redalert19882000 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 καλησπερα εχω το htc desire hd και θελω να βλεπω τις καμερες απο το μαγαζι , εχω το καταγραφικο xvision αλλα με κανενα προγραμα απο οσα κι αν δοκιμασα δεν παιζει , τις ρυθμισεις ελπιζω οτι τις κανω σωστα. Ευχαριστω Κανεις δεν γνωριζει? Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Κανεις δεν γνωριζει? εγω εχω αυτο το app και βλεπω κανονικα την καμερα μου απο το σπιτι https://market.android.com/details?id=com.rcreations.ipcamviewer&feature=search_result οτι αλλο θελεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249 :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Κατ εμενα δεν αξιζει να ρισκαρω εγγυησεις κλπ για λιγη ταχυτητα και γραφικα στοιχεια ομορφιας. Ειμαι υπερ του "παραγωγικου" πειραγματος σημειωτεον, αφου στο hd2 αλλαξα ρομ 2 βδομαδες μετα την αγορα με λιγη βοηθεια απο γνωστη. Στο dhd θεωρω πως δεν χρειαζεται, ενω στο hd2 ηταν θεαματικη αλλαγη. Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Αν δε δοκιμασεις πως κρινεις οτι δε χρειαζεται;;το κινητο ναι,ειναι ferrarri,αλλα εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος να φτανει τα 200,αν μπορει να φτασει 300 σε μια αδεια ευθεια και χωρις κινδυνο.επισης πολλα παιδια αναφερονται σε ΜΗ καλυψη εγγυησης,χωρις να ειναι πειραγμενο,απλα και μονο επειδη το πηραν απο αλλη χωρα της ιδιας ενωσης που ανηκουμε!αν ειναι δυνατον!αρα ποτε μην εισαι σιγουρη για την εγγυηση σου!εξαρτωμαστε απο το αν ο υπαλληλος το προηγουμενο βραδυ περασε...χαρουμενα;) Τελος βλεπω στην υπογραφη σου iphone 4.το εχεις χωρις jailbreak;;;; Βεβαια απο την αλλη ειναι και για ποιο λογο αγοραζει ενα τετοιο τηλεφωνο καποιος...για μενα οπως ειπα παραπανω ειναι και hobby και μ αρεσει να πειραματιζομαι και να μαθαινω πρωτα απ ολα,οτι ηλεκτρονικο πεφτει στα χερια μου! Γιαυτο λιγα με το hobby μου, ετσι;;;:p Υ.Γ.:πλεον το "πειραγμα" εχει γινει αρκετα ακινδυνο κι επισης εδω μεσα υπαρχουν πολλα παιδια με γνωσεις περισσοτερες απο το service της htc που ειναι προθυμα να βοηθησουν ανα πασα στιγμη... sent for a revolutionized DHD Edited February 25, 2011 by elthis Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Κατ εμενα δεν αξιζει να ρισκαρω εγγυησεις κλπ για λιγη ταχυτητα και γραφικα στοιχεια ομορφιας. Ειμαι υπερ του "παραγωγικου" πειραγματος σημειωτεον, αφου στο hd2 αλλαξα ρομ 2 βδομαδες μετα την αγορα με λιγη βοηθεια απο γνωστη. Στο dhd θεωρω πως δεν χρειαζεται, ενω στο hd2 ηταν θεαματικη αλλαγη. Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Εγω,να πω την αληθεια,δεν εδωσα 600€ για να το εχω να πηγαινει με 200 ενω εχει την δινατοτητα να πηγαινει με 400,απλα,download ενα app,2 κλικς και βουαλα το κανω να τρεχει με 400 :P :P και η εγγυηση σιγα,το φτειαχνω μονος μου :p :p απλα οταν εχεις μια φεραρι θες να την πηγαινεις και τσιτα :lol::lol: 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Αν δε δοκιμασεις πως κρινεις οτι δε χρειαζεται;;το κινητο ναι,ειναι ferrarri,αλλα εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος να φτανει τα 200,αν μπορει να φτασει 300 σε μια αδεια ευθεια και χωρις κινδυνο.επισης πολλα παιδια αναφερονται σε ΜΗ καλυψη εγγυησης,χωρις να ειναι πειραγμενο,απλα και μονο επειδη το πηραν απο αλλη χωρα της ιδιας ενωσης που ανηκουμε!αν ειναι δυνατον!αρα ποτε μην εισαι σιγουρη για την εγγυηση σου!εξαρτωμαστε απο το αν ο υπαλληλος το προηγουμενο βραδυ περασε...χαρουμενα;) Τελος βλεπω στην υπογραφη σου iphone 4.το εχεις χωρις jailbreak;;;; Βεβαια απο την αλλη ειναι και για ποιο λογο αγοραζει ενα τετοιο τηλεφωνο καποιος...για μενα οπως ειπα παραπανω ειναι και hobby και μ αρεσει να πειραματιζομαι και να μαθαινω πρωτα απ ολα,οτι ηλεκτρονικο πεφτει στα χερια μου! Γιαυτο λιγα με το hobby μου, ετσι;;;:p Υ.Γ.:πλεον το "πειραγμα" εχει γινει αρκετα ακινδυνο κι επισης εδω μεσα υπαρχουν πολλα παιδια με γνωσεις περισσοτερες απο το service της htc που ειναι προθυμα να βοηθησουν ανα πασα στιγμη... sent for a revolutionized DHD να απαντησω σε ο,τι ρωτας!:p κρινω απο του φιλου μου που το εχει πειραγμενο και του φορα τη leedroid rom. δε με ενθουσιαζει η μικρη αλλαγη που εχει υποστει η συσκευη ωστε να προχωρησω σε αλλαγη rom. οταν ειχα παρει το hd2, ειχα σπαστει ηδη απο μερικα που εκανε η συσκευη με την official (οπως το γνωστο θεμα με τα μηνυματα). την ιδια κιολας μερα συναντηθηκα μ ενα γνωστο που εχει επισης το hd2 και με rom τοτε energy... παροτι ασχετη με τα wm (symbian εως τοτε), κατενθουσιαστηκα με την αλλαγη του τηλεφωνου μεσω της custom rom που λιγες μερες μετα, με τη βοηθεια του ιδιου, περασα σε custom rom. οι συσκευες μου εμενα και οι 2 ειναι γερμανικες επομενως ενας ακομα λογος να μη ρισκαρω ιδιαιτερα και να προκαλω την τυχη μου αν δε χρειαζεται, γιατι εγγυηση... γιοκ!:cry: ως προς το iPhone τωρα, το εχω 2 βδομαδες, αλλα οχι δε θα κινδυνεψω να το κανω jailbreak μονο και μονο για να αλλαζω θεματακια στο cydia αλλα και να βαζω σπασμενες εφαρμογουλες (τυπικα τα παραδειγματα, ξερω οτι κανει κι αλλα ενα jailbroken iPhone).. το παιχνιδι μου στο iOS το εκανα με το iPod touch, που την ιδια κιολας μερα της αγορας του το εκανα jailbroken:O τελικα δε μου χρησιμεψε σε τιποτα (αντε καλα, εκτος απο το να περασω το Super Mario μεσω cydia)... οποτε πλεον παροτι οπαδος του πειραγματος, θεωρω οτι οπου καλυπτομαι απολυτα με το επισημο, δεν βαζω χερι! κακο!:p Edited February 25, 2011 by eirhnh_k Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Αν δε δοκιμασεις πως κρινεις οτι δε χρειαζεται;;το κινητο ναι,ειναι ferrarri,αλλα εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος να φτανει τα 200,αν μπορει να φτασει 300 σε μια αδεια ευθεια και χωρις κινδυνο.επισης πολλα παιδια αναφερονται σε ΜΗ καλυψη εγγυησης,χωρις να ειναι πειραγμενο,απλα και μονο επειδη το πηραν απο αλλη χωρα της ιδιας ενωσης που ανηκουμε!αν ειναι δυνατον!αρα ποτε μην εισαι σιγουρη για την εγγυηση σου!εξαρτωμαστε απο το αν ο υπαλληλος το προηγουμενο βραδυ περασε...χαρουμενα;) Τελος βλεπω στην υπογραφη σου iphone 4.το εχεις χωρις jailbreak;;;; Βεβαια απο την αλλη ειναι και για ποιο λογο αγοραζει ενα τετοιο τηλεφωνο καποιος...για μενα οπως ειπα παραπανω ειναι και hobby και μ αρεσει να πειραματιζομαι και να μαθαινω πρωτα απ ολα,οτι ηλεκτρονικο πεφτει στα χερια μου! Γιαυτο λιγα με το hobby μου, ετσι;;;:p Υ.Γ.:πλεον το "πειραγμα" εχει γινει αρκετα ακινδυνο κι επισης εδω μεσα υπαρχουν πολλα παιδια με γνωσεις περισσοτερες απο το service της htc που ειναι προθυμα να βοηθησουν ανα πασα στιγμη... sent for a revolutionized DHD Εγω,να πω την αληθεια,δεν εδωσα 600€ για να το εχω να πηγαινει με 200 ενω εχει την δινατοτητα να πηγαινει με 400,απλα,download ενα app,2 κλικς και βουαλα το κανω να τρεχει με 400 :P :P και η εγγυηση σιγα,το φτειαχνω μονος μου. απλα οταν εχεις μια φεραρι θες να την πηγαινεις και τσιτα :lol::lol: να απαντησω σε ο,τι ρωτας!:p κρινω απο του φιλου μου που το εχει πειραγμενο και του φορα τη leedroid rom. δε με ενθουσιαζει η μικρη αλλαγη που εχει υποστει η συσκευη ωστε να προχωρησω σε αλλαγη rom. οταν ειχα παρει το hd2, ειχα σπαστει ηδη απο μερικα που εκανε η συσκευη με την official (οπως το γνωστο θεμα με τα μηνυματα). την ιδια κιολας μερα συναντηθηκα μ ενα γνωστο που εχει επισης το hd2 και με rom τοτε energy... παροτι ασχετη με τα wm (symbian εως τοτε), κατενθουσιαστηκα με την αλλαγη του τηλεφωνου μεσω της custom rom που λιγες μερες μετα, με τη βοηθεια του ιδιου, περασα σε custom rom. οι συσκευες μου εμενα και οι 2 ειναι γερμανικες επομενως ενας ακομα λογος να μη ρισκαρω ιδιαιτερα και να προκαλω την τυχη μου αν δε χρειαζεται, γιατι εγγυηση... γιοκ!:cry: ως προς το iPhone τωρα, το εχω 2 βδομαδες, αλλα οχι δε θα κινδυνεψω να το κανω jailbreak μονο και μονο για να αλλαζω θεματακια στο cydia αλλα και να βαζω σπασμενες εφαρμογουλες (τυπικα τα παραδειγματα, ξερω οτι κανει κι αλλα ενα jailbroken iPhone).. το παιχνιδι μου στο iOS το εκανα με το iPod touch, που την ιδια κιολας μερα της αγορας του το εκανα jailbroken:O τελικα δε μου χρησιμεψε σε τιποτα (αντε καλα, εκτος απο το να περασω το Super Mario μεσω cydia)... οποτε πλεον παροτι οπαδος του πειραγματος, θεωρω οτι οπου καλυπτομαι απολυτα με το επισημο, δεν βαζω χερι! κακο! Λιγο πολυ ολοι εχουμε τη ...τρελα μας! Οπως ειπε και ο φιλος ειναι θεμα hobby. Γιατι εγω δε κανω root; Γιατι σε 1 χρονο (και παρα πολυ διαστημα ειπα τωρα) κανεις δε θα ασχολειται με το Desire hd. Θα εχουν βγει πολυ καλυτερα μοντελα. Και επειδη μας αρεσει η τεχνολογια, το 90% των συνφορουμιτων θα εχει παρει το νεο μοντελακι. http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstavraka Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος για ποιους drivers? κατεβασε απο εδω http://www.htc.com/gr/supportdownloadlist.aspx?p_id=324&act=sd&cat=all to HTC Sync ,εγκατεστησε το και θα πανε ολα καλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Και επειδη μας αρεσει η τεχνολογια, το 90% των συνφορουμιτων θα εχει παρει το νεο μοντελακι. λιγο πολυ, ετσι ειναι. Κι επειδη εγω δεν καλυπτομαι απο την εγγυηση, προτιμω να φρεναρω το hobby μου στο dhd που ουτως η αλλως πεταει, και να δωσω το ποσο που ισως πληρωνα service, σε ενα νεο μοντελακι. :O Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Κάποια site προβάλουν ελληνικά κανάλια πχ (http://www.mypocotoolbar.net/live-free-greek-online-tv.htm) Προσπάθησα να δω αλλά με τον explorer που έχει εγκατεστημένο το κινητό δεν έκανε την προβολή και στην θέση που θα έπρεπε να δείχνει εικόνα από τα κανάλια είχε κάποιο σύμβολο σαν να λείπει κάποιο plug-in. Υπάρχει κάτι που μπορώ να προσθέσω στο android για να μπορώ να βλέπω ή το κάνει κάποιος άλλος browser; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Κάποια site προβάλουν ελληνικά κανάλια πχ (http://www.mypocotoolbar.net/live-free-greek-online-tv.htm) Προσπάθησα να δω αλλά με τον explorer που έχει εγκατεστημένο το κινητό δεν έκανε την προβολή και στην θέση που θα έπρεπε να δείχνει εικόνα από τα κανάλια είχε κάποιο σύμβολο σαν να λείπει κάποιο plug-in. Υπάρχει κάτι που μπορώ να προσθέσω στο android για να μπορώ να βλέπω ή το κάνει κάποιος άλλος browser; δοκιμασε τον dolphinHD browser. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Παιδια εχει παρατηρησει κανενας το εξης οταν πας να βγαλεις φωτο...δηλ....ενω εστιαζει και βλεπεις πεντακαθαρα,οταν πατας το κλειστρο στην οθονη στην βγαζει καπως θολη,ενα ελαχιστω...και οχι οπως πριν το πατησεις... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Μπα τίποτε. Ούτε ο dolphin HD προβάλει αυτα τα site σωστά. Πχ. Μπείτε στην σελίδα του σκάι http://www.skai.gr/tv/ Και θα δείτε ότι δεν δείχνει τίποτε από live tv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Επειδή την φάγαμε την πρώτη μας τούμπα, ευτυχώς χαλαρή και χωρίς φθορές. Αποφάσισα να αγοράσω θήκη, κάλυμμα, screen protector. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια καλή, λεφτά δίνω μέχρι 50€. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, αν πάρω κάλυμμα πλαστικό, θα μπορώ να το βάλω σε δερμάτινη θήκη μαζί με το κάλυμμα, ή δεν χωράει?? Γενικά ότι προτάσεις έχετε παρακαλώ πείτε μου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 εγω εχω αυτη και ειμαι πολυ ικανοποιημενος http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=45970 δεν καταλαβαινει τιποτα.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Δίνει αρκετό όγκο στο κινητό??? Βλέπω έχει και για τα κουμπάκια πλήκτρα που είναι πολύ θετικό. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις το κινητό με το κάλυμμα σε καμια θήκη δερμάτινη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Δίνει αρκετό όγκο στο κινητό??? Βλέπω έχει και για τα κουμπάκια πλήκτρα που είναι πολύ θετικό. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις το κινητό με το κάλυμμα σε καμια θήκη δερμάτινη? 2 θήκες μαζί; Μάλλον έφαγε καλή τούμπα το κινητό και ψάχνεσαι τώρα. Χαχα. Πάντως για screen protector εγώ χθες έβαλα το αυθεντικό της ΗΤC (η κλασική συσκευασία που έχει 2 μέσα και κοστίζει 15 ευρώ). Απόλυτα ικανοποιημένος εκ πρώτης. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Δίνει αρκετό όγκο στο κινητό??? Βλέπω έχει και για τα κουμπάκια πλήκτρα που είναι πολύ θετικό. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις το κινητό με το κάλυμμα σε καμια θήκη δερμάτινη? δινει καποιο ογκο σε σχεση χωρις θηκη αλλα μην φανταστεις και πολυ. οχι δεν του εχω βαλει ασε που δεν θα χωραει κι΄ολας. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Μπα τίποτε. Ούτε ο dolphin HD προβάλει αυτα τα site σωστά. Πχ. Μπείτε στην σελίδα του σκάι http://www.skai.gr/tv/ Και θα δείτε ότι δεν δείχνει τίποτε από live tv Εχεις εγκαταστήσει από το market τον adobe flash player; Στο hd2 και με τον default browser του android,ο skai παίζει κανονικά.Oπότε γιατί να μην παίζει στο desire hd; Η poco toolbar από ότι βλέπω παίζει σε συγκεκριμένους browsers που είναι για pc και αφού πρώτα την κάνεις εγκατάσταση.Ισως αν ξέρεις το url stream του καναλιού που σε ενδιαφέρει,να μπορείς να το δεις στο κινητό μέσω κάποιας εφαρμογής όπως το servestream. [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 εγω εχω αυτη και ειμαι πολυ ικανοποιημενος http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=45970 δεν καταλαβαινει τιποτα.:) Πολύ καλή αλλά ακριβή όμως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Επειδή την φάγαμε την πρώτη μας τούμπα, ευτυχώς χαλαρή και χωρίς φθορές. Αποφάσισα να αγοράσω θήκη, κάλυμμα, screen protector. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια καλή, λεφτά δίνω μέχρι 50€. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, αν πάρω κάλυμμα πλαστικό, θα μπορώ να το βάλω σε δερμάτινη θήκη μαζί με το κάλυμμα, ή δεν χωράει?? Γενικά ότι προτάσεις έχετε παρακαλώ πείτε μου! :D Οι σιλικονης θηκες ειναι πολυ καλες, και τροπον τινα, αδιαβροχες! Εχω βαλει και στα 3 μου τηλεφωνα, και χωρις να προσδιδουν ιδιαιτερο ογκο, προστατευουν καλα θεωρω. Καλες και με καλη τιμη, εχει σε ebay και netimes. :) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Παιδια εχει παρατηρησει κανενας το εξης οταν πας να βγαλεις φωτο...δηλ....ενω εστιαζει και βλεπεις πεντακαθαρα,οταν πατας το κλειστρο στην οθονη στην βγαζει καπως θολη,ενα ελαχιστω...και οχι οπως πριν το πατησεις... Κανεις...δεν γνωριζει η το κανει σε ολους? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 2 θήκες μαζί; Μάλλον έφαγε καλή τούμπα το κινητό και ψάχνεσαι τώρα. Χαχα. Πάντως για screen protector εγώ χθες έβαλα το αυθεντικό της ΗΤC (η κλασική συσκευασία που έχει 2 μέσα και κοστίζει 15 ευρώ). Απόλυτα ικανοποιημένος εκ πρώτης. ;) Δεν έφαγε καλή σούπα, απλά περισσότερο για "παπατζιλίκι" την θέλω την δερμάτινη. Θα τσιμπίσω την otterbox τελικά που μου αρέσει πολύ. Μπορείς να μου δώσεις κάποιο link για το αυθεντικό screen protector που λες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Επειδή την φάγαμε την πρώτη μας τούμπα, ευτυχώς χαλαρή και χωρίς φθορές. Αποφάσισα να αγοράσω θήκη, κάλυμμα, screen protector. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να προτείνει κάποια καλή, λεφτά δίνω μέχρι 50€. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, αν πάρω κάλυμμα πλαστικό, θα μπορώ να το βάλω σε δερμάτινη θήκη μαζί με το κάλυμμα, ή δεν χωράει?? Γενικά ότι προτάσεις έχετε παρακαλώ πείτε μου! :D http://www.extreme-mobile.gr/p.HTC-Desire-hd-THiki-Silikonis-NEW-Premium-Hydrosilicrilic-J-P.335964.html «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Γεια σας φιλοι μου μπηκα και εγω εδω και ενα μηνα στο club HD απο HD2 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Μια ερωτηση στο mobile internet μετραμε και το upload; Δηλαδη εχω βαλει το 3g watchdog και εχει επιλογη να μην μετραει το upload...Γνωριζετε τιποτα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Φυσικά μετράμε και το upload. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts