thief Δημ. February 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Αυτή τη στιγμή έχω μόνο OS5 συσκευές για να επιβεβαιώσω, αλλά σε αυτές λειτουργεί κανονικά το ξυπνητήρι όταν είναι απενεργοποιημένες. Έτσι ήταν πάντα. Δεν ξέρω μήπως από OS6 και μετά αφαίρεσαν αυτή τη δυνατότητα, γιατί δεν το είχα δοκιμάσει. Πάντως όταν είναι offline, εννοείται ότι παίζει το ξυπνητήρι και όλες οι λειτουργίες του τηλεφώνου. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Αυτή τη στιγμή έχω μόνο OS5 συσκευές για να επιβεβαιώσω, αλλά σε αυτές λειτουργεί κανονικά το ξυπνητήρι όταν είναι απενεργοποιημένες. Έτσι ήταν πάντα. Δεν ξέρω μήπως από OS6 και μετά αφαίρεσαν αυτή τη δυνατότητα, γιατί δεν το είχα δοκιμάσει. Πάντως όταν είναι offline, εννοείται ότι παίζει το ξυπνητήρι και όλες οι λειτουργίες του τηλεφώνου. Σε ολα τα blackberry το ξυπνητηρι χτυπαει παντα, εκτος απο μια περιπτωση. Να επιλεξεις στο profile το all alerts off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) Ευχαριστώ πολύ, παιδιά. Δευτέρα τελικά μάλλον θα το έχω στα χέρια μου. Και κάτι άλλο: προγραμματάκι με το οποίο να φαίνεται κλειστό όταν σε παίρνουν συγκεκριμένα τηλέφωνα, υπάρχει; Αρκεί να μην καταλαβαίνει ο άλλος ότι τον έχεις βάλει black list. Αυτό παίζει; Edited February 2, 2012 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos2010 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Δε νομίζω να γίνεται παιδιά αυτό, καθώς το μήνυμα ότι η συσκευή είναι κλειστή το λέει το δίκτυο κι όχι η ίδια η συσκευή. Παράθεση http://www.myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Σε αυτη τη διευθυνση βλεπετε οτι υπαρχουν πολλα applications που κανουν block calls. Το θεμα ειναι οτι απο οσο βλεπω δεν δουλευουν με το να κανουν να φαινεται το τηλεφωνο κλειστο. Απλως πηγαινουν την εισερχομενη γραμμη σε voice mail ή απορριπτουν τη κληση ξερά http://appworld.blackberry.com/webstore/search/call%20block/?lang=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos2010 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Σε αυτη τη διευθυνση βλεπετε οτι υπαρχουν πολλα applications που κανουν block calls. Το θεμα ειναι οτι απο οσο βλεπω δεν δουλευουν με το να κανουν να φαινεται το τηλεφωνο κλειστο. Απλως πηγαινουν την εισερχομενη γραμμη σε voice mail ή απορριπτουν τη κληση ξερά http://appworld.blackberry.com/webstore/search/call%20block/?lang=en Ακριβώς, οπότε αν ο άλλος είναι λίγο υποψιασμένος, καταλαβαίνει τι περίπου γίνεται (δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό :devil: ). Εγώ χρησιμοποιώ το Call Control Pro το οποίο βρίσκω εξαιρετικό. Παράθεση http://www.myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Ακριβώς, οπότε αν ο άλλος είναι λίγο υποψιασμένος, καταλαβαίνει τι περίπου γίνεται (δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό :devil: ). Εγώ χρησιμοποιώ το Call Control Pro το οποίο βρίσκω εξαιρετικό. Αυτό θέλω να το αποφύγω. Το application που έδωσες, τι κάνει; Απορρίπτει την κλήση κατευθείαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos2010 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Αυτό θέλω να το αποφύγω. Το application που έδωσες, τι κάνει; Απορρίπτει την κλήση κατευθείαν; Ναι φίλε μου, όπως κι όλες οι εφαρμογές το ίδιου τύπου. Αυτό που ζητάς είναι λειτουργία δικτύου κι όχι συσκευής, οπότε δε νομίζω να γίνεται. Παράθεση http://www.myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) OK, σ' ευχαριστώ. Αλήθεια, τις επαφές από το παλιό κινητό (Ε51) πώς θα τις περάσω στο καινούργιο; Οι περισσότερες είναι στη μνήμη τηλεφώνου. Επίσης, αυτές που είναι στη μνήμη κάρτας, πώς θα τις μεταφέρω στο άλλο κινητό μιας και αλλάζω και δίκτυο; Edited February 3, 2012 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Θα συγχρονίσεις την παλιά συσκευή με outlook (θα πάρει αυτόματα επαφές και από κάρτα και από συσκευή) και μετά θα συγχρονίσεις με το outlook το νέο σου blackberry. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Μου φαίνεται λίγο "βουνό" όλο αυτό (δεν το έχω κάνει ποτέ), αλλά πιστεύω να τα καταφέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλημέρα (όσο μπορεί να είναι αυτή..) Θέλω να αγοράσω το 9780 μεταχειρισμένο και έχω τις εξής απορίες: 1) Πως θα ενεργοποιήσω λογαριασμό στην ΒΒ αν το έχει κάνει ήδη ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και τι αλλο θα πρέπει να κάνω (κάτι σαν hard reset) gia na σβήσω τα παλιά δεδομένα? 2) Πως θα περάσω αυτά που έχω στο 9900 (επαφές, μεηλσ, ημερολόγια κλπ) στο 9780? Ευχαριστώ :D Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλησπερα , οι απαντησεις σου ειναι οι εξης , 1.Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος ,αλλα με ενα απλο φαξ η καποιο τηλεφωνημα στην εταιρια που ανηκει ο παλιος κατοχος αποδεσμευουν το PIN της συσκευης και ειναι ΜΗ δηλωμενο σε καμια sim η τηελφωνικο αριθμο , απο εκει και μετα ενεργοποιεις κανονικα το BIS η BES αναλογα τι θελεις να εχεις ( με τηλεφωνημα στον παροχο σου ) .Μπορεις να κανεις wipe την συσκευη απο το μενου , καπου στα options 2. Με blackberry desktop manager γινεται αυτο , εχει στο μενου επιλογη που λεει αν θυμαμαι καλα αλλαγη κινητου , που σε οδηγει απο wizard τι να κανεις ( ποτε να βγαλεις την καρτα , ποτε να την βαλεις στο αλλο τηλ κτλ ) στα μεταφερει ολα , και ολα ειναι οπως ηταν στο παλια σου ΒΒ , τωρα κρατω μια επιφυλαξη γιατι δεν ξερω επειδη αλλαζεις απο 7 λειτουργικο σε 6 , αν ειναι ολα αυτα που σου ειπα συμβατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos2010 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλημέρα (όσο μπορεί να είναι αυτή..) Θέλω να αγοράσω το 9780 μεταχειρισμένο και έχω τις εξής απορίες: 1) Πως θα ενεργοποιήσω λογαριασμό στην ΒΒ αν το έχει κάνει ήδη ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και τι αλλο θα πρέπει να κάνω (κάτι σαν hard reset) gia na σβήσω τα παλιά δεδομένα? 2) Πως θα περάσω αυτά που έχω στο 9900 (επαφές, μεηλσ, ημερολόγια κλπ) στο 9780? Ευχαριστώ :D Καλησπέρες! 1) Η κάθε συσκευή συσχετίζεται με την κάρτα sim του εκάστοτε χρήστη οπότε μη σε ανησυχεί, θα μπορέσεις κανονικά να ενεργοποιήσεις νέο account. Πρέπει να κάνεις wipe τη συσκευή (Options> Security> Security Wipe) ώστε να επανέλθει στην εργοστασιακή του κατάσταση. 2) Backup μέσω Desktop Software στο 9900 και restore το backup file στο 9780 (δε νομίζω να έχεις πρόβλημα λόγω της διαφοράς στην έκδοση του λειτουργικού). Εναλλακτικά μέσω outlook όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω. Παράθεση http://www.myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Ευχαριστώ και τους 2 σας! Θα τα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα. :) Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Έχω το εξής θέμα. Βρίσκομαι σε νησί και με τους άσχημους καιρούς δεν μπορώ να παραλάβω το κινητό, από την Παρασκευή. Είναι σε κάποια γραφεία της SPEEDEX. Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως με όλα τα πήγαινε-έλα φθαρεί και υποστεί καμιά ζημιά... Μπορεί να λέω και βλακείες, αλλά απλά το φοβάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 σε ποιο νησι εισαι?μην ανησυχεις δεν θα παθει τιποτα.ειναι καλα συσκευασμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Μόλις το παρέλαβα. Ρε παιδιά, απ' έξω, σε ένα κόκκινο πλαίσιο, αναφέρει τι περιλαμβάνει το πακέτο. Κάπου λέει: Κάρτα μνήμης micro SD 2GB (Χώρα προέλευσης Ουγγαρίας). Γιατί δεν τη βρίσκω πουθενά...; Εκτός αν είναι τοποθετημένη μέσα στο τηλέφωνο και δεν το έχω δει - το έχω βάλει να φορτίζει. EDIT: Άκυρο. Τη φοράει. Edited February 8, 2012 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 ειναι μεσα αντε καλοριζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Ευχαριστώ πολύ! ΠΟΥ πάω για να στείλω μήνυμα;;; Απλό μήνυμα, όχι mail. Στα μηνύματα κειμένου, με πάει στο ΠΡΟΣ και δεν με αφήνει να συντάξω μήνυμα πριν επιλέξω το που θα πάει; Ή, προφανώς, κάνω κάτι λάθος. Edited February 8, 2012 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ευχαριστώ πολύ! ΠΟΥ πάω για να στείλω μήνυμα;;; Απλό μήνυμα, όχι mail. Στα μηνύματα κειμένου, με πάει στο ΠΡΟΣ και δεν με αφήνει να συντάξω μήνυμα πριν επιλέξω το που θα πάει; Ή, προφανώς, κάνω κάτι λάθος. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://bit.ly/gC3xu9 Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ευχαριστώ πολύ! ΠΟΥ πάω για να στείλω μήνυμα;;; Απλό μήνυμα, όχι mail. Στα μηνύματα κειμένου, με πάει στο ΠΡΟΣ και δεν με αφήνει να συντάξω μήνυμα πριν επιλέξω το που θα πάει; Ή, προφανώς, κάνω κάτι λάθος. Πάντως γενικώς έτσι λειτουργεί, πρώτα δηλώνεις παραλήπτη στο sms και μετά συντάσσεις. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Κι αν θέλεις απλά να αποθηκεύσεις ένα sms; Ακούς π.χ. ένα τραγούδι, ρωτάς τον τίτλο και θες να τον σημειώσεις για να μην τον ξεχάσεις. Τι κάνεις τότε; Και κάτι άλλο: το trackpad συνηθίζεται; Γιατί με ψιλοεκνευρίζει. Edited February 8, 2012 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 (edited) Κι αν θέλεις απλά να αποθηκεύσεις ένα sms; Ακούς π.χ. ένα τραγούδι, ρωτάς τον τίτλο και θες να τον σημειώσεις για να μην τον ξεχάσεις. Τι κάνεις τότε; Και κάτι άλλο: το trackpad συνηθίζεται; Γιατί με ψιλοεκνευρίζει. Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται αυτό τελικά, παιδιά; Στον οδηγό χρήσης (για αποθήκευση προχείρου ενός μηνύματος) λέει: Όταν δημιουργείτε μήνυμα, πατήστε το πλήκτρο (έχει το ειδικό κουμπί) > Αποθήκευση προχείρου. Αποθήκευση προχείρου, όμως, δεν υπάρχει πουθενά, αφού πατήσω το ειδικό πλήκτρο. ps. Πάω στα ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ και όχι στα ΜΗΝΥΜΑΤΑ(Μ) Edited February 9, 2012 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ας υποθέσουμε ότι θες να αποθηκευ΄σεις κάτι χρησιμοποιώντας τα μηνύματα κειμένου.>Σύνταξη νέου>Στο πεδίο προς γράψε ότι θες χωρις κάποιο όνομα απο τον καταλογό σου πχ γραψε HELP (άσχετο). Μετά σου εμφανίζεται και το πέδιο για να γράψεις. Μετά απλά πατάς το πλήκτρο δεξιά απο trackpad και σε πηγαίνει στην αρχική οθόνη. Επιλέγοντας μετά πάλι μηνύματα θα το βρείς με εικονίδιο πράσινου χρώματος. Γενικά μη το φοβάσαι να πειραματίζεσαι με τη συσκευή και το λειτουργικό.Είναι σκυλί. Το trackpad συνηθίζεται. Κάποαι κολλήματα ίσως οφείλλονται στα δάκτυλά μας.... Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts