geoflo Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλησπέρα σε όλυς. Εγκατεστησα το Handcent sms αλλα αντιμετωπίζω τα εξής πρόβληματα. 1)Όταν για παράδειγμα είμαι μέσω Handcent στο ιστορικό των μηνυμάτων μεταξύ εμού και κάποιας επαφής, πατάω το Hard Button ΜΕΝU, επιλέγω MORE και μετά δεν βλέπω τα υπόλοιπα Tabs αφού μ εμφανίζονται με μαύρο φόντο... 2)Όταν έρθει ένα νέο μήνυμα και εμφανιστεί η σχετικη ειδοποίηση στο επάνω μέρος της οθόνης, επίλεγω από εκει να διαβάσω το νέο μηνυμα. Παρολο όμως που το ανοίγω, η ειδοποίηση παραμένει και κατόπιν στο επάνω μέρος της οθόνης... Πως μπορω αφού επιλέξω να διαβάσω το μήνυμα να μην συνεχίσει να εμφανίζεται η ειδοποίηση? Συγνώμη αν σας κούρασα με το μεγάλο μήνυμα... θα μπεις στις ρυθμισεις του handcent πας Προσωπικο στυλ και θα επιλεξεις στο θεμα το σκουρο αντι του ανοιχτου.για τις ειδοποιειησεις θα μπεις στις ρυθμισεις της default εφαρμογης μυνηματων πας ρυθμισεις και κατω κατω εκει που λεει ειδοποιησεις θα το ξετικαρεις ωστε να μην σου ερχονται ειδοποιησεις και απο κει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Βάλε όποιες δικιές σου εφαρμοφές .apk θέλεις (πχ widget), στον φάκελο: xxxxxx\system\app της ROM που θέλεις να φλασάρεις και μετά απλά φλάσαρε την. Θα σου δουλέψει το widget. Το είχα και γω αυτό το πρόβλημα. Παρεμπιπτόντως, το widget SwitchPro (v1.9.6) το έχετε τσεκάρει; Απλά, τα σπάει! Έχει όλα τα απαραίτητα shortcuts που χρειάζεστε (reboot, lockscreen disable, airplane mode (διατηρεί το wifi ανοιχτό), screen light always on κτλ) και με αρκετές παραμέτρους. Για εγκατασταση στην SD γραφω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krokos1 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Σημερα με μαμα ρομ+512mb (πιστευω οτι δεν θα πρεπει να το αναφερουμε αλλο πια , μιας και τα 512 εχουν γινει δεδομενο πλεον...) ,χτυπησα 396 στο quadrant.. Εγω με μαμα rom και 256, χτυπάω 390.... Δεν βλέπω και καμια μεγάλη διαφορά σε αυτον τον τομέα. Ερωτησεις: 1. 800-900 στο quadrant, εχει χτυπήσει κανείς?? πώς?? 2. τα default apk στην μαμα rom (docs to go, google maps κλπ) γινονται update?? Αν για παράδειγμα υπάρχει ενά μεγάλο update (πχ google maps 4 στο 5) θα αντικατασταθει το default apk (στο system/app) με την νεα έκδοση απο μονο του..?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis306 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 kostas1 ευχαριστω πολυ. :D Ericsson GH197,GH337,GH668, T18, T28s, T39, T66, T68. Sony-Ericsson T68i, T610, P910, W810, P1. Nokia 2110, 6600.Samsung SGH600.Motorοla StarTac 80. Panasonic GD92.Siemens S25, S35.HTC P3300, TyTN II, Diamond.Apple iPhone 3Gs 16Gb.ZTE Blade. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Περναω το aura.....βλεπω οτι μου ζηταει update μεσω ιντερνετ ενα αρχειο 129mb γιατι ειναι παλια η εκδοση και κανω το update. Οσοι το περασατε και σας δουλεψε κανατε το ιδιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλημερα παιδια. Ισως μερικοι με θυμουνται ως κατοχο του blade απο σχετικα νωρις. Ειχα περασει το προβλημα με την ροζ οθονη και το αντικατεστησα. Το δευτερο εχανε που και που το σημα οποτε το εδωσα και αυτο για αντικατασταση απο τις 24-12 και ακομη περιμενω. Ειχα καποια προβληματα με το καταστημα και εκανα καταγγελια στα κεντρικα και στο 1520 που ειναι η γενικη γραμματεια καταναλωτων. Η συσκευη ειχε εγκριθει για αντικατασταση απο τις 30-12 και μεχρι και σημερα μου λεγανε οτι ακομη δεν εχει παρει εγκριση και περνουν καθε μερα τηλεφωνο για να μαθουν και τους λενε οτι την εχουν στον ελεγχο. Μεχρι που πηρα και γω τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εγκριθηκε. Ειμαι περιεργος να δω σε ποσο καιρο θα λυθει το θεμα μετα τις καταγγελιες. Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis306 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Περναω το aura.....βλεπω οτι μου ζηταει update μεσω ιντερνετ ενα αρχειο 129mb γιατι ειναι παλια η εκδοση και κανω το update. Οσοι το περασατε και σας δουλεψε κανατε το ιδιο? Καλημερα, δεν το περασα ακομα λογικα αυτο που ζηταει πρεπει να ειναι το global map η καπως ετσι.Το βραδυ θα το περασω γιατι σε λιγο παω για δουλεια :cry:. Ericsson GH197,GH337,GH668, T18, T28s, T39, T66, T68. Sony-Ericsson T68i, T610, P910, W810, P1. Nokia 2110, 6600.Samsung SGH600.Motorοla StarTac 80. Panasonic GD92.Siemens S25, S35.HTC P3300, TyTN II, Diamond.Apple iPhone 3Gs 16Gb.ZTE Blade. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλημερα παιδια. Ισως μερικοι με θυμουνται ως κατοχο του blade απο σχετικα νωρις. Ειχα περασει το προβλημα με την ροζ οθονη και το αντικατεστησα. Το δευτερο εχανε που και που το σημα οποτε το εδωσα και αυτο για αντικατασταση απο τις 24-12 και ακομη περιμενω. Ειχα καποια προβληματα με το καταστημα και εκανα καταγγελια στα κεντρικα και στο 1520 που ειναι η γενικη γραμματεια καταναλωτων. Η συσκευη ειχε εγκριθει για αντικατασταση απο τις 30-12 και μεχρι και σημερα μου λεγανε οτι ακομη δεν εχει παρει εγκριση και περνουν καθε μερα τηλεφωνο για να μαθουν και τους λενε οτι την εχουν στον ελεγχο. Μεχρι που πηρα και γω τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εγκριθηκε. Ειμαι περιεργος να δω σε ποσο καιρο θα λυθει το θεμα μετα τις καταγγελιες. Τι να πω καλη τυχη... Κριμα ομως γιατι τελικα οπως ειχαμε πει το προβλημα με τις γραμμες το ειχαμε ολοι με τις TFT και εχει πλεον λυθει. Τζαμπα κοπος! Απο περιεργεια η δευτερη συσκευη που πηρες δεν ειχε μπλε γραμμες δλδ?.. :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Ειχε και η δευτερη αλλα δεν εδωσα σημασια. Ευχαριστω πολυ. Εδω και 1.5 μηνα εχω πληρωση το κινητο και το εχω κρατησει στα χερια μου μια βδομαδα Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλημερα,μιλησα με ενα καταστημα wind τωρα στη Θεσσαλονικη τελικα το ειχανε το ZTE Blade αλλα το δινουν μονο με συνδεση?Ολοι εσεις με συνδεση τα πηρατε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiloromeomike Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλημερα,μιλησα με ενα καταστημα wind τωρα στη Θεσσαλονικη τελικα το ειχανε το ZTE Blade αλλα το δινουν μονο με συνδεση?Ολοι εσεις με συνδεση τα πηρατε? αμα εχεις ορεξη φερτους την αστυνομια. Ειναι υποχρεωμενοι να στο πουλησουν εκ του νομου. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλημερα,μιλησα με ενα καταστημα wind τωρα στη Θεσσαλονικη τελικα το ειχανε το ZTE Blade αλλα το δινουν μονο με συνδεση?Ολοι εσεις με συνδεση τα πηρατε? Φυσικα και οχι. Εγω πρωσοπικα τους επριξα μεχρι που μου το εφερα ηθελαν δεν ηθελαν :lol: Γιατι και μενα κατι τετοιες ιστοριες μου πουλουσαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 θα μπεις στις ρυθμισεις του handcent πας Προσωπικο στυλ και θα επιλεξεις στο θεμα το σκουρο αντι του ανοιχτου.για τις ειδοποιειησεις θα μπεις στις ρυθμισεις της default εφαρμογης μυνηματων πας ρυθμισεις και κατω κατω εκει που λεει ειδοποιησεις θα το ξετικαρεις ωστε να μην σου ερχονται ειδοποιησεις και απο κει. Μπήκα στις ρυθμίσεις στο Προσωπικό στυλ, άλλαξα το θέμα τόσο σε σκούρο όσο και σε φωτεινό και το πρόβλημα παραμένει.Βλέπω τα Tabs μαυρα... Κανένας άλλος δεν το έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Καλημερα παιδια. Ισως μερικοι με θυμουνται ως κατοχο του blade απο σχετικα νωρις. Ειχα περασει το προβλημα με την ροζ οθονη και το αντικατεστησα. Το δευτερο εχανε που και που το σημα οποτε το εδωσα και αυτο για αντικατασταση απο τις 24-12 και ακομη περιμενω. Ειχα καποια προβληματα με το καταστημα και εκανα καταγγελια στα κεντρικα και στο 1520 που ειναι η γενικη γραμματεια καταναλωτων. Η συσκευη ειχε εγκριθει για αντικατασταση απο τις 30-12 και μεχρι και σημερα μου λεγανε οτι ακομη δεν εχει παρει εγκριση και περνουν καθε μερα τηλεφωνο για να μαθουν και τους λενε οτι την εχουν στον ελεγχο. Μεχρι που πηρα και γω τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εγκριθηκε. Ειμαι περιεργος να δω σε ποσο καιρο θα λυθει το θεμα μετα τις καταγγελιες. Σήμερα βεβαιώθηκα ότι και εμένα χάνει το σήμα ή το δείχνει ασθενέστατο, την ιδια στιγμη που βαζοντας την sim σε άλλη συσκευη έπιανε καμπάνα... Πάω και εγώ για αντικατάσταση? Ή να δοκιμάσω πρώτα κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Εμενα ακου τι εκανε. Μολις το πηρα το κινητο και ενω ειχα την καρτα σιμ μεσα, οταν με καλουσαν δεν χτυπουσε καθολου σ'αυτους και εκανε ενα τουτ και επεφτε η γραμμη. Σε μενα δεν εδειχνε τιποτα. Το ιδιο και γω οταν πηγαινα να καλεσω. Δεν εκανε τιποτα και εκανε τον ηχο και επεφτε η γραμμη. Βγαζοντας την μπαταρια και ξανα βαζοντας εφτιαχνε για λιγη ωρα. Δοκιμαζω αλλη καρτα μεσα και παλι το εκανε. Αλλα σε πολυ αραια χρονικα διαστηματα. Κανω αντικατασταση και την καρτα σιμ μηπως και εφταιγε και παλι τα ιδια Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Μπήκα στις ρυθμίσεις στο Προσωπικό στυλ, άλλαξα το θέμα τόσο σε σκούρο όσο και σε φωτεινό και το πρόβλημα παραμένει.Βλέπω τα Tabs μαυρα... Κανένας άλλος δεν το έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα? ΑΚΥΡΟΟΟ. Δούλεψε μια χαρά τελικά απλώς ενήργησε μετά από λίγο χρόνο. Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Παιδιά θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. πως γίνεται να παραμένει συνέχεια το bluetooth ακουστικό συνδεμένο με το κινητό? γιατί μετά από λίγο ξεσυνδέεται... 2. πως μπορώ να απεγκαταστήσω το Documents to go που είναι εγκατεστημένο? 3. έχει κατεβάσει κανείς καμιά εφαρμογή πυξίδας? Μήπως ξέρει πως γίνεται το καλιμπράρισμα? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiloromeomike Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Παιδιά θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. πως γίνεται να παραμένει συνέχεια το bluetooth ακουστικό συνδεμένο με το κινητό? γιατί μετά από λίγο ξεσυνδέεται... 2. πως μπορώ να απεγκαταστήσω το Documents to go που είναι εγκατεστημένο? 3. έχει κατεβάσει κανείς καμιά εφαρμογή πυξίδας? Μήπως ξέρει πως γίνεται το καλιμπράρισμα? 1) εγω χρησιμοποιω καθημερινα και δεν αποσυνδεεται... Μηπως ειναι καμια ασυμβατοτητα? Δοκιμασε με κανα αλλαο bluetooth headset και δες τι γινεται. 2) τυπικά δεν μπορείς. Χρειάζεσαι root access και το titanium backup για να το βγάλεις... 3) δοκίμασε το GPS Status και το Compass. Για calibration, εχουν επιλογές τα προγραμματα αυτά και σου δίνουν οδηγίες για το πως θα κάνεις, αν χρειάζετε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 1) εγω χρησιμοποιω καθημερινα και δεν αποσυνδεεται... Μηπως ειναι καμια ασυμβατοτητα? Δοκιμασε με κανα αλλαο bluetooth headset και δες τι γινεται. 2) τυπικά δεν μπορείς. Χρειάζεσαι root access και το titanium backup για να το βγάλεις... 3) δοκίμασε το GPS Status και το Compass. Για calibration, εχουν επιλογές τα προγραμματα αυτά και σου δίνουν οδηγίες για το πως θα κάνεις, αν χρειάζετε. 1. έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά ξεσυνδέονται... δεν υπάρχει κάτι σαν το wifi blade fix? 2. ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για root? 3. εννοώ πως κάνουν το 8 σχήμα... αλλά κάτι βρήκα... My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Μεχρι τωρα η jellyfish rl6 τα παει πολυ καλα. Δεν εχουν εμφανιστει τα προβληματα που ειχα με την rl3b. Το σημα παραμενει καμπανα ακομη και σε σημεια που δεν ειχα. Απο τι καταλαβα ειναι η light version γιατι ουτε το youtube δεν ειχε εγκατεστημενο! επισης λοιπουν (καλο αυτο) τα πολλα προγραματα που συνοδευαν τις προγενεστερες ρομ - τουλαχιστον να περναμε οτι θελουμε εμεις. Καλως που υπαρχει το titanium backup και οτι ειναι ηδη root το τηλ. Ειναι σταθερο στα 691 mhz οποτε το αφησα εκει. Ολα καλα λοιπον μεχρι τωρα :) Edited January 10, 2011 by Kostas_falcon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) Καλησπέρα σε όλυς. Εγκατεστησα το Handcent sms αλλα αντιμετωπίζω τα εξής πρόβληματα. 2)Όταν έρθει ένα νέο μήνυμα και εμφανιστεί η σχετικη ειδοποίηση στο επάνω μέρος της οθόνης, επίλεγω από εκει να διαβάσω το νέο μηνυμα. Παρολο όμως που το ανοίγω, η ειδοποίηση παραμένει και κατόπιν στο επάνω μέρος της οθόνης... Πως μπορω αφού επιλέξω να διαβάσω το μήνυμα να μην συνεχίσει να εμφανίζεται η ειδοποίηση? Διαπίστωσα ότι ο μόνος τρόπος να φύγει η ειδοποίηση ενώ εχεις διαβάσει ένα μήνυμα, είναι είτε να πατησεις clear στο μενού των ειδιποιήσεων, είτε να ανοίξεις το μήνυμα με την default εφαρμογή μηνυμάτων. Επίσης αν στις ρυθμίσεις της default εφαρμογής μηνυμάτων δεν επιλέξω να εμφανίζονται ειδοποιήσεις, ότι και να επιλέξω από τις ρυθμίσεις του Handcent (ακόμα να εμφανίζονται οι ειδοποίησεις) υπερισχύουν οι όποιες ρυθμίσεις έχουν γίνει στην default εφαρμογή. Δεν μπορώ με κάποιον τρόπο να παρακάμψω εντελώς την default εφαρμογή μηνυμάτων? Σήμερα βεβαιώθηκα ότι και εμένα χάνει το σήμα ή το δείχνει ασθενέστατο, την ιδια στιγμη που βαζοντας την sim σε άλλη συσκευη έπιανε καμπάνα... Πάω και εγώ για αντικατάσταση? Ή να δοκιμάσω πρώτα κάτι άλλο? Ρε μπας και ειναι θεμα της Whats Up και δεν μ φταίει σε τίποτα το κινητό? Τη μια εχω σήμα καμπάνα, και την άλλη τίποτα... Το ίδιο και με την ποιότητα της συνομιλίας. Ή όλα ή τίποτα... Ρε μυστήρια πράγματα... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 10, 2011 by navi55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Διαπίστωσα ότι ο μόνος τρόπος να φύγει η ειδοποίηση ενώ εχεις διαβάσει ένα μήνυμα, είναι είτε να πατησεις clear στο μενού των ειδιποιήσεων, είτε να ανοίξεις το μήνυμα με την default εφαρμογή μηνυμάτων. Επίσης αν στις ρυθμίσεις της default εφαρμογής μηνυμάτων δεν επιλέξω να εμφανίζονται ειδοποιήσεις, ότι και να επιλέξω από τις ρυθμίσεις του Handcent (ακόμα να εμφανίζονται οι ειδοποίησεις) υπερισχύουν οι όποιες ρυθμίσεις έχουν γίνει στην default εφαρμογή. Δεν μπορώ με κάποιον τρόπο να παρακάμψω εντελώς την default εφαρμογή μηνυμάτων? Σε μενα δεν συμβαινει αυτο. Εχω απενεργοποιησει τα notifications απο την μανισια για να μην μου ερχονται ταυτοχρονα και οι 2 ειδοποποιησεις. Οταν διαβαζω ενα μυνημα ακομη και μπαινοντας απο την μπαρα ειδοποιησεων μετα αυτο χανεται και δεν το βλεπω πια εκει. Μαλλον δνε κανεις κατι σωστα στις ρυθμισεις του handcent. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 1) εγω χρησιμοποιω καθημερινα και δεν αποσυνδεεται... Μηπως ειναι καμια ασυμβατοτητα? Δοκιμασε με κανα αλλαο bluetooth headset και δες τι γινεται. Μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις ποιό headset έχεις; Αν γίνεται και οι υπόλοιποι συμφορουμίτες γράψτε ποιά έχετε και δουλεύουν σωστά (=δεν αποσυνδέονται μετά από λίγο), ώστε να το λάβει υπόψη κάποιος που θέλει να πάρει τώρα headset. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Μεχρι τωρα η jellyfish rl6 τα παει πολυ καλα. Δεν εχουν εμφανιστει τα προβληματα που ειχα με την rl3b. Το σημα παραμενει καμπανα ακομη και σε σημεια που δεν ειχα. Απο τι καταλαβα ειναι η light version γιατι ουτε το youtube δεν ειχε εγκατεστημενο! επισης λοιπουν (καλο αυτο) τα πολλα προγραματα που συνοδευαν τις προγενεστερες ρομ - τουλαχιστον να περναμε οτι θελουμε εμεις. Καλως που υπαρχει το titanium backup και οτι ειναι ηδη root το τηλ. Ειναι σταθερο στα 691 mhz οποτε το αφησα εκει. Ολα καλα λοιπον μεχρι τωρα :) εβαλες και τα attached files; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 Μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις ποιό headset έχεις; Αν γίνεται και οι υπόλοιποι συμφορουμίτες γράψτε ποιά έχετε και δουλεύουν σωστά (=δεν αποσυνδέονται μετά από λίγο), ώστε να το λάβει υπόψη κάποιος που θέλει να πάρει τώρα headset. Ευχαριστώ. εγώ που έχω πρόβλημα έχω το samsung wep460 My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts