Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το root ειναι πανευκολο και δεν σε επηρεαζει πουθενα ουτε ειναι καμια μεγαλη χακερια.

απλα παιρνεις πληρη δικαιωματα στην συσκευη σου για να μπορεις να χρησιμοποιησεις τετοιου ειδους εφαρμογες και αλλα πολλα.

και επισης μπορεις να γινεις και unroot οποτε θελεις παλι.

μην αγχωνεσαι για το root.

οκ με το root, αλλα καποια χωρις root γνωριζεις ?

Ευχαριστω

N9 Best phone ever

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν δεν θες ρουτ

καλυτερα να μην επαιρνες android ολα τα καλα του

θελουν root φαντασου τωρα εισαι σαν guest στο pc σου

αν δεν θες ρουτ

καλυτερα να μην επαιρνες android ολα τα καλα του

θελουν root φαντασου τωρα εισαι σαν guest στο pc σου

Δεν παιρνεις android μονο και μονο για να εχεις την χαρα οτι το κανεις root

τον καθε εναν μας τον εξυπηρετει διαφορετικα....

εχω καταλαβει τι εστι root απλα ρωτησα αν υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη χωρις root.

Ευχαριστω.

N9 Best phone ever

καλημερα κι απο μενα,σημερα το πηρα!Νεος κι εγω στα Ανδροειδη...Πολυ ομορφο και γενικα καλες πρωτες εντυπωσεις.

Εχω μερικες ερωτησεις...Ετοιμαζομαι για root,s-off και τα συναφη.Στις ετοιμασιες μου λοιπον,διαβασα κατεβαζοντας το VISIONary οτι καλο θα ηταν να κανω ενα full backup του κινητου τωρα που ειναι σε εργοστασιακη κατασταση,ετσι ωστε αν χρειαστει να το επαναφερω για λογους εγγυησης.Δεν εχω ομως ιδεα.Μπορει καποιος να βοηθησει ή να παρεθεσει ενα λινκ να διαβασω την διαδικασια?Ευχαριστωωω

για μενα κανεις?

για μενα κανεις?

τωρα να σου πω οτι αν ψαξεις τα λεει καθε 3,4 σελιδες

η το καταλαβαινεις μονος σου? :mad:

http://cgi.ebay.co.uk/CLEAR-CRYSTAL-THIN-HARD-CASE-COVER-FOR-HTC-DESIRE-HD_W0QQitemZ160511147156QQcategoryZ68029QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5667612781013259888πηρα αυτην την θηκη ,απο πανω εχει ανοιγμα για τυχον προβληματα με το gps,επειδη καποιοι εχουν προβλημα οταν καλυπτετε το πανω μερος της συσκευης.εγω ειχα μια gel κ δημιουργουσε προβλημα,εβαλα αυτην κ υσηχασα.για οσους εχουν προβλημα την συνηστω ανεπηφυλακτα.

κ επιεδη ειδα καποιον φιλο που εγραψε οτι πηρε ζελατινες(2) με 15€ κ ηταν ευχαριστημενος,ειναι κριμα να δεινουμε τοσα λεφτα κ με τα ιδια να παιρνουμε 20 κοματια κ δεν αφηνουν κ δαχτυλιες.ελπιζω να βοηθησα καποιους αυτους τους δυσκολους καιρους.

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

mms στελνετε κανινικα;εμενα μου λεει αστοχια δικτυου :blink:

Με Vodafone εγω μια χαρα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αυτές τις μέρες δοκίμασα λίγο το sygic aura το οποίο βλέπω ότι χρησιμοποιεί χάρτες της TELEΑΤLAS, παρόλη την εντύπωση που είχα ότι χρησιμοποιεί χάρτες της CIT διαβάζοντας τα πεδία που αφορούσαν τη CIT και σύμφωνα μα τα λεγόμενα στο site τους ως επίσημοι αντιπρόσωποι τις SIGIC στην Ελλάδα.

Σαν πρώτη εντύπωση μπορώ να πω ότι κατά τις πρώτες χρήσεις έτσι όπως είναι δομημένο το λειτουργικό σε μπερδεύει αρκετά από τα πολλά μενού και υπομενού αλλά συνηθίζετε γρήγορα, επίσης θα ήθελα τα προτεινόμενα σημεία ενδιαφέροντος ανά την περιοχή που βρίσκεσαι να είναι ανά κατηγορίες (π.χ. εστιατόρια, ξενοδοχεία, βενζινάδικα κτλ) και όχι όλα μαζί χύμα.

Επίσης δεν βρήκα όσο κι αν έψαξα λειτουργία ώστε να μαρκάρω και να αποθηκεύσω το σημείο που βρίσκομαι σε συγκεκριμένη στιγμή, αν αυτή η δυνατότητα λείπει το θεωρώ μεγάλη αδυναμία του προγράμματος.

Τώρα κατά την πλοήγηση, όσες διευθύνσεις και να του έβαλα στον ιστό της Θεσσαλονίκης και σε δυο τρεις γύρω περιοχές δεν αρνήθηκε να με οδηγήσει, αυτό που παρατήρησα είναι ότι κατά την έναρξη της πλοήγησης μια αδράνεια στην εκκίνηση του προγράμματος (φωνητικά και κίνησης του στίγματος πάνω στην οθόνη) για 10-15 δευτερόλεπτά, όπως μερικές φορές από στάση σε φανάρι - σε κίνηση του οχήματος το στίγμα στην οθόνη αργούσε να ξεκινήσει την κίνησή του 3-5 δεύτερα, και κατά το φρενάρισμα και στάση το στίγμα συνέχιζε να κινείται για 3-5 δεύτερα. Κατά την παραμονή στο φανάρι η οθόνη περιστρεφόταν αλλά δε μου φάνηκε για σφάλμα του προγράμματος αλλά για την επιθυμία του να σου δίνει μια πανοραμική άποψη της περιοχής που βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή. Εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα των γραφικών κατά την πλοήγηση, πραγματικά είναι πολύ ωραία η αίσθηση να περνάς ανάμεσα από τον λευκό πύργο και το θέατρο βορείου Ελλάδος η από το καυτατζόγλειο στάδιο και να τα βλέπεις στην οθόνη σου τρισδιάστατα και με εκπληκτική λεπτομέρεια. Όπως επίσης πολύ χρήσιμη σε κάθε διασταύρωση η επικίνδυνο σημείο η πράσινη επικάλυψη επάνω από την μωβ γραμμή πορείας, και το αυτόματο Zoom in- Zoom out ανάλογα με το μέγεθος της οδού που βρίσκεσαι (πχ βγαίνοντας από τον περιφερειακό για κάποιο κόμβο κάνει αυτόματο Zoom out ώστε να πάρεις πανοραμική εικόνα της περιοχής και ξανά επιστρέφει σε τρισδιάστατη λειτουργία απεικόνισης. Πολύ χρήσιμο επίσης η λειτουργία του καιρού στην περιοχή που βρίσκεσαι όπως και τα στατιστικά της διαδρομής. Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα σε πάει από το Α σημείο στο Β αξιόπιστα με αρκετές έξτρα πληροφορίες, αλλά πιστεύω ότι με μερικές απλές διορθώσεις ίσως μιλούσα για το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης. Επιφυλάσσομαι βέβαια σε μεγαλύτερης κλίμακας δοκιμή και εκτός πόλης όπως και πλοήγηση σε κοντινές πόλης (Σέρρες, Κατερίνη, Κιλκίς, Δράμα κτλ).

Με Vodafone εγω μια χαρα.

εγω εχω COSMOTE.εστειλα μυνημα στο 1333 και μου λεει ''η υπηρεσια δεν υποστηριζεται απο τη συσκευη σας ''.δεν ειναι λιγο κουφο;

Δεν παιρνεις android μονο και μονο για να εχεις την χαρα οτι το κανεις root

τον καθε εναν μας τον εξυπηρετει διαφορετικα....

εχω καταλαβει τι εστι root απλα ρωτησα αν υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη χωρις root.

Ευχαριστω.

Αν υπηρχε καποια εφαρμογη χωρις να χρειαζεται root θα στην ειχα προτεινει.

αυτες οι δουλειες επειδη επηρεαζουν ρυθμισεις μεσα στο συστημα, χρειαζονται πληρη δικαιωματα γιάυτο και σου ειπα να γινεις root.

καμια εφαρμογη δεν υπαρχει που να στο κανει χωρις να εισαι root.

και αυτο γιατι δεν μπορει να κανει την δουλεια αν δεν εχει πληρη δικαιωματα.

Αλλωστε και στο msconfig των windows αν δεν εισαι admin δεν σε αφηνει να μπεις ουτε να πειραξεις κατι.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Το θέμα της έντασης είναι γνωστό. Τώρα αν θέλεις να επισκεφτείς το service για το ακουστικό... δεν είναι άσχημη ιδέα.

Σ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου.

Το θεμα ειναι οτι πριν ξεκινησει τα περιεργα δεν ειχα κανενα προβλημα με την ενταση του ακουστικου!

Σημερα αρχισα να μην ακουω σχεδον καθολου πλεον οποτε μαλλον παει για επισκευη/αντικατασταση...

Ερωτηση:

Να το παω στην εν Θεσσαλονικη αντιπροσωπεια ή να το στειλω expansys απ' οπου και το αγορασα?

Ευχαριστω και παλι!

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

Παιδια ξερει καποιος να εξηγησει το εξης: Στην εφαρμογη music που εχει το κινητο απο τη μαμα παρατηρησα το εξης: Πατωντας το κουμπακι κατω δεξια στη οθονη εμφανιζεται η playlist με τα 15 τραγουδια που εχω. Οταν ξαναπατησω το κουμπι αυτο φευγει η playlist και βλεπεις τα κομματια κανοντας slide στα εικονιδια. Τα εικονιδια ομως αυτα δεν ειναι πλεον 15 αλλα 11! Πως γινεται αυτο το κουφο και εξαφανιζονται 4 εικονιδια;

Αυτές τις μέρες δοκίμασα λίγο το sygic aura το οποίο βλέπω ότι χρησιμοποιεί χάρτες της TELEΑΤLAS, παρόλη την εντύπωση που είχα ότι χρησιμοποιεί χάρτες της CIT διαβάζοντας τα πεδία που αφορούσαν τη CIT και σύμφωνα μα τα λεγόμενα στο site τους ως επίσημοι αντιπρόσωποι τις SIGIC στην Ελλάδα.

Σαν πρώτη εντύπωση μπορώ να πω ότι κατά τις πρώτες χρήσεις έτσι όπως είναι δομημένο το λειτουργικό σε μπερδεύει αρκετά από τα πολλά μενού και υπομενού αλλά συνηθίζετε γρήγορα, επίσης θα ήθελα τα προτεινόμενα σημεία ενδιαφέροντος ανά την περιοχή που βρίσκεσαι να είναι ανά κατηγορίες (π.χ. εστιατόρια, ξενοδοχεία, βενζινάδικα κτλ) και όχι όλα μαζί χύμα.

Επίσης δεν βρήκα όσο κι αν έψαξα λειτουργία ώστε να μαρκάρω και να αποθηκεύσω το σημείο που βρίσκομαι σε συγκεκριμένη στιγμή, αν αυτή η δυνατότητα λείπει το θεωρώ μεγάλη αδυναμία του προγράμματος.

Τώρα κατά την πλοήγηση, όσες διευθύνσεις και να του έβαλα στον ιστό της Θεσσαλονίκης και σε δυο τρεις γύρω περιοχές δεν αρνήθηκε να με οδηγήσει, αυτό που παρατήρησα είναι ότι κατά την έναρξη της πλοήγησης μια αδράνεια στην εκκίνηση του προγράμματος (φωνητικά και κίνησης του στίγματος πάνω στην οθόνη) για 10-15 δευτερόλεπτά, όπως μερικές φορές από στάση σε φανάρι - σε κίνηση του οχήματος το στίγμα στην οθόνη αργούσε να ξεκινήσει την κίνησή του 3-5 δεύτερα, και κατά το φρενάρισμα και στάση το στίγμα συνέχιζε να κινείται για 3-5 δεύτερα. Κατά την παραμονή στο φανάρι η οθόνη περιστρεφόταν αλλά δε μου φάνηκε για σφάλμα του προγράμματος αλλά για την επιθυμία του να σου δίνει μια πανοραμική άποψη της περιοχής που βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή. Εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα των γραφικών κατά την πλοήγηση, πραγματικά είναι πολύ ωραία η αίσθηση να περνάς ανάμεσα από τον λευκό πύργο και το θέατρο βορείου Ελλάδος η από το καυτατζόγλειο στάδιο και να τα βλέπεις στην οθόνη σου τρισδιάστατα και με εκπληκτική λεπτομέρεια. Όπως επίσης πολύ χρήσιμη σε κάθε διασταύρωση η επικίνδυνο σημείο η πράσινη επικάλυψη επάνω από την μωβ γραμμή πορείας, και το αυτόματο Zoom in- Zoom out ανάλογα με το μέγεθος της οδού που βρίσκεσαι (πχ βγαίνοντας από τον περιφερειακό για κάποιο κόμβο κάνει αυτόματο Zoom out ώστε να πάρεις πανοραμική εικόνα της περιοχής και ξανά επιστρέφει σε τρισδιάστατη λειτουργία απεικόνισης. Πολύ χρήσιμο επίσης η λειτουργία του καιρού στην περιοχή που βρίσκεσαι όπως και τα στατιστικά της διαδρομής. Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα σε πάει από το Α σημείο στο Β αξιόπιστα με αρκετές έξτρα πληροφορίες, αλλά πιστεύω ότι με μερικές απλές διορθώσεις ίσως μιλούσα για το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης. Επιφυλάσσομαι βέβαια σε μεγαλύτερης κλίμακας δοκιμή και εκτός πόλης όπως και πλοήγηση σε κοντινές πόλης (Σέρρες, Κατερίνη, Κιλκίς, Δράμα κτλ).

sou exi to aura ellinikes fonitike entoles?egatestisa tous xartes stin ellada ktl alla i fonitiki kathodigisi ine sta aglika..iparxi tropos na valis ellinika?

Όμάδα Διαχείρισης: Τα greeklish απαγορεύονται και τα posts με greeklish διαγράφονται.

Edited by mcde

εγω εχω COSMOTE.εστειλα μυνημα στο 1333 και μου λεει ''η υπηρεσια δεν υποστηριζεται απο τη συσκευη σας ''.δεν ειναι λιγο κουφο;

Εμένα με COSMOTE, δουλεύουν κανονικά.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Αν υπηρχε καποια εφαρμογη χωρις να χρειαζεται root θα στην ειχα προτεινει.

αυτες οι δουλειες επειδη επηρεαζουν ρυθμισεις μεσα στο συστημα, χρειαζονται πληρη δικαιωματα γιάυτο και σου ειπα να γινεις root.

καμια εφαρμογη δεν υπαρχει που να στο κανει χωρις να εισαι root.

και αυτο γιατι δεν μπορει να κανει την δουλεια αν δεν εχει πληρη δικαιωματα.

Αλλωστε και στο msconfig των windows αν δεν εισαι admin δεν σε αφηνει να μπεις ουτε να πειραξεις κατι.

''Mmosgr''

Startup Audutor λεγεται η εφαρμογη που ψαχνεις κ δεν θελει root

Στο msconfig των windows με αρχικη εγκατασταση εχεις παντα δικαιωματα administrator οποτε πειραζεις οποτε θελεις το boot

Οσω για το root μην κανεις δεν χρειαζεται θα εχεις καλυτερη ασφαλεια οχι οτι θα παθει τπτ η συσκευη.

http://www.androlib.com/android.application.com-vesperanovus-app-startupauditor-qDxn.aspx

Edited by vwbest16

''Mmosgr''

Στο msconfig των windows με αρχικη εγκατασταση εχεις παντα δικαιωματα administrator οποτε πειραζεις οποτε θελεις το boot

Οσω για το root μην κανεις δεν χρειαζεται θα εχεις καλυτερη ασφαλεια οχι οτι θα παθει τπτ η συσκευη.

http://www.androlib.com/android.application.com-vesperanovus-app-startupauditor-qDxn.aspx

Αν διαβασεις τα σχολια καποιων, η εφαρμογη αυτη δεν μπορει να κλεισει ολες τις εφαρμογες αλλα μονο καποιες. και αυτο ειναι λογικο, γιατι οπως ειπα οι περισσοτερες χρειαζονται να εισαι root.

Ας την δοκιμασει ο φιλος και μακαρι να κανει δουλεια :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Κατέβασα την δοκιμαστικη έκδοση απο το μάρκετ την εγκατέστησα συμφωνα με τις οδηγίες και η καθοδήγηση είναι στα ελληνικά, μπες ρυθμήσεις -τοπικος- και επέλεξε ελληνικά (Δέσποινα).

''Mmosgr''

Σε ευχαριστω :)

N9 Best phone ever

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με αυτά που λες! Αποθηκεύεις κανονικά σημεία στο χάρτη. Πας το χάρτη στο σημείο που θέλεις στο κέντρο του κουτιού μετά μεγάλο ζουμ για να πετύχεις ακριβώς εκεί που θέλεις και χτυπάς μέσα. Σου ανοίγει μενού που λέει πάνω τη διεύθυνση και πας κάτω-κάτω επιλέγεις Προσθήκη σημείου ενδιαφέροντας.

Από χθες που έκανα αλλαγή της case mate με την otterbox δεν έχω κανένα πρόβλημα με το gps. Full σήμα παντού,ακόμα και μέσα στο σπίτι στα δωμάτια με μεγάλες τζαμαρίες πιάνει! Η θήκη πολύ καλή καλύπτει τις γωνίες και προφυλάσει πολύ καλά τη συσκευή λόγω σιλικόνης και δεν γλυστράει ούτε στο χέρι, ούτε εκεί που το αφήνεις...

Επίσης γίνεται πιό εύκολη στη χρήση,αφού σου βελτιώνει το κουμπί on-off και του +- του ήχου,αφού σου τα επεκτείνει με σιλικόνη και δεν χρειάζεται να τα ψάχνεις, τα ξεχωρίζεις ακόμα και στο σκοτάδι με την αφή...

Με τα mms δεν έχω κανένα πρόβλημα στην wind.

Θέλω κάποια στιγμή να δοκιμάσω και το copilot...

Καμιά καλή βάση στήριξης για το παρμπριζ του αυτοκινήτου που ψάχνω, έχετε καμία να προτείνετε;

Edited by KostasNK
RX8 rules!

Καμιά καλή βάση στήριξης για το παρμπριζ του αυτοκινήτου που ψάχνω, έχετε καμία να προτείνετε;

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Kidigi

τιμες δεν εχει ,ξερουμε?

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Kidigi

τιμες δεν εχει ,ξερουμε?

Δεν μου κάνουν δυστυχώς...

Δεν θέλω να χρειάζεται να βγάζω την θήκη για να το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο για πλοήγηση....

Προς κάτι universal,αλλά καλής ποιότητας και αντοχής...

RX8 rules!

Instant Screen Off Application For Desire HD

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=849056

Μία εφαρμογή για να κλείνουμε την οθόνη χωρίς να πατάμε το πάνω κουμπί.....:D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...