MaFiOzOS_88 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 5.66 euro,το θεμα ειναι αν συμπεριλαμβανονται και τα εξοδα αποστολης.Εχει παρει καποιος απο εκει κατι? http://www.netimes.com/shop/zte-v880-blade-c-792_793.html Του είχα στείλει μήνυμα και μου απάντησε ότι τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι 3£ Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Καλησπέρα, ήθελε να ρωτήσω αν υπάρχει ασυμβατότητα με κάρτες MicroSD HC, καθώς αγόρασα μία MicroSD HC 16GB Toshiba και Μόλις την βάζω στο BLADE μου βγάζει : Η κάρτα SD αφαιρέθηκε. Δοκιμάζοντας διάφορες κάρτες MicroSd απλές μέχρι 2GB τις διαβάζει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Δοκιμάζοντας την ίδια 16άρα στο παλιό μου Samsung Omnia δεν υπάρχει πρόβλημα, άρα έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή. Χρειάζεται κάποιο firmware update ? (Έχω την stock έκδοση της Wind) . Επίσης βάζοντας την σύνδεση Wind δεν στέλνει μηνύματα ενώ αν βάλω καρτοκινητό κανένα πρόβλημα στέλνει κανονικά ! . Καμία ιδέα ? . Αν βάλω 2.2 θα ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα ή να γυρίσω στο παλιό Οmniaκι μου ? Welcome to the club!! Αν κοιταξεις 3 σελιδες πισω λεω και εγω για αυτο το προβλημα. Δεν θα κανει καμια διαφορα η 2.2 :( Αν εισαι μεσα στο DOA πηγαινε το για αλλαγη εγω το ανακαλυψα μετα τις 14 μερες :cry: Πρεπει να ειμαστε σε ελατωματικη παρτιδα και εμενα αυτο μου κανει. Μεχρι 2gb τις διαβαζει ολες απο κει και πανω τις πεταει συνεχεια Όχι αυτό, ένας άλλος λέει κάτι άλλο, κάτσε να δεις που το είδα...χμμμ http://android.modaco.com/content-page/327434/16gb-sd-cards-that-definitely-work/page/120/ "i can confirm that this guide from the common problems page works fine nice and simple If your just using FAT32 (no app2sd) this will be easy Right Simple - mount the current one over USB on your Computer (you can do this in Android - or in Clockwork) Copy everything off onto your computer. Unmount Swap new card into phone Remount over USB Copy everything back on i bought the sandisk 16gb sdhc and it works perfectly" Καταλαβενεις εδω τι λεει η το εκανες paste απο βιασυνη? Απλα λεει ο ανθρωπος οτι αντεγραψε τα δεδομενα του στην καινουργια καρτα και του δουλευει μια χαρα, αυτος δεν εχει το προβλημα που την πεταει και την ξανακανει mount. Δεν λεει ουτε για format σε linux ουτε τπτ, anyway το δοκιμασα και αυτο να την φορμαρω μεσα απο linux και παλι τπτ... Ατιμες microsdHC!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Έχω περάσει και γω την Jellifish RLS7 με HW UI και ahb overclocked. Πέρασα και το setcpu v2.1 και στην αρχική οθόνη έβαλα max 768Mhz και min το χαμηλότερο δυνατό (νομίζω 122Mhz). Δοκίμασα σαν max να βάλω το μέγιστο (800Mhz), αλλά μου κόλλησε και έκανε μόνο του reboot. Στα 768Mhz που είναι τώρα, δεν έχει κολλήσει μέχρι στιγμής. Μήπως είναι πολύ υωηλό το νούμερο και παίζει να την κάψω την CPU? Επίσης, πόσο πιο γρήγορα % αδειάζει την μπαταρία σε σχέση με τα default 600Mhz? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KORAKI123 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Έχω περάσει και γω την Jellifish RLS7 με HW UI και ahb overclocked. Πέρασα και το setcpu v2.1 και στην αρχική οθόνη έβαλα max 768Mhz και min το χαμηλότερο δυνατό (νομίζω 122Mhz). Δοκίμασα σαν max να βάλω το μέγιστο (800Mhz), αλλά μου κόλλησε και έκανε μόνο του reboot. Στα 768Mhz που είναι τώρα, δεν έχει κολλήσει μέχρι στιγμής. Μήπως είναι πολύ υωηλό το νούμερο και παίζει να την κάψω την CPU? Επίσης, πόσο πιο γρήγορα % αδειάζει την μπαταρία σε σχέση με τα default 600Mhz? To να καεί υπάρχει πάντα πιθανότητα. Πάντως ότι μειώνεις την ζωή του επεξεργαστή με το o/c αυτό είναι σίγουρο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 768Mhz???? :wacko: Εμένα ούτε στα 710Mhz δεν αντέχει και κανει reboot μετά από κάνα 5λεπτο, και το έχω στα 691Mhz σταθερά..... Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 (edited) Εμένα με MicroSD HC 8GB Toshiba δεν έχει πρόβλημα Καλησπέρα επιβεβαιώνω και εγώ πρόβλημα με 8άρα kingston microSDHC.. όσο για το DOA καταρχήν την παρέχει η wind? και κατά δεύτερον δε βλέπω πουθενά να λέει ότι υποστηρίζει miscroSDHC το ZTE (άλλο που πολλά τις παίζουν) οπότε αν το πρόβλημα είναι μόνο στις High Capacity το βλέπω χλωμό να το αντικαταστήσουν. Edited January 14, 2011 by Dio1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Στo modaco υπάρχει thread που λέει πως αν ενεργοποιήσεις στην JJ RLS7 το HW UI παίζει καλύτερα τα 3d games (NFS φέρει ως παράδειγμα) και απαντά ένας στο ίδιο thread πως με ΑΗΒ ο/c και setcpu στα 700 παίζει το ίδιο καλά (χωρίς HW UI). Έχετε παρατηρήσει εσείς κάτι τέτοιο; Αν ναι, ποια είναι η πιο αποδοτική λύση τελικά; Εδώ είναι το thread Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 (edited) παντως με την rls7 εχω δει βελτιωση στη διαρκεια της μπαταριας. μετα απο μιση ωρα τηλ και10 sms η μπαταρια απο το 100% επεσε στο 95%!!!! και εχω και ενεργοποιημενο και το hw. η τουλαχιστον ετσι νομιζω... βασικα περασα το patchaki υπαρχει καποιος τροπος να το δω αν ειναι πραγματικα ενεργοποιημενο? Edited January 14, 2011 by elpidoforos07 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 παντως με την rls7 εχω δει βελτιωση στη διαρκεια της μπαταριας. μετα απο μιση ωρα τηλ και10 sms η μπαταρια απο το 100% επεσε στο 95%!!!! και εχω και ενεργοποιημενο και το hw. η τουλαχιστον ετσι νομιζω... βασικα περασα το patchaki υπαρχει καποιος τροπος να το δω αν ειναι πραγματικα ενεργοποιημενο? Αν πέρασες το hw ui patch τότε είναι ενεργοποιημένο by default Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 768Mhz???? :wacko: Εμένα ούτε στα 710Mhz δεν αντέχει και κανει reboot μετά από κάνα 5λεπτο, και το έχω στα 691Mhz σταθερά..... Ναι. 768Mhz το έχω. Προς στιγμή όσο το πειράζω δεν έχει κολλήσει. Δεν ξέρω αν τρέξω κανένα βαρύ παιχνιδάκι αν κολλήσει. Κάτι Aura, κάτι Opera mini και γενικά χαζοπείραγμα μέχρι τώρα, όλα οκ. Αλλά μήπως αν το αφήσω εδώ παίζει να την κάψω την CPU? Ή μήπως παίζει η μπαταρία να αδειάζει ακόμα πιο γρήγορα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ναι. 768Mhz το έχω. Προς στιγμή όσο το πειράζω δεν έχει κολλήσει. Δεν ξέρω αν τρέξω κανένα βαρύ παιχνιδάκι αν κολλήσει. Κάτι Aura, κάτι Opera mini και γενικά χαζοπείραγμα μέχρι τώρα, όλα οκ. Αλλά μήπως αν το αφήσω εδώ παίζει να την κάψω την CPU? Ή μήπως παίζει η μπαταρία να αδειάζει ακόμα πιο γρήγορα? Θα ελεγα φιλε μου να μην το πουσαρεις αλλο. Εαν θες να ειναι σταθερο,χωρις κολληματα κτλ χαριτωμενα θα προτεινα να μεινεις απο τα 660-700 Mhz. Αυτο υσχιει για ολους μας παιδια........μην λιωση κιολας το καημενο.....:) Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ναι. 768Mhz το έχω. Προς στιγμή όσο το πειράζω δεν έχει κολλήσει. Δεν ξέρω αν τρέξω κανένα βαρύ παιχνιδάκι αν κολλήσει. Κάτι Aura, κάτι Opera mini και γενικά χαζοπείραγμα μέχρι τώρα, όλα οκ. Αλλά μήπως αν το αφήσω εδώ παίζει να την κάψω την CPU? Ή μήπως παίζει η μπαταρία να αδειάζει ακόμα πιο γρήγορα? Εφόσον δεν σου κάνει reboot είσαι κυριλέ! :p Δεν πιστευω να καίγεται έτσι έυκολα, γιαυτό άλλωστε κάνουν επανεκίνηση, για λόγος σταθερότητας.Σίγουρα όσο ανεβάζεις την συχνότητα θα ανεβαίνει και η κατανάλωση αλλά δεν πιστευω να είναι τόσο δραματική η μειωση τις αυτονομιας.Άμα πάντως σου κάνει έστω και μια επανεκκίνηση στο ξαφνικό ρίξε ένα σκαλί την συχνότητα (729Mhz).... Βλέποντας και κάνοντας με λίγα λόγια.... ;) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Του είχα στείλει μήνυμα και μου απάντησε ότι τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι 3£ Ζήτησα ακυρωση της παραγγελίας από ebay και παράγγειλα απο netimes την θήκη και αυτό εδώ http://www.netimes.com/shop/usb-mains-charger-adapter-eu-p-2388.html?cPath=792_793 και μου βγήκε τελική τιμή 10 ευρώ και κάτι ψιλά... Ρε παιδιά είμαι με jellyfish χωρίς o/c κλπ, με internal memory υπολοιπο 102mb και παρολα αυτά στο angry birds κάποιες φορές που πάω να παίξω ψιλοσέρνεται! Πώς είναι δυνατόν αυτό? Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ζήτησα ακυρωση της παραγγελίας από ebay και παράγγειλα απο netimes την θήκη και αυτό εδώ http://www.netimes.com/shop/usb-mains-charger-adapter-eu-p-2388.html?cPath=792_793 και μου βγήκε τελική τιμή 10 ευρώ και κάτι ψιλά... Ρε παιδιά είμαι με jellyfish χωρίς o/c κλπ, με internal memory υπολοιπο 102mb και παρολα αυτά στο angry birds κάποιες φορές που πάω να παίξω ψιλοσέρνεται! Πώς είναι δυνατόν αυτό? και εμενα φιλε και με hw ενεργοποιημενο σε καποιες πιστες κολλαει αρκετα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 και εμενα φιλε και με hw ενεργοποιημενο σε καποιες πιστες κολλαει αρκετα Το angry birds αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιεί αποκλειστικά την cpu και δύσκολα θα παίξει τέλεια στο blade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Το angry birds αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιεί αποκλειστικά την cpu και δύσκολα θα παίξει τέλεια στο blade εισαι σιγουρος γι'αυτο? γιατι εχω παρατηρησει οτι αν τρεχουν πολλες εφαρμογες στο παρασκηνιο κολλαει ενω αν τις κανω kill τοτε καμια σχεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckino Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Παιδια που μπορω να δω ποιες γλωσσες υπαρχουν διαθεσιμες για froyo;Δωστε λινκ please! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 παιδες να ρωτησω κατι? εσας οταν πατατε στους χαρτεσ η τοπεθεσια μου σε ποση ωρα σας ωβρισκει? και αν σας βρισκει το εχετε δοκιμασει μεσα στο σπιτι?,στο σπιτι μου μεσα λεει η συνδεση δεδομενων χαθηκε ή δεν ειναι διαθεσιμη κλπ παιζει να ναι χαλασμενο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 παιδες να ρωτησω κατι? εσας οταν πατατε στους χαρτεσ η τοπεθεσια μου σε ποση ωρα σας ωβρισκει? και αν σας βρισκει το εχετε δοκιμασει μεσα στο σπιτι?,στο σπιτι μου μεσα λεει η συνδεση δεδομενων χαθηκε ή δεν ειναι διαθεσιμη κλπ παιζει να ναι χαλασμενο? φιλε οι χαρτες δεν χρησιμοποιουν το gps αλλα μεσω ιντερνετ βρισκουν τη θεση σου. αυτο σημαινει 1ον οτι χρεωνεσαι αν δεν εχεις καποιο προγραμμα ιντερνετ και 2ον πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το ιντερνετ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 φιλε οι χαρτες δεν χρησιμοποιουν το gps αλλα μεσω ιντερνετ βρισκουν τη θεση σου. αυτο σημαινει 1ον οτι χρεωνεσαι αν δεν εχεις καποιο προγραμμα ιντερνετ και 2ον πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το ιντερνετ και το gps σε τι χρισιμευει ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 και το gps σε τι χρισιμευει ??? χρησιμευει οταν εχεις καποιο προγραμμα πλοηγησης οπως ndrive, igo κ.τ.λ. μονο τοτε μπαινεις δωρεαν και δε χρεωνεσαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 σιγουρα ρε σι? ενος φιλου μου που εψαχνα το xperia 10 mini pro με το πoυ ενεργοποιουσα το gps μας εβρισκε κατευθειαν και δν ειχε ιντερνετ κιολας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 σιγουρα ρε σι? ενος φιλου μου που εψαχνα το xperia 10 mini pro με το πoυ ενεργοποιουσα το gps μας εβρισκε κατευθειαν και δν ειχε ιντερνετ κιολας σιγουρα γιατι οταν μπαινεις στους χαρτες μπαινει στο ιντερνετ για να τους κατεβασει δεν τους εχει στο κινητο. ενω τα προγραμματα πλοηγησης εχουν ηδη τους χαρτες μεσα στο κινητο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 αλλο λεω, to gps τι κανει? βρισκει την τοποθεσια σου,στο κινητο του κολλιτου μου την εβρισκε ασχετο αν δεν εδειχνε χαρτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ρε παλικάρια, προσπάθησα να φτιάξω το blade μου ώστε να βλέπει 512. Σε δύο pc που δοκίμασα, κανένα δε βλέπει το κινητό! Πέρασα τους drivers από τον οδηγό αλλά και στα δύο το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή. Και τα δύο με Win7. Any help? :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts