Nikos_s3 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 drake19 σου υπενθυμίζω ότι τα συνεχόμενα ποστς απαγορεύονται στο φόρουμ...χρηισμοποίησε την τροποποίηση ή την πολλαπλή παράθεση.. thanks.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδες καποτε καποιος μου χε πει ενα τροπο για να μεγαλωσω τα γραμματα στο εισερχομενα μηνυματα (οχι μειλ)δεν εχω βρει ακρη ομως ακομα.... κανα προγραμμα?καμια λυση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδες καποτε καποιος μου χε πει ενα τροπο για να μεγαλωσω τα γραμματα στο εισερχομενα μηνυματα (οχι μειλ)δεν εχω βρει ακρη ομως ακομα.... κανα προγραμμα?καμια λυση? http://sirburuslan.com/blog-internet/3991/%CE%91%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC%CF%82-TypeFresh-Android/el/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Κάτι που ανακάλυψα σήμερα... ξέρατε πως όταν αλλάζουμε την ROM, αλλαζει και το emei?? Και έκανα ολόκληρη εκστρατεία για την αναγνώριση εγγύησης εδώ στην ελλάδα, και τώρα που μου είπαν ότι μπορώ να το παω για σερβις, βλέπω ότι το emei της συσκευής, δεν αντιστοιχεί στο emei από το κουτί... τι κάνω για να το επαναφέρω??? Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Κάτι που ανακάλυψα σήμερα... ξέρατε πως όταν αλλάζουμε την ROM, αλλαζει και το emei?? Και έκανα ολόκληρη εκστρατεία για την αναγνώριση εγγύησης εδώ στην ελλάδα, και τώρα που μου είπαν ότι μπορώ να το παω για σερβις, βλέπω ότι το emei της συσκευής, δεν αντιστοιχεί στο emei από το κουτί... τι κάνω για να το επαναφέρω??? Sent from my Desire HD using Tapatalk είσαι σίγουρος οτι ισχύει; Εαν ναι, με ποια ROM το έπαθες αυτό; Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Εχω την leeDroid v1.5.1 Κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα??? Μπορώ να το επαναφέρω??? Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Κάτι που ανακάλυψα σήμερα... ξέρατε πως όταν αλλάζουμε την ROM, αλλαζει και το emei?? Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Προφανώς το κουτί σου είναι από άλλη συσκευή αν ισχύει αυτό που λες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Κάπου αλλού που να γράφει το emei της συσκευής??? Πάνω στη συσκευή για παράδειγμα??? Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Κάπου αλλού που να γράφει το emei της συσκευής??? Πάνω στη συσκευή για παράδειγμα??? *#06# Επίσης τσέκαρε το serial number που βρίσκεται πίσω από την μπαταρία αν είναι ίδιο με αυτό που αναγράφεται στο κουτί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Με το 06 είναι διαφορετικό... μισό να δω για την μπαταρία... Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Με το 06 είναι διαφορετικό... μισό να δω για την μπαταρία... Sent from my Desire HD using Tapatalk Θα το βρεις ως s/n. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Άκυρο τελικά... Ο @@@@ που μου έστειλε το κινητό, μου άλλαξε το κουτί του... τι να ΠΕΙΣ??? ΌΠΩΣ και να χει μου το χάρισαν... Ξέρετε αν η εγγύηση της αγγλίας ισχύει ελλάδα??? Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Ξέρετε αν η εγγύηση της αγγλίας ισχύει ελλάδα??? Ισχύει, αλλά και πάλι θέλεις απόδειξη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Άκυρο τελικά... Ο @@@@ που μου έστειλε το κινητό, μου άλλαξε το κουτί του... τι να ΠΕΙΣ??? ΌΠΩΣ και να χει μου το χάρισαν... Ξέρετε αν η εγγύηση της αγγλίας ισχύει ελλάδα??? Sent from my Desire HD using Tapatalk Σε επικοινωνία μου με τα κεντρικά μου είπαν οτι μπορούν να δουν αν ισχύει η εγγύηση μέσω ΙΜΕΙ. Λογικά και σε αυτή την περίπτωση θα ισχύει αφού θα μπορούν να δουν οτι είναι για Αγγλία και άρα ισχύει νόμος για τις εγγυήσεις! Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Και που να την βρω... :P Κάποιος τρόπος να βρω την απόδειξη??? Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Σε επικοινωνία μου με τα κεντρικά μου είπαν οτι μπορούν να δουν αν ισχύει η εγγύηση μέσω ΙΜΕΙ. Απ' ότι έχω καταλάβει τα "κεντρικά" λένε ότι θέλουν! Τόσα χρόνια... και τι δεν έχω ακούσει! Μακάρι βέβαια να ισχύσει αυτό για τον φίλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Ρε παιδια ξερω οτι το IMEI ειναι το α και το ω της συσκευης. Απο αυτο μπορουν να δουν απο το ποια ROM official εχει, μεχρι και σε ποια χωρα δοθηκε. Ειναι η ταυτοτητα της συσκευης. Οποτε ειναι αδυνατον να μη μπορουν να ελεγξουν, αν ισχυει η εγγυηση της συσκευης, απο τα "κεντρικα". http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Απ' ότι έχω καταλάβει τα "κεντρικά" λένε ότι θέλουν! Τόσα χρόνια... και τι δεν έχω ακούσει! Μακάρι βέβαια να ισχύσει αυτό για τον φίλο. Τι να πω, εγώ οτι μου είπαν μεταφέρω...εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ να έχω πάρε-δόσε μαζί τους! Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatabout Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Μιας και χρησιμοιποιώ το κινητό στο εξωτερικό, κατέβασα το Morelocales2 για να περάσω τα ελληνικά. Μέχρι εδώ όλα καλά. Αλλά όταν θέλω να χρησιμοιποιώ φωνητική κλήση, αναζήτηση, κλπ δεν υπάρχει η ελληνική γλώσσα. Κάτι που είναι φοβερά ενοχλητικό μιας και δεν μπορώ να καλέσω κανέναν με ελληνικό όνομα από τις επαφές... Υπάρχει τρόπος άραγε να προσθέσω τα ελληνικά; -------------------------------------------- ROM: LeeDrOiD HD v1.5.1 A2SD+ Patch Radio: 12.35d.60.140f_26.06.03.24_M2 Kernel: Leedroid 1.4v -------------------------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Μιας και χρησιμοιποιώ το κινητό στο εξωτερικό, κατέβασα το Morelocales2 για να περάσω τα ελληνικά. Μέχρι εδώ όλα καλά. Αλλά όταν θέλω να χρησιμοιποιώ φωνητική κλήση, αναζήτηση, κλπ δεν υπάρχει η ελληνική γλώσσα. Κάτι που είναι φοβερά ενοχλητικό μιας και δεν μπορώ να καλέσω κανέναν με ελληνικό όνομα από τις επαφές... Υπάρχει τρόπος άραγε να προσθέσω τα ελληνικά; Δεν νομίζω να υποστηρίζει ελληνική γλώσσα η αναζήτηση της Google. Εαν κανω λάθος να με ενημερώσει κάποιος να το βάλω και εγω! :lol: :p Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Επειδη τα κεντρικα που λετε και εσεις ειναι διπλα στο σπιτι μου στην Αγια Παρασκευη για το παραμικρο προβλημα πεταγομαι και μου ελεγχουν τα κατα καιρους HTC μου. Λοιπον παντα κοιτανε το ΙΜΕΙ της συσκευης και ποτε δεν μου ζητησαν αποδειξη αγορας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Επειδη τα κεντρικα που λετε και εσεις ειναι διπλα στο σπιτι μου στην Αγια Παρασκευη για το παραμικρο προβλημα πεταγομαι και μου ελεγχουν τα κατα καιρους HTC μου. Λοιπον παντα κοιτανε το ΙΜΕΙ της συσκευης και ποτε δεν μου ζητησαν αποδειξη αγορας.. Εσένα σε ξέρουν πια με τόσες επισκέψεις, δεν πιάνεσαι για αντιπροσωπευτικό παράδειγμα! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Επειδη τα κεντρικα που λετε και εσεις ειναι διπλα στο σπιτι μου στην Αγια Παρασκευη για το παραμικρο προβλημα πεταγομαι και μου ελεγχουν τα κατα καιρους HTC μου. Λοιπον παντα κοιτανε το ΙΜΕΙ της συσκευης και ποτε δεν μου ζητησαν αποδειξη αγορας.. Έστειλα mail στα κεντρικα της HTC Hellas... αναμένω απάντηση από αύριο... :P Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Πως μπορω ρε παιδια να κανω επαναφορα μιας κλησης; μιλαω στο τηλ καποιος με παιρνει και μετα οταν τελειωσει το 2ο τηλεφωνημα δεν μπορω να επιστρεψω στη πρωτη γραμμη.. πως το βρισκω?? N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 γεια χαρα σε ολους!Περασα ενα θεμα (τζακ ντανιελς χιιικ)αλλα δεν εχω βρει που ειναι.... κοιταξα μενου>ταπετσαριες αλλα τιποτα.καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts