MaFiOzOS_88 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Οι drivers πού ειναι? Στην μνημη του κινητου, ή θα τους βρω στο ιντερνετ? Τους drivers τους έχω ανεβάσει στο hotfile και link θα βρεις στην υπογραφή μου! ;) Υπάρχουν οι mass storage drivers για να βλέπει ο υπολογιστής το κινητό σαν συσκευή μαζικής αποθήκευσης και οι Android Drivers για να βλέπει ο υπολογιστής τον bootloader του Android.Οι δεύτεροι θέλουν χειροκίνητη εγκατάσταση από την διαχείριση συσκευών.... Παω να παρω και ενα ρούτερ belkin or linksys αμα ειναι σημερα, μπας και δουλεψει το wifi γιατι μου εχει χαλασει :( και ειναι αχρηστο το κινητο χωρις ιντερνετ :p Παιδιά συγνώμη που το αναφέρω ξανά αλλά έχω router Netgear DGN2000. Βλέπει την σύνδεση μου, μπήκε για λίγα δευτερόλεπτα και με πέταξε έξω, μετά ότι δεν το βλέπει και μετά κάνει σάρωση και πάλι τίποτα. υ.γ. Έχω βάλει πολιτική κατάστασης αδράνειας Wi-Fi--> ποτέ όταν είναι συνδεδεμένο. Please help:O Παραπάνω ένας φίλος άλλαξε το mode του router του από 802.11b/g σε 802.11b(legacy)/g και του δούλεψε μια χαρά μετά. Μήπως όσοι έχετε πρόβλημα να κάνετε κάνα πείραμα με τις ρυθμίσεις εκπομπής πριν να σπεύσετε να αλλάξετε ρουτέρια;;;; Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Παιδιά συγνώμη που το αναφέρω ξανά αλλά έχω router Netgear DGN2000. Βλέπει την σύνδεση μου, μπήκε για λίγα δευτερόλεπτα και με πέταξε έξω, μετά ότι δεν το βλέπει και μετά κάνει σάρωση και πάλι τίποτα. υ.γ. Έχω βάλει πολιτική κατάστασης αδράνειας Wi-Fi--> ποτέ όταν είναι συνδεδεμένο. Please help:O Μου κανει και μετα κατι τετοια τσαλιμια ωρες ωρες... Για δοκιμασε να κανεις επανακινηση το router , επισης κατεβασε το wifi buddy απο το μαρκετ.... Βοηθαει .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dipl Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Μπορούμε αν χρησιμοποιούμε κανονικά τον φορτιστή του iPhone που είναι 5V/1A ενώ του Blade είναι 5V/700mA ή μόνο κατ' εξαίρεση; Καταπονείται η μπαταρία; Edited January 15, 2011 by dipl Life is just a razorblade salvation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Παραπάνω ένας φίλος άλλαξε το mode του router του από 802.11b/g σε 802.11b(legacy)/g και του δούλεψε μια χαρά μετά. Μήπως όσοι έχετε πρόβλημα να κάνετε κάνα πείραμα με τις ρυθμίσεις εκπομπής πριν να σπεύσετε να αλλάξετε ρουτέρια;;;; Ναι, δυστυχώς όμως με βρίσκω άσχετη! Πάμε στην σελίδα του router μας και πως αλλάζουμε mode? Και οι ρυθμίσεις εκπομπής; zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3fisto Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Καλησπέρα παιδιά και πολλά μπράβο για την εξαιρετική δουλειά. κάτοχος και εγώ απο σήμερα του blade περίμενα να γυρίσω σπίτι για να το δοκιμάσω. Δυστυχώς μάλλον έχω πρόβλημα αφού δεν ανοίγει......... αρχικά δοκίμασα με τη μπαταρία όπως ήταν στη συσκευασία αλλά δεν δείχνει τίποτα η οθόνη. Μετά του έβαλα κάρτα σιμ και το άφησα να φορτίζει κανα μισάωρο αλλά και πάλι καμία ένδειξη στην οθόνη και καμία προθυμία να ανοίξει.. Καμία ιδέα?? έπεσα σε τούβλο μάλλον.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 πολυ περιεργο , αλλες συσκευές αναγνωρίζουν τα PC σου ? καποιο restart , ?αν εχεις καποιο XP ? αν μπεις με safe mod και το συνδέσεις μπας και το αναγνωρισει , σκεφτομαι μπας και εχεις περασει καποιο προγγραμμα και στα δυο που σου μπλοκαριει το κινητο , και το τελευταίο που σκέφτομαι ειναι μπας και φταίει το καλώδιο που χρησιμοποιείς , μπορει να εχει στραβώσει καποιο pin στο βύσμα. :shifty::shifty: την πρώτη φορά που σύνδεσα το κιν με το πισι είχα και γω πρόβλημα αναγνωρισης του (εχω τα ΧΡ). κατέβασα μάλιστα από 2 διαφορετικά λινκς τους usb drivers αλλά τίποτα. εν τέλει, πήγα : ρυθμίσεις/εφαρμογες/αναπτυξη και ξεκλίκαρα την πρώτη επιλογή που λέει "Εντοπισμός σφαλμάτων USB" και από τότε μια χαρά. ελπίζω να βοήθησα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mene2004 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Σας παρακαλώ μπορεί να μου απαντήσει κάποιος επειδή είμαι newbie . 1 . Θέλω να κάνω την μπαταρία recalibration από εδώ : http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/323487/battery-recalibration-protip/ . και χρειάζετε το Clockwork Recovery . Αυτό είναι εφαρμογή που την κατεβάζω , την περνάω στην sd , την κάνω εγκατάσταση και μετά κάνω reboot πατώντας το πάνω πλήκτρο της φωνής για να μπώ μέσα ? 2. Τα πρόγραμματα app 2 sd και move2sd δεν τα βρίσκω στο market . Αυτό είναι επειδή δεν είμαι root ? και αν ναι τότε ποια εκδοση πρέπει να κατεβάσω του universal androot ? και επίσης το universal androot το εγκαθιστώ στην κάρτα μνήμης ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Στο setcpu το εχετε on demand ή στο performance mode? Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk On demand η ακόμα καλύτερα conservative. Αν το έχεις στο perfomance θα δουλεύει μόνιμα στα full mhz που του έχεις ορίσει και δεν το θέλεις αυτό. Μπορούμε αν χρησιμοποιούμε κανονικά τον φορτιστή του iPhone που είναι 5V/1A ενώ του Blade είναι 5V/700mA ή μόνο κατ' εξαίρεση; Καταπονείται η μπαταρία; Καλό είναι να μην ξεπερνάς τις προδιαγραφές γιατί φθείρεις ποιο γρήγορα την μπαταρία. Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Οποιος θελει μπαταρια βγηκε μια που γινεται και shipping σε Ελλαδα στα 25$ τελικη, λιγο κατω απο 20Ε δηλαδη.. Δεν ειναι μαυρη σαν την μαμα αλλα λεει οτι ειναι 1200mAh http://cgi.ebay.com/ZTE-Blade-V880-Orange-San-Francisco-Lithium-ion-Battery-/250757794331?pt=US_Batteries&hash=item3a62544a1b#ht_4714wt_1210 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Ναι, δυστυχώς όμως με βρίσκω άσχετη! Πάμε στην σελίδα του router μας και πως αλλάζουμε mode? Και οι ρυθμίσεις εκπομπής; Δυστυχώς δεν έχω το συγκεκριμένο (και εξαιρετικό btw) router για να ξέρω από που αλλάζει το mode.... :/ Οποιος θελει μπαταρια βγηκε μια που γινεται και shipping σε Ελλαδα στα 25$ τελικη, λιγο κατω απο 20Ε δηλαδη.. Δεν ειναι μαυρη σαν την μαμα αλλα λεει οτι ειναι 1200mAh http://cgi.ebay.com/ZTE-Blade-V880-Orange-San-Francisco-Lithium-ion-Battery-/250757794331?pt=US_Batteries&hash=item3a62544a1b#ht_4714wt_1210 Συμπαθητική φαίνεται....μπήκε στο watch list! :p Πάντως στην φωτογραφία του τυπά γράφει 1000mAh και όχι 1200mAh.... :worry: Λίγο άσχετο αλλά σήμερα πήρα mail από το neTimes.com, ότι η θήκη μου έγινε dispatched! Για να δούμε πόσο θα κάνει για να φτάσει... :ninja: Edited January 15, 2011 by MaFiOzOS_88 Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Πάντως στην φωτογραφία του τυπά γράφει 1000mAh και όχι 1200mAh.... :worry: Σωστος εγω διαβασα στην περιγραφη τι λεει! Αντε στειλε ενα μηνυμα αν εχεις ορεξη να μας δωσει απαντηση ετσι να ξεερουμε.. :p Αν βαριεσαι θα στειλω εγω :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Μήν μπερδεύεστε βρε παιδιά, η μπαταρία 1200mAh είναι, αυτό που γράφει πάνω στην μπαταρία δεν είναι 1000mAh άλλα 1000m και αναφέρετε στην απόσταση που φτάνει το ΖΤΕ όταν σκάσει η μπαταρία! ;) LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Λίγο άσχετο αλλά σήμερα πήρα mail από το neTimes.com, ότι η θήκη μου έγινε dispatched! Για να δούμε πόσο θα κάνει για να φτάσει... :ninja: To netimes συστήνεται ανεπιφύλακτα από εκεί πήρα διάφορες θηκούλες για το galaxy και μία από αυτές ήταν λίιιιγο χτυπημένη. Τους έστειλα μαιλ και μου στείλανε καινούργια χωρίς κάποια εξτρά χρέωση φυσικά. Ε πως λοιπόν να μην πάω κατευθείαν εκεί τώρα που θέλω να πάρω και για το Blade? BTW προτάσεις για screenprotector ? Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3fisto Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 δεν πάνε καλά τα πράγματα. έβγαλα τη μπαταρία και το έβαλα στον φορτιστή χωρίς μπαταρία.Άρχισε συνεχόμενα ριμπουτ όπου επιτέλους άνοιξε η οθόνη, έδειχνε το πράσινο ανθρωπάκι, τα γράμματα android μετά ζητούσε pin Και όταν πατούσα οτιδήποτε ξαναμούταρε..Στη συνέχεια έβγαλα κάρτα σιμ και μπήκε κανονικά στο λειτουργικό αλλά με ενημέρωσε οτι αφαιρέθηκε(κάτι τέτοιο ) η sd κάρτα (μιλάμε για την μαμίσια 2γβ της συσκευασίας). Δούλεψε κανα δεκάλεπτο έτσι και μετά ξανακλεισε μόνο του. έπειτα έβαλα πάλι μπαταρία και πάλι δεν ανοίγει.... λογικά το συσκευάζω όπως είναι και δευτέρα πρωί σε κατάστημα wind... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 δεν πάνε καλά τα πράγματα. έβγαλα τη μπαταρία και το έβαλα στον φορτιστή χωρίς μπαταρία.Άρχισε συνεχόμενα ριμπουτ όπου επιτέλους άνοιξε η οθόνη, έδειχνε το πράσινο ανθρωπάκι, τα γράμματα android μετά ζητούσε pin Και όταν πατούσα οτιδήποτε ξαναμούταρε..Στη συνέχεια έβγαλα κάρτα σιμ και μπήκε κανονικά στο λειτουργικό αλλά με ενημέρωσε οτι αφαιρέθηκε(κάτι τέτοιο ) η sd κάρτα (μιλάμε για την μαμίσια 2γβ της συσκευασίας). Δούλεψε κανα δεκάλεπτο έτσι και μετά ξανακλεισε μόνο του. έπειτα έβαλα πάλι μπαταρία και πάλι δεν ανοίγει.... λογικά το συσκευάζω όπως είναι και δευτέρα πρωί σε κατάστημα wind... ακριβώς... είσαι άτυχος... επιστροφή... the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3fisto Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 και λογικά επειδή είναι DOA δικαιούμαι αντικατάσταση με συσκευασμένο χωρίς πολλά πολλά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 φυσικά... μπορεί μόνο να χρειαστεί να περιμένεις λίγες μέρες για να επιβεβαιώσουν ότι έχει βλάβη οι τεχνικοί τους the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Δυστυχώς δεν έχω το συγκεκριμένο (και εξαιρετικό btw) router για να ξέρω από που αλλάζει το mode.... :/ Έβαλα στο ρουτερ κλειδί wpa-psk και δουλεύει ενώ με wpa2-psk με τίποτα. Το λέω μήπως βοηθήσω έτσι και κάποιον, εάν είχε το ίδιο πρόβλημα με μένα. Edited January 15, 2011 by zaf_4 διόρθωση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mene2004 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Σας παρακαλώ μπορεί να μου απαντήσει κάποιος επειδή είμαι newbie . 1 . Θέλω να κάνω την μπαταρία recalibration από εδώ : http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/323487/battery-recalibration-protip/ . και χρειάζετε το Clockwork Recovery . Αυτό είναι εφαρμογή που την κατεβάζω , την περνάω στην sd , την κάνω εγκατάσταση και μετά κάνω reboot πατώντας το πάνω πλήκτρο της φωνής για να μπώ μέσα ? 2. Τα πρόγραμματα app 2 sd και move2sd δεν τα βρίσκω στο market . Αυτό είναι επειδή δεν είμαι root ? και αν ναι τότε ποια εκδοση πρέπει να κατεβάσω του universal androot ? και επίσης το universal androot το εγκαθιστώ στην κάρτα μνήμης ? καποιος μπορεί να μου απαντήσει σας παρακαλώ ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 καποιος μπορεί να μου απαντήσει σας παρακαλώ ? Δεν σου απαντάει κανείς γιατί αυτά έχουν χιλιοειπωθεί. Χρησιμοποίησε την αναζήτηση υπάρχει και οδηγός σε αυτό το thread. Εγώ είμαι χαζός που το πήρα χθες αλλά ΠΡΙΝ καν το πιάσω στα χέρια μου είχα διαβάσει σχεδόν όλο το παρόν νήμα?.. Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mene2004 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) και γω πριν το πάρω φίλε μου διάβασα τις πρώτες 200 σελίδες του νήματος και έκανα αναζήτηση πριν το ποσταρο αυτό . Οπως επίσης διάβασα και αυτό που έχεις ποστάρει stinger http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 και με βοήθησε πολύ αλλά αυτά δεν τα βρίσκω. συγνώμη αν υπάρχει ήδη . αν μπορείς στείλε μου σε παρακαλώ την σελίδα που αναφέρονται αυτά που ρωτάω Edited January 15, 2011 by mene2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Λοιπον kogos η καρτα kinngston 8gb class4 που δεν μου δουλευει ειναι made in taiwan! Τι συμπεραινουμε?? :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) όταν έβαλα στο router στο wireless χωρίς κωδικό, μπαίνω, βέβαια με πετάει συνέχεια!. Όταν βάζω WPA2-PSK τότε δεν βρίσκει με τίποτα....:X Δοκιμασες να κανεις διαγραφη τη συνδεση απο το κινητο σου; Να το διαγραψεις, δηλαδη, ως ανοικτο για να το ξαναβρει ως κλειδωμενο και γω πριν το πάρω φίλε μου διάβασα τις πρώτες 200 σελίδες του νήματος και έκανα αναζήτηση πριν το ποσταρο αυτό . Οπως επίσης διάβασα και αυτό που έχεις ποστάρει stinger http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 και με βοήθησε πολύ αλλά αυτά δεν τα βρίσκω. συγνώμη αν υπάρχει ήδη . αν μπορείς στείλε μου σε παρακαλώ την σελίδα που αναφέρονται αυτά που ρωτάω .......1...... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 15, 2011 by navi55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Μου απαντησε και ο κινεζος για την μπαταρια "Dear Friend: We have updated the photo on ebay, pls check again. Thank you very much Eason Yupitek" Στην photo στο description τωρα δειχνει 1200, στις αλλες 1000m! Photoshop? :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Επειδή δεν το είδα να αναφέρεται πουθενά, εάν κάποιος θέλει να βάλει swype σαν τρόπο γραφής, μπορεί ;) http://dl.dropbox.com/u/17413068/Swype.US.GR_2.6.47.11856_WVGA.apk Και για όποιον δεν ξέρει τι είναι το swype Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts