kopromax Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω και προβληματίστηκα ότι δεν έχει θήκες, απ' ότι βλέπω στην φωτο σου έχεις βάλεις. Μπορείς να μου πεις εάν την βρήκες από εδώ ή από site? Και από που; Ευχαριστώ πολυ! θηκουλα εφερε και εδω μια περιπου ιδια την πηρε φιλος χτες πολυ καλη http://www.extreme-mobile.gr/p.HTC-Desire-Hd-THiki-silikonis-Hydro-high-Gloss-Aqua.286398.html ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Να κάνω μια χαζή ερώτηση Εάν έχω κάνει root το κινητό, μπορώ να κάνω λήψη από το κινητό αναβάθμιση λογισμικού ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsoul Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Θελω να αγορασω ενα hd2 η dsire hd απο Αγγλια. Θα χρειαστω αποδειξη για να με καλυψει η εγγυηση?η μπορει να γινει και απο product code η Imei? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 θηκουλα εφερε και εδω μια περιπου ιδια την πηρε φιλος χτες πολυ καλη http://www.extreme-mobile.gr/p.HTC-Desire-Hd-THiki-silikonis-Hydro-high-Gloss-Aqua.286398.html ωραία φαίνεται, μόλις χτυπήσω το HTC θα το έχω στα υπόψιν μου μιας και προτιμώ από Ελλάδα την αγορά θήκης. zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Θελω να αγορασω ενα hd2 η dsire hd απο Αγγλια. Θα χρειαστω αποδειξη για να με καλυψει η εγγυηση?η μπορει να γινει και απο product code η Imei? Ευχαριστω! Το ΙΜΕΙ και το product key δεν δηλωνουν με ακριβεια τον χρονο αγορας οποτε ειναι καλο να εχεις και αποδειξη. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarxon Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 προβλημα, παρακαλω οσοι γνωριζουν. μετα απο μια βδομαδας αψογης λειτουργιας εχω προβλημα με το WIFI. ενω βρισκει το δυκτιο με φουλ σημα συνδαιεται και αποσυνδαιεται αμεσως. το κανει συνεχομενα ΑΝΑΖΥΤΗΣΗ - ΣΥΝΔΕΣΗ- ΛΗΨΗ ΔΙΕΥΘΙΝΣΗΣ- ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ, ΑΝΑΖΥΤΗΣΗ - ΣΥΝΔΕΣΗ- ΛΗΨΗ ΔΙΕΥΘΙΝΣΗΣ- ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ. στα καλα καθουμενα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 (edited) Εγώ το πήρα εχτές το βράδυ και ακόμα να το συνδέσω Κάνει το εξείς «ΑΝΑΖΥΤΗΣΗ - ΣΥΝΔΕΣΗ- ΛΗΨΗ ΔΙΕΥΘΙΝΣΗΣ – ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ» αλλά ως εκεί, δεν σερφάρει με τίποτε λες και δεν έχει internet Και δεν το κάνει σε όλα τα ρουτερ που έχω δοκιμάσει, ή μάλλον δοκίμασα 3 ρουτερ και στο ένα δούλεψε κανονικά. δεν μπορώ και να βγάλω άκρη που είναι το πρόβλημα ????????? Λογικά και με όσα έχω διαβάσει στο forum εδώ βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα της συσκευής στο wifi. Πως λύνετε όμως το πρόβλημα ? Edited November 24, 2010 by agriniopk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 (edited) Έκανα μια πατάτα:mad:, άλλαξα το μέγεθος της γραμματοσειράς στον browser της συσκευής και από τότε δεν μπαίνει στο ιντερνέτ (μπαίνει με άλλη εφαρμογή) μου βγάζει το μήνυμα ΥΠΗΡΞΕ ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ INTERNET (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ COM.ANDROID.BROWSER) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ. Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά θα χάσω όλα τα δεδομένα, πώς μπορώ να κάνω ένα backup? Βασικά θέλω να σώσω της επαφές μου. Εκτός εάν έχετε κάποια άλλη λύση!!:( Edited November 24, 2010 by Sorteps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Έκανα μια πατάτα:mad:, άλλαξα το μέγεθος της γραμματοσειράς στον browser της συσκευής και από τότε δεν μπαίνει στο ιντερνέτ (μπαίνει με άλλη εφαρμογή) μου βγάζει το μήνυμα ΥΠΗΡΞΕ ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ INTERNET (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ COM.ANDROID.BROWSER) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ. Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά θα χάσω όλα τα δεδομένα, πώς μπορώ να κάνω ένα backup? Βασικά θέλω να σώσω της επαφές μου. Εκτός εάν έχετε κάποια άλλη λύση!!:( Στις επαφές και στο μενού έχει εισαγωγή και εξαγωγή επαφών. Αν κάνεις εξαγωγή κράτα το αρχείο που θα δημιουργήσει κάπου εκτός κινητού (αν θες την γνώμη μου) και μετά κάνε ότι θες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 (edited) Στις επαφές και στο μενού έχει εισαγωγή και εξαγωγή επαφών. Αν κάνεις εξαγωγή κράτα το αρχείο που θα δημιουργήσει κάπου εκτός κινητού (αν θες την γνώμη μου) και μετά κάνε ότι θες. Πάω Πρόσωπα-menu -Εισαγωγή/Εξαγωγή- Εξαγωγή σε κάρτα SD και μου βγάζει της επιλογές GOOGLE, SIM, ΤΗΛΕΦΩΝΟ…. δεν μου βγάζει το pc ας πούμε, που θα της στείλω? Edited November 24, 2010 by Sorteps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Στην κάρτα sd και μετα θα πάρεις το αρχείο απο την κάρτα με όποιον τρόπο θες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 (edited) Αυτό το bug με τη γραμματοσειρά στον browser είναι παλιό και δυστυχώς συνεχίζει να υπάρχει και στο desire hd http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3325649#post3325649 αν κάνεις εκκαθάριση δεδομένων μόνο του browser λύνεται edit Από ότι φαίνεται είναι γενικότερο bug του android.Mόλις το δοκίμασα στο joy 845 με native android 2.1 και κράσαρε.Eπειδή δεν έβρισκα όμως στις ρυθμίσεις των εφαρμογών την εκκαθάριση δεδομένων,πήγα με root explorer στο /data/data/com.android.browser/shared_prefs και έσβησα τα 2 αρχεία xml που υπήρχαν εκεί και άνοιξε κανονικά Απορώ πως είναι δυνατόν τόσα άτομα που χρησιμοποιούν android να μην έχει φθάσει ακόμη το πρόβλημα στα γραφεία της google Edited November 24, 2010 by bbbb [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Σαββατο το παρειγγειλα απο Γερμανο Ανω Γλυφαδας. Μου ειπαν σημερα Τεταρτη θα ερθει και οντως αυτη τη στιγμη ειναι στα χερια μου. Το αναφερω αυτο απλα για να δειξω οτι υπηρχε πολυ καλη συνεννοηση με το καταστημα και οτι ειπαν το εκαναν. Επισης ειπαν οτι αν παρουσιαστει κατι μεσα στη πρωτη βδομαδα να το επιστρεψω για αλλαγη. Το μονο που μπορω να πω μεχρι τωρα ειναι οτι ειναι πανεμορφο χωρις κανενα προβλημα εφαρμογης στα καπακια του. Χαζη ερωτηση: Πρεπει να περιμενω να φορτισει για να το σεταρω ή μπορω και ενω φορτιζει; (Εννοω μηπως επηρεαζω τη σωστη πρωτη φορτιση της μπαταριας). http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Εγώ βασικά το σέταρα στην αρχή, του τελείωσα την μπαταρία και μετά το έβαλα για φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Εγώ βασικά το σέταρα στην αρχή, του τελείωσα την μπαταρία και μετά το έβαλα για φόρτιση. Το ιδιο κι εγω και αν δεν κανω λαθος αυτο προτεινουν και οι κατασκευαστες. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Ξέρει κανείς αν μετά από root του κινητού μπορούμε να κάνουμε update firmware OTA ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Ξέρει κανείς αν μετά από root του κινητού μπορούμε να κάνουμε update firmware OTA ? Μια χαρα μπορεις Αντωνη. Μην σε αγχωνει το root. δεν επηρεαζει σε τιποτα την συσκευη σου. απλα αποκτας πληρη δικαιωματα στη συσκευη σου, και πιο συγκεκριμενα...σε ολη τη συσκευη σου. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Αντώνη μπαταρία θέλω...η 1230 mAh δεν είναι τπτ (λέω να αγοράσω την μπαταρία των 1500mAh)...και αν πω να έχω το 3g ανοιχτό συνέχεια υπάρχει τρομερή κατανάλωση. Glory moments με το HD2 !!! Δουλεύει και το HTC sense για την Ελλάδα..με εντόπισε με απόλυτη ακρίβεια το που βρίσκομαι από το site.!! (μην κάνετε το λάθος και μιλήσετε στις γυναίκες σας για αυτή την εφαρμογή) Μέγιστος ρουφ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 (edited) Ok, το έφτιαξα κάνοντας επαναφορά, ευχαριστώ agriniopk για την βοήθεια!! Αυτό το bug με τη γραμματοσειρά στον browser είναι παλιό και δυστυχώς συνεχίζει να υπάρχει και στο desire hd αν κάνεις εκκαθάριση δεδομένων μόνο του browser λύνεται Μα δεν μπορούσα να μπω καν στον browser, πως θα έκανα εκκαθάριση τον δεδομένων? Δοκίμασα και το GPS σήμερα σαν πλοηγό μπαίνοντας πρώτη φορά σου δύνη 30 ημέρες δωρεάν για δοκιμή. Edited November 24, 2010 by Sorteps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 αν καποιος εχει βαλει copilot live 8ασ μου στελει pm να ρωτησω κτι που θελω "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Μα δεν μπορούσα να μπω καν στον browser, πως θα έκανα εκκαθάριση τον δεδομένων? Ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->διαχειρίση εφαρμογών--->όλα--->internet και πατάς το κουμπάκι εκκαθάριση δεδομένων [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Το πήρα και εγω. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλες. Ηχείο και οθόνη μια χαρά. Τα καπακια ειναι κάπως δυστροπα και το καρουμπαλο της κάμερας εκνευριστικο αλλά ευτυχώς μικρότερο απ' ότι φανταζόμουν. Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Δουλεύει και το HTC sense για την Ελλάδα..με εντόπισε με απόλυτη ακρίβεια το που βρίσκομαι από το site.!! (μην κάνετε το λάθος και μιλήσετε στις γυναίκες σας για αυτή την εφαρμογή) Μέγιστος ρουφ... Εμένα πάλι από τότε που το έχω (Σάββατο) με δείχνει κάπου στον Ατλαντικό ανοιχτά της Νιγηρίας.........:wacko: Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 (edited) Εγώ το πήρα εχτές το βράδυ και ακόμα να το συνδέσω Κάνει το εξείς «ΑΝΑΖΥΤΗΣΗ - ΣΥΝΔΕΣΗ- ΛΗΨΗ ΔΙΕΥΘΙΝΣΗΣ – ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ» αλλά ως εκεί, δεν σερφάρει με τίποτε λες και δεν έχει internet Και δεν το κάνει σε όλα τα ρουτερ που έχω δοκιμάσει, ή μάλλον δοκίμασα 3 ρουτερ και στο ένα δούλεψε κανονικά. δεν μπορώ και να βγάλω άκρη που είναι το πρόβλημα ????????? Λογικά και με όσα έχω διαβάσει στο forum εδώ βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα της συσκευής στο wifi. Πως λύνετε όμως το πρόβλημα ? Και το δικό μου έχει αντίστοιχη συμπεριφορά στο wifi. Στο σπίτι μου έχω δοκιμάσει δύο router με παρόμοια συμπεριφορά. Μόνο στο δωμάτιο που είναι το router παίζει κανονικά, αν απομακρυνθώ αρχίζουν τα κουλά... Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πέρα από το να περιμένουμε update... Αντώνη μπαταρία θέλω...η 1230 mAh δεν είναι τπτ (λέω να αγοράσω την μπαταρία των 1500mAh)...και αν πω να έχω το 3g ανοιχτό συνέχεια υπάρχει τρομερή κατανάλωση. Glory moments με το HD2 !!! Βρε και η 1800άρα της Mugen μια χαρά θα είναι όταν βγει... :D Ακούω πολλούς εδώ μέσα που λένε ότι είναι καλή η μπαταρία του, αλλά με την χρήση που του κάνω εγώ (δλδ τα πάντα ανοικτά και φουλ φωτεινότητα οθόνης), το Desire ήταν καλύτερο. Μια μέρα δεν με βγάζει με τπτ ακόμα... Edited November 24, 2010 by JoeBar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 παιδια πως κανουμε εγκατασταση εφαρμογης η οποια ειναι σε μορφη attachment.php?????? Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts