Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσοι είχαν MIUI 01.03.25 και είχαν πρόβλημα με FCs στην εφαρμογή μυνημάτων και στην διαχείρηση εφαρμογών μπορούν να κατεβάσουν ξανά το πακέτο για τα ελληνικα και το πρόβλημα θα διορθωθεί

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στη προσπάθεια για αλλαγή ρομ, η rom manager (ClockworkMod Recovery) μου βγάζει το εξής:an error occurred while attempting to run privileged commands!

Εχω κάνεi s off kai eng s off.

Δοκίμασε κάτι...Απεγκατέστησε και εγκατέστησε παλι το rom manager...Επισης τσεκαρε αν έχεις δικαιώματα superuser...(όταν το ανοίξεις πρώτη φορά θα σε ρωτήσει αν θες να αποκτήσεις δικαιώματα,πατάς οκ)...Στη συνέχεια μπες πάλι recovery...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δοκίμασε κάτι...Απεγκατέστησε και εγκατέστησε παλι το rom manager...Επισης τσεκαρε αν έχεις δικαιώματα superuser...(όταν το ανοίξεις πρώτη φορά θα σε ρωτήσει αν θες να αποκτήσεις δικαιώματα,πατάς οκ)...Στη συνέχεια μπες πάλι recovery...

Εκανα πάλι τη διαδικασία root και εγινε η εγκατάσταση. Αμέσως μετά ομως όταν εκανε boot κανει συνεχώς επανεκίνηση στο HTC QUIETLY BRILLIANT. Τι να κάνω? Δεν μπαίνει καθόλου στη ρομ

Βοηθεια παιδιά...!!

Εκανα πάλι τη διαδικασία root και εγινε η εγκατάσταση. Αμέσως μετά ομως όταν εκανε boot κανει συνεχώς επανεκίνηση στο HTC QUIETLY BRILLIANT. Τι να κάνω? Δεν μπαίνει καθόλου στη ρομ

Βοηθεια παιδιά...!!

Βγαλε τη μπαταρια και ξαναβγαλτη...Μπορει να ξεκολλησει....σου εστειλα pm.Τσεκαρε το...

Follow me on XDA

Επειδή την πάτησα σαν πρωταρης, θα ήθελα μια πληροφορία αν ξέρετε.

Αγόρασα το δικό μου από play247 στα 544€ με χαρά ότι είναι Ελληνικό (προφορικά μου το επιβεβαίωσε και ο υπάλληλος) αλλά τελικά μου βγήκε Νορβηγικο...

Σε περίπτωση βλάβης είναι υποχρεωμένοι να το στείλουν αυτοί ή πρέπει να μάθω Νορβηγικά?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Πρέπει να το στείλεις σε αυτούς και αυτοί στην άλλη άκρη της Ευρώπης. Για την τιμή που το πήρες απλά δεν συμφέρει...

Εδω και 2 μερες (ναι,ειναι πολυ για μενα ;) ) εχω κολλησει με τη RCMix desireS rom..Δεν υπαρχει κατι να μη λειτουργει,ειναι γρηγορη,stock και συμαντικο, δεν ειναι καποια κινεζικη leak που την εχουν τροποποιησει και ολο και καποιο προβλημα παρουσιαζει...

Τις δοκιμασα ολες και κατεληξα σε cm7 εχω τρελαθει με την αυτονομια της μπαταριας και την αποδοση του συστηματος γενικα...τρελη ρομ...αν κανεις το τεστ της εφαρμογης antutu benchmark και εχεις στο τερμα το cpu απο το spu master θα δεισ διαφορα τεραστια...και σαφως καλυτερα γραφικα...

Μια ερωτηση παιδια εχω κατεβασει τον καινουργο firefox και δεν μου παιζει τα βιντεο μου λεει click to download plugin ενω στον μαμα browser μου παιζει κανονικα ολα....λειπει καποιο addon απο μαρκετ? Εψαξα και ρυθμησεις αλλα τιποτα.

Ευχαριστω

Τις δοκιμασα ολες και κατεληξα σε cm7 εχω τρελαθει με την αυτονομια της μπαταριας και την αποδοση του συστηματος γενικα...τρελη ρομ...αν κανεις το τεστ της εφαρμογης antutu benchmark και εχεις στο τερμα το cpu απο το spu master θα δεισ διαφορα τεραστια...και σαφως καλυτερα γραφικα...

Μια ερωτηση παιδια εχω κατεβασει τον καινουργο firefox και δεν μου παιζει τα βιντεο μου λεει click to download plugin ενω στον μαμα browser μου παιζει κανονικα ολα....λειπει καποιο addon απο μαρκετ? Εψαξα και ρυθμησεις αλλα τιποτα.

Ευχαριστω

Εμ,δεν ειπες οτι θες aosp και οχι sense rom....Εγω δε μπορω να αλλαξω το sense δυστυχως...Ναι,ειναι πολυ καλη η c7 οπως και η miui του finn αφου δε σε πειραζει να λειπει το sense...

εχουν υποθει πολλα προβληματα με το firefox...Ο deafult ειναι ο καλυτερος μεχρι στιγμης...

Follow me on XDA

Εμ,δεν ειπες οτι θες aosp και οχι sense rom....Εγω δε μπορω να αλλαξω το sense δυστυχως...Ναι,ειναι πολυ καλη η c7 οπως και η miui του finn αφου δε σε πειραζει να λειπει το sense...

εχουν υποθει πολλα προβληματα με το firefox...Ο deafult ειναι ο καλυτερος μεχρι στιγμης...

Γιατι τέτοιο κόλλημα με το sense; Βασικά αυτο που με εκνευρίζει με το sense είναι οτι έχεις μια συσκευή με 768ΜΒ RAM και στο boot έχεις 250 ελεύθερα ενώ μετά απο λίγη χρήση γίνονται 120ΜΒ λόγω των πολλών άχρηστων εφαρμογών που έχει φορτώσει η HTC.

Οι επιλογές πάντως που έχουν οι μη sense ρομς είναι περισσότερες, ούτε χρειάζεται να φλασάρεις advanced power menu και notifications μπάρας ενώ οτι σου λείπει συμπληρώνεται με εφαρμογές απο το μάρκετ.

Ευχαριστω

Δεν υποστηρίζει flash ο firefox :(

Edited by Spyr0s

Ναι κοιταξε εχεις δικαιο που γουσταρεις sence αν κ δεν μπορω ν καταλαβω γτ τοση εξαρτηση( γενικα απο πολλους) με το sence απλα δεν αντεχα να ειμαι με εναν φορτιστη στο χερι....απο πρωι σε μεσημερι πηγαινε στι 30% ειχα μπουχτισει...συμφωνω για την miui σφαιρα η ρομ ημουμ σε δειλλημα σαυτες τις 2...

ευχαριστω για την προταση θα το δοκιμασω. Απλα αγαπαω firefox γενικα...<3 :p

Γιατι τέτοιο κόλλημα με το sense; Βασικά αυτο που με εκνευρίζει με το sense είναι οτι έχεις μια συσκευή με 768ΜΒ RAM και στο boot έχεις 250 ελεύθερα ενώ μετά απο λίγη χρήση γίνονται 120ΜΒ λόγω των πολλών άχρηστων εφαρμογών που έχει φορτώσει η HTC.

Οι επιλογές πάντως που έχουν οι μη sense ρομς είναι περισσότερες, ούτε χρειάζεται να φλασάρεις advanced power menu και notifications μπάρας ενώ οτι σου λείπει συμπληρώνεται με εφαρμογές απο το μάρκετ.

Ενταξει...Ειναι θεμα γουστου...Αν δεν ηθελα sense θα προτιμουσα κι αλλη εταιρια να σου πω την αληθεια...Αλλωστε οση μνημη και να χασει δεν εχει προβληματα το κινητο...Με αυτη τη λογικη ολοι θα ειχαν linux στο pc τους κι οχι τα 7αρια...Αλλα ειπαμε...Ολα ειναι θεμα γουστου στη ζωη...;)

Follow me on XDA

Γιατί ένας πολύ σοβαρός λόγος που κάποιος παίρνει HTC ειναι το sense...

Αλλιώς υπάρχουν παρά πολλές συσκευές το ίδιο καλές αν δεν σ'αρέσει το sense...

Sent from my DesireHD with Mixed_Theme

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ε και? Είδες δηλαδή πουθενά το κινητό να ζορίζετε? Γιατί προσωπικά δεν έχω δει κάτι τέτοιο.

Να τα κάνεις τι τα 768mb ram αν δεν χρησιμοποιούνται? Η μνήμη είναι για να γεμίζει..

Κι όσο για το sense εννοείτε ότι παίρνεις HTC και δίνεις ένα μισθό σχεδόν για το sense

αλλιώς έχεις άπειρες επιλογές και μερικές είναι και καλύτερες σε κάποιους τομείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ενταξει...Ειναι θεμα γουστου...Αν δεν ηθελα sense θα προτιμουσα κι αλλη εταιρια να σου πω την αληθεια...Αλλωστε οση μνημη και να χασει δεν εχει προβληματα το κινητο...Με αυτη τη λογικη ολοι θα ειχαν linux στο pc τους κι οχι τα 7αρια...Αλλα ειπαμε...Ολα ειναι θεμα γουστου στη ζωη...;)

Γιατί ένας πολύ σοβαρός λόγος που κάποιος παίρνει HTC ειναι το sense...

Αλλιώς υπάρχουν παρά πολλές συσκευές το ίδιο καλές αν δεν σ'αρέσει το sense...

Sent from my DesireHD with Mixed_Theme

Πέρα απο το sense όταν αγόρασα τη συσκευή δεν υπήρχαν αλλες με παρόμοια χαρακτηριστικά σε αυτά τα λεφτά. Τέλος πάντως το θέμα με το sense είναι οτι τα περισσότερα χαρακτηριστικά πλέον τα έχουν "κλέψει" και κυκλοφορούν σε εφαρμογές, το πληκτρολόγιο υπάρχει σε apk στο xda, το ρολόι υπάρχει σε widget μαζί με τα εφέ του καιρού κλπ κλπ Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά του Sense που μου έλειψαν στη CM7, όμως με λίγο ψάξιμο τα περισσότερα αντικαταστάθηκαν, το μόνο που δεν είχα βρεί να αντικαταστήσω ήταν η κάμερα και πέρασα την κάμερα της MIUI, μαζί με την 360 Ultimate και λύθηκε και αυτό :p

Αυτό που θέλω λοιπόν να καταλήξω είναι οτι μπορείς να έχεις λειτουργίες Sense με πιο αποδοτική συσκεύη ;)

Αυτό που θέλω λοιπόν να καταλήξω είναι οτι μπορείς να έχεις λειτουργίες Sense με πιο αποδοτική συσκεύη ;)

Σ' αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα αλλά αν είναι να φάω 1 μέρα να ψάχνω να βρω τα

widget και να κατεβάσω όλο το market για να βρω τα επιθυμητά τότε ζήσε Μάη μου...

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, τη δυνατότητα που σου δίνει το sense όταν σε καλούνε να

κουνάς το κινητό και να χαμηλώνει η ένταση ή να το φέρνεις τούμπα και να σταματάει

να χτυπάει την βρήκες σε κάποια εφαρμογή στο market? Γιατί λίγο που το έψαξα δεν

βρήκα κάτι να μου δουλεύει σωστά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλά πιο είναι το νόημα να βάζεις μια άλλη rom και μετά να βάζεις άλλα 10 apps για να κάνεις να μοιάζει με sense....?

Και τι σε κάνει να νομίζεις ότι είναι πιο αποδοτικό να έχεις 10 διαφορετικά apps και να εξαρτιέσαι από τον κάθε developer να μην τα χαλάσει σε κάποιο update, από το sense?

ενταξει ρε παιδια τον πιασατε απο τα μουτρα

το κινητο με και χωρις sense αξιζει τα λεφτα του , θεμα γουστων και διαθεσης ειναι

Κι εμενα που και που μου τη βιδωνει το σενς και κοτσαρω μια CM7 επανω ετσι για αλλαγη

Αφου ουτως η αλλως , το HTC κατ εμε το παιρνεις επειδη ξερεις εκ των προτερων οτι στο xda θα υπαρξουν ρομ για ολα τα γουστα.

Εγω προσωπικα γιαυτο αγοραζω ΗΤC, ουτε για το σενς ουτε για το ονομα της HTC

Oλα τα λευτα ειναι η υποστηριξη απο ανεξαρτητους developers kai cooks

ενταξει ρε παιδια τον πιασατε απο τα μουτρα

Σ' αυτό έχεις δίκιο κι ελπίζω να μην παρεξηγηθεί ο Spyr0s, στην τελική συζήτηση κάνουμε και λέμε τις απόψεις μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ' αυτό έχεις δίκιο κι ελπίζω να μην παρεξηγηθεί ο Spyr0s, στην τελική συζήτηση κάνουμε και λέμε τις απόψεις μας.

Που λεει ο λογος ρε συ :lol:

Ασχετα απο αυτο , το αντροιντ ειναι ουτως η αλλως πολυ ευχρηστο και παραμετροποιησιμο και εχει και τη γλυκα του να ομορφαινεις οπτικα και λειτουργικα μια γυμνη ρομ με διαφορα widgets και applications.

Ο καθένας με τα γούστα του... :)

Αυτό δείχνει πόσο διαφορετικοί καταναλωτές μπορούν να έχουν την ίδια συσκευή...

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, τη δυνατότητα που σου δίνει το sense όταν σε καλούνε να

κουνάς το κινητό και να χαμηλώνει η ένταση ή να το φέρνεις τούμπα και να σταματάει

να χτυπάει την βρήκες σε κάποια εφαρμογή στο market? Γιατί λίγο που το έψαξα δεν

βρήκα κάτι να μου δουλεύει σωστά.

Χμ, αυτό όντως δε το κοίταξα, κάτι έχω δει για Shaker και Flip n Shake αλλα δε τα έχω δοκιμάσει.

Ναι αλλά πιο είναι το νόημα να βάζεις μια άλλη rom και μετά να βάζεις άλλα 10 apps για να κάνεις να μοιάζει με sense....?

Και τι σε κάνει να νομίζεις ότι είναι πιο αποδοτικό να έχεις 10 διαφορετικά apps και να εξαρτιέσαι από τον κάθε developer να μην τα χαλάσει σε κάποιο update, από το sense?

Το κακό με το Sense είναι οτι οι περισσότερες μαγειρεμένες rom προσφέρουν τα ίδια πάνω - κάτω και οι μάγειρες πέρνουν την Rom της HTC προσθέτουν κάποια πράγματα και τέλος, οπότε όσο ωραίο και να είναι κάποια στιγμή βαριέσαι και θες μια αλλαγή.

Πάντως και sense να έχεις πάλι θα βάλεις κάποια apps που του λείπουν, ούτε το sense τα έχει όλα και κυρίως θα βάλεις customisations όπως advanced power menu και power widgets στη μπάρα ή και επιπλέον widget controls γιατι του sense είναι fixed. Oπότε τις προσθήκες δε τις γλυτώνεις με καμμία rom και φυσικά δε λέω να βάλεις μια no-sense rom και να την κάνεις οπτικά sense αλλα να βάλεις μια rom που έχει παραπάνω επιλογές/ρυθμίσεις απο αυτή του sense, να μπορείς για παράδειγμα να πειράξεις τα επίπεδα του αυτόματου φωτισμού και να τα φέρεις εκεί που θές εσύ και οχι εκεί που θέλει ο "μάγειρας", να μπορείς να αλλάξεις το power menu χωρίς φλασαρίσματα και zip αρχεία οn the fly, να έχεις προφίλς αλα nokia, να τραβάς βίντεο σε m4v και oχι σε 3gp και πολλά άλλα.

Ε και? Είδες δηλαδή πουθενά το κινητό να ζορίζετε? Γιατί προσωπικά δεν έχω δει κάτι τέτοιο.

Να τα κάνεις τι τα 768mb ram αν δεν χρησιμοποιούνται? Η μνήμη είναι για να γεμίζει..

Τελευταία με την αναβάθμιση του Flash σε 10.2 είδα αρκετές φορές να κολλάει το Sense και εκεί άρχισα να το ψάχνω.

Ο καθένας με τα γούστα του...

Αυτό δείχνει πόσο διαφορετικοί καταναλωτές μπορούν να έχουν την ίδια συσκευή...

Εδω είναι το θέμα, βαριέσαι το sense βάζεις κάτι άλλο, μόλις βγεί κάτι καινούργιο px Sense 2.3 ξαναγυρνάς, βαρέθηκες τη CM βάζεις MIUI, βγήκε μια καλή rom ξαναγυρίζεις. Έχεις 5~6 nandroids με έτοιμες rom και κάθε μέρα βάζεις άλλη :p

Edited by Spyr0s

Εδω είναι το θέμα, βαριέσαι το sense βάζεις κάτι άλλο, μόλις βγεί κάτι καινούργιο px Sense 2.3 ξαναγυρνάς, βαρέθηκες τη CM βάζεις MIUI, βγήκε μια καλή rom ξαναγυρίζεις. Έχεις 5~6 nandroids με έτοιμες rom και κάθε μέρα βάζεις άλλη :p

Σε καταλαβαίνω απόλυτα για τον τρόπο που σκέφτεσαι και τι θέλεις. Όπως προείπα ο καθένας με τα θέλω του... :)

Προσωπικά πάντως αν ήθελα να δω κάτι άλλο από sense θα πήγαινα σε άλλη συσκευή από HTC...

Πέρα απο το sense όταν αγόρασα τη συσκευή δεν υπήρχαν αλλες με παρόμοια χαρακτηριστικά σε αυτά τα λεφτά. Τέλος πάντως το θέμα με το sense είναι οτι τα περισσότερα χαρακτηριστικά πλέον τα έχουν "κλέψει" και κυκλοφορούν σε εφαρμογές, το πληκτρολόγιο υπάρχει σε apk στο xda, το ρολόι υπάρχει σε widget μαζί με τα εφέ του καιρού κλπ κλπ Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά του Sense που μου έλειψαν στη CM7, όμως με λίγο ψάξιμο τα περισσότερα αντικαταστάθηκαν, το μόνο που δεν είχα βρεί να αντικαταστήσω ήταν η κάμερα και πέρασα την κάμερα της MIUI, μαζί με την 360 Ultimate και λύθηκε και αυτό :p

Φιλε αυτα τα λιγα που ειπες που τα βρηκες?θελω να στυσω καλα την σμ7 ωστε να κανω ενα νανντροιντ κ να μπορω ν δοκιμασω καμια ακομα ρομ...helpαρε λιγο με τα widgets αν εχεισ κανενα ευκολο λινκ..

Προσωπικά πάντως αν ήθελα να δω κάτι άλλο από sense θα πήγαινα σε άλλη συσκευή από HTC...

Ναι αλλα με τις άλλες συσκευές δεν έχεις το Sense, με HTC έχεις το Sense και οτι άλλο θες ;)

Ναι αλλα με τις άλλες συσκευές δεν έχεις το Sense, με HTC έχεις το Sense και οτι άλλο θες ;)

Μα γι αυτο θα έφευγα για να μην έχω sense... :lol:

Φιλε αυτα τα λιγα που ειπες που τα βρηκες?θελω να στυσω καλα την σμ7 ωστε να κανω ενα νανντροιντ κ να μπορω ν δοκιμασω καμια ακομα ρομ...helpαρε λιγο με τα widgets αν εχεισ κανενα ευκολο λινκ..

Αν σου λείπει ο dialer του Sense τότε Dialer One

Aν σου λείπουν περισσότερες επιλογές στα SMS βαλε handcent sms

Aν σου λείπει το ρολόι Fancy Widget Pro με H7C Theme

To πληκτρολόγιο HTC εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=868131

άλλο thread εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1015835

Μα γι αυτο θα έφευγα για να μην έχω sense... :lol:

κι αν φύγεις και μετά απο κάνα μήνα θες πάλι sense; Mύλος :p:lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...