Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι το είδα. Αλλά μπορεί και να το έβαλε πρόχειρα. Το eBay έχει άπειρες ρυθμίσεις όταν θες να πουλήσεις κάτι και θέλεις να βάλεις περιορισμούς σε κάποιες χώρες. Και βέβαια έβαλε UK πρώτα λόγω Orange San Francisco και της συζήτησης στο Modaco.. Πάντως, αν σου απαντήσει κάνε τον κόπο να μας ενημερώσεις για τα μεταφορικά. Μην τον πρήζουμε όλοι μαζί. Thanks.

Δεν απάντησε και πλέον δεν υπάρχει θήκη ούτε για δείγμα, τις έβγαλε και από το ebay... :mad:

It's a progressive world, why not listen to progressive music?

παιδια, εχω διαβάσει σε 2 μερες ολες τις σελίδες, αλλα κάπου χάθηκα. εχω κρατήσει και σημειώσεις.. :p

πώς μπορώ να περάσω τις επαφές μου απο το Νοκια στο blade?

καπου ειδα τον τρόπο να περάσω απο gmail στο android..

το θέμα μου ειναι απο το ΝΟΚΙΑ σε gmail...

Δοκίμασε αυτό.

Εγω πάντως κολλάω στο βημα που τρέχω το contact.bat μέσα στην SD κάρτα και δημιουργεί ένα αρχείο contacts.vcf (εμένα δεν μου το δημιουργεί ποτέ...)

Ξέρω αρκετούς όμως που τα κατάφεραν. Για δοκίμασε...

ναι τελικα τα καταφερα με την sd card.. εκανα edit..

το θεματάκι μου ειναι οι ελληνικές επαφές βγαίνουν στο Ζ...

καμια λύση?

Καλύτερα διάβασε κάποιον οδηγό γιατί από τις απορίες σου φαίνεται ότι δεν έχεις καταλάβει πολλά και μπορεί να χαλάσεις την συσκευή σου.

Το πρόγραμμα fastboot είναι μια εφαρμογή που "ελέγχει" την android συσκευή μέσω της USB.

Το CWR είναι ένα recovery image που βρίσκεται (εγκαθίσταται) μέσα στην συσκευή σου. (/recovery)

Η ROM είναι ένα full system image που βρίσκεται (εγκαθίσταται) σε διαφορετικά partitions της συσκευής σου. (/system)

Επειδή ακριβώς είχα διαβάσει ολόκληρο τον οδηγό από modaco γι αυτό και ρώταγα συγκεκριμένα πράγματα. Αλλά όπως λες για να μην χαλάσω την συσκευή μου ήθελα πρώτα να επιβεβαιώσω οτι τα κατάλαβα καλά!

Το φλασαρισμα έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Την εφαρμογή move2sd την έχει δοκιμάσει κανείς σε blade? Κατά την εγκατάσταση μου εμφάνισε μήνυμα οτι έχει δοκιμαστεί μόνο σε Nexus οπότε δεν το ρίσκαρα!

Επίσης επειδή είμαι σε υπόγειο προηγουμένως με stock rom της Orange το κινητό δεν έπιανε σήμα παρά μόνο δίπλα στο παράθυρο.

Τώρα με jellyfish πιάνει 5 γραμμές!!! Μήπως έχει ανέβει η ένταση του σήματος και παράλληλα αργοψήνομαι περισσότερο?

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Quadrant score : 553

Neocore score : 38,7

Με Japanese Jellyfish R6(hw+hwui) και SetCpu 672 ΜΗZ και αλλαγή από on demand στο perfomance ... και πριν το τεστ kill all apps με Task killer και τρέχοντας μόνο το ShootMe για να τραβήξω φωτογραφία ...

EDIT : Το κινητό πετάει ... τεράστια διαφορά με την μαμά WIND Rom και στο scroll και στα πάντα δεν κολλάει καθόλου... αφού το είδε και ένα με ΗTC HD με επεξεργαστή 1GHZ και εντυπωσιάστηκε από την ταχύτητα... "πολύ γρήγορα πάει" ....

Επισκέπτης
Επειδή ακριβώς είχα διαβάσει ολόκληρο τον οδηγό από modaco γι αυτό και ρώταγα συγκεκριμένα πράγματα. Αλλά όπως λες για να μην χαλάσω την συσκευή μου ήθελα πρώτα να επιβεβαιώσω οτι τα κατάλαβα καλά!

Το φλασαρισμα έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Την εφαρμογή move2sd την έχει δοκιμάσει κανείς σε blade? Κατά την εγκατάσταση μου εμφάνισε μήνυμα οτι έχει δοκιμαστεί μόνο σε Nexus οπότε δεν το ρίσκαρα!

Επίσης επειδή είμαι σε υπόγειο προηγουμένως με stock rom της Orange το κινητό δεν έπιανε σήμα παρά μόνο δίπλα στο παράθυρο.

Τώρα με jellyfish πιάνει 5 γραμμές!!! Μήπως έχει ανέβει η ένταση του σήματος και παράλληλα αργοψήνομαι περισσότερο?

Μια χαρα δουλευει το Move2sd enabler και μαλιστα καταφερνει να ειναι συμβατο με σχεδον ολες τις εφαρμογες. Η εμβελεια του σηματος ειναι bug.....το οτι παντως βελτιωνεται αισθητα το σημα ειναι γεγονος γιατι κανω κλησεις εκει που δεν ειχα πριν δικτυο.

froyo !

περιμένω να περάσει ο καιρος μην μου παρουσιάσει τπτ, και θα περάσω custom rom.

αλλη ερώτηση.. ηχο κλήσης δεν μπορώ να βάλω αλλο εκτος απο αυτους που εχει?:O

ΕDIT!!

το βρήκα και αυτο :P

απλα, πρεπει να βρεις το τραγούδι που θές, να το κρατήσεις πατημένο,και να επιλέξεις να το βαλεις ως ήχο κλησης..

πριν πήγαινα στις ρυθμίσεις, και προσπαθούσα να το βάλω απο εκει, δίχως αποτέλεσμα..

Edited by panaua13

Στο Γερακα.

ειχα πάρει και χτες τηλ Γερακα, Παλλήνης ΜΑLL, και μου παν οτι σημερα θα ειχαν το απογευμα.

Πήρα τηλ του Γερακα και το ειχε απο το Πρωι.. τους ειπα να μου το κρατήσουν και πηγα και το πήρα :P

Εβαλα χτες την Japanese Jellyfish R6με clockworkmod 2.1.5.8. Αφου εκανα wipe data και cache εβαλα την rom που την ειχα αποθηκευσει στην sd. Μετα στο καπακι εκανα update τα Japanese_Jellyfish_RLS6_ahb_overclocked.zip και Japanese_Jellyfish_RLS6_hw_ui_zip

Αυτη ειναι η σωστη διαδικασια για να περασω τα 2 add ons;

Επισης προσπαθησα να επαναφερω τις ρυθμισεις που ειχα και τα προγραμματα που ειχα εγκαταστησει στην προηγουμενη rom με titanium backup αλλα οσα ηταν widgets χρειαστηκε να τα ξαναπερασω στην επιφανεια εργασιας απο την αρχη. Υπαρχει τροπος να τα περναει το titanium και αυτα χωρις να χρειαζεται ρυθμιση απο την αρχη;

εκανα σημερα κ γω το overclocking σε 512!! :D δεν ξερω αν αυτος ειναι ο λογος αλλα: χτες που μπηκα στους χαρτες με βρηκε αμεσως.... τωρα ανοιξα το δορυφορο απο τα widgets για να το τσεκαρω και μου λεει η τοποθεσια σας δεν ειναι διαθεσιμη.. και πανω δειχνει ενα δορυφορο και κατι πρασινες γραμμες... μηπως πρεπει να περιμενω?? αλλα χτες με βρηκε αμεσως.
Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

παιδια, εχω διαβάσει σε 2 μερες ολες τις σελίδες, αλλα κάπου χάθηκα. εχω κρατήσει και σημειώσεις.. :p

πώς μπορώ να περάσω τις επαφές μου απο το Νοκια στο blade?

καπου ειδα τον τρόπο να περάσω απο gmail στο android..

το θέμα μου ειναι απο το ΝΟΚΙΑ σε gmail...

EDIT: τα κατάφερα, σχετικά ευκολα..:D

πέρασα απο το ΝΟΚΙΑ τις επαφές στην καρτα SD, και την εβαλα στο blade.. και ολες οι επαφές ειναι εκει πλέον.

Απλα κάνω και ενα συγχρονισμό με το gmail , ωστε αν την βγάλω να υπάρχει και να συγχρονήσω και την συσκευη.

το μόνο θέμα ειναι οτι τους ελληνικούς χαρακτήρες τους εβαλε στο Ζ..

καμια λύση?

ευχαριστώ

Εγώ σε φίλο το έκανα ως εξής:

Από ΝΟΚΙΑ σε OUTLOOK μέσω της σουίτας

Από outlook export σε windows tab separated text και μετά στο gmail import.

Δοκίμασε αυτό.

Εγω πάντως κολλάω στο βημα που τρέχω το contact.bat μέσα στην SD κάρτα και δημιουργεί ένα αρχείο contacts.vcf (εμένα δεν μου το δημιουργεί ποτέ...)

Ξέρω αρκετούς όμως που τα κατάφεραν. Για δοκίμασε...

ναι τελικα τα καταφερα με την sd card.. εκανα edit..

το θεματάκι μου ειναι οι ελληνικές επαφές βγαίνουν στο Ζ...

καμια λύση?

Παιδια, δοκιμαστε αν θελετε αυτο. Δεν πιανει σε ολα τα τηλεφωνα.

Δηλαδη δε δεχεται συγχρονισμο επαφων με ολα. Δουλευει στο Blade.

Και, αν θελετε, πειτε πως πηγε. Εμενα μου περασε τις επαφες απο TouchDiamond2

απο Nokia n95 αλλα οχι απο Sony Ericsson k800i

http://rapidshare.com/files/440484162/TransferData.apk

Kostas falcon

Δυστιχως στο sygic οταν παω να να βαλω προορισμο για πλοηγηση με πεταει εξω. Κατα τα αλλα δουλευει. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Ποια version εχεις;

Edited by kolkoskylo

Παιδια, δοκιμαστε αν θελετε αυτο. Δεν πιανει σε ολα τα τηλεφωνα.

Δηλαδη δε δεχεται συγχρονισμο επαφων με ολα. Δουλευει στο Blade.

Και, αν θελετε, πειτε πως πηγε. Εμενα μου περασε τις επαφες απο TouchDiamond2

απο Nokia n95 αλλα οχι απο Sony Ericsson k800i

http://rapidshare.com/files/440484162/TransferData.apk

Ποια version εχεις;

Επειδή είμαι λίγο άσχετος, πως τρέχω το apk μεσα από το κινητό??

Το overclock και το hardware acceleration πως θα τα περασω(αφου θα εχω περασει την custom rom πρωτα)?

Θα επιλεξω στο clockwork "install zip from sd card"? Αν ναι, χρειαζεται να εχουν συγκεκριμενη ονομασια η μπααα?

Anyone???:(

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Επειδή είμαι λίγο άσχετος, πως τρέχω το apk μεσα από το κινητό??

Ανοιξε το με οποιον file explorer διαθετεις.

Στις ρυθμισεις πηγαινε εφαρμογες και τικαρισε "αγνωστες πηγες"

Το overclock και το hardware acceleration πως θα τα περασω(αφου θα εχω περασει την custom rom πρωτα)?

Θα επιλεξω στο clockwork "install zip from sd card"? Αν ναι, χρειαζεται να εχουν συγκεκριμενη ονομασια η μπααα?

Οχι. Απλως μετα το "install zip from sd card" διαλεξε "chose zip from sd card"

froyo !

Καλησπέρα και από εμενα παιδιά αν και φαίνομαι νέος στο forum είμαι αρκετά παλιός , αλλα δυστυχώς έχασα τα προηγούμενα στοιχεια. Anyway παρακολουθώ το thread αυτό για το τηλέφωνο του οποιου είμαι και εγώ κάτοχος. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, με froyo δέχεται το gmail ελληνικούς χαρακτήρες και στον κατάλογο του τηλεφώνου βάζει αλφαβητικά τις επαφές;

Καλησπέρα και από εμενα παιδιά αν και φαίνομαι νέος στο forum είμαι αρκετά παλιός , αλλα δυστυχώς έχασα τα προηγούμενα στοιχεια. Anyway παρακολουθώ το thread αυτό για το τηλέφωνο του οποιου είμαι και εγώ κάτοχος. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, με froyo δέχεται το gmail ελληνικούς χαρακτήρες και στον κατάλογο του τηλεφώνου βάζει αλφαβητικά τις επαφές;

Απλως να ρωτησω θελω. Γιατι τις θελετε αλφαβητικα τις επαφες;

Εφ'οσον βγαζει κατ'ευθειαν το ονομα που θελεις.

Οχι. Απλως μετα το "install zip from sd card" διαλεξε "chose zip from sd card"

Done it:happy:

Τωρα θα κατεβασω ξεχωριστη εφαρμογη για το overclocking?Γιατι δεν βλεπω να μου περασε καποιο προγραμμα...

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Παρατήρησα το εξής στην jellyfish...

Όταν συνδέεις usb για φόρτιση πολλά widgets και κάποια apps απενεργοποιούνται όταν κάνεις mount την sd στο pc σου (για μεταφορά αρχείων δλδ). Όταν κάνεις unmount επανενεργοποιούνται τα apps αλλά για να μπορέσουν να επανέλθουν τα widgets θελει reboot EDIT : ούτε με reboot επανενεργοποιούνται, θέλει να τα ορίσεις απ την αρχή π.χ mind info, desktop visualizer, widgetsoid (δεν ξέρω κάποιο άλλο τρόπο για refresh των επιφανειών εργασιας).

Επίσης έχω την εντύπωση οτι λείπει από τις γενικές ρυθμίσεις της συσκευής, οι ρυθμίσεις για σύνδεση usb οπου εκεί αν ήθελες απενεργοποιούσες την φόρτιση...

Έχει συναντήσει κανεις τίποτα από τα παραπάνω?

Edited by validus
Orange San Francisco AMOLED 512MB

Παρατήρησα το εξής στην jellyfish...

Όταν συνδέεις usb για φόρτιση πολλά widgets και κάποια apps απενεργοποιούνται όταν κάνεις mount την sd στο pc σου (για μεταφορά αρχείων δλδ). Όταν κάνεις unmount επανενεργοποιούνται τα apps αλλά για να μπορέσουν να επανέλθουν τα widgets θελει reboot EDIT : ούτε με reboot επανενεργοποιούνται, θέλει να τα ορίσεις απ την αρχή π.χ mind info, desktop visualizer, widgetsoid (δεν ξέρω κάποιο άλλο τρόπο για refresh των επιφανειών εργασιας).

Επίσης έχω την εντύπωση οτι λείπει από τις γενικές ρυθμίσεις της συσκευής, οι ρυθμίσεις για σύνδεση usb οπου εκεί αν ήθελες απενεργοποιούσες την φόρτιση...

Έχει συναντήσει κανεις τίποτα από τα παραπάνω?

...Ολοι ....

Ανοιξε το με οποιον file explorer διαθετεις.

Στις ρυθμισεις πηγαινε εφαρμογες και τικαρισε "αγνωστες πηγες"

Δουλεψε μια χαρά, ευχαριστώ

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...