτο-ανιχνευτη ουτως ωστε οταν εχουμε τη ρυθμιση φωτισμου της οθονης στο αυτοματο να μπορουμε να ελεγχουμε ποσο ευαισθητος ειναι και, συνεπως, ποτε αυξανει ο φωτισμος της οθονης μας στο οριο που τον εχουμε ορισει? Μιλαμε παντα για root συσκευη. Τρεχω Leedroid. Συγνωμη για την απουσια τονισμου....δεν το εχω βρει ακομα στο πληκτρολογιο .... Sent from my Desire HD using Tapatalk S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδια καλησπερα, ευχομαι ολα καλα. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω: μπορουμε να αλλαξουμε την ευαισθησια του φωτο-ανιχνευτη ουτως ωστε οταν εχουμε τη ρυθμιση φωτισμου της οθονης στο αυτοματο να μπορουμε να ελεγχουμε ποσο ευαισθητος ειναι και, συνεπως, ποτε αυξανει ο φωτισμος της οθονης μας στο οριο που τον εχουμε ορισει? Μιλαμε παντα για root συσκευη. Τρεχω Leedroid. Συγνωμη για την απουσια τονισμου....δεν το εχω βρει ακομα στο πληκτρολογιο .... Sent from my Desire HD using Tapatalk Δε νομιζω οτι υπαρχει τετοια δυνατοτητα φιλε μου.... Υ.Γ: κι εγω γραφω χωρις τονους και πρεπει να το κοψω γιατι μου τη σπαει!:p Βεβαια απο το κινητο ειναι λιγο σπαστικο...κρατας πατημενο το γραμμα που θες να τονιστει... Sent from my Desire HD Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Σε ευχαριστω φιλε...το είχα φανταστεί ότι μάλλον δεν θα υπήρχε...πρέπει να είναι θέμα hardware.... Thanx για τον τονισμό! Costas Δε νομιζω οτι υπαρχει τετοια δυνατοτητα φιλε μου.... Υ.Γ: κι εγω γραφω χωρις τονους και πρεπει να το κοψω γιατι μου τη σπαει!:p Βεβαια απο το κινητο ειναι λιγο σπαστικο...κρατας πατημενο το γραμμα που θες να τονιστει... Sent from my Desire HD Sent from my Desire HD using Tapatalk S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Στη προσπάθεια για αλλαγή ρομ, η rom manager (ClockworkMod Recovery) μου βγάζει το εξής:an error occurred while attempting to run privileged commands! Εχω κάνεi s off kai eng s off. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 (edited) Παιδια καλησπερα, ευχομαι ολα καλα. Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω: μπορουμε να αλλαξουμε την ευαισθησια του φωτο-ανιχνευτη ουτως ωστε οταν εχουμε τη ρυθμιση φωτισμου της οθονης στο αυτοματο να μπορουμε να ελεγχουμε ποσο ευαισθητος ειναι και, συνεπως, ποτε αυξανει ο φωτισμος της οθονης μας στο οριο που τον εχουμε ορισει? Μιλαμε παντα για root συσκευη. Τρεχω Leedroid. Συγνωμη για την απουσια τονισμου....δεν το εχω βρει ακομα στο πληκτρολογιο .... Sent from my Desire HD using Tapatalk Μονο στη CM7 γίνεται αυτό ;) Τόνος (oχι rio mare) μπαίνει αν κρατήσεις πτημένο το πλήκτρο του γράμματος και σύρεις το δάχτυλο στο τονισμένο γράμμα ή αν τσεκάρεις την πρόβλεψη στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου. Edited March 31, 2011 by Spyr0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Μονο στη CM7 γίνεται αυτό ;) Τόνος (oχι rio mare) μπαίνει αν κρατήσεις πτημένο το πλήκτρο του γράμματος και σύρεις το δάχτυλο στο τονισμένο γράμμα ή αν τσεκάρεις την πρόβλεψη στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου. Sent from my Desire HD using Tapatalk Οκ...απο custom roms εχω δοκιμασει leedroid και mui...την CM7 δεν τη γιγνωσκω την κυρία... :-) Θα ψαξω να βρω καποιο link να τη δοκιμασω και αυτη.... Thanx C. S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts