Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά το αγόρασα σήμερα πρωί πρωί.

Έχω ένα προβληματάκι...

Στο router μου συνδέεται μόνο μία φορά και μετά ΤΕΛΟΣ αν κλείσω το wifi ή σβήσει η οθόνη. Ούτε reset στο τηλέφωνο παίζει ούτε forget network στο wifi και να ξαναδώσω κωδικό. Παρόλο που έχει φουλ σήμα και μου λέει "Remembered, ...." κατώ από το όνομα δικτύου δεν μπορεί να κάνει επανασύνδεση.

Για να ξανασυνδεθεί (σε περίπτωση που κλείσω το wifi ή αν σβήσει η οθόνη) θέλει reboot ο ρούτερ και μετά συνδέεται αυτόματα χωρίς να ακουμπήσω το τηλέφωνο.

Σπίτι πότε δεν είχα πρόβλημα με σύνδεση συσκευών στο ασύρματο και άλλα android επίσης.

Σε ένα φιλικό σπίτι συνδέομαι μια χαρά και ο router έχει τις ίδιες security ρυθμίσεις με το δικό μου.

Help please!

Ευχαριστώ

Με παίδεψε και εμένα πολύ αυτό το πρόβλημα

2 κινήσεις πρέπει να κάνεις

Κατέβασε το wifistatic και άλλαξε τον κωδικό του ρούτερ σου (υποθέτω WPA ασφάλεια έχεις γιατί με wep το πρόβλημα δεν υπάρχει)

σε ένα 11 ψήφιο με αριθμούς και γράμματα

Σε εμένα δούλεψε

Αν δεν τα κάνεις αυτά η λύση είναι να περάσεις froyo

Τελικά η χαρά κράτησε για μερικές ώρες και μερικά reboot του τηλεφώνου. Τώρα πάλι τα ίδια κάνει και για να συνδεθώ θέλει να κάνω reboot το router κάθε φορά.

Καμιά ιδέα?

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κιεγω τα ιδια προβληματα ειχα το πηγα για αντικατασταση για να δουνε ελπιζω το αλλο ν ναι καλο
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

και εγω εχω προβλημα με το wifi. κανει random αποσυνδεσεις ειδικα οταν παω να κατευασω μεγαλο αρχειο.. πιστευω ειναι προβλημα software μιας και μας το κανει σχεδον ολους αν οχι ολους.. μπορει καποιος να μου στειλει οδηγειες συντομες για να βαλω ndrive σε pm? κατευασα το trial εβαλα χαρτη και φωνες, το εκανα απεγκατασταση και μετα εβαλα το σπασμενο .apk αλλα μου λεει υπαρχει νεα εκδοση.. :confused: thanks!

σημερα μετα απο 7 μερες ειδα οτι πεφτει κ μενα το wifi. πρωτη φορα εμεινα αρκετη ωρα. δευτερα πρωι θα το παω πισω. να δω τι θα μου πουν

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

σημερα μετα απο 7 μερες ειδα οτι πεφτει κ μενα το wifi. πρωτη φορα εμεινα αρκετη ωρα. δευτερα πρωι θα το παω πισω. να δω τι θα μου πουν

Θα σου πουν να παρεις κανενα των 500 ευρω:lol::lol::lol:

Όσοι έχετε προβλήματα αποσυνδέσεων με Wi-Fi, αν μπορείτε, να αναφέρετε και τι Router έχετε.

Σε Router THOMPSON TG585 με Security Mode:WPA-PSK δεν έχει πρόβλημα.

Edited by aristarhos

Τιποτα δεν θα σου πουν. Θα στο αλλαξουν και θα σου δωσουν ενα αλλο, με το ιδιο θεμα φυσικα. Δεν ειναι bug, ειναι feature... οτι και να σου δωσουν το ιδιο θα κανει. Οι ελπιδες σου/μας ειναι με καποια νεα ROM απο την ZTE.

Όσοι έχετε προβλήματα αποσυνδέσεων με Wi-Fi, αν μπορείτε, να αναφέρετε και τι Router έχετε.

εγω με thomson 585v8 εχω προβλημα παντως. κανε ενα test. μπες στο market και κανε update το documents to go. παντα μου το εριχνε στο 70% περιπου:blink:

εγω με thomson 585v8 εχω προβλημα παντως. κανε ενα test. μπες στο market και κανε update το documents to go. παντα μου το εριχνε στο 70% περιπου:blink:

Κατέβηκε και εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα.

Μάλλον έχεις λίγο ελεύθερο χώρο διαθέσιμο.

Για όλα φταίει το Eclair...

σκεφτομαι σοβαρα να το αγοράσω και ρωτάω, η ποιοτητα ηχου που εχει με ακουστικα ειναι καλη? ολα μου τα τραγουδια ειναι 320kbps, και τα ακουστικα μου ειναι τα apple in ear. συγκρινετε η ποιοτητα με αυτη ενος ipod, ή παραζητάω πολλα? :lol:

Εγω το εχω παει απο Τεταρτη το κινιτο το ειχα 2 μερες λογω προβληματος με το wifi και ακομα περιμενω την αντικατασταση.,...ξεφτιλα...
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Στο thomson δεν είχα και εγώ πρόβλημα.

Στο σπίτι όμως έχω το Pirelli το μικρό μαύρο που δίνει η ΟΝ (δεν έχει μοντέλο) με 1_12S-O firmware και μου κάνει προβλήματα.

Όταν το κινητό είναι κλειστό και φορτίζει, ανάβει ένα κόκκινο λαμπάκι στο δεξιό πλήκτρο του Menu, το "Back", αυτό μετά από πόσες ώρες σβήνει ώστε να καταλάβουμε ότι το τηλέφωνο έχει φορτίσει εντελώς?

Όταν το κινητό είναι κλειστό και φορτίζει, ανάβει ένα κόκκινο λαμπάκι στο δεξιό πλήκτρο του Menu, το "Back", αυτό μετά από πόσες ώρες σβήνει ώστε να καταλάβουμε ότι το τηλέφωνο έχει φορτίσει εντελώς?

Περίπου 3 ώρες ή και λιγότερο αν είσαι στο 10%. Αλλάζει χρώμα.

Edited by aristarhos

Δεν νομιζω να φταιει το router.

Πρεπει να ειναι προβλημα τηλεφωνου.

Εμενα δεν εχει κανει ποτε προβλημα με οσα wifi και να εχω συνδεθει ( παρα πολλα ) και το αγορασα την πρωτη μερα που ήρθε στη wind.

Μηπως μετα εφεραν προβληματικη παρτιδα ?????

Edited by goregr

Απο οτι βλεπω τωρα γινεται πρασινο,το εχω και φορτιζει κανα 4ωρο.

Να σε ρωτησω,με wifi ανοιχτο και ιντερνετ σου κραταει πανω απο 3ωρο η μπαταρια ;

Εμενα γυρω στις 3-4 ωρες το πολυ.

Προχτες το αγορασα.

Καλησπερα στην παρεα. Ειμαι καινουριος στο forum και με το android το οποιο ομολογω οτι με εχει καταπληξει. Πριν απο 4 ημερες εγινα κατοχος ενος orange san francisco και μπορω να πω πως ειναι καταπληκτικο τηλεφωνο. Θελω να ρωτησω εαν εχει καποιος απο το forum το ιδιο τηλεφωνο που να εχει βαλει το froyo 2.2 να μου πει εντυπωσεις, τυχον προβληματα, την διαδικασια που ακολουθησε για να την εγκαταστησει μιας και ειμαι καινουριος με το android και εαν αξιζει να γινει αναβθμισει τωρα ή να περιμενουμε την επισιμη. Ευχαριστω.

εγω παιδες το πήρα προχτές το τηλεφωνο και ηταν ολα σουπερ , τελικα παω να δω και την καμερα , και οταν πηγενε να κανει auto focus άκουγα ενα τικ τικ και προσπαθουσε να εστιάσει , μετα απο 2 3 φωτος η camera χαλασε τα εβγαζε ολα περιεργα σαν να εχεις βαλει BLUR Effect η να ζωγραφιζεις με μπογιές, ελπιζω να έγινα κατανοητός ,

το πηγα σημερα για να μου το αλλαξουν και το δεχτηκαν αλλα μου ειπανε οτι δεν εχουν διαθέσιμο και πρεπει να περασω απο τεταρτη ,

λετε να μου κανουνα καμια πουστια και να το επισκευασουν αντι να μου το αλλαξουνε ?

εχει συμβεί σε καποιον αλλον χρήστη αυτο το προβλημα ? ευχαριστώ .

zte blade 512Mb http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/

μουσική στο BT SuperBTmonotrial @ market

Καλημέρα,

Αγόρασα τ

ο blade πριν λίγες μέρες και ομολογώ ότι με αυτή την τιμή το κινητό είναι πάρα πολύ καλή αγορά.

Ερώτηση: Επιχείρησα να τραβήξω photos και η κάμερα προσπαθούσε να εστιάσει (έκανε τα τικ τικ τικ) σε constand AF. Το γύρισα στο Auto και δεν το κάνει στον ίδιο βαθμό.

Το πρόβλημα είναι με την ποιότητα του video. Η ποιότητα είναι χειρότερη από VGA cam πριν από 8 χρόνια, και δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα η συσκευή μου ή είναι γενικό το κακό.

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και αντίστοιχα videos γιατί όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Ευχαριστώ

Απο οτι βλεπω τωρα γινεται πρασινο,το εχω και φορτιζει κανα 4ωρο.

Να σε ρωτησω,με wifi ανοιχτο και ιντερνετ σου κραταει πανω απο 3ωρο η μπαταρια ;

Εμενα γυρω στις 3-4 ωρες το πολυ.

Προχτες το αγορασα.

Για το Internet δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη άποψη για να σου απαντήσω.

Για το θέμα της μπαταρίας, παρατήρησα το εξής παράδοξο:

Με το κινητό κλειστό και φορτιστή 1000 mAh φορτίζει πάααρα πολύ αργά, παράδειγμα, το έβαλα για φόρτιση με εντελώς άδεια μπαταρία στις 17:30, και στις 21:00 περίπου έδειχνε πράσινο, αλλά όταν το άναψα [χωρίς να έχω βγάλει τον φόρτιση από τη πρίζα], έδειχνε να έχει φορτίσει μόνο το 86%... :shifty:

Με το κινητό αναμμένο, η μπαταρία φορτίζει πολύ πιο γρήγορα, αλλά σταματάει στο 99%.

Μήπως έχει διαφορετικό Power Management όταν είναι κλειστό και αγνοεί πόσα mAh του δίνει κανείς, με αποτέλεσμα να φορτίζει πιο αργά από όταν είναι εν λειτουργία?

Έχουμε Feedback και από κανένα άλλο φίλο να δούμε τελικά τι μπορεί να συμβαίνει? :blink:

P.S. Κατά τα άλλα το κινητό, για αυτά που προσφέρει, είναι το απόλυτο Best Value for Money, κάνει ότι κάνουν και τα κινητά των € 350 και βάλε, και ίσος καλύτερα από αυτά, επιτέλους ένα κινέζικο τηλέφωνο με @@, και όχι ένα @@ κινέζικο!!! :)

Καλημέρα,

Αγόρασα τ

ο blade πριν λίγες μέρες και ομολογώ ότι με αυτή την τιμή το κινητό είναι πάρα πολύ καλή αγορά.

Ερώτηση: Επιχείρησα να τραβήξω photos και η κάμερα προσπαθούσε να εστιάσει (έκανε τα τικ τικ τικ) σε constand AF. Το γύρισα στο Auto και δεν το κάνει στον ίδιο βαθμό.

Το πρόβλημα είναι με την ποιότητα του video. Η ποιότητα είναι χειρότερη από VGA cam πριν από 8 χρόνια, και δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα η συσκευή μου ή είναι γενικό το κακό.

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και αντίστοιχα videos γιατί όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Ευχαριστώ

εγω πήγα το επέστρεψα και ετσι δεν μπορω να ανεβασω ετσι οπως μου το εβγαζε , αν μπορεις ανεβασε εσυ για να σου πω αν μοιάζουν με τις δικες μου φωτος .

zte blade 512Mb http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/

μουσική στο BT SuperBTmonotrial @ market

Τελικά η χαρά κράτησε για μερικές ώρες και μερικά reboot του τηλεφώνου. Τώρα πάλι τα ίδια κάνει και για να συνδεθώ θέλει να κάνω reboot το router κάθε φορά.

Καμιά ιδέα?

Σε όλα τα ξένα φόρουμ έχουν καταλήξει ότι συμβαίνει με συγκεκριμένα router

Εγκατάσταση wifistatic και 11ψηφιος κωδικός router που να περιλαμβάνει γράμματα και αριθμούς

Στο δικό μου δούλεψε , είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα

Για το Internet δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη άποψη για να σου απαντήσω.

Με το κινητό κλειστό και φορτιστή 1000 mAh φορτίζει πάααρα πολύ αργά, παράδειγμα, το έβαλα για φόρτιση με εντελώς άδεια μπαταρία στις 17:30, και στις 21:00 περίπου έδειχνε πράσινο, αλλά όταν το άναψα [χωρίς να έχω βγάλει τον φόρτιση από τη πρίζα], έδειχνε να έχει φορτίσει μόνο το 86%... :shifty:

Με το κινητό αναμμένο, η μπαταρία φορτίζει πολύ πιο γρήγορα, αλλά σταματάει στο 99%.

Μήπως έχει διαφορετικό Power Management όταν είναι κλειστό και αγνοεί πόσα mAh του δίνει κανείς, με αποτέλεσμα να φορτίζει πιο αργά από όταν είναι εν λειτουργία?

Έχουμε Feedback και από κανένα άλλο φίλο να δούμε τελικά τι μπορεί να συμβαίνει? :blink:

P.S. Κατά τα άλλα το κινητό, για αυτά που προσφέρει, είναι το απόλυτο Best Value for Money, κάνει ότι κάνουν και τα κινητά των € 350 και βάλε, και ίσος καλύτερα από αυτά, επιτέλους ένα κινέζικο τηλέφωνο με @@, και όχι ένα @@ κινέζικο!!! :)

Περιεργα πραγματα..Θα ελεγα να περιμενουμε λιγο ακομα να φτασουμε 10-15 φορτισεις και μετα να βγαλουμε συμπερασμα.

Αλλα ενταξει ακομα και το Ν95 μου οταν ειμαι στο Ιντερνετ στο 4ωρο σβηνει-οποτε εχω 3 μπαταριες μαζι μου παντα :)

Μια χαρα ειναι το κινητο,αυτο που με χαλασε ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις πολλες εφαρμογες (android 2.1). Εαν παμε στην 2.2 θα ειμαστε ΑΡΧΟΝΤΕΣ ! :)

......

Battery Recalibration

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3411967#post3411967

Να πω και γω καποια πραγματα τωρα.

Βλεπω συνεχεια να λενε καποιοι "ας επερνες κινητο με 400ε", "τι περιμενες με κινητο 150", "να επερνες το galaxy s" και αλλα τετοια. Το οτι πηρα κινητο με 150 και 200ε δεν σημαινει οτι θα μου βγαζει καθε λιγο και λιγακι προβληματα. Η διαφορα ενος κινητου των 200 με των 500ε ειναι οτι το ενα εχει χαμηλοτερες επιδοσεις απο το αλλο. Αν ηταν να ειναι προβληματικα τα κινητα των 100ε δεν θα τα αγοραζε κανεις.

Οσο για το κινητο τωρα:

1) Εχω αναφερει οτι και πιο πανω για το wifi να πεφτει. Με περισσοτερες λεπτομεριες τωρα. Στο ρουτερ της κοπελας μου, ενα netfaster, συνδεετε κανονικα. Οση ωρα και να καθησω δεν πεφτει ΑΛΛΑ αν κλειδωσει το κινητο και μετα το ξεκλειδωσω πεφτει. Στο widget δειχνει το wifi ενεργοποιημενο αλλα το σημα του συνδεδεμενου δεν το εχει πανω. Πρεπει να το κλεισω απο το widget και να το ξανα ανοιξω. Στο δικο μου ρουτερ, Siemens SL-141, λιγο που το δοκιμασα με κλειδωμα-ξεκλειδωμα, δεν επεσε. Αλλα δεν ειχα την ευκαιρια να το δοκιμασω και πολυ.

2) Το κινητο μου εχει κολλησει 3 φορες συνολικα. Δεν μπορουσα να κανω τιποτα. Την μια φορα ημουν στην homescreen και αναγκαστικα εβγαλα την μπαταρια. Τις αλλες 2 φορες επαιζα angry birds και κολλησε μεσα στο παιχνιδι. Πατώντας το κουμπι που σε παει στο home εβγαινε.

3) Γενικα στο angry birds υπαρχουν πιστες που λεω οτι δεν παιζει να εχει καλυτερο κινητο γι αυτο το παιχνιδι. Αλλα εχει καποιες που πηγαινει σχεδον "σταματημενο".

4) Σε μερικες εφαρμογες μου εμφανιζει (οχι παντα), ενα εικονιδιο του android, ειτε τερμα πανω, ειτε τερμα κατω γυρισμενο αναποδα και κομμενο μισο. Ειναι ετσι που δεν καταλαβαινω αν ειναι λαθος στα γραφικα ή αν ειναι του λογισμικου να στο βγαζει που και που.

Το κινητο το εχω 7 μερες. Το εχω λιωσει αρκετα μπορω να πω και στις εφαρμογες αλλα και στο ιντερνετ. Ακομη δεν του εχω βαλει καρτα SIM. Το εχω χωρις. Το εχω κανει ρουτ και τιποτα αλλο. Αλλα δεν ξερω αν τα προβληματα αυτα ειναι της συσκευης ή του λογισμικου. Αν ειναι να διορθωθουν με την 2.2, να μην μπω στην διαδικασια να το αλλαξω. Αλλα αν ειναι προβλημα hardware να το επιστρεψω οσο προλαβαινω

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...