thanos1916 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 και εγω της χολ εχω και δεν υπαρχει κανενα προβλημα οταν πηγα σε ενα φιλο μου που εχει το οχυγεν δεν συνδεοταν με τιποτα δεν προσπαθησα να κανω κατι αλλο απο της λυσεις που εχετε εδω αλλα απλα λεω την εμπειρια μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 παιδια το htc ime πως μπορω να το κατεβασω?νομιζω οτι στο μαρκετ εμφανιζεται με αλλη ονομασια.ξερει κανεις κατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 παιδια το htc ime πως μπορω να το κατεβασω?νομιζω οτι στο μαρκετ εμφανιζεται με αλλη ονομασια.ξερει κανεις κατι? Αναλόγως την έκδοση του Android που φοράς (2.1 ή 2.2) υπάρχει και αντίστοιχη έκδοση του Htc ime.Στις τελευταίες Jellyfish είναι ενσωματωμένο κιόλας!! Πια έκδοση έχεις;; Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 με RLS8 καθε φορα που ανοιγω το τηλεφωνο βγαζει ενα μηνυμα που λεει:"connection cannot be made" που οφειλεται? μπορω να το φτιαξω να μην το βγαζει? Εμένα αυτό μου το έβγαζε οταν είχα εγκατεστημένο το on/off apn widget. Το απεγκατεστησα κ ολα μια χαρα! Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Αναλόγως την έκδοση του Android που φοράς (2.1 ή 2.2) υπάρχει και αντίστοιχη έκδοση του Htc ime.Στις τελευταίες Jellyfish είναι ενσωματωμένο κιόλας!! Πια έκδοση έχεις;; ειμαι ασχετος μ ολα αυτα περι ρομ κτλ. μανισιος ειμαι.εχω καμια ελπιδα για να το περασω χωρις να πειραξω το τηλ. ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 ειμαι ασχετος μ ολα αυτα περι ρομ κτλ. μανισιος ειμαι.εχω καμια ελπιδα για να το περασω χωρις να πειραξω το τηλ. ? Ναι φυσικά και γίνεται και με την μανίσια ρομ!! Το apk θα το βρεις εδώ, και αφού το εγκαταστήσεις ενεργοποιείτε με τον ίδιο τρόπο που ενεργοποιείτε και το Greek ime! :) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Κανενας που να ειχε jj rls 6,7 ή 8 και να περασε την r11 του Modaco να μας πει εντυπωσεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totalcmdext Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 flb froyo r6 έχω εγώ και είμαι κατευχαριστημένος, αν εξαιρέσεις ένα πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσεων, που όμως δεν ξέρω καν σε τι οφείλεται.. :( εχω βαλει την FLB-Froyo ROM R6 Fixes και δεν μου λειτουργει το WiFi βγαζει Error Υπαρχει καμια λυση ή το εχι κανενας αλλος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Κανενας που να ειχε jj rls 6,7 ή 8 και να περασε την r11 του Modaco να μας πει εντυπωσεις; Την έβαλα εγώ για κάνα τέταρτο και μετά γύρισα στην στρωμένη κομμένη και ραμένη Rls7! :p Εν συντομία όμορφη εμφανισιακά ρομ, με το θεματακι της και τα όλα της, το wifi παρά τα πάμπολλα fixes του paul αποσυνδεόταν κανονικά και με τον νόμο όταν έκλεινα την οθόνη.Στις Jellyfish κοβόταν το ping αλλά μόλις άνοιγε η οθόνη επανερχόταν σχεδόν άμεσα....εδώ αυτό δεν συμβαίνει και το Wifi συνδέεται εκ νέου!! :X Overclocking δεν επιτρέπεται στον επεξεργαστή γιατί δεν το υποστηρίζει ο kernel, και για την ιστορία το Quadrant μου έδωσε 850 κάτι που σημαίνει ότι ο paul ακόμη δεν χρησιμοποίησε τον καινούργιο fixed codec που δίνει σωστά νούμερα στο Quadrant και όχι εξωπραγματικά... Μάρεσε που στο παρατεταμένο πλήκτρο του τερματισμού είχε και επιλογή για reboot η οποία μετά έδινε 3 επιλογές: Reboot, Recovery, και μια τρίτη που δεν θυμάμαι.Οπότε με βόλεψε να πάω κατευθείαν στο cwm για να περάσω το backup της Rls7! :lol: Anyway λόγω έλλειψης χρόνου δεν έκατσα να την στρώσω με εφαρμογές κλπ για να δω την πλήρη δυναμικότητα της, και επίσης ούτε τηλεφώνημα έκανα/δέχτηκα ούτε δοκίμασα να δω πως ρολάρει το angry birds! :) Edited January 20, 2011 by MaFiOzOS_88 Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Την έβαλα εγώ για κάνα τέταρτο και μετά γύρισα στην στρωμένη κομμένη και ραμένη Rls7! :p Εν συντομία όμορφη εμφανισιακά ρομ, με το θεματακι της και τα όλα της, το wifi παρά τα πάμπολλα fixes του paul αποσυνδεόταν κανονικά και με τον νόμο όταν έκλεινα την οθόνη στις Jellyfish κοβόταν το ping αλλά μόλις άνοιγε η οθόνη επανερχόταν σχεδόν άμεσα....εδώ αυτό δεν συμβαίνει και το Wifi συνδέεται εκ νέου!! :X Overclocking δεν επιτρέπεται στον επεξεργαστή γιατί δεν το υποστηρίζει ο kernel, και για την ιστορία το Quadrant μου έδωσε 850 κάτι που σημαίνει ότι ο paul ακόμη δεν χρησιμοποίησε τον καινούργιο fixed codec που δίνει σωστά νούμερα στο Quadrant και όχι εξωπραγματικά... Μάρεσε που στο παρατεταμένο πλήκτρο του τερματισμού είχε και επιλογή για reboot η οποία μετά έδινε 3 επιλογές: Reboot, Recovery, και μια τρίτη που δεν θυμαμαι.Οπότε με βόλεψε να πάω κατευθείαν στο cwm για να περάσω το backup της Rls7! :lol: Anyway λόγω έλλειψης χρόνου δεν έκατσα να την στρώσω με εφαρμογές κλπ για να δω την πλήρη δυναμικότητα της, και επίσης ούτε τηλεφώνημα έκανα/δέχτηκα ούτε δοκίμασα να δω πως ρολάρει το angry birds! :) Οκ με επεισες!Θα μεινω κι εγω στην rls7 τοτε.Ευχαριστω φιλε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ναι φυσικά και γίνεται και με την μανίσια ρομ!! Το apk θα το βρεις εδώ, και αφού το εγκαταστήσεις ενεργοποιείτε με τον ίδιο τρόπο που ενεργοποιείτε και το Greek ime! :) δεν μπορω να το κατεβασω.μου λέι οτι το περιεχομενο δεν υποστηριζεται.αλλη λυση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 δεν μπορω να το κατεβασω.μου λέι οτι το περιεχομενο δεν υποστηριζεται.αλλη λυση? Που κόλλησες στην διαδικασία;; Απλά από το zip περνάς το HTC_IME_hi_blade.apk στην SD κάρτα του κινητού μέσω USB, και μετά μέσω ενός file manager (Astro, Es Explorer, etc) το ανοίγεις και σου δίνει επιλογή για εγκατάσταση. Μετά αφού εγκατασταθεί ακολουθείς τα βήματα που λέει στο blog (τα έχει και στις εικόνες), για να ενεργοποιήσεις το htc ime και να το επιλέξεις για προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο όταν θα θες να γράψεις κάτι! ;) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Εμένα αυτό μου το έβγαζε οταν είχα εγκατεστημένο το on/off apn widget. Το απεγκατεστησα κ ολα μια χαρα! το εβγαλα αλλα και παλι το κανει! τι φταιει γιατι ειναι πολυ ενοχλητικο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Λοιπόν, εκανα root το κινητό για να μπορεί να τρέξει το paid apps και το market enabler. Βρήκα κατευθείαν τις ελληνικές φωνές svox greek και πήγα να τις αγοράσω αλλά όταν πάω να βάλω τα στοιχεία της πιστωτικής μου, μου βγάζει να διαλέξω χώρα της κάρτας και δεν έχει την Ελλάδα! Και όλα αυτά για μια εφαρμογή 2 ευρώ που θέλω να αγοράσω! Επίσης, υπάρχει τρόπος για να καλέσω έναν αριθμό και να μην με δείξει η αναγνώριση του; Δοκίμασα με #31# μπροστά αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν το κάνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Που κόλλησες στην διαδικασία;; Απλά από το zip περνάς το HTC_IME_hi_blade.apk στην SD κάρτα του κινητού μέσω USB, και μετά μέσω ενός file manager (Astro, Es Explorer, etc) το ανοίγεις και σου δίνει επιλογή για εγκατάσταση. Μετά αφού εγκατασταθεί ακολουθείς τα βήματα που λέει στο blog (τα έχει και στις εικόνες), για να ενεργοποιήσεις το htc ime και να το επιλέξεις για προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο όταν θα θες να γράψεις κάτι! ;) δηλαδη χρειαζεται pc ε.?δυστυχως δεν εχω.απ το κινητο προσπαθουσα τοση ωρα.δεν πειραζει.σ ευχαριστω για το ενδιαφερον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Υπαρχει τροπος να κανω καποιους φακελους στην καρτα μνημης να μην φαινονται;; Το καθε προγραμμα και το ανδροιδ απο μονο του δημιουργουν απο εναν φακελο και εχει γινει μπαχαλο. Αν κανω οσους δεν θελω κρυφους, θα τους βλεπει το συστημα ή θα εχει προβλημα; Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 δηλαδη χρειαζεται pc ε.?δυστυχως δεν εχω.απ το κινητο προσπαθουσα τοση ωρα.δεν πειραζει.σ ευχαριστω για το ενδιαφερον. Και με τον file manager μπορείς να κάνεις extract το αρχείο που θέλεις και μετά το εγκαθιστάς κανονικά! Στο ανέβασα και εδώ μόνο το apk, για ευκολία! ;) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ναι επιβεβαιώσω και εγώ ότι γύρισα πίσω σε RLS8 μετά από 2 ώρες χρήσης modaco r11 (με επαναφορά εφαρμογών με Titanium). Δεν με ικανοποίησε ιδιαίτερα. Άσε που δεν είδα καμία βελτίωση στο 3D (games) όπως ανέφερε κάποιος νωρίτερα.. Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Και με τον file manager μπορείς να κάνεις extract το αρχείο που θέλεις και μετά το εγκαθιστάς κανονικά! Στο ανέβασα και εδώ μόνο το apk, για ευκολία! ;) Δεν ξερω πως να σ ευχαριστησω φιλε μου. Πραγματικα σ ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Λοιπόν, εκανα root το κινητό για να μπορεί να τρέξει το paid apps και το market enabler. Βρήκα κατευθείαν τις ελληνικές φωνές svox greek και πήγα να τις αγοράσω αλλά όταν πάω να βάλω τα στοιχεία της πιστωτικής μου, μου βγάζει να διαλέξω χώρα της κάρτας και δεν έχει την Ελλάδα! Και όλα αυτά για μια εφαρμογή 2 ευρώ που θέλω να αγοράσω! Επίσης, υπάρχει τρόπος για να καλέσω έναν αριθμό και να μην με δείξει η αναγνώριση του; Δοκίμασα με #31# μπροστά αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν το κάνει... Ψαξε να βρεις αν υπαρχει donate εκδοση του προγραμματος. (πολλα γνωστα paid apps εχουν και donate εκδοση που ειναι ιδια με την paid) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispyii Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Γεια σας. Δουλευω πολλες ωρες και μου ειναι δυσκολο να διαβασω και τις 277 ! σελιδες να βρω απαντηση σε 2 πραγματακια που ψαχνω και θελω να κανω. Υπαρχει καποιος οδηγος για το πως θα ξεκλιδωσουμε τα υπόλοιπα 256 mb (και απορω γτ το εχουνε κανει......) σιγουρα χωρις να το χαλασουμε το κινητο? Και 2ον αν υπαρχει πάλι ενας οδηγος για το πως θα περασουμε την εκδοση 2.2 ? Σας ευχαριστω παρα πολύ εκ των προτέρων. Ειμαι σίγουρος οτι εχουν απαντηθει τα ερωτηματα μου.Με μια αναζητηση που εκανα δε βρηκα κατι..... Κλεινουν και τα ματια μου......χεχε! Σας ευχαριστω παρα πολυ ...... ξανά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Φίλε μου τα λινκς με τις οδηγίες για τις απαντήσεις που ψάχνεις βρίσκονται στο πρώτο μήνυμα του θέματος!!! Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση! :) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispyii Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 κανουν πουλακια τα ματια μου.......... Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!! Συγνωμη για τον ασκοπο χωρο.. ¨( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) παιδια εχω την Jellyfish rls8 κ οταν βαζω τα ακουστικα κ με περνει καποιος τηλεφωνο δεν ακουγεται ο ηχος απο το ηχειο παρα μονο απο τα ακουστικα.υπαρχει καμια λυση?ευχαριστω πολυ. Edited January 21, 2011 by johnnyman25 Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 με RLS8 καθε φορα που ανοιγω το τηλεφωνο βγαζει ενα μηνυμα που λεει:"connection cannot be made" που οφειλεται? μπορω να το φτιαξω να μην το βγαζει? Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα μόλις έβαλα την RLS8 και οφείλεται στο ότι δεν έχω σύνδεση internet μέσω 3G ή gprs και το κάποια εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί. Το απενεργοποίησα από Ρυθμίσεις -> Ασύρματο και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ενεργοποίηση δεδομένων (το ξετσεκάρεις). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts