garefal Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Για πρωτη φορ αθα παραδεχθω μια rom και συγκεκριμενα την Revolution 3.2 . Το GPS κλειδωσε σε 10 δευτερολεπτα!. Το radio εχει το ποιο εντονο σημα οσον αφορα το wifi. Το κινητο παει σφαιρα απο ολες τις αποψεις χωρις καθολου κοληματα. Πιστευω πως αυτη ειναι η τελευταια rom που αλλαζω (προ Gingerbread) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mozqwe Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Γειά χαρά σε όλους! Γράφω γιατί έχω ένα παράξενο πρόβλημα που μου συνέβη για δεύτερη φορά σήμερα και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Ενώ λοιπόν έχω κάνει root και έχω εγκαταστήσει τη leedroid ακολουθώντας αυτές τις πολύ σαφείς οδηγίες http://duk3r.blogspot.com/2011/02/custom-rom-htc-desire-hd.html αν κάνω restart to κινητό ενώ είναι σε φόρτιση χάνω τελείως το root! Την πρώτη φορά που έγινε το restart προχώρησε κανονικά αλλά με έβγαλε στη μάμμα rom σαν να άνοιγα το κινητό για πρώτη φορά, με όλες τις σχετικές διαδικασίες για ρύθμιση account κτλ. Τώρα που ξανασυνέβη, το boot κολλάει απλα στο logo της HTC και δεν γίνεται τίποτα (δεν βγάζει το boot του leedroid). Και στις δύο περιπτώσεις το πρόβλημα εντοπίζεται μετά από μέρες κανονικής χρήσης του κινητού και όχι αμέσως μετά την εγκατάσταση custom rom. Επίσης τη δεύτερη φορά πριν το restart μερικές εφαρμουγές παρατήρησα ότι είχαν χάσει το εικονίδιο τους και όταν τις άνοιγα έδιναν FC (γι' αυτό άλλωστε έκανα και το restart μπας και έλυνα αυτό το πρόβλημα). Καμιά ιδέα; Thx Παιδιά, πάλι τα ίδια. Για τρίτη φορά αφού είχα την leedroid για 2 βδομάδες κανονικά χρειάστηκε να κάνω restart (normal, και χωρίς να έχω το φορτιστή συνδεδεμένο) και πάλι το κίνητο δεν boot-άρει κανονικά. Κολλάει στην αρχή στο HTC logo με το λευκό φόντο και δεν συμβαίνει τίποτα. Μπόρω να μπω σε clockwork recovery για να φλασάρω και πάλι, αλλά είναι δυνατόν αυτό να συμβαίνει μόνο σ'έμενα; Καμιά ιδεά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2011 Για πρωτη φορ αθα παραδεχθω μια rom και συγκεκριμενα την Revolution 3.2 . Το GPS κλειδωσε σε 10 δευτερολεπτα!. Το radio εχει το ποιο εντονο σημα οσον αφορα το wifi. Το κινητο παει σφαιρα απο ολες τις αποψεις χωρις καθολου κοληματα. Πιστευω πως αυτη ειναι η τελευταια rom που αλλαζω (προ Gingerbread) θα συμφωνησω και εγω μαζι σου το κινητο παει σφαιρα σε ολα χωρις κολληματα με την revolution 3.2 και εγω αυτη λεω να κρατησω αλλα να σου πω την αληθεια με τρωει το χερι να περασω και αλλη το μονο που με χαλαει και βαριεμαι ειναι να ξανανπερασω τις εφαρμογες ξανα...:wacko::wacko: Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 το μονο που με χαλαει και βαριεμαι ειναι να ξανανπερασω τις εφαρμογες ξανα...:wacko::wacko: Titanium backup. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Καλησπέρα! Έχω το desire HD και αντιμετωπίζω πρόβλημα με χαμένες κλήσεις. Από τις 10 περίπου, οι 7-8 δεν φτάνουν στην συσκευή μου και μου έρχονται αργότερα σε sms, ως χαμένες κλήσεις. Το κινητό μου είναι ακριβώς όπως ήταν την πρώτη μέρα που το αγόρασα, δηλαδή με android 2.2 και αριθμό λογισμικού 1.32.405.6 Σκεφτόμουν μήπως φταίει το γεγονός ότι έχω σχεδόν όλες τις ενημερώσεις ενεργοποιημένες αυτόματα και μάλιστα σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα, οπότε έβαλα μέσα την κάρτα sim από το καρτοκινητό μου, όπου οι ρυθμίσεις του internet δεν είναι ενεργές, οπότε δεν γίνεται καμία ενημέρωση. Πάλι το ίδιο συμβαίνει όμως. Χάνω συνέχεια κλήσεις και δεν ξέρω τι να κάνω. ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Ρε παίδες για να καταλάβω.Είχα κάνει s-off,downgrade,root,cwm,custom rom :D Τώρα θέλω να περάσω τη Revolution 3.2 (έχω 2.0.9 :eek:) και μαζί το τελευταίο radio..Με το κλασικό s-off που έχω (δεν έκανα τη διαδικασία για radio s-off) θα μπορέσω μέσω fastboot να περάσω το radio.img? :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) Καλησπέρα! Έχω το desire HD και αντιμετωπίζω πρόβλημα με χαμένες κλήσεις. Από τις 10 περίπου, οι 7-8 δεν φτάνουν στην συσκευή μου και μου έρχονται αργότερα σε sms, ως χαμένες κλήσεις. Το κινητό μου είναι ακριβώς όπως ήταν την πρώτη μέρα που το αγόρασα, δηλαδή με android 2.2 και αριθμό λογισμικού 1.32.405.6 Σκεφτόμουν μήπως φταίει το γεγονός ότι έχω σχεδόν όλες τις ενημερώσεις ενεργοποιημένες αυτόματα και μάλιστα σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα, οπότε έβαλα μέσα την κάρτα sim από το καρτοκινητό μου, όπου οι ρυθμίσεις του internet δεν είναι ενεργές, οπότε δεν γίνεται καμία ενημέρωση. Πάλι το ίδιο συμβαίνει όμως. Χάνω συνέχεια κλήσεις και δεν ξέρω τι να κάνω. ... Δεν είναι φυσιολογικό. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χωρίς να επαναφέρεις καμία εφαρμογή από όσες έχεις εγκαταστήσει μήπως οφείλεται εκεί το πρόβλημα. (δεν έκανα τη διαδικασία για radio s-off) θα μπορέσω μέσω fastboot να περάσω το radio.img? :( Αφού οι διαδικασίες το αναφέρουν ξεκάθαρα... χρειάζεσαι radio s-off για να φλασάρεις άλλο radio. EDIT: Sorry για τα συνεχόμενα μηνύματα, κάποιος mod ας τα συνενώσει παρακαλώ. Edited March 19, 2011 by kollatos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Άρα πρέπει να ξανακάνω downgrade,radio soff και μετά.....Καλά...Ας μείνει με την 2.0.9 :) Ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Άρα πρέπει να ξανακάνω downgrade,radio soff και μετά.....Καλά...Ας μείνει με την 2.0.9 :) Ευχαριστώ.. Αν θέλεις να "παίζεις" με cooked rom, αξίζει η διαδικασία. Αργά ή γρήγορα θα το ξαναχρειαστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Titanium backup. ναι αυτο εχω αλλα πρεπει να κατσω πανω απο το κινητο και να παταω την εγκατασταση γιατι αν δεν κανω λαθος μονο η donate εκδοση τα περναει μονο του..μπορουμε να το βρουμε σπασμενο?? Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 ναι αυτο εχω αλλα πρεπει να κατσω πανω απο το κινητο και να παταω την εγκατασταση γιατι αν δεν κανω λαθος μονο η donate εκδοση τα περναει μονο του..μπορουμε να το βρουμε σπασμενο?? Μπορείς να το αγοράσεις. Για αυτό έχει free έκδοση και pro. Σόρρυ, μην παρεξηγηθείς με αυτό που θα σου πω, αλλά αν πας για έναν καφέ λιγότερο και δώσεις 3 ευρώ το αγοράζεις. Επίσης, είναι παράνομο να ζητάς παράνομο λογισμικό.. εσύ βέβαια δεν ζήτησεης, απλά απόρισες αν μπορεί κάποιος να το βρει σπασμένο. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Έχω ARHD 3.2 και θέλω να ρωτήσω: γενικά μήπως οι πυρήνες του Lee είναι καλύτεροι; Σήμερα έβγαλε κι άλλον (2.2.8) Θα ήταν καλύτερα να βάλω αυτόν - θα έχει διαφορά από του Mike; Χρησιμοποιώ SetCPU. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Έχω ARHD 3.2 και θέλω να ρωτήσω: γενικά μήπως οι πυρήνες του Lee είναι καλύτεροι; Σήμερα έβγαλε κι άλλον (2.2.8) Θα ήταν καλύτερα να βάλω αυτόν - θα έχει διαφορά από του Mike; Χρησιμοποιώ SetCPU. Δε νομίζω ότι θα καταλάβεις κάποια διαφορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Αν θέλεις να "παίζεις" με cooked rom, αξίζει η διαδικασία. Αργά ή γρήγορα θα το ξαναχρειαστείς. Custom rom περνάω κανονικά.. (αφού έχω τη revolution :p)..Απλά δε μπορώ να περάσω μέσω fastboot το radio..Ίσως να είμαι radio s-off αλλα να θέλει και τον engineering bootloader..Δοκιμάζω διάφορα.. :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Έχει κανείς πρόβλημα με τη νέα έκδοση Flash 10.2; Αναβάθμισα και τώρα δε μπορώ να δω περιεχόμενο Flash με τον browser, ολα κολλάνε και κρασάρει το Sense, αναγκαστικά γύρισα στη 10.1 :( LeeDroid 2.2.2 + Kernel 2.2.8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Έχει κανείς πρόβλημα με τη νέα έκδοση Flash 10.2; Αναβάθμισα και τώρα δε μπορώ να δω περιεχόμενο Flash με τον browser, ολα κολλάνε και κρασάρει το Sense, αναγκαστικά γύρισα στη 10.1 :( Αυτό που αναφέρεις είναι γνωστό πρόβλημα στις gingerbread CM7 roms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Αυτό που αναφέρεις είναι γνωστό πρόβλημα στις gingerbread CM7 roms. Eγω έχω Froyo 2.2.1 (LeeDroid 2.2.2 + Kernel 2.2.8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Προφανώς έχει να κάνει με κάποια ασυμβατότητα με τη συγκεκριμένη rom (kernel). Στο thread του developer τι λένε; Σε γενικές γραμμές πάντως... δουλεύει κανονικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niathan Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 απο οτι διαβασα , καταλαβα οτι για να αλλαξω εικονιδια (ειδικα το alarm icon!!!) πρεπει να ειμαι root , σωστα? αλλος τροπος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Μπορείς να το αγοράσεις. Για αυτό έχει free έκδοση και pro. Σόρρυ, μην παρεξηγηθείς με αυτό που θα σου πω, αλλά αν πας για έναν καφέ λιγότερο και δώσεις 3 ευρώ το αγοράζεις. Επίσης, είναι παράνομο να ζητάς παράνομο λογισμικό.. εσύ βέβαια δεν ζήτησεης, απλά απόρισες αν μπορεί κάποιος να το βρει σπασμένο. εχετε δικιο παιδια σωστα.ενας καφες λιγοτερο.ευχαριστω πολυ...;) Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 (edited) Παιδιά, καλησπέρα! Μόλις flashara τον καινούργιο kernel του LeeDroid 2.2.8 (η rom που έχω είναι η 2.2) ...και είδα ΠΟΛΥ μεγάλη αλλαγή στο κινητό! Είναι δυνατόν ο kernel να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά???...άψογα! Μπράβο στο Lee για τη δουλειά του!! Edited March 19, 2011 by CostasChem S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 απο οτι διαβασα , καταλαβα οτι για να αλλαξω εικονιδια (ειδικα το alarm icon!!!) πρεπει να ειμαι root , σωστα? αλλος τροπος? Γενικώς οποιοδήποτε πείραγμα προϋποθέτει να είσαι root. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Γενικώς οποιοδήποτε πείραγμα προϋποθέτει να είσαι root. Δεν αρκεί μόνο το root, θα πρέπει να έχει και de-odexed rom. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaniaxaker Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Πρίν λίγες μέρες το πήρα το κινητακί και έχω κάποιες απορίες ( έρχομαι από wm 6.5 οπότε είναι λογικό να είμαι noobas με τα android ) 1. Καταρχάς το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν οι διαφημίσεις!! ΑΑΑ, τι γελοίο. Από ότι κατάλαβα πρέπει να το κάνω permanently root και μετά να εγκαταστήσω το add filter έτσι? 2. Πώς κάνουμε remove apps ( από τις προεγκατεστημένες ) Π.χ facebook,twitter. ( Συνέχεια λέει"Uninstall Not Successful".) Υποθέτω μόλις γίνω root θα με αφήνει.. 3. Δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις το πήρα το κινητάκι είχε μέσα μια 8gb micro sd τις οποίας τα 3.5 είναι πιασμένα από άσχετους φακέλους προγραμμάτων κυρίως.. Άμα κάνω format στην κάρτα θα υπάρξει πρόβλημα? Το μόνο πρόβλημα θα είναι στις apps που είναι εγκατεστημένες στην κάρτα? 4. Αξίζει να γίνω root και να κάνω upgrade σε 2.3 ή να περιμένω official release? Αυτά προς το παρόν. Άμα γίνεται κιόλας δώστε κάνα link για το πώς να γίνω root και πώς να κάνω upgrade σε 2.3. Εννοείτε ότι έχω βρει οδηγίες απλά άμα εσείς τα έχετε κάνει κάπως και σας δουλεύει χωρίς προβλήματα θα τα προτιμούσα. :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Πρίν λίγες μέρες το πήρα το κινητακί και έχω κάποιες απορίες ( έρχομαι από wm 6.5 οπότε είναι λογικό να είμαι noobas με τα android ) 1. Καταρχάς το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν οι διαφημίσεις!! ΑΑΑ, τι γελοίο. Από ότι κατάλαβα πρέπει να το κάνω permanently root και μετά να εγκαταστήσω το add filter έτσι? 2. Πώς κάνουμε remove apps ( από τις προεγκατεστημένες ) Π.χ facebook,twitter. ( Συνέχεια λέει"Uninstall Not Successful".) Υποθέτω μόλις γίνω root θα με αφήνει.. 3. Δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις το πήρα το κινητάκι είχε μέσα μια 8gb micro sd τις οποίας τα 3.5 είναι πιασμένα από άσχετους φακέλους προγραμμάτων κυρίως.. Άμα κάνω format στην κάρτα θα υπάρξει πρόβλημα? Το μόνο πρόβλημα θα είναι στις apps που είναι εγκατεστημένες στην κάρτα? 4. Αξίζει να γίνω root και να κάνω upgrade σε 2.3 ή να περιμένω official release? Αυτά προς το παρόν. Άμα γίνεται κιόλας δώστε κάνα link για το πώς να γίνω root και πώς να κάνω upgrade σε 2.3. Εννοείτε ότι έχω βρει οδηγίες απλά άμα εσείς τα έχετε κάνει κάπως και σας δουλεύει χωρίς προβλήματα θα τα προτιμούσα. :cool: 1. adblock ναι.. θες ρουτ. 2. Θες root επίσης. 3. Ναι.. για να δεις τι θα γίνει, βγάλε την κάρτα και κάνε reboot να δεις αν θα έχει κάποια σοβαρή επίπτωση. αλλά να ξέρεις πως δυστυχώς το android φτιάχνει πολλούς άκυρους φακέλους, καλύτερα συνήθισε το. 4. Ναι. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts