Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θέλω μια βοήθεια!Δεν το έχω ψάξει πολύ και θέλω μια συσκεύη άμεσα..οπότε προτείνετε HTC Desire HD,Samsung Galaxy ή iphone 4;;

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Παιδιά θέλω μια βοήθεια!Δεν το έχω ψάξει πολύ και θέλω μια συσκεύη άμεσα..οπότε προτείνετε HTC Desire HD,Samsung Galaxy ή iphone 4;;

Απευθύνσου στους Διαξιφισμούς. Εδώ είσαι off-topic.

Modpic.gif

Γιατί τι πρόβλημα αντιμετώπισες...?

Στο HD κανενα αλλα στο απλο desire που εχω δεν δουλευουν τα πληκτρα αυξομειωσης ηχου.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ελληνικοτατο !!!:) Το ψιλιαστηκα αυτο.

Δηλαδή το κουτί είναι στα Ελληνικά;

Γιατί και εγώ απο το ίδιο μαγαζί το πήρα αλλά δεν είναι ελληνικό....μιλάω για το desire hd βέβαια :O

Στο HD κανενα αλλα στο απλο desire που εχω δεν δουλευουν τα πληκτρα αυξομειωσης ηχου.

Ακομά να το πας...? :)

Πες μας τις εντυπώσεις σου από το service...

Από το κατάστημα στη voda με πήραν να πάω να πάρω αύριο το Desire HD.

Αν και δεν το δένω κόμπο, απλά επιτέλους.

Από το κατάστημα στη voda με πήραν να πάω να πάρω αύριο το Desire HD.

Αν και δεν το δένω κόμπο, απλά επιτέλους.

Φιλε μου απο ποιο καταστημα σε καλεσανε? Γιατι εχω κανει κι εγω κρατηση αλλα δε με εχει καλεσει ψυχη ζωσα...!!

καλησπερα φιλοι,το birdphone.gr βλεπω και εχει κωδικο HTC Desire HD Black GR και φωτο,υπαρχει τελικα και σε μαυρο?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ωραία τιμή στο birdphone.gr... 566 euro!

Και φυσικά εξαντλημένο.

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας. Με πόση αναμονή άραγε?

Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι και να ρίξουν την τιμή.

Οι υπόλοιποι στο σκρουτζ.γρ ακολουθούν από τα 589 και πάνω.

Τι περιθώριο υπάρχει άραγε να πέσει η τιμή?

Μέχρι τα Χριστούγεννα πόσο μπορεί να πάει?

@Komos ,

μόνο η custom rom να ήταν θα ήμασταν ok.

Εγώ το πήρα σήμερα και με τρώει το χέρι μου να περάσω τον kernel που φτάνει 1.5 Ghz.

Δεν ξέρω πόσο ασφαλές είναι και αν είναι αναστρέψιμη διαδικασία.

Καμία γνώμη?

Αυτό που με παραξενεύει, είναι ότι με το 3G Watchdog, βλέπω τα ΜΒ να πέφτουν βροχή.

Σήμερα μόνο που δεν χρησιμοποιώ το wifi, έχει χρεώσει 43mb...:cry:

Η πλοήγηση που έκανα δεν ξεπερνάει τα 2 λεπτά και είμαι περίεργος να βρω τρόπο να καταλάβω πως μετράει τα mb που διακινεί.

Άν έχει σημασία, κάνει χρήση HSDPA και όχι 3G (κάτι που πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί).

Edited by vassman1974

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Ακομά να το πας...? :)

Πες μας τις εντυπώσεις σου από το service...

Δεν ηταν και διπλα μου...

Λοιπον...Κανονικα πρπει να αναγραφεται αλλα τουλαχιστον η ACE Hellas δεχεται αποδειξη χωρις ΙΜΕΙ και s/n αρκει να γραφει το μοντελλο της συσκευης. Το δικο μου το εβαλαν το ΙΜΕΙ σε μια εφαρμογη στο pc τους και ειναι ελληνικο και δεν υπαρχει προβλημα.

Ευκαιρια για ...πονηρε σκεψεις ?

Η εξυπηρετηση τυπικη.Παραλαβη μετα απο 9-10 εργασιμες.

Φιλικά Γιάννης

@Komos ,

Εγώ το πήρα σήμερα και με τρώει το χέρι μου να περάσω τον kernel που φτάνει 1.5 Ghz.

Καμία γνώμη?

Πρεπει να ξερεις για να το κανεις αυτο φιλε μου.αν κανεις κατι λαθος στην ολη διαδικασια ειναι πολυ πιθανο να καταληξης με ενα τουβλο 600€ πραγμα το οποιο κανεις δεν θελει.αν ξερεις και θεςπαβτως βουρ στο πατσα::D

Εγω εχθες περασα τον σιγγεκριμενο kernel....το κινητο ειναι λιγο πιο γρηγορο....αλλα την τραγικη διαφορα τη βλεπεις σε benchmark...με quadrant εκανα 2980 score.και γενικα ειναι αρκετα σταθερο

Ναι το λέω μίας και το σπουδάζω το αντικείμενο.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το βράδυ θα στρωθώ να τον περάσω :D

Πρωτη εργασιμη μερα συμβιωσης με το κινητο...Ανοιχτο απο τις 5πμ.

Κανενα προβληα και με ανοιχτο παντα bluetooth και κλειστο gps και ομιλια γυρω στα 10 λεπτα , μπαταρια στο 77%. Σαφως καλυτερη απο του απλου desire.

Φιλικά Γιάννης

εμενα μου βγαζει 1μερα γεματη,

αλλα τα εχω ολα on και ομιλια γυρω στα 20λεπτα

και βιντεο απο youtube,γι΄αυτα που κανω με καλυπτει.

οχι οτι θα με χαλουσαν περισσοτερα mah.:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ξαναρωτησω και να ρωτησω...

Το refresh της ωρας οταν ξακλειδωνουμε το κινητο θυμιζει HD2 .Πως διορθωνεται ?

Αυτο με τον εντοπισμο αν κλαπει πως γινεται ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

@Komos ,

Καμία γνώμη?

ειναι αρκετα ασφαλεις και σιγουρα αναστρεψιμη διαδικασια

η htc περναει τις ρομ της με ενα απλο exe αρχειο

δεν με νοιαζει τοσο πολυ η ονομαστικη ταχυτητα η καποιο νουμερο σε ενα benchmark, ειλικρινα δεν αισθανομαι οτι το κινητο χανει απο καπου,η εχει καποιο σοβαρο bug που να θελει διορθωμα (οκ μονο ο ηχος αλλα ας ειναι καλα ο cyanogen με τα voice και audio hacks του)

Πρεπει να ξερεις για να το κανεις αυτο φιλε μου.αν κανεις κατι λαθος στην ολη διαδικασια ειναι πολυ πιθανο να καταληξης με ενα τουβλο 600€ πραγμα το οποιο κανεις δεν θελει.αν ξερεις και θεςπαβτως βουρ στο πατσα::D

Εγω εχθες περασα τον σιγγεκριμενο kernel....το κινητο ειναι λιγο πιο γρηγορο....αλλα την τραγικη διαφορα τη βλεπεις σε benchmark...με quadrant εκανα 2980 score.και γενικα ειναι αρκετα σταθερο

Σήμερα έκανα root το κινητό . Εντάξει είναι λίγο πολύπλοκο και σταμάτησα εκεί. Επειδή πέρασες νέο kernel, μπορείς να μου πεις ποιον πέρασες συγκεκριμένα ;. Είδες διαφορά με την μπαταρία ;. Γιατί μόνο για αυτό τον λόγο θα περνούσα νέο kernel στο κινητό. Έκανα και εγώ το full benchmark με τον kernel από την μαμά του. Aπόδοση 2040:

Πάντως θα μπορούσε κανείς να γράψει πως γίνεται το root στο κινητό, πώς γίνεται η αλλαγή στον kernel, και πώς περνάμε νέα Rom ;

Σχετικα με το ηχειο του ΗD. Μονο ασθενικο δεν ακουγεται στα δικα μου αυτια.

Ρε παιδία τα MB πέφτουν βροχή....Μπήκα market κατέβασα το watchdog 3g και βγήκα.1 λεπτό δουλεία 3MB έφαγε.

Γιατί έτσι ;

Unlimited 45 cosmote έχω.

Σήμερα έκανα root το κινητό . Εντάξει είναι λίγο πολύπλοκο και σταμάτησα εκεί. Επειδή πέρασες νέο kernel, μπορείς να μου πεις ποιον πέρασες συγκεκριμένα ;. Είδες διαφορά με την μπαταρία ;. Γιατί μόνο για αυτό τον λόγο θα περνούσα νέο kernel στο κινητό. Έκανα και εγώ το full benchmark με τον kernel από την μαμά του. Aπόδοση 2040:

Πάντως θα μπορούσε κανείς να γράψει πως γίνεται το root στο κινητό, πώς γίνεται η αλλαγή στον kernel, και πώς περνάμε νέα Rom ;

τα εχει ολα φιλε στους xda

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835746

καλο διαβασμα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...