efo Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Προτείνω να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα του thread γιατί πραγματικά έχει γίνει χαώδες. Είναι πολλά τα άχρηστα μυνηματα. Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 (edited) ΒΓΗΚΕ [froyo] Japanese Jellyfish RLS6 RLS6 * Added Gmail back as it seems to missing in Market for some people. * Replaced AlarmClock.apk with DeskClock.apk. * Added resolv.conf with Googles public DNS-servers. * Added Googles SUPL host in gps.conf. * Disabled hardware GUI as eat seems to eat battery (enable with addon if you want it) * Changed wifi scan interval from 15 to 180 seconds (saves battery). * Updated apns-conf.xml with some changes found in CM 6.1. * Enabled EXT4 and PPP in kernel and changed kernel to use LZMA compressed initrd. * Removed the built in Japanese voicemail numbers. * Removed recovery.img from "image" install so that it doesn't overwrite any previously installed recovery images. Edited January 9, 2011 by aristarhos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos55a Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 καλημερα επειδη σκεφτομαι να το αγορασω θελω να ρωτησω αν μπορω να βαλω το skype για κλησεις στο εξωτερικο που με ενδιαφερει υπ οψιν εχω συνδεση vodafone ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 καλημερα επειδη σκεφτομαι να το αγορασω θελω να ρωτησω αν μπορω να βαλω το skype για κλησεις στο εξωτερικο που με ενδιαφερει υπ οψιν εχω συνδεση vodafone ευχαριστω Το Skype στο ZTE Βlade τρέχει ικανοποιητικά και εξαρτάται από τις ταχύτητες σύνδεσης και των δύο. Αν δεν είναι καλές, έχει καθυστέρηση.Το μόνο και σημαντικό αρνητικό: Ο ήχος παίζει μόνο από το ηχείο και όχι από το ακουστικό. Αν είσαι έξω, δεν ακούς τίποτα. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψιν τον μικρό χρόνο ζωής της μπαταρίας, δεν ξέρω αν θα μπορούσες να μιλάς με τις ώρες μέσω Skype στο Blade. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos55a Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Το Skype στο ZTE Βlade τρέχει ικανοποιητικά και εξαρτάται από τις ταχύτητες σύνδεσης και των δύο. Αν δεν είναι καλές, έχει καθυστέρηση.Το μόνο και σημαντικό αρνητικό: Ο ήχος παίζει μόνο από το ηχείο και όχι από το ακουστικό. Αν είσαι έξω, δεν ακούς τίποτα. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψιν τον μικρό χρόνο ζωής της μπαταρίας, δεν ξέρω αν θα μπορούσες να μιλάς με τις ώρες μέσω Skype στο Blade. ευχαριστω για την αμμεση απαντηση δεν θελω να μιλαω πολυ αντε 5 λεπτα τη μερα και αν αυτο χρειαστει ετσι κι αλλιως μιλαω απο τον υπολογιστη μου απλα για ωρα αναγκης το θελω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 ΒΓΗΚΕ [froyo] Japanese Jellyfish RLS6 RLS6 * Added Gmail back as it seems to missing in Market for some people. * Replaced AlarmClock.apk with DeskClock.apk. * Added resolv.conf with Googles public DNS-servers. * Added Googles SUPL host in gps.conf. * Disabled hardware GUI as eat seems to eat battery (enable with addon if you want it) * Changed wifi scan interval from 15 to 180 seconds (saves battery). * Updated apns-conf.xml with some changes found in CM 6.1. * Enabled EXT4 and PPP in kernel and changed kernel to use LZMA compressed initrd. * Removed the built in Japanese voicemail numbers. * Removed recovery.img from "image" install so that it doesn't overwrite any previously installed recovery images. Απο οτι βλεπω εχει δωσει εμφαση στην καταναλωση της μπαταριας κι αυτο ειναι κινητρο για να την βαλω αν κι εχω την 5.Μια ερωτηση που δεν εχω καταλαβει.Οταν βαζεις την ρομ οκ κανεις wipe data κτλ.Οταν ομως στο καπακι θελεις να βαλεις τα addons θελει παλι wipe data ή το κανεις install κατευθειαν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Απο οτι βλεπω εχει δωσει εμφαση στην καταναλωση της μπαταριας κι αυτο ειναι κινητρο για να την βαλω αν κι εχω την 5.Μια ερωτηση που δεν εχω καταλαβει.Οταν βαζεις την ρομ οκ κανεις wipe data κτλ.Οταν ομως στο καπακι θελεις να βαλεις τα addons θελει παλι wipe data ή το κανεις install κατευθειαν; install κατευθειαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Απο οτι βλεπω εχει δωσει εμφαση στην καταναλωση της μπαταριας κι αυτο ειναι κινητρο για να την βαλω αν κι εχω την 5.Μια ερωτηση που δεν εχω καταλαβει.Οταν βαζεις την ρομ οκ κανεις wipe data κτλ.Οταν ομως στο καπακι θελεις να βαλεις τα addons θελει παλι wipe data ή το κανεις install κατευθειαν; Αμα κανεις wipe θα καθαρισει ολο το system φακελο που εχει ολα τα προγραμματα και τις ρυθμισεις που εχεις κανει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Μετά λύπης μου ανακαλύπτω οτι και η jellyfish 3b έχει τα κουσούρια της. Πάλι σε άσχετες στιγμές δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το τηλ και δεν μπορώ να απαντήσω στις εισερχόμενες κλησεις. Επίσης το hantcend μου κολαει και επεήδη εχω απενεργοποιειση τα notifications από το μανισιο δεν λαμβάνω μυνήματα πολλές φορές! Να την βρασω την ταχύτητα εφόσον τίθεται θέμα της αξιοπιστίας πια ως τηλεφωνική συσκευή. Επισης το βρισκω πιο δυστροπο στο wifi καθως δεν συνδεομαι με ρουτερ που στην αρχη με την stock (επιβεβαιωμενα) δεν ειχα προβλημα.παω στην μαμα Rom (με τα 512 ραμ πιστευω θα ειναι γρηγοροτερο απο τι πριν) εφόσον δεν υπάρχει κάτι σιγουρο και αξιόπιστο.... Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Εγώ πάλι φίλε μου δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ από τα προβλήματα που αναφέρεις με την 3b. Για την ακρίβεια δεν έχω κανένα πρόβλημα, εκτός από το θέμα με την σχετικά πιο γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας. Και πίστεψε με μιλάω πολυυυυυ στο τηλέφωνο κάθε μέρα. Έφαγε και γερό crash-test προχθές (με λένε Γιάννη) με άπειρα μηνύματα-τηλέφωνα. Και φυσικά κανένα πρόβλημα με το wi-fi. Και επειδή βλέπω να βγαίνουν συνέχεια καινούριες εκδόσεις θα περιμένω λίγο για να μην αναβαθμίζω συνέχεια, αφού είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ίσως να ξαναφλασάρεις μήπως κάτι δεν πήγε καλά? Φυσικά με μια πιο καινούρια ROM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 (edited) Εγώ πάλι φίλε μου δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ από τα προβλήματα που αναφέρεις με την 3b. Για την ακρίβεια δεν έχω κανένα πρόβλημα, εκτός από το θέμα με την σχετικά πιο γρήγορη κατανάλωση της μπαταρίας. Και πίστεψε με μιλάω πολυυυυυ στο τηλέφωνο κάθε μέρα. Έφαγε και γερό crash-test προχθές (με λένε Γιάννη) με άπειρα μηνύματα-τηλέφωνα. Και φυσικά κανένα πρόβλημα με το wi-fi. Και επειδή βλέπω να βγαίνουν συνέχεια καινούριες εκδόσεις θα περιμένω λίγο για να μην αναβαθμίζω συνέχεια, αφού είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ίσως να ξαναφλασάρεις μήπως κάτι δεν πήγε καλά? Φυσικά με μια πιο καινούρια ROM Φιλε μου ειχα ξαναφλασαρει και τα συγκεκριμενα προβληματα παραμενουν. και ενας φιλος μου που την περασε και αυτος τα ιδια! να πω και ενα καινουργιο προβλημα....καποιες εφαρμογες χανονται απο την καρτα μνημης και στο desktop μενει μονο το εικονιδιο του android (οχι δηλαδη της εφαρμογης) και μου λεει οτι η εφαρμογη δεν υπαρχει! αυτο και στου φιλου μου το blade.... περναω τωρα την 6αρα.....για να δουμε..... Edited January 9, 2011 by Kostas_falcon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ναι και σε μένα τα εικονίδια των εφαρμογών που βρίσκονται στην κάρτα μνήμης "κολλάνε" και δείχνουν το σήμα του Android.Άμα κάνω κλικ πάνω τους οι εφαρμογές ανοίγουν κανονικά πάντως! :) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ναι και σε μένα τα εικονίδια των εφαρμογών που βρίσκονται στην κάρτα μνήμης "κολλάνε" και δείχνουν το σήμα του Android.Άμα κάνω κλικ πάνω τους οι εφαρμογές ανοίγουν κανονικά πάντως! :) Αυτο που λες μου το κανει παντα στην αρχη. Σημερα ομως (και χθες στο blade του φιλου μου) χανονται οι εφαρμογες για καποιον λογο.....εχεις κανει καποιο ext partition? εγω οχι....μηπως φταει το move2sd enabler? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Αυτο που λες μου το κανει παντα στην αρχη. Σημερα ομως (και χθες στο blade του φιλου μου) χανονται οι εφαρμογες για καποιον λογο.....εχεις κανει καποιο ext partition? εγω οχι....μηπως φταει το move2sd enabler? Είχα κάνει ένα ext2 partition αλλά δεν ξέρω κατά πόσο χρησιμοποιείτε.... Το move2sd το χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα πάντως και με έχει σώσει γιατί ξεκλειδώνει πολλές βαριές εφαρμογές ώστε να τις μεταφέρω στην κάρτα μνήμης! Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 (edited) Φιλε μου ειχα ξαναφλασαρει και τα συγκεκριμενα προβληματα παραμενουν. και ενας φιλος μου που την περασε και αυτος τα ιδια! να πω και ενα καινουργιο προβλημα....καποιες εφαρμογες χανονται απο την καρτα μνημης και στο desktop μενει μονο το εικονιδιο του android (οχι δηλαδη της εφαρμογης) και μου λεει οτι η εφαρμογη δεν υπαρχει! αυτο και στου φιλου μου το blade.... περναω τωρα την 6αρα.....για να δουμε..... Παιδια, εχω την εντυπωση οτι, widget προγραμματων εγκατεστημενων στην καρτα μνημης, εξαφανιζονται μετα απο reboot. Και μαλιστα, αν μιλαμε για Android widgets, εξαφανιζονται εντελως και οι εφαρμογες Edited January 9, 2011 by kolkoskylo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Ναι αυτό ισχύει επιβεβαιωμένα. ;) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Φιλε μου ειχα ξαναφλασαρει και τα συγκεκριμενα προβληματα παραμενουν. και ενας φιλος μου που την περασε και αυτος τα ιδια! να πω και ενα καινουργιο προβλημα....καποιες εφαρμογες χανονται απο την καρτα μνημης και στο desktop μενει μονο το εικονιδιο του android (οχι δηλαδη της εφαρμογης) και μου λεει οτι η εφαρμογη δεν υπαρχει! αυτο και στου φιλου μου το blade.... περναω τωρα την 6αρα.....για να δουμε..... Ναι και σε μένα τα εικονίδια των εφαρμογών που βρίσκονται στην κάρτα μνήμης "κολλάνε" και δείχνουν το σήμα του Android.Άμα κάνω κλικ πάνω τους οι εφαρμογές ανοίγουν κανονικά πάντως! :) Αυτο που λες μου το κανει παντα στην αρχη. Σημερα ομως (και χθες στο blade του φιλου μου) χανονται οι εφαρμογες για καποιον λογο.....εχεις κανει καποιο ext partition? εγω οχι....μηπως φταει το move2sd enabler? Εγω δεν ειχα προβλημα με καμια Jellyfish rom ευτυχως.Εκει που τα επαιξε το κινητο ηταν οταν εβαλα το SetCPU.Το απεγκατεστησα κι ολα καλα.Τωρα εχω την 5 αλλα κατεβαζω την 6 γιατι ειδα που λεει για καλυτερη καταναλωση μπαταριας και ειναι κινητρο οσο να ναι. Οι εφαρμογες που λετε οτι μερικες φορες δεν φαινονται μηπως ειναι προβλημα της καρτας μνημης;Μηπως τις εχετε τιγκαρει ή μηπως ειναι μικρης class;Εγω με class6 και 4gb που εχω δεν ειχα καμια φορα προβλημα παλι...Επισης για μεταφορα εφαρμογων στην καρτα μνημης χρησιμοποιω το App 2 SD free και στο Wildfire που ειχα και τωρα στο Blade. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Πότε βγάλαν Rls6 τα θηρία;;; :wacko: Η μνήμη που έχω είναι 8GB Class 4, οπότε δεν νομίζω να είναι ανεπαρκής.... :p Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 παιδιά μήπως ξερεται αν το κινητό μας πάρει τη gingerbird 2.3 ανεπίσημα από το modaco? και κάτι άλλο ο paul που έφτιαχνε τις alpha custom rom που έχει χαθεί? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Πότε βγάλαν Rls6 τα θηρία;;; :wacko: Η μνήμη που έχω είναι 8GB Class 4, οπότε δεν νομίζω να είναι ανεπαρκής.... :p Η rls6 πρεπει να βγηκε λογο updated 2.2 Kernel απο το source code που εδωσε η ZTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmnk Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 παιδια επιδει ειμαι λιγο ασχετος και φοβαμαι να πιραξω το τηλ.(αν και το θελω)μπορει να μου πει καποιος πωσ θα γινει η αναβαθμιση τις wind σε 2.2 ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisSX1 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Όχι, με τον kernel είχε βγει διόρθωση από την RLS4, η RLS5 τον είχε εξαρχής. Είναι λίγο αστείο να βγάζει νέα releases κάθε 2 μέρες αλλά δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει. Καλύτερα είναι βέβαια να καθήσει να φτιάξει μια stable release και να την βγάλει μία και καλή, updates κάθε 2 μέρες είναι τραγικό. It's a progressive world, why not listen to progressive music? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 (edited) παιδιά μήπως ξερεται αν το κινητό μας πάρει τη gingerbird 2.3 ανεπίσημα από το modaco? Παρακολούθησε τη συζήτηση εδώ http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/325298/2-3-for-san-fran/ και κάτι άλλο ο paul που έφτιαχνε τις alpha custom rom που έχει χαθεί? Λείπει διακοπές για τις γιορτές. Όχι, με τον kernel είχε βγει διόρθωση από την RLS4, η RLS5 τον είχε εξαρχής. Είναι λίγο αστείο να βγάζει νέα releases κάθε 2 μέρες αλλά δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει. Καλύτερα είναι βέβαια να καθήσει να φτιάξει μια stable release και να την βγάλει μία και καλή, updates κάθε 2 μέρες είναι τραγικό. Δεν υφίσταται αυτό. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σαν να λέμε ότι βγήκαν τα Windows 7 και δεν θα ξαναβγούν άλλα Windows. Edited January 9, 2011 by aristarhos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisSX1 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 Δεν υφίσταται αυτό. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σαν να λέμε ότι βγήκαν τα Windows 7 και δεν θα ξαναβγούν άλλα Windows. Δεν θα το συνεχίσω γιατί θα κουράσουμε όσους το διαβάζουν. Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες, αλλά ουσιαστικά δεν κάνει καθόλου updates. Δες διαφορές από το RLS5 στο RLS6, μόνο κάποια settings έχει αλλάξει. Δεν πρόκειται για κάποιο ουσιαστικό update, πιο πολύ για tweaking. Ε, δεν χρειάζεται να ξαναφλασάρεις μία rom για να αλλάξεις 3-4 ρυθμίσεις. Μπαίνεις root και αλλάζεις το configuration file. Ίδιος kernel, ίδιες libraries, ίδια apps, ίδια drivers. It's a progressive world, why not listen to progressive music? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 εκανα την αναβαθμιση σε 2.2 Μία ερωτηση: γιατι δεν υπάρχει το εικονίδιο του αρχειοθετη όπου ειχα προσβαη στην sd; κάνω κάτι λάθος; από που θα μπώ στην sd; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 εκανα την αναβαθμιση σε 2.2 Μία ερωτηση: γιατι δεν υπάρχει το εικονίδιο του αρχειοθετη όπου ειχα προσβαη στην sd; κάνω κάτι λάθος; από που θα μπώ στην sd; μπες στο μαρκετ και κατεβασε το astro file manager προφανως η ρομ που εβαλες δεν ειχε μεσα το filer.apk και δεν εγκατασταθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts