minarokeftes Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καμια εφαρμογή για να αντικαταστήσω το Τ9 που έχει και τονίζει της λέξεις στα κεφαλαία υπάρχει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλησπέρα σας, Από σήμερα είμαι κι εγώ ένας ενθουσιώδης χρήστης του κινητού. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές, είμαι ενθουσιασμένος μπορώ να πω, αν και αρχάριος. Τόσα χρόνια σε nokia-ericsson. Άλλαξα λειτουργικό και δεν το μετανιώνω. Καταρχάς είναι το πρώτο μου κινητό που παίζει όλα τα βίντεο που έχω, φωτογραφίες τραβάει πολύ καλές ακόμα και με περιορισμένο φώς. Για μυνήματα έχει αρκετά μεγάλα (εικονικά) πλήκτρα, χωρίς να θέλω να υπερβάλλω, σκεφτόμουν να πάρω ένα netbook για ίντερνετ και πλέον δεν το σκέφτομαι, αρκετά μεγάλη οθόνη γρήγορο σερφάρισμα. :) Πολύ χαρούμενος σας λέω. Και τώρα να συγχωρήσετε τον αρχάριο αλλά πρέπει να σας κάνω μερικές ερωτήσεις: 1)Κάπου πιο πίσω στο θέμα, δεν θυμάμαι ακριβώς είχα διαβάσει για ένα ελάττωμα με τον ήχο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς, το μόνο που πρόσεξα είναι ότι οι ήχοι κλήσεις δεν είναι πολύ δυνατοί όπως κι οι ήχοι από τα βιντεάκια, αυτό είναι η κάτι άλλο; Κάποιο άλλο bug που πρέπει να προσέξω; 2) σχετικό με το 1, ήχους κλήσεις από την κάρτα μνήμης πως βάζω; Ξέρετε mp3, το ίδιο και για μήνυμα 3)τις επαφές που έχω στην κάρτα μνήμης πως τις περνάω στη συσκευή; 4) λίστες αναπαραγωγής για μουσική πως κάνω; 5) κάποια καλύτερη και πιο πρακτική εφαρμογή για μηνύματα έχετε να προτείνετε; Αυτά για αρχή , συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα. :O:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Δεν έχει κάμερα μπροστά, εσύ που την είδες; :wacko: http://www.sotovikcity.ru/goods_pictures/222_Desire-HD.jpg Εδω αυτο που φαινεται στο ηχειο δεξια η τρυπα τι ειναι ? My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McManus Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 http://www.sotovikcity.ru/goods_pictures/222_Desire-HD.jpg Εδω αυτο που φαινεται στο ηχειο δεξια η τρυπα τι ειναι ? Η αλήθειά είναι πως και εγώ έχω αυτήν την απορία . έκανα πολλές ώρες έρευνα και δεν βρήκα τίποτα . εγώ υποθέτω πάντως πως μπορεί να είναι κάποιος αισθητήρας... σίγουρα πάντως δεν είναι κάμερα . www.McManus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 αισθητήρας είναι, μόλις το πας στο αυτί για να κλείνει η οθόνη και να μην καταναλώνει ενέργεια λογικά. Δοκίμασε να πάρεις τηλέφωνο και μόλις γίνεται η κλήση βάλε το δάχτυλο μπροστά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McManus Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 σήμερα το απόγευμα ξαφνικά το κινητό δεν βλέπει την κάρτα (και στο dhd και στο sony ainio) . όταν βάζω μια διαφορετική την βλέπει κανονικά. Στο νετ που έκανα έρευνά σε κάποιες σελίδες προτείνουν hard reset kai format στην κάρτα δυστυχώς δεν έχω αδαπτορα για να δω αν το βλέπει ο υπολογιστής. θελω την γνώμη σας . τι θα μπορούσα να κανω ? έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον κατι τέτοιο? εγώ λέω μάλλον κάηκε η κάρτα . αλλα γιατι να συμβεί κατι τέτοιο δεν μπορώ να καταλάβω!! www.McManus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει για το θέμα των μηνυμάτων και τους τόνους στα κεφαλαία? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McManus Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 αισθητήρας είναι, μόλις το πας στο αυτί για να κλείνει η οθόνη και να μην καταναλώνει ενέργεια λογικά. Δοκίμασε να πάρεις τηλέφωνο και μόλις γίνεται η κλήση βάλε το δάχτυλο μπροστά! ναι έχεις δίκαιο μόλις το δοκίμασα αυτό ακριβός πρέπει να είναι . www.McManus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 http://www.sotovikcity.ru/goods_pictures/222_Desire-HD.jpg Εδω αυτο που φαινεται στο ηχειο δεξια η τρυπα τι ειναι ? http://www.youtube.com/watch?v=ADg_L4mCD6o Αισθητήρας εγγύτητας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Έχω απενεργοποιήσει απο τις ρυθμίσεις την επιλογή σύνδεση με το ίντερνετ απο δίκτυο τηλεφωνίας. Υπάρχει περίπτωση να μπεί και να με χρεώσει? γιατί δεν έχω ακόμα κάποιο πακέτο ίντερνετ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McManus Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Έχω απενεργοποιήσει απο τις ρυθμίσεις την επιλογή σύνδεση με το ίντερνετ απο δίκτυο τηλεφωνίας. Υπάρχει περίπτωση να μπεί και να με χρεώσει? γιατί δεν έχω ακόμα κάποιο πακέτο ίντερνετ! οχι αν το εχεις απενεργοποιημένο δεν μπαίνει . και εγω ετσι το ελέγχω ;). www.McManus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαχειρηστώ τις επαφές μου απο το pc? Στο HTC Sync δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση του Sync. Θέλω να τις αλλάξω σε λατινικά για να μπορώ να βρίσκω όποια θέλω πιο εύκολα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Γιατί δεν συγχρονίζεις τις επαφές σου σε έναν google λογαριασμό να τις διαχειριστείς μετά από εκεί μέσω του PC σου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Γιατί η αλλαγή απο Nokia N95 8GB σε HTC Desire HD με έχει δυσκολέψει πολύ. Ούτε καν ξέρω πώς γίνεται τις επαφές που έχω στο τηλέφωνο να τις βάλω σε google account. Εντωμεταξύ αντιμετωπίζω και το θέμα οτι στο Handcent SMS στις επαφές μου τα εμφανίζει 2-3 φορές τα ονόματα γιατί είναι αποθηκευμένα και στην SIM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Γιατί η αλλαγή απο Nokia N95 8GB σε HTC Desire HD με έχει δυσκολέψει πολύ. Ούτε καν ξέρω πώς γίνεται τις επαφές που έχω στο τηλέφωνο να τις βάλω σε google account. Εντωμεταξύ αντιμετωπίζω και το θέμα οτι στο Handcent SMS στις επαφές μου τα εμφανίζει 2-3 φορές τα ονόματα γιατί είναι αποθηκευμένα και στην SIM. Κοιτα να δεις τι εκανα εγω,εγραψα ολες μου της επαφες απο την σιμ στην συσκευη και απο εκει μετα εκανα backup των επαφων απο την σησκευη στην καρτα μνημης και της εσβησα εντελως απο την σιμ!!! 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Γιατί η αλλαγή απο Nokia N95 8GB σε HTC Desire HD με έχει δυσκολέψει πολύ. Ούτε καν ξέρω πώς γίνεται τις επαφές που έχω στο τηλέφωνο να τις βάλω σε google account. Έχεις δοκιμάσει να τις στείλεις με bluetooth; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Έχεις δοκιμάσει να τις στείλεις με bluetooth; εχει δικιο,το HTC εχει το καλο οτι μπορει να παρει επαφες απο αλλη συσκευη μεσω bluetooth!!! 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Τα έχω στείλει με bluetooth στο htc. Απλά επειδή είναι στα ελληνικά οι επαφές, δεν μπορώ απο δεξια στην μπάρα που μου βγάζει να πηγαίνω κατα αλφαβητική σειρά γρήγορα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Τα έχω στείλει με bluetooth στο htc. Άρα τις έχεις στη συσκευή. Ο συγχρονισμός με το gmail μετά είναι η εύκολη διαδικασία; Το δοκίμασες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδια να ξερετε πως οι καλυτερες μεμβρανες που εχω χρησιμοποιησει σε ολα μου τα κινητα χωρις ποτε κανενα προβλημα ειναι της zagg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Εγώ πάλι συστήνω αυτές τις "Vikuiti". Δεν είμαι υπέρ της zagg γιατί συνοδεύονται από λιπαντική κόλλα με αποτέλεσμα να μπαίνουν εύκολα αλλά αν πας να τις βγάλεις... :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 εχει δει κανεις οδηγο για downgrade σε mac? η δεν γινεται και πρεπει να βρω windows ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 εχει δει κανεις οδηγο για downgrade σε mac? η δεν γινεται και πρεπει να βρω windows ? Εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα τον οδηγό για downgrade και στο mac. Στην χειρότερη δεν θα δουλέψει! Από την άλλη πάλι, γι' αυτό υπάρχει και το visualization...;) [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 κάποια μπαταρία για αλλαγή έχετε να προτείνεται; που να μην προκαλεί προβλήματα στη συσκευή και να μην υπάρχει βέβαια και ο φόβος να σκάσει στο αυτί μας :P Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα τον οδηγό για downgrade και στο mac. Στην χειρότερη δεν θα δουλέψει! Από την άλλη πάλι, γι' αυτό υπάρχει και το visualization...;) δοκιμασα η αληθεια ειναι στο VMware αλλα ειχα προβληματα γιαυτο ειπα μηπως και :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts