ANONNAME Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Γεια σε ολους και απο μενα :).....θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια μιας και δεν ειμαι και γνωστης android και με το blade μπηκα κι εγω στο ''παιχνιδη'' ;) .....θα ηθελα λοιπον να ρωτησω τι ειναι αυτο το royte που αναφερεται συνεχεια και για ποιο λογο γινεται? τι ''κερδος'' εχεις γιατι και ποτε το κανεις?......κατι ακομα εχω περαση αρκετες εφαρμογες στο ΖΤΕ ακι!!!:) τις οποιες βρηκα διασπαρτα στο ιντερνετ και ολα καλα....ψαχνοντας βρηκα και σε αυτη τη σελιδα http://www.umnet.com/mobile-themes/0-4062-0-Android_themes-0 διαφορα θεματα αλλα με καταληξη apk και αλλα με καταληξη apt ......αυτα λοιπον με καταληξη apk τα κανω εγκατασταση κανονικα οπως κανω με της εφαρμογες και τα παιχνιδια,οταν ομως τελειωνη η εγκατασταση δεν ξερω που τα πηγαινει για να μπορεσω να τα βρω και να καω αλλαγη θεματος....τα δε αλλα με καταληξη apt δεν τα αναγνωριζει καθολου για να δοκιμασω εστω να τα κανω εγκατασταση......τι γινεται,τι δεν παει καλα?.....Αυτα προς το παρων,ειλικρινα Συγνωμη αν εγινα κουραστικος και Ευχαριστω! εκ τον προτερον οποιον ασχοληθει να μου λυσει της αποριες μου,μιας και οπως ειπα και στην αρχη δεν ειμαι και ο πλεον σχετικος....:O Καμια απαντηση......εστω και με p.m :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris272000 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλησπέρα. Πώς μπορώ να βάλω ηχητική ειδοποίηση όταν τελειώνει η μπαταρία ? Μου βγάζει μια υπενθύμιση στην κεντρική οθόνη όταν είναι κλειδωμένο, αλλά δεν κάνει κανένα ήχο για να μου θυμίσει να το 'ταϊσω', με αποτέλεσμα όταν πάω να το χρησιμοποιήσω να έχει τελειώσει η μπαταρία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 εχω το zte 3 εβδομαδες περιπου τις τελευταιες μερες οταν ξεκλειδωνω το κινητο κολαει και θελει 3-4 δευτερολεπτα να ξεκοληση μετα δουλευει κανονικα δεν τρεχει κατι βαρη στο κινητο εχω 1.59 GB ελευθερα στη μνημη τα app. που εχω βαλει ειναι task killer , angry birds , astro , shazam , blyetooht transfer , zedge και 3 μικρα games φταιει καποιο απο αυτα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 εχω το zte 3 εβδομαδες περιπου τις τελευταιες μερες οταν ξεκλειδωνω το κινητο κολαει και θελει 3-4 δευτερολεπτα να ξεκοληση μετα δουλευει κανονικα δεν τρεχει κατι βαρη στο κινητο εχω 1.59 GB ελευθερα στη μνημη τα app. που εχω βαλει ειναι task killer , angry birds , astro , shazam , blyetooht transfer , zedge και 3 μικρα games φταιει καποιο απο αυτα?? Η μνήμη που αναφέρεις είναι η RAM ή η κάρτα SD? Αν είναι η RAM τότε μάλλον έχεις μόλις 1.59ΜΒ ελεύθερα...αν κοιτάς την χωρητικότητα της κάρτας SD και όχι της μνήμης του κινητού, τότε όσο ελεύθερο χώρο και να έχεις δεν εχει σημασία. Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 παιδια εσεις που εχετε βαλει froyo alpha 4 τα hd games παιζουν κανονικα χωρις κοληματα γιατι εγω εβαλα την συγκεκριμενη εκδοση και κολανε οπως και στην 2.1 (εχω βαλει το froyo alpha 3 και τα παιχνιδια πετανε) εκανα και τεστ στην gpu και μου εβγαλα τα διπλασια σε σχεση με την froyo alpha 4:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 θελω να βαλω custom rom 2.1 ομως (για να δουλευουν τα led) εχετε να μου προτεινετε καποια σταθερη για καθημερινη χρηση; αυτη ας πουμε ειναι καλη; http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/324798/rom-eclair-oled-tft-customised-bladevillain-1-1-0-rls4-13-dec/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Για οσους δεν ξερουν, το XDA εκανε subforum για το Blade ;) http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=906 Έχει και ελληνικό λεξικό; Sent from my Blade using Tapatalk Το δοκιμασα στα γρηγορα και δεν εδωσα πολυ σημασια αλλα ειμαι 90% συγουρος πως δεν εχει ελληνικη γλωσσα Μολις εβαλα το case που πηρα απο το ebay και ειναι παρα πολυ καλο! Το προτεινω μεχρι να βγει κατι επισημο! Μπορεις να βγαλεις μερικες φωτο το κινητο με το case να δουμε πως ειναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Μπορεις να βγαλεις μερικες φωτο το κινητο με το case να δουμε πως ειναι? http://img585.imageshack.us/gal.php?g=img2011.jpg Το μονο που χρειαστηκε να κανω ειναι να κοψω ενα μικρο κομματακι στην πισω πλευρα γιατι το κενο που ηδη ειχε δεν αρκουσε για ολη την καμερα. Εγω μεσα στο σ/κ θα περασω αυτη την rom :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Εγω μεσα στο σ/κ θα περασω αυτη την rom Εχεις ΑΜOLED οθονη? Γιατι αυτη ειναι για για [OLED]. Αμα την βαλεις σε TFT θα πρεπει να βαλεις μετα αλλη γιατι δεν θα δουλευει σωστα η οθονη σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Εγω μεσα στο σ/κ θα περασω αυτη την rom χμμμ. αυτο το thread δεν λεγοταν [OLED+TFT] 06/Dec r4: MoDaCo ..... γιατι βλεπω τωρα λεει OLED μονο. ειμαι 99% σιγουρος! :confused: -edit- Μαλλον αυτο θα θυμομουν! http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/324786/oled-tft-07-dec-alpha3-alpha4-wip-modaco-custom-froyo-rom-download-online-kitchen-heavily-fixed-chinese-leak/ Οπως λεει κ ο φιλος πανω προσοχη.. Μην φλασαρετε οτι να ναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Gameloft προσφερει το Hero of Sparta for free http://androidandme.com/2010/12/games/gameloft-launches-10-new-hd-games-offers-hero-of-sparta-for-free Οποιος μπορεσει και το κατεβασει ας μας δωσει και εμας ενα λινκ. Προσπαθησα αλλα αποτι καταλαβα δεν "υποστηριζει" το Blade :/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) Εχεις ΑΜOLED οθονη? Γιατι αυτη ειναι για για [OLED]. Αμα την βαλεις σε TFT θα πρεπει να βαλεις μετα αλλη γιατι δεν θα δουλευει σωστα η οθονη σου Εχω το San Francisco με την amoled οθονη:happy: Δοκιμασα να μπω με το κινητο μου στο gameloft αλλα δεν μου ειχε κανενα δωρεαν παιχνιδι, μονο να αγορασω παιχνιδια με 3 ευρω. Edited December 22, 2010 by wolf13 :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Δοκιμασα να μπω με το κινητο μου στο gameloft αλλα δεν μου ειχε κανενα δωρεαν παιχνιδι, μονο να αγορασω παιχνιδια με 3 ευρω. Ναι γιατι λεει και καλα οτι το SanF/ZTE Blade δεν ειναι υποστηριζομενη συσκευη και αρα σε κανει redirect, αλλα στους αλλους δουλευει κανονικα το λινκ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ απο το 2004-ασχετο αυτο που λες. Τεσπα. Τα βρηκα με καποιον απο αλλο καταστημα και το αγορασα για τριτη φορα το κινητο. Μεχρι στιγμης παει καλα. Σε 7 ημερες θα ξερω για σιγουρα. Επιτελους ευχομαι να σου βγει καλο. P.S απο το 2004 και εχεις μονο τοσα μηνυματα ???? Edited December 22, 2010 by goregr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Παιδιά πολύ κατατοπιστικά όλα αυτά!!! κα ι σας ευχαριστώ...κ κατι ακομα... Πως είναι η οθόνη του σε νταλα μεσημέρι? Google maps τρεχει?? ευχαριστώ !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barman25 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Επιτελους ευχομαι να σου βγει καλο. P.S απο το 2004 και εχεις μονο τοσα μηνυματα ???? Ευχαριστω! Δεν εγραφα καθολου:-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 http://img585.imageshack.us/gal.php?g=img2011.jpg Το μονο που χρειαστηκε να κανω ειναι να κοψω ενα μικρο κομματακι στην πισω πλευρα γιατι το κενο που ηδη ειχε δεν αρκουσε για ολη την καμερα. Εγω μεσα στο σ/κ θα περασω αυτη την rom Για ποιο λογο, ρε φιλε, να περασεις 2.1; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 εβαλα το launcherpro απο market αλλα δεν το βρισκω πουθενα στο μενου για να ττο εκτελεσω.πως το δουλευω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 εβαλα το launcherpro απο market αλλα δεν το βρισκω πουθενα στο μενου για να ττο εκτελεσω.πως το δουλευω? Αν δεν κανω λαθος, αν πατησεις το Home, θα σε ρωτησει με ποιο προγραμμα θελεις να εκτελεστει η εντολη σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris272000 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Για δείτε και αυτό... :happy: http://www.deasy.gr/arena/1391,7_meres_me_mia_lepida_sto_xeri.html και αν ξέρει κανένας πως μπορώ να βάλω ηχητική υπενθύμιση ότι χρειάζεται φόρτιση η μπαταρία ας στείλει απάντηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Και εγώ με την alpha 4 και το asphalt 5 δεν παίζει νερό όπως σε ένα galaxy s που το είδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Σε όλα τα 3d games σέρνομαι? Γιατί άραγε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckino Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Γενικα πολυ προβλημα το Blade απο Wind ωρε!:p Οι SFετζιδες δεν ακουγονται καθολου;)(theolk ... where are ya pal?)! Εγω ακολουθησα μαλλον τους λιγους και παραγγειλα απο φιλαρακι το SF.Βεβαια θα περιμενω λιγο , λογω καιρικων συνθηκωνε στην Αγγλια , αλλα μαλλον θ'ανταμοιφθω στο τελος με γ@μω τα κινητα! Παιζει να παιξει και δευτερο κινητο(αν δεν το παρει φιλος), που θα "φυγει"! Οποτε ... stay tuned!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 παιδια εσεις που εχετε βαλει froyo alpha 4 τα hd games παιζουν κανονικα χωρις κοληματα γιατι εγω εβαλα την συγκεκριμενη εκδοση και κολανε οπως και στην 2.1 (εχω βαλει το froyo alpha 3 και τα παιχνιδια πετανε) εκανα και τεστ στην gpu και μου εβγαλα τα διπλασια σε σχεση με την froyo alpha 4:mad: Ας απαντήσει κάποιος να δούμε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 παιδια εσεις που εχετε βαλει froyo alpha 4 τα hd games παιζουν κανονικα χωρις κοληματα γιατι εγω εβαλα την συγκεκριμενη εκδοση και κολανε οπως και στην 2.1 (εχω βαλει το froyo alpha 3 και τα παιχνιδια πετανε) εκανα και τεστ στην gpu και μου εβγαλα τα διπλασια σε σχεση με την froyo alpha 4:mad: Θα συμφωνήσω και εγώ. Το gpu τεστ μου βγάζει την απόδοση της gpu χαμηλότερη και από τη αυτή της stock rom της wind Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts