Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ θα πρότεινα, ο φίλος να ξαναπεράσει την ουγγρική μιάς και απο εκεί του ξεκίνησε τα χαζά, που μπορεί κάλλιστα να σημαίνει ότι δεν κάθισε σωστά η ρόμ ή τα καινούρια partition (τείνω πρός την πρώτη επιλογή άλλα ποτέ δεν ξέρεις)

μετά μπορεί να κάνει restore απο CWM την ρόμ της wiiiiind αφού βεβαίως-βεβαίως σταυρώσει πρώτα τα δάχτυλα του!

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα μας τρελανει. Κανω wipe τα παντα, περναω JJ, δεν δουλευει, μετα ξαφνικα δουλευει για 5 δευτερολεπτα. Μετα για 5 λεπτα τιποτα. Πανω που ειμαι ετοιμος να βγαλω μπαταρια αρχιζει να δουλευει παλι για 30-40''. Τωρα παλι τιποτα.

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

ρε παιδια συγνωμη για την λιγο ακυρη στιγμη αλλα μηπως θα μπορουσε καποιος να ξανααναφερει πως βαζουμε τα 512 mb ram και πως κανουμε το battery calibration? pleaseee

ρε παιδια συγνωμη για την λιγο ακυρη στιγμη αλλα μηπως θα μπορουσε καποιος να ξανααναφερει πως βαζουμε τα 512 mb ram και πως κανουμε το battery calibration? pleaseee

ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

υπαρχει καποιος τροπος να μπορω να ακουσω μουσικη απο το blade στο ηχοσυστημα του αυτοκινητου??(χωρις να αλλαξω ηχοσυστημα:p)

και επισης το whatsapp messenger για να στελνεις και να λαμβανεις πρεπει να εισαι στο ιντερνετ?

Edited by jmallen3

Θα μας τρελανει. Κανω wipe τα παντα, περναω JJ, δεν δουλευει, μετα ξαφνικα δουλευει για 5 δευτερολεπτα. Μετα για 5 λεπτα τιποτα. Πανω που ειμαι ετοιμος να βγαλω μπαταρια αρχιζει να δουλευει παλι για 30-40''. Τωρα παλι τιποτα.

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

Καινουργιο κολπο τωρα , δοκιμαζω να 3αναβαλω ουγγρικη, power-up με vol+ και menu button πατημενα και μενει στο πρασινο ανθρωπακι (με το back button κοκκινο) για παντα. Τουλαχιστον το CWM δουλευει ακομα, με βλεπω να βαζω stock wind και να το πηγαινω μια βολτα απο wind.

Καινουργιο κολπο τωρα , δοκιμαζω να 3αναβαλω ουγγρικη, power-up με vol+ και menu button πατημενα και μενει στο πρασινο ανθρωπακι (με το back button κοκκινο) για παντα. Τουλαχιστον το CWM δουλευει ακομα, με βλεπω να βαζω stock wind και να το πηγαινω μια βολτα απο wind.

Δυστυχώ άμα δεν στρώσει δεν έχεις άλλη επιλογή από το να του φορέσεις την μαμά ρομ και να το πας στην Wind.... :(

Είσαι μόλις το δεύτερο μέλος που παθαίνει τόσο χοντρή μανούρα μετά το πέρασμα της ούγγρικης ρομ....

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Ναι οκ, εβαλα stock wind, Το κινητο δουλευει κανονικα κατα τα αλλα, αλλα ειναι touch κινητο χωρις touch :P

Αυριο πρωι wind, εκτος και αν καποιος σκεφτει κατι αλλο να δοκιμασω. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορω να ξαναπερασω την Ουγγρικη παντως. Παρεπιπτοντως δοκιμασα και απο αλλη SD card.

Υπάρχει κάποια εφαρμογη που να μπορώ να βλέπω μόνο για έναν η περισσότερους αριθμούς πόσα λεπτά εχω μιλησει; τα γνωστα προγράμματα όπως call meter κλπ έχουν μόνο για να εξαιρέσεις αριθμούς. Ευχαριστώ

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

παιδια εμενα δεν μου το αναγνωριζει με τπτ στα windows 7 .καμια βοηθεια?

παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη να ανιχνευει αυτα τα μηνυματα και να τα σβηνει? κατι σαν barcode scanner?

μετα απο 1 εβδομάδα με την rls9 πριν 3 μέρες ξαναέβαλα την modaco r11, μικρές διαφορές αλλα νομίζω "στέκεται" πιο σωστα όσο αφορά μνήμη-μπαταρία-συμπεριφορά.

πριν 2-3 σελίδες καποιος έγραψε για το γνωστό πρόβλημα στο call log που εμφανίζει το κουτάκι:

http://img218.imageshack.us/img218/6685/r11error.png

κοίταξα κ στο forum τους αλλα δεν είδα λύση, έχει βρεί κανεις τπτ?

εχω λατρέψει το Circle Launcher! take a look...

http://img716.imageshack.us/img716/3323/newnik.png

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει..

http://nikolocogr.blogspot.com

Το βρηκες στο ebay στα 165 ευρω?Τσιμπα το!!!

Εγω το ειχα παρει 190(με μεταφορικα) και αν ηξερα πως μπορει το ΖΤΕ απο 256 να ξεκλειδωθει στα 512 τοτε θα επαιρνα το ελληνικο και ας μην εχει amoled.

Τωρα που το εψαξα λιγο στο ebay βλεπω σαν καλυτερη τιμη τα 195 ευρω παντως...

Ναι και εγώ θα περιμένω για το "ελληνικό" τουλάχιστον μέχρι τέλος Φεβ. και βλέπουμε.

MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer)

Ξέρουμε κανέναν τρόπο να βγάλουμε τις μάνα εφαρμογές από την rls9? Επειδή την έχω πέρασei στον Κινέζο αλλά βλέπω ότι έχει μερικά σκουπίδια.

Μα γι' αυτό έχει προνοήσει η Google και σε έβαλε να φτιάξεις GMail account.

Εκεί είμαστε φακελωμένοι όλοι.

Η πολιτική της Google σε υποχρεώνει ουσιαστικά να έχεις GMail για να μπορείς να συγχρονίζεις το τηλέφωνό σου εύκολα, σε περίπτωση που το αλλάξεις ή το χάσεις.

Επίσης, έτσι σε «κρατάει» γιατί που θα βρεις τέτοια ευκολία; Φαντάσου να πρέπει να περάσεις 400 επαφές με τηλέφωνα διευθύνσεις email σε NOKIA κινητό από Android. Ειλικρινά, δεν ξέρω και δεν το έχω ψάξει αν η NΟΚΑ έχει προνοήσει για «μεταναστεύσεις» Ανδροειδών σε Σύμπιαν με κάποιο software.

Για να κρατήσεις backup των επαφών σου, θα ανοίξεις τον συγχρονισμό στο κινητό σου για τον GMail account στον οποίο έχεις περάσει τις επαφές σου.

Δηλαδή, ανοίγεις Wi-Fi ή 3G.

Μετά MENU (κουμπί τηλεφώνου) - Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί και συγχρονισμός.

Εκεί έχει:

Δεδομένα φόντου

Αυτόματος συγχρονισμός

Τα τσεκάρεις αν θέλεις να συγχρονίζει μόνο του.

και από κάτω έχει τη λίστα με τους λογαριασμούς σου.

Επιλέγεις τον λογαριασμό σου στο GMail.

Εκεί έχει 4 επιλογές:

Επαφές

Goggle Reader

GMail

Ημερολόγιο

Αν πατήσεις στις Επαφές θα δεις το κυκλάκι συγχρονισμού να περιστρέφεται.

Αυτό σημαίνει ότι οι επαφές του τηλεφώνου σου μεταφέρονται στις επαφές του GMail λογαριασμού σου και αν πας στο GMail σου θα τις δεις να εμφανίζονται σε λίγα δευτερόλεπτα. Το ίδιο κάνει και ο συγχρονισμός για τις άλλες 3 επιλογές.

Μπορεί οι επιλογές αυτές να είναι ήδη ενεργοποιημένες στο κινητό σου και να είναι συγχρονισμένο με τον λογαριασμό σου ήδη.

Αυτό σημαίνει πως αν αγοράσεις ένα άλλο Android κινητό και στην αρχή σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις Login στον google account σου, αυτό θα τραβήξει όλες τις επαφές στο νέο σου τηλέφωνο.

Το ίδιο ισχύει και αν βάλεις μια νέα ROM, εφόσον έχεις σβήσει User data και έχεις κάνει factory reset..

:cool:

στην δική μου περίπτωση με το sync δεν περνάνε οι νέες επαφές του κινητού στα contacts του gmail. είναι δηλαδή σαν να υπ΄΄αρχει μονόδρομη επικοινωνία από το gmail στο κινητό, όχι και το αντίστροφο. καμμιά ιδέα?

ΥΓ-> έχω την jellyfish RLS7

Σκέφτομαι να πάρω το ZTE Blade και απ' ότι διαβάζω στο thread γενικά είστε ευχαριστημένοι από αυτό οι περισσότεροι. Είναι πράγματι έτσι ή απλά είναι ΟΚ για τα λεφτά του;

Ξέρουμε κανέναν τρόπο να βγάλουμε τις μάνα εφαρμογές από την rls9? Επειδή την έχω πέρασei στον Κινέζο αλλά βλέπω ότι έχει μερικά σκουπίδια.

Ok . problem solved! .... Τελικα εσβησα τις εφαρμογες με ton root explorer...

Edited by stalek

Σκέφτομαι να πάρω το ZTE Blade και απ' ότι διαβάζω στο thread γενικά είστε ευχαριστημένοι από αυτό οι περισσότεροι. Είναι πράγματι έτσι ή απλά είναι ΟΚ για τα λεφτά του;

Είμαστε υπερευχαριστημένοι διότι είναι ένα πολύ αξιοπρεπές κινητό, και η τιμή του το καθιστά το απόλυτο value for money!!!

Άμα το βρεις τσίμπα το χωρίς δεύτερη σκέψη καθότι τείνει να γίνει συλλεκτικό.... :p

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Σου υπογραφω υπευθυνη δηλωση του νομου 105 , οτι τετεια χαρακτηριστηκα σε τετοια τιμη δεν μπορεις να βρεις σε κανενα αλλο κινητο που κυκλοφορει στην αγορα σημερα....:O

"Ενθουσιασμένοι" είναι μια λέξη που περιγράφει καλύτερα το πώς νιώθουμε οι περισσότεροι εδώ για το συγκεκριμένο κινητό :happy:

Για να σε βοηθησω να καταλαβεις...Μονο αν σκασεις απο 300-350 ευρω και πανω θα εχεις μια καλυτερη συσκευη απο το Blade.

Προσεξε κανενας οτι ο Tom_G διορθωσε το προβλημα με το RIL και πλεον αρχισε τo port του Cyanogen Mod 6 & 7? (και λογικα θα αρχισει και το MIUI κτλ)

:D

Edited by linkinpark4175

το κινητό τα σπάει... το θέμα είναι να το βρεις για να το αγοράσεις...

Ελπίζω να μου το δώσουν από την εταιρεία, καθώς είναι μέσα στη λίστα των κινητών που μπορώ να ζητήσω. Στη λίστα έλεγε "διαθέσιμο από 30/01". Θα το ζητήσω και ο θεός βοηθός. Πιο πολύ το σκέφτομαι για προσωρινό μέχρι να βγει το iPhone 5, αλλά αν καταφέρω να το πάρω, που ξέρεις, ίσως και να το κρατήσω. :)

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...