Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά 2 ερωτήσεις:

1. Κάτι εχει πάθει ο συγχρονισμός και δεν μου συγχρονίζει τις επαφές. Το ημερολόγιο και το gmail τα συγχρονίζει κανονικά αλλά στις επαφές μου βγάζει ενα μνμ που λέει: Το Sync αντιμετωπίζει προβλήματα αυτή τη στιγμή. Θα ειναι διαθέσιμο ξανά σε λίγο. Τι μπορεί να φταίει?

2. Έβαλα το Blue Gingerbread Colour Mod και μόλις άνοιξε το κινητό δεν άνοιγαν οι μαμίσιες εφαρμογές (gmail, calendar, camera, κλπ) ξέρει κάποιος γιατί?

Ξέρει κανένας τίποτα? Και να πω ότι το wifi keep enabled δεν μου δουλεύει...

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και να πω ότι το wifi keep enabled δεν μου δουλεύει...

δοκιμασμένο και από μένα το Blade Wifi Fix δουλεύει μια χαρά!

Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα που να το έχει άμεσα διαθέσιμο το συγκεκριμένο τηλέφωνο;

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Βρήκα στο δίκτυο μια ιστοσελίδα που εάν έχεις launch pro, μπορείς ν' αλλάξεις icons και docks.

Πολύ ωραία και χρήσιμη!

http://launcherpro.droidicon.com/

υ.γ. Εάν παραβιάζεται κάποιος κανόνας, παρακαλώ διαγραφή.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Επισκέπτης
Θελω να να ξεκλειδωνω τη συσκευη χωρις να παταω καποιο πληκτρο. Γνωριζετε καποιο προγραμμα;

Μα δεν πατας πληκτρο για ξεκλειδωμα....

Παρέλαβα σήμερα αυτά τα screen protectors μετά από 6 μέρες: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280603639790

Φαίνονται καλής ποιότητας και εφαρμόζουν τέλεια, αλλά έχω την εντύπωση ότι δε γλυστράει τόσο εύκολα το δάχτυλό μου πάνω στην οθόνη τώρα, μπορεί βέβαια να είναι και ιδέα μου :p

Ποτέ μου δε μπόρεσα να καταλάβω την εμμονή με τις θήκες και τα screen protectors.

Το κινητό έχει τη χάρη του όταν ακουμπάς την οθονη τότε το νιώθεις πως ρολάρει πραγματικά. Εντάξει δε θα τα το κρατήσετε και για πάντα ρε παιδιά.

Δηλαδή είναι ωραίο να κρατήσεις τέλεια την οθόνη του αν δε μπορείς να το χαρείς; Γιατί εντάξει με screen protector δε χαίρεσαι το κινητό....

επιτελους βρηκα λυση με την μπαταρια! λοιπον περασα απο τα carefour σημερα και εντελως τυχαια βρηκα πακετο το οποιο περιλαμβανει φορτιστη αυτοκινητου,φορτιστη για τον τοιχο(κανονικο) και φορτιστη για τον δρομο που εχει ενσωματωμενη μπαταρια li-ion 2000 m/a και εχει μεσα και καλωδιο για το κινητο μας μονο 12 ευρω! με εχει ηδη σωσει πραγματικα!:D

Ποτέ μου δε μπόρεσα να καταλάβω την εμμονή με τις θήκες και τα screen protectors.

Το κινητό έχει τη χάρη του όταν ακουμπάς την οθονη τότε το νιώθεις πως ρολάρει πραγματικά. Εντάξει δε θα τα το κρατήσετε και για πάντα ρε παιδιά.

Δηλαδή είναι ωραίο να κρατήσεις τέλεια την οθόνη του αν δε μπορείς να το χαρείς; Γιατί εντάξει με screen protector δε χαίρεσαι το κινητό....

Όσο είναι καινούριο, πιο πολύ το χαίρομαι γνωρίζοντας ότι δε θα γρατζουνιστεί αν το βάλω στην ίδια τσέπη με τα κλειδιά καμιά φορά, ή αν το αφήσω ανάποδα στο τραπέζι :p

Σε κάνα2 μήνες που δε θα με νοιάζει και πολύ, το πιθανότερο να βγάλω και τη ζελατίνα...

Εμενα τα χερια μου ιδρωνουν λιγο παραπανω απο το κανονικο (αγχος κλπ.. :p ) λοιπον οταν το πρωτοπηρα και ηταν ο οθονη γυμνη ειχα μεγαλο προβλημα με την αποκριση, πατουσα και δεν ακουγε με τιποτα, με το screen protector δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα... Οποτε για μενα προσωπικα ειναι must.. Ασε που μιλαμε για 0,76 ευρωλεπτα τα 3 screen protectors (omnia i900) υπαρχει λογος να ρισκαρεις μια χαρακια? :worry: Αν φοβασαι για αντηλια - μειωμενη αποκριση δεν υπαρχει κανενα προβλημα απορω γιατι λες οτι δεν χαιρεσαι το κινητο εχεις δοκιμασει η ετσι ακουσες?? :cool:

Έχει κανείς λύση για το κομμένο COSMOT που βγάζει σε διάφορες custom rom 2.2;Έχω την r11 αν έχει σημασία.

Φιλε μου κατι παιζει μαλλον με το δικο σου κινητο γιατι εχω αλλαξει πολλες ρομ αλλα ποτε δεν μου εβγαλε το Cosmote με κεφαλαια ουτε μου εκοβε το τελευταιο γραμμα.Μονο την r11 δεν εχω δοκιμασει.Στο παρελθον κι αλλα παιδια εχουν αναφερει παρομοιο προβλημα και τοτε φοραγα τις ιδιες ρομ με εκεινους(japanese jellyfish).Παραξενο...

Εγω αναφερομαι οταν ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο και γραφει Cosmote πανω δεξια.Εκει δεν αναφερεσαι κι εσυ;

Παρέλαβα σήμερα αυτά τα screen protectors μετά από 6 μέρες: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280603639790

Φαίνονται καλής ποιότητας και εφαρμόζουν τέλεια, αλλά έχω την εντύπωση ότι δε γλυστράει τόσο εύκολα το δάχτυλό μου πάνω στην οθόνη τώρα, μπορεί βέβαια να είναι και ιδέα μου :p

Για το Dell πηρες????

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Φιλε μου κατι παιζει μαλλον με το δικο σου κινητο γιατι εχω αλλαξει πολλες ρομ αλλα ποτε δεν μου εβγαλε το Cosmote με κεφαλαια ουτε μου εκοβε το τελευταιο γραμμα.Μονο την r11 δεν εχω δοκιμασει.Στο παρελθον κι αλλα παιδια εχουν αναφερει παρομοιο προβλημα και τοτε φοραγα τις ιδιες ρομ με εκεινους(japanese jellyfish).Παραξενο...

Εγω αναφερομαι οταν ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο και γραφει Cosmote πανω δεξια.Εκει δεν αναφερεσαι κι εσυ;

Ναι στο ίδιο αναφέρομαι.Εντάξει δεν είναι και τίποτα το σημαντικό απλα για το hack της φάσης :D

Πάντως η r11 έχει διάφορα μικρά bug,αρκετά ενοχλητικά,τα οποία μάλλον θα με κάνουν να γυρίσω στην stock rom της wind ή να ψαχτώ για κάποια αλλη custom.

Το βγαζει και σε μενα με rls7

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Ναι στο ίδιο αναφέρομαι.Εντάξει δεν είναι και τίποτα το σημαντικό απλα για το ****το και για το hack της φάσης :D

Πάντως η r11 έχει διάφορα μικρά bug,αρκετά ενοχλητικά,τα οποία μάλλον θα με κάνουν να γυρίσω στην stock rom της wind ή να ψαχτώ για κάποια αλλη custom.

Βαλε jj rls9 να βρεις την υγεια σου!Αν κι εγω ακομα την 8 εχω... :lol: πρεπει να κανω wipe date/cache και ψιλοβαριεμαι παλι...

Αληθεια εχει δοκιμασει κανεις να την περασει κατευθειαν πανω απο την 8 χωρις wipe;Δεν καταλαβα πως πρεπει να κανω wipe τα 3 contacts.

Λοιπόν,έχω 2 κάρτες sim της Cosmote (και οι δύο Whats up).Η μία είναι τριετίας τουλάχιστον και η άλλη περίπου έξι μηνών.Η καινούρια sim γράφει απο πίσω 3G.

Έχω βάλει και τις δύο στο κινητό (με JJ RLS 8 ) και έχω παρατηρήσει το εξής.

Όταν βάζω την καινούρια που έχω γράφει κανονικά Cosmote.Όμως έχω το εξής πρόβλημα,μου εμφανίζει το μήνυμα Connection cannot be made (μάλλον για το 3G θα εννοεί).

Όταν βάζω την άλλη sim (την πιο παλιά) μου γράφει COSMOT ενώ δεν μου εμφανίζει το μήνυμα Connection cannot be made.

Επίσης μόνο με την παλιά κάρτα το κινητό μου έβγαλε την ένδειξη G (GPRS) ενώ με την καινούρια ούτε δύο γραμμές σήμα,παρόλα αυτά δεν υπάρχει πρόβλημα στην κλήση.

Αυτο με το COSMOT σιγουρα θεμα sim ειναι. Και εμενα μου το κανει παντως με οποιαδηποτε custom froyo. Η δικη μου sim ειναι 2in1 περιπου 2 χρονων

Βαλε jj rls9 να βρεις την υγεια σου!Αν κι εγω ακομα την 8 εχω..

τo ιδιo bug εχει και η jj rls9 ειναι λιγο σπαστικο αλλα δεν βρηκα καποια λυση.

Δεν μπορεσα να βρω πουθενα με κατανοητο τροπο πως εχουμε συνδεση inernet στο κινητο μεσω pc και πως απενεργοποιουμε την φορτιση οταν συνδεουμε το usb στο 2.2 . Sto 2.1 υπηρχε μεσα απο τις ρυθμισεις

οντως ισχυει αυτο με τις καρτες το δοκιμασα οσες γραφουν 3G κανενα προβλημα

υπαρχει 3G COSMOKARTA?

Edited by dionisis11
Samsung j500FN

φιλε marnick, θα ηθελες να αναφερεις τα bug αυτα για εμας που θελουμε να τη δοκιμασουμε αλλα δεν εχουμε και πολυ ορεξη για wipe κλπ?

Ευχαριστω

Huawei Honor 4X EU

Blackview Zeta (η χειρότερη κάμερα όλων των εποχών!)

Motorola Atrix 4G (cm-11-20151122-UNOFFICIAL-olympus)

επιτελους βρηκα λυση με την μπαταρια! λοιπον περασα απο τα carefour σημερα και εντελως τυχαια βρηκα πακετο το οποιο περιλαμβανει φορτιστη αυτοκινητου,φορτιστη για τον τοιχο(κανονικο) και φορτιστη για τον δρομο που εχει ενσωματωμενη μπαταρια li-ion 2000 m/a και εχει μεσα και καλωδιο για το κινητο μας μονο 12 ευρω! με εχει ηδη σωσει πραγματικα!:D

Επειδη το βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερον, μπορεις να μου πεις πως λεγεται το πακετο και απο ποιο carefour το πηρες: Ευχαριστω!

Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

Επειδη το βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερον, μπορεις να μου πεις πως λεγεται το πακετο και απο ποιο carefour το πηρες: Ευχαριστω!

η μαρκα ειναι "oyama" και λεγεται PowerCharger Pro. Το πηρα απο το carefour πατρας και ενω εγραφε 22€ τιμη στο ταμειο το χρεωνει 12!

φιλε marnick, θα ηθελες να αναφερεις τα bug αυτα για εμας που θελουμε να τη δοκιμασουμε αλλα δεν εχουμε και πολυ ορεξη για wipe κλπ?

Ευχαριστω

Λοιπόν αυτά που παρατήρησα μέσα σε 4ωρη χρήση είναι πως:

καμια φορά μπαίνοντας στο μενού μένει κατάλοιπο του φόντου στο πάνελ με τις εφαρμογές.Κάτι σαν μπάλωμα .

Στην αρχική ρομ το paper toss και το ninja kaka μου δούλευαν πολύ smooth ενώ στην r11 lagαρει λιγάκι.Όχι πολύ αλλα γίνεται διακριτό.

Στο angry birds δεν παρατήρησα και καμιά διαφορά αφου και στην original κάνει τα σπασίματά του.

Στις επαφές σε κάποιες έβαζε τα thumbnails πάνω απο το όνομα και πχ αντί να γράφει ΗΡΑΚΛΗΣ έβαζε την εικόνα πανω απο το ήρα και φαινοταν κάπως έτσι :)ΚΛΗΣ ενώ σε κάποιες δεν το έκανε.

Επίσης πήγα να κάνω format στην sd card και μου την έβγαλε damaged αλλα με ένα φορμάτ απο το nokia 5800 στην κάρτα έγινε και πάλι οκ!

Επίσης στο multitouch είχε ενα θεματάκι.δεν ήταν τοσο συγκεκριμένο.αλλού έκανες ζουμ και αλλού πήγανε.

Αυτά παρατήρησα και αποφάσισα να βάλω την rls 9.Γνώμη για αυτή δεν έχω πάντως τα παιχνίδια και το multitouch δουλεύουν κανονικά.

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...