Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως γινεται και εχεις τετοιεσ εφαρμογες? εκανες καποια ρυθμιση στο κινητο σου?

Δε κανεις καποια ρυθμισει...Λογικα θα ερθει με ota στη συσκευη μας αναλογα το imeι...Δοκιμαζετε λιγο να δειτε,οσοι εισαστε κυριως stock με τη τελευταια αναβαθμιση, αν μπορειτε να κατεβασετε χαρτη της Ελλαδας και εχετε πλοιηγηση με google maps;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε κανεις καποια ρυθμισει...Λογικα θα ερθει με ota στη συσκευη μας αναλογα το imeι...Δοκιμαζετε λιγο να δειτε,οσοι εισαστε κυριως stock με τη τελευταια αναβαθμιση, αν μπορειτε να κατεβασετε χαρτη της Ελλαδας και εχετε πλοιηγηση με google maps;

μονο αμα εισαι σε στοκ ρομ?

ναι, εχω πλοηγηση μεσα απο τα maps.. χαρτη της ελλαδας ειχε ετσι κι αλλιως το locations, αποτι ειδα αγοραζω πλοηγηση για την Ελλαδα μεσα απο τo locations.. για τα paid apps τωρα το κοιταξα που τα πε ενα φιλος πιο πανω, και ειχα κ γω! :D stock 2.3.3 ειμαι..

ναι, εχω πλοηγηση μεσα απο τα maps.. χαρτη της ελλαδας ειχε ετσι κι αλλιως το locations, αποτι ειδα αγοραζω πλοηγηση για την Ελλαδα μεσα απο τo locations.. για τα paid apps τωρα το κοιταξα που τα πε ενα φιλος πιο πανω, και ειχα κ γω! :D stock 2.3.3 ειμαι..

Την εφαρμογη ''πλοιγηση'' να δειτε με το μπλε βελακι...Οταν το ανοιγουμε λεει ''η πλοιγηση χαρτων δεν ειναι διαθεσιμη σε αυτη τη τοποθεσια''...Ισχυει?

Follow me on XDA

Την εφαρμογη ''πλοιγηση'' να δειτε με το μπλε βελακι...Οταν το ανοιγουμε λεει ''η πλοιγηση χαρτων δεν ειναι διαθεσιμη σε αυτη τη τοποθεσια''...Ισχυει?

Ισχύει αλλά κάτσε να κατεβάσω τον ελληνικό χάρτη στο Desire S

Γιοκ ακόμη...δεν γίνεται. Καλά αυτό δεν με απασχολεί τόσο, έχω 4 προγράμματα πλοήγησης. Ακόμα και του αυτοκινήτου της HTC

Edited by apitsakis

οχι, μου βγαζει μη διαθεσιμη... θα αρκεστουμε προς το παρων στα paid :P

@apitsakis τα εκανα ολα αυτα αλλα τιποτα

@elthis εκαναhard reset..

Λετε να ειναι ασυμβατο το modem μου (speedtouch 585) με το κινητο οποτε αν αλλαξω modem να φτιαξει η κατασταση?

Μπορείς να δοκιμάσεις σε άλλο wifi?. Δηλαδή να βρεις κανένα δίκτυο και δες αν στο κάνει και πάλι...και μετά ή θα το πας για service ή θα αλλάξεις rooter

Εγώ γιατί δεν βλέπω ακόμα Paid τι κάνατε ρε παιδιά και βλέπετε εσείς?

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

paid applications Οντως βλεπω και εγω.Δεν ξερω αν εχει συζητηθει πιο πριν αλλα navigon και aura επαψαν να δουλευουν μετα την αναβαθμιση δοκιμασα να τα εγκαταστησω παλι αλλα τιποτα...καμια λυση?

Εγώ γιατί δεν βλέπω ακόμα Paid τι κάνατε ρε παιδιά και βλέπετε εσείς?

Απολύτως τίποτα... :lol:

Δεν έχει ακόμα δημιουργηθεί κατηγορία paid. Θα βρεις κάποιες paid με search ή τις βλέπεις στις just in, αυτές που μπαίνουν. Λογικά κάποια στιγμή θα αναβαθμιστεί το market για να έχει και ξεχωριστή κατηγορία...

Αχα μάλιστα ναι στις νέες εφαρμογές βγάζει Paid όντως ε πιστεύω από βδομάδα να έχουμε κανονικά :) Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Ξαφνικά έχασα καμία 30 φωτό (τις ποιό πρόσφατες και τρέλαθηκα.... Δεν τις βλέπω από το gallery . Ευτυχώς κοίταξα στη κάρτα με ένα file browser και ήταν όλες εκεί !!!!! Έχω την 2.3.3 original... Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό;;;;

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Ξαφνικά έχασα καμία 30 φωτό (τις ποιό πρόσφατες και τρέλαθηκα.... Δεν τις βλέπω από το gallery . Ευτυχώς κοίταξα στη κάρτα με ένα file browser και ήταν όλες εκεί !!!!! Έχω την 2.3.3 original... Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό;;;;

Μηπως εχει μεσα σε αυτον το φακελο καποιο .nomedia αρχειο?

Επισης στους xda ανοιξε ενα thread με διαφορα προβληματα που εμφανιστηκαν μετα την εγκατασταση της 2.3 στο κινητο μας...Οποιος αντιμετωπιζει καποιο ''θεμα'' ας ριξει μια ματια να δει μηπως δεν ειναι ο μονος στο κοσμο, αλλα επισης να αναφερει καποιο προβλημα που εχει.Το thread θα το βρειτε εδω.

Follow me on XDA

φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα που μαλλον οφειλεται στην 2.3.3.επικοινωνησα με ητψ και μου ειπαν hard reset και αν δεν service.δεν εγινε τιποτα με το πρωτο οποτε service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια βοηθεια. εκανα ΟΤΑ UPDATE στην 2.3.3 και απο τοτε κολλαει το sence για κανα λεπτο και κρασαρει το κιν. με βγαζει μηνυμα να κανει report στην htc . εκανα hard reset αλλα τιποτα, τα ιδια.

μια βοηθεια. εκανα ΟΤΑ UPDATE στην 2.3.3 και απο τοτε κολλαει το sence για κανα λεπτο και κρασαρει το κιν. με βγαζει μηνυμα να κανει report στην htc . εκανα hard reset αλλα τιποτα, τα ιδια.

Αν έκανες hard reset δεν γίνεται να συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα. Εκτός αν επανέφερες τίποτα εφαρμογές που είχες και κάποια από αυτές σου κάνει το πρόβλημα.

By the way guys έβαλα την RCMix3D 0.2 κι έχω χαζέψει με τα 3d widgets της htc. Όλα τα λεφτά είναι :p.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Αν έκανες hard reset δεν γίνεται να συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα. Εκτός αν επανέφερες τίποτα εφαρμογές που είχες και κάποια από αυτές σου κάνει το πρόβλημα.

By the way guys έβαλα την RCMix3D 0.2 κι έχω χαζέψει με τα 3d widgets της htc. Όλα τα λεφτά είναι :p.

Ανδρέα

κοίταξε να το κάψεις το ''μωρό'' :p

Επισης στους xda ανοιξε ενα thread με διαφορα προβληματα που εμφανιστηκαν μετα την εγκατασταση της 2.3 στο κινητο μας...Οποιος αντιμετωπιζει καποιο ''θεμα'' ας ριξει μια ματια να δει μηπως δεν ειναι ο μονος στο κοσμο, αλλα επισης να αναφερει καποιο προβλημα που εχει.Το thread θα το βρειτε εδω.

Φίλε μου υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Ότι όποιος έχει προβλήματα δεν τα αναφέρει με email στην HTC. Aπό χθες έχω αναφέρει 2 σοβαρά προβλήματα. Μάλιστα δέχτηκα και ένα τηλεφώνημα (+21075). Για τα 2 αυτά προβλήματα είχε πλήρη άγνοια o συγκεκριμένος. Διάβασα το thread, αλλά από όλους αυτούς, πόσοι έχουν στείλει email για να τους ενημερώσουν ;.

Νεώτερη ενημέρωση: μετα από HTC Sync όλα ειναι οκ..... το μυστηριο όμως παραμένει...

Αχα μάλιστα ναι στις νέες εφαρμογές βγάζει Paid όντως ε πιστεύω από βδομάδα να έχουμε κανονικά :)

Και εμενα μου τις βγαζει κανονικα πια αλλα δεν μου εμφανιζει 2-3 που εχω ηδη αγορασει απο παλια (αλλαζοντας με Αγγλικη sim για να την αγορασω)

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Είμαι με 2.3 Eγκατάσταση από το exe

Και εγώ βλέπω εφαρμογές paid (επιτέλους).

Market>Εφαρμογές>Ολες οι Εφαρμογές>Κορυφαίες εφαρμοφες επι πληρωμη.

Άρα έχει ξεχωριστή κατηγορία>

Αλλά και σε αναζήτηση που έκανα πχ για robo defence έχει και επι πληρωμή.

Edited by agriniopk

επιτέλους η Gingerbread "άνοιξε" και στο δικό μου DHD... μένει να το δοκιμάσω για να δούμε και εντυπώσεις-βελτιώσεις... σε ένα κατά τα άλλα άψογο κατ'εμέ τηλέφωνο...

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

βλεπω και εγω τις επι πληρωμη εφαρμογες στο μαρκετ κανονικα πως γινετε να αγορσω καποια;
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...