Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. adblock ναι.. θες ρουτ.

2. Θες root επίσης.

3. Ναι.. για να δεις τι θα γίνει, βγάλε την κάρτα και κάνε reboot να δεις αν θα έχει κάποια σοβαρή επίπτωση. αλλά να ξέρεις πως δυστυχώς το android φτιάχνει πολλούς άκυρους φακέλους, καλύτερα συνήθισε το.

4. Ναι.

Οκ θα το τσεκάρω. Να και 1 screenshot με τους φακέλους.

http://i52.tinypic.com/2a0nehi.jpg

Κανα λινκ παίζει για root και upgrade που έχετε δοκιμάσει οι ίδιοι? Μην κάνω καμοιά βλακεία και τα σκατώσω από τώρα. ;)

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

4. Αξίζει να γίνω root και να κάνω upgrade σε 2.3 ή να περιμένω official release?

Εγώ θα σου απαντήσω σε αυτό σίγουρα. Ναι, αξίζεις να γίνεις root για να βάλεις custom ROM (κι ό, τι αυτό συνεπάγεται) αλλά όχι βασισμένη σε 2.3 (ακόμα). Το κινητό δεν το "σηκώνει", έχει "θέματα" και κολλάει αρκετά.

Edited by spdrosin

ποια ROM προτεινεις ?

Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποια rom γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα η επιλογή rom. Εξαρτάτε άμεσα από το τι θες από μια rom και πόσο θες να πειράξεις το κινητό.

Εμένα πχ. που μου αρέσει το κινητό να έχει τη μαμά εμφάνιση έχω επιλέξει την RCMixHD (αν και στις τελευταίες εκδόσεις ο dev αλλάζει τα boot και down animation).

Και οι υπόλοιπες πάντως με sense που κυκλοφορούν είναι αξιόλογες. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην περάσεις sense rom με gingerbread γιατί ακόμα είναι σε beta στάδιο.

Εναλλακτικά υπάρχουν και οι aosp rom που είναι επίσης αξιόλογες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

παιδια εχει κανει κανεις s-off με τον τροπο που λεει αυτος ο τυπος στους xda?

One click Radio S-OFF ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι ειδα...το εχει δοκιμασει καποιος?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=857537

Everything Is Possible....

Εμένα πχ. που μου αρέσει το κινητό να έχει τη μαμά εμφάνιση έχω επιλέξει την RCMixHD (αν και στις τελευταίες εκδόσεις ο dev αλλάζει τα boot και down animation).

Ακριβώς το ίδιο αρέσει και σε μένα γι' αυτό και την έβγαλα. Τί θέλει και τα αλλάζει τα boot/down animations; Ξέρω πως μπορείς να τα βάλεις stock, αλλά δε μου αρέσει να "μαγειρεύω" τις ήδη "μαγειρεμένες" ROMs γι' αυτό και γύρισα σε ARHD που είναι "stock για stock" (πως λέμε ντιπ για ντιπ). Χαχα. ;)

• Administrators
Δεν αρκεί μόνο το root, θα πρέπει να έχει και de-odexed rom.

To "deodexed" είναι απαραίτητο για τις περιπτώσεις του theme changing σε μια rom όχι για κάθε είδους "πείραγμα".

Modpic.gif

Gingerbread miui για Desire HD με ελληνικό πακέτο εδώ

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Gingerbread miui για Desire HD με ελληνικό πακέτο εδώ

thank you finn :lol:

μηπως την δοκιμασε κανεις να μας πει αποψεις?εγω την κατεβασα αλλα αυριο θα την περασω...:rolleyes:

To "deodexed" είναι απαραίτητο για τις περιπτώσεις του theme changing σε μια rom όχι για κάθε είδους "πείραγμα".

Μα ο άνθρωπος ρώτησε πως να αλλάξει το εικονίδιο της μπαταρίας, οπότε θέλει de-odexed rom γι' αυτό...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Θσ κάνω permanently rooting στο κνητάκι μου... Είναι αυτός ΕΔΩ σωστός τρόπος ή θα μου παρουσιάσει προβλήματα?

Η αυτός εδώ? ( Μου φαίνετε καλύτερος αυτός.. )

Mod Edit: Σε παρακαλώ μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, χρησιμοποίησε την τροποποίηση. Ευχαριστώ.

Edited by kollatos

• Administrators
Θσ κάνω permanently rooting στο κνητάκι μου... Είναι αυτός ΕΔΩ σωστός τρόπος ή θα μου παρουσιάσει προβλήματα?

Η αυτός εδώ? ( Μου φαίνετε καλύτερος αυτός.. )

Το ίδιο link δίνεις.

Διάβασε καλύτερα εδώ που είναι όλα μαζεμένα.

(Επίσης μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Γιαυτό υπάρχει η "Τροποποίηση" στο κάθε post μας.)

Μα ο άνθρωπος ρώτησε πως να αλλάξει το εικονίδιο της μπαταρίας, οπότε θέλει de-odexed rom γι' αυτό...:)

Τότε στην απάντησή σου θα έπρεπε να παραθέσεις το δικό του post και όχι το δικό μου. :rolleyes:

Modpic.gif

Τώρα πήγα να απαντήσω ότι λένε τα ίδια ουσιαστικά.. οπότε θα το κανω root έτσι.. Thanks για το xda link και σόρρυ για double post, έχω καιρό να απαντήσω στο φόρουμ.. :D

Οκ έγινα root.. ( Επαλήθευση μέσω terminal ). Κάποιες ερωτήσεις μόνο...

1. Στο xda link λέει για: install h-boot (S-Off) and Clockwork recovery. Τι ακριβώς είναι αυτά τα δύο?

2. Ποιον adblocker να βάλω? Από ή όχι market δεν με νοιάζει.

3. Έχω βάλει το applanet αλλά σε μερικά δεν μου ανοίγει η περιγραφή ( Συνέχεια λέει loading ) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το κάνω install.. Π.χ Need for speed

4. Θέλω ένα προγραμματάκι που συγκέκριμένη ώρα/μέρα κάθε βδομάδα να αλλάζει το προφίλ σε σίγαση και συγκεκριμένη ώρα /μέρα σε κανονικό? Υπάρχει?

5. Παίζει κάτι με το radio και όλοι βάζετε άλλη έκδοση? Δεν το έχω πιάσει αυτο...

6. Αν και είμαι root δεν μπορώ και πάλι να απεγκαταστήσω τα προεγκατεστημένα apps π.χ twitter,facebook μέσω appbrain . Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?

Πως γίνεται στον καιρό στην αρχική οθόνη να εμφανίζεται η τρέχουσα τοποθεσία μου και όχι η πόλη που έχω ήδη ορίσει;

το αρχειο φιλε φινν δεν το περναει με τα ελληνικα.κανω τα παντα κομπλε και περναει την κινεζικη και μολις παταω να περασω την ελληνικη απο πανω σταματαει η διαδικασια:(

Τι σου λεει ακριβώς;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Αν μπορείς γράψε μου ακριβώς τι λεει για να το διορθώσω

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ok βρήκα τι φταιει.Σε λιγο update.

Αν μπορείς γράψε μου ακριβώς τι λεει για να το διορθώσω

mount() expects 4 args,got 3

E:error in/sdcard/miuiGR_DHD_-1.03.18 signed.zip

(status 7)

instalation aborted

Αν μπορείς γράψε μου ακριβώς τι λεει για να το διορθώσα

Ok βρήκα τι φταιει.Σε λιγο update.

Καλησπερα finn!Απ οτι διαβασα στους xda αυτη η εκδοση εχει ενα προβλημα με το 'emergency calls' κι επισης καποιο ''θεμα'' με το gps.Πριν μιση ωρα περιπου εβγαλε ενα update που διορθωσε αυτα τα 2 προβληματα...Ερωτηση:Εσυ να υποθεσω την ανεβασες πριν το update,ετσι;Αν τη κατεβασουμε απο εδω και μετα flashαρουμε τα Ελληνικα,ειναι το ιδο;;;

Υ.Γ:Ενημερωσε μας σε παρακαλω οταν ανεβουν τα Ελληνικα...

Ευχαριστω...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Διόρθωσα το πρόβλημα που υπήρχε πριν και δεν τέλειωνε το flashing και επι τη ευκαιρία πιστεύω πως διόρθωσα και το πρόβλημα με τις επείγουσες κλήσεις μόνο.

Δοκιμάζει κάποιος και μου λέει αν όλα είναι οκ! http://www.multiupload.com/62H3JLUPFQ

Edited by Finn

Διόρθωσα το πρόβλημα που υπήρχε πριν και δεν τέλειωνε το flashing και επι τη ευκαιρία πιστεύω πως διόρθωσα και το πρόβλημα με τις επείγουσες κλήσεις μόνο.

Δοκιμάζει κάποιος και μου λέει αν όλα είναι οκ!

θα δοκιμασω εγω το λινκ εναι το ιδιο?

Μόλις το άλλαξα.Ένα ποστ πάνω δες! :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...