thanos1916 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ειμαι ενα βημα πριν την εγκατασταση του patch για την ραμ .Ξερετε αν το firmware ειναι στην αγγλικη γλωσσα η ειναι στην ουγγρικη (δεν εννοω τη ρομ αλλα το firmware )και υπαρχει περιπτωση να το συναντησουμε καπως και να μην καταλαβαινουμε τιποτα ;Αν ξερει καποιος ας απαντησει.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 τα εγκατεστησα και στο κινητο και στο pc αλλα οταν παταω συνδεση ενω εχει συνδεθει μεσω wifi βγαζει σφαλμα και λεει αδυναμια συνδεσης/αναγνωρισης με το τηλεφωνο. καμια ιδεα? πρεπει να ανοιξεις το client στο κινητο και το wifi να εχεις ανοιχτο Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 δοκιμαζω την jellyfish r3b και μεχρι στιγμης το μονο μειονεκτημα ειναι οτι τα ενσωματωμενα πληκτρολογια εχουν ενα καρο γλωσσες εκτος φυσικα της ελληνικης πιστευω οτι ειναι ενα μειον για μια εξισου καλη ρομ που θα ειχε και υποστηριξη ελληνικων στα ενσωματωμενα πληκτρολογια της:rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) πρεπει να ανοιξεις το client στο κινητο και το wifi να εχεις ανοιχτο Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk τωρα λεει αποτυχια συνδεσης με το τηλεφωνο και απο κατω αποτυχια ληψης διευθυνης ip απο το τηλεφωνο Edited January 5, 2011 by jmallen3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 δοκιμαζω την jellyfish r3b και μεχρι στιγμης το μονο μειονεκτημα ειναι οτι τα ενσωματωμενα πληκτρολογια εχουν ενα καρο γλωσσες εκτος φυσικα της ελληνικης πιστευω οτι ειναι ενα μειον για μια εξισου καλη ρομ που θα ειχε και υποστηριξη ελληνικων στα ενσωματωμενα πληκτρολογια της:rtfm: Περνας το htc_ime και εισαι οκ Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 το γνωριζω απλα εβαλα στο joy 845 της κυρας μου μια ρομ και ηταν τα πληκτρολογια και τα 2 με ελληνικους χαρακτηρες:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ρε παιδια δεν υπαρχει κανενας που να εχει το ambient sounds?? το εχω ξαναρωτησει και εγω και αρκετοι φιλοι αλλα δεν πηραμε απαντηση.αν μπορουσε καποιος που το εχει να το στειλει θα βοηθουσε παρα πολυ! ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μιλάει για Froyo 2.2 και όχι για 2.1 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μόλις μου έσκασε η απορία, flash player έχει βγει για το κινητό μας;Έχει περάσει κανεις; Sent from my ZTE-U V880 using Tapatalk :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μόλις μου έσκασε η απορία, flash player έχει βγει για το κινητό μας;Έχει περάσει κανεις; Sent from my ZTE-U V880 using Tapatalk Ο επεξεργαστης (το σετ εντολων του) δεν υποστηριζεται απο το flash player... οποτε οχι. Τωρα postαρεις απο το Blade; Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πολυ tapatalk επεσε :-) Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ρε παιδια δεν απενεργοποιεται το "sent from tapatalk"? Τσαμπα κειμενο που τρωει χωρο :Ρ Sent from my Computer using my keyboard and Firefox Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Nα ρωτήσω κατι: -Στη λήψη φωτογραφίας προσθέτει τις συντεταγμένες? (geottaging) ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Τα παιδια σε αυτο το post λενε πως γινετε να μεταφέρουμε εφαρμογες στην καρτα και με την 2.1 εκδοση του Android, το βρηκε ο ο lordvikon στο xda-developers και παιζει! Θελει καποια πραγματακια αλλα γίνετε, για οποιον λοιπον βιαζεται ... Froyo = 2.2 Eclair = 2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pascalwalt Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπέρα!! Παιδια πως μπορώ να το πάρω σε καταστήματα για σύνδεση cosmote?? Μου αρέσει και θέλω να το πάρω με σύνδεση. Δεν θέλω wind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Δεν νομιζω να γινεται.... Η wind εχει την αποκλειστικοτητα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ίσως μερικοί να θυμούντε πως το πήρα πριν απο λίγο καιρό και το ξεφορτώθηκα..ήθελε όμως η μοίρα να ξαναβρεθούμε στον ίδιο χώρο με το blade! το πήρε ένας φίλος μου αλλά δεν μπορεί τα ακουστικά του, έχουν λέει πολύ χαμηλή ένταση ακόμη και όταν είναι στο φούλ,υπάρχουν άλλα handsfree που να είναι συμβατά με τη συσκευή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ρε παιδια δεν απενεργοποιεται το "sent from tapatalk"? Τσαμπα κειμενο που τρωει χωρο :Ρ Sent from my Computer using my keyboard and Firefox Νομίζω ότι αμα πατήσεις customize στα settings και από κάτω το αφήσεις κενό, δεν προσθέτει αυτόματα κείμενο! ;) Nα ρωτήσω κατι: -Στη λήψη φωτογραφίας προσθέτει τις συντεταγμένες? (geottaging) ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Ναι έχει geotagging αλλά και άθλια κάμερα! :p Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 να ρωτησω κατι σημαντικο. απο audio quality σαν mp3 player πως παει? ειστε ικανοποιημενοι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris272000 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Καλημέρα! Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς video player. Πράγματι όπως διάβασα στο νήμα, οι yxplayer και vitalplayer παίζουν σχεδόν τα πάντα, (mvideoplayer και rockplayer δεν υποστηρίζουν flv για παράδειγμα). Ξέρει κανένας κανέναν Player που υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους γιατί όσα αρχεία δοκίμασα με άπειρες μετατροπές, σε όλα οι υπότιτλοι βγαίνουν από κινέζικα μέχρι σανσκριτικά Β'. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotmike Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) Καλημέρα! Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς video player. Πράγματι όπως διάβασα στο νήμα, οι yxplayer και vitalplayer παίζουν σχεδόν τα πάντα, (mvideoplayer και rockplayer δεν υποστηρίζουν flv για παράδειγμα). Ξέρει κανένας κανέναν Player που υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους γιατί όσα αρχεία δοκίμασα με άπειρες μετατροπές, σε όλα οι υπότιτλοι βγαίνουν από κινέζικα μέχρι σανσκριτικά Β'. RockPlayer >Setting> Select Encode Mode> windows-1253 Καλησπέρα παιδια! Το κινητό διαθέτει αλφαβητική ελληνική ταξινόμηση? Αν ναι, αυτή γινεται κατά επώνυμο ή καπως διαφορετικά? ευχαριστώ!! Kανείς????:blink: Φυσικα και εχει και το ρυθμιζεις οπως θες εσυ. Ειτε ονομα ειτε επιθετο :cool: Σ'ευχαριστω φίλε μου!! Υποχρεος:) Αν μιλάτε για αλφαβητική ταξινόμηση επαφών συγχρονισμένων από gmail γραμμένων με ελληνικούς χαρακτήρες οχι δεν έχει τουλάχιστον με eclair. Όλες τις επαφές μου τις έδειχνε στο γράμμα Ζ ανεξάρτητα από ποιο γράμμα άρχιζαν. Μόλις έβαλα froyo όμως .... !!! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 6, 2011 by navi55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Μια χαρα το κινητο ειλικρινα εχω παθει την πλακα μου σε σχεση με το Wildfire που ειχα αλλα η μπαταρια του ειναι για κλαμματα...Κι οχι τιποτα αλλο δεν υπαρχει πουθενα να αγορασεις μια δευτερη.Ο μονος λογος που θα με κανει να το δωσω θα ειναι αυτος.Θα κανω λιγο υπομονη μηπως με μερικες φορτισεις-αποφορτισεις παρει τα πανω της. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Αν μιλάτε για αλφαβητική ταξινόμηση επαφών συγχρονισμένων από gmail γραμμένων με ελληνικούς χαρακτήρες οχι δεν έχει τουλάχιστον με eclair. Όλες τις επαφές μου τις έδειχνε στο γράμμα Ζ ανεξάρτητα από ποιο γράμμα άρχιζαν. Μόλις έβαλα froyo όμως .... !!! Αναφερομαι σε εισαγωγή επαφων με ελληνικά (χειροκινητα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Μια χαρα το κινητο ειλικρινα εχω παθει την πλακα μου σε σχεση με το Wildfire που ειχα αλλα η μπαταρια του ειναι για κλαμματα...Κι οχι τιποτα αλλο δεν υπαρχει πουθενα να αγορασεις μια δευτερη.Ο μονος λογος που θα με κανει να το δωσω θα ειναι αυτος.Θα κανω λιγο υπομονη μηπως με μερικες φορτισεις-αποφορτισεις παρει τα πανω της. Τι ...καλουδια χρησιμοποιείς και ποσο κραταει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Τι ...καλουδια χρησιμοποιείς και ποσο κραταει? Ξεκλειδωσα την μνημη,και εβαλα την jellyfish 3 για rom.Προγραμματα που τρεχουν ειναι το 3g watchdog,το elixir,το watchdog lite σιγουρα.Το εβγαλα απο το ρευμα χτες 10 το βραδυ περιπου και μεχρι τις 2 επαιζα μαζι του αλλα οχι και τρελα.Το εκλεισα για να κοιμηθω και το ξανανοιξα στις 9 το πρωι.Η μπαταρια στο 55%...Το wi-fi μονιμως ανοικτο.Ειναι λογικο αυτο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts