afilopou Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 http://www.extreme-mobile.gr/p.HTC-TPU-Case-TP-C550-for-Desire-HD-THiki-silikonis-TPU-Original.371198.html Εμένα μου φαίνεται γκρι :wacko: Πρός το γκρί είναι .Την έχω πάρει από πλαίσιο. Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskous Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Γεια χαρα παιδια , εχω παρατηρηση απο το task killer οτι υπαρχουν εφαρμογες ανοιχτες ,τις οποιες εγω δεν εχω ανοιξει. καμια ιδεα ?? HTC ONE 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dmzz Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Για να φλασαρω το καινουργιο cwm 3.0.2.4 θελω full wipe? ή απλα μπαινω σε recovery παω στο αρχειο και το φλασαρω απλα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Γεια χαρα παιδια , εχω παρατηρηση απο το task killer οτι υπαρχουν εφαρμογες ανοιχτες ,τις οποιες εγω δεν εχω ανοιξει. καμια ιδεα ?? είναι του συστήματος. τις ξεκινάει μόνο του και το βοηθάνε στην ομαλή λειτουργία του. δεν είναι απαραίτητο το task killer. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskous Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Τι εννοεις δεν χρειαζεται το task killer,δεν κανει σωστη δουλεια η υπαρχει κατι καλητερο? ?Δλδ η εφαρμογη για τις μετοχες βοηθαει το κινητο στην λειτουργια του ? HTC ONE 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Τι εννοεις δεν χρειαζεται το task killer,δεν κανει σωστη δουλεια η υπαρχει κατι καλητερο? ?Δλδ η εφαρμογη για τις μετοχες βοηθαει το κινητο στην λειτουργια του ? Δεν υπαρχει βοηθαει-δε βοηθαει...Το android λειτουργει ετσι και δε χρειαζεται task killer...Εχει απο μονο του... Εσυ οταν ανοιγεις το pc,πηγαινεις ''διαχειρηση εργασιων'' και τερματιζεις οτι δε χρειαζεσαι;;; Διαβασε εδω λιγο για δε χρειαζεσαι task killer... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) http://www.extreme-mobile.gr/p.HTC-TPU-Case-TP-C550-for-Desire-HD-THiki-silikonis-TPU-Original.371198.html Εμένα μου φαίνεται γκρι :wacko: Μαύρο γυαλιστερό είναι. Πρός το γκρί είναι .Την έχω πάρει από πλαίσιο. Μα αφού σε ένα χρώμα βγαίνει, τί να πω. Για να φλασαρω το καινουργιο cwm 3.0.2.4 θελω full wipe? ή απλα μπαινω σε recovery παω στο αρχειο και το φλασαρω απλα? Καλύτερα μείνε με την 3.0.0.6 (αν όντως έχεις αυτή). Εγώ έκανα το update και είχα προβλήματα. Οσοι απο εμας εχουμε cosmote ηρθε μια τελεια εφαρμογη!!!Πεταξτε watchdog κτλ και κατεβαστε το cosmote info απο το market!!!!Tα παντα-ολα και αναλυτικα!!!!!!!:D Σώπα - δεν το ήξερα. Θα το προτείνω και στους πελάτες (ανεπίσημα φυσικά). (Δουλεύω σε Cosmote corner) Όταν πάω να βάλω το widget έχει 2 επιλογές: 4X1 και 2Χ1. Ποια η διαφορά; Edited April 12, 2011 by spdrosin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Μαύρο γυαλιστερό είναι. Μα αφού σε ένα χρώμα βγαίνει, τί να πω. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πάω και πολύ καλά με τα χρώματα :lol: αλλά επειδή είναι ψιλο διάφανη η θήκη, δεν μου κάνει για μαύρο.Τέλος πάντων δένει μια χαρά με το χρώμα του τηλεφώνου Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Τέλος πάντων δένει μια χαρά με το χρώμα του τηλεφώνου Αυτό είναι σίγουρο όντως. Η θήκη είναι κορυφή. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Γεια σας ξέρει κανείς που μπορώ να δω την διάρκεια των κλήσεων που κάνω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisrou Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Μετά την αναβάθμιση του Android Market σε 2.3.6 όταν πηγαίνω να δω τις νέες εφαρμογές κρασάρει βγάζοντας το μήνυμα (Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Market (διαδικασία com.android.vending). Προσπαθήστε ξανά) Είμαι με official έκδοση 2.2.1 και δεν έχω πειράξει τπτ..Μετα από Clear Data και Cache του Android Market συνεχίζεται το πρόβλημα Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο κάτι αντίστοιχο? ομοιως και σε μενα στην ιδια συσκευη οπως και συνεχιζω εδω και πολυ καιρο να παιρνω unknown reason - 18 σε πολλες εφαρμογες που παω να εγκαταστησω... Edited April 12, 2011 by kollatos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Γεια σας ξέρει κανείς που μπορώ να δω την διάρκεια των κλήσεων που κάνω? Πατάς στο τηλέφωνο και μετά στο εικονίδιο κάτω δεξιά (δίπλα στην κλήση).Εκεί σου δείχνει όλες τις κλήσεις που έχεις κάνει (ιστορικό κλήσεων).Αν πατήσεις menu-προβολή, σου έχει: όλες-εισερχόμενες και τις εξερχόμενες μαζί με την διάρκεια της κάθε κλήσης. (για κάτι πιο συγκεντρωτικό δεν ξέρω...) Ερώτηση: Εχω πρόβλημα με τον "καιρό"...Ενώ εχω ίντερνετ (3g) δεν μου κάνει ενημέρωση γράφοντας μου "Σφάλμα σύνδεσης"...Καμία ιδέα;Έχει να κάνει καθόλου το ότι έβαλα άλλη Rom (ROM: Android Revolution HD 3.3); Edited April 12, 2011 by Namgal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Πατάς στο τηλέφωνο και μετά στο εικονίδιο κάτω δεξιά (δίπλα στην κλήση).Εκεί σου δείχνει όλες τις κλήσεις που έχεις κάνει (ιστορικό κλήσεων).Αν πατήσεις menu-προβολή, σου έχει: όλες-εισερχόμενες και τις εξερχόμενες μαζί με την διάρκεια της κάθε κλήσης. (για κάτι πιο συγκεντρωτικό δεν ξέρω...) Ερώτηση: Εχω πρόβλημα με τον "καιρό"...Ενώ εχω ίντερνετ (3g) δεν μου κάνει ενημέρωση γράφοντας μου "Σφάλμα σύνδεσης"...Καμία ιδέα;Έχει να κάνει καθόλου το ότι έβαλα άλλη Rom (ROM: Android Revolution HD 3.3); ρε φίλε εγώ ψάχνω να δώ την διάρκεια όλων των κλίσεων συνολικά !Για να ξέρω πότε θα σταματήσω να παίρνω τηλέφωνα για να μην χρεώνομαι επιπλέον απο το χρόνο ομιλίας που έχω ! Κατάλαβες??? όσο για τον καιρό δεν έχω καμία ιδέα 2 μέρες το έχω το κινητό !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ρε φίλε εγώ ψάχνω να δώ την διάρκεια όλων των κλίσεων συνολικά !Για να ξέρω πότε θα σταματήσω να παίρνω τηλέφωνα για να μην χρεώνομαι επιπλέον απο το χρόνο ομιλίας που έχω ! Κατάλαβες??? όσο για τον καιρό δεν έχω καμία ιδέα 2 μέρες το έχω το κινητό !! Βαλε watchdog απο market... Sent from my Desire HD Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Βαλε watchdog απο market... Sent from my Desire HD Elthis καμία ιδέα για τον "καιρό"; Πολύ χρήσιμες οι οδηγίες κάτω από το όνομα σου!!!Χωρίς αυτές θα έψαχνα ακόμα τι και πως...!:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Βαλε watchdog απο market... Sent from my Desire HD μετά την εγκατάσταση τι πρέπει να κάνω ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Elthis καμία ιδέα για τον "καιρό"; Πολύ χρήσιμες οι οδηγίες κάτω από το όνομα σου!!!Χωρίς αυτές θα έψαχνα ακόμα τι και πως...!:O Πηγαινε να κανεις μια εκκαθαριση δεδομενων απο ρυθμισεις-εφαρμογες.Επισης δοκιμασε να ανανεωσεις με wifi...Καποιο θεμα της ρομ μου ακουγεται η οχι καλο φλασαρισμα... Sent from my Desire HD Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 μετά την εγκατάσταση τι πρέπει να κάνω ? αστο φιλε βρηκα αλλο προγραμμα ! ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζεται με τους διακομιστες για την προσθηκη λογαριασμου ιμειλ ? προσπαθω να βαλω ενα αλλα μου λεει οτι ο διακομιστης δεν υπαρχει ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 μετά την εγκατάσταση τι πρέπει να κάνω ? Το συγκεκριμένο είναι για να μετράς την κίνηση του data. “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Το συγκεκριμένο είναι για να μετράς την κίνηση του data. Ναι εχεις δικιο...το droidstats ηταν αυτο που ηθελα να πω. Sent from my Desire HD Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Φίλε πολύ καλό. Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζεται με τους διακομιστες για την προσθηκη λογαριασμου ιμειλ ? προσπαθω να βαλω ενα αλλα μου λεει οτι ο διακομιστης δεν υπαρχει ! Ποιόν προσπαθείς να βάλεις; Sent from my Nexus S using Tapatalk Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ρε παιδες δοκιμασα navigon και igo και μου φανηκαν λιγο παραξενα στην λειτουργια τους ή βεβαια εγω ειμαι παραξενος το ndrive ειναι καλυτερο ? ή υπαρχει και καποιο αλλο που αξιζει να του ριξω μια ματια HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Επειδή σκεφτομαι να πάρω το hd ,2 ερωτήσεις, μιας και δεν έχω ξανά πιάσει android στα χεριά μου η rom που κυκλοφορεί για αναβάθμιση στα 2.3 είναι επίσημη? Και αυτές που κυκλοφορούν από developers είναι στα ελληνικά η όχι? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Edited April 12, 2011 by nop77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts