panosfx Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Μια βοηθεια γιατι θα μου σπασουν τα νευρα!Εκανα την μνημη 512mb.Ολα οκ!Πιστευω πως το εκανα root και περασα και την jellyfish RLS3b.Λογικα αν δεν ειχε πετυχει το root δεν θα εμπαινε η custom rom.Σωστα;Βαζω και το add on της ιδιας rom για overclocking.Που ρυθμιζω την ταχυτητα της CPU;Ψαχνω αλλα τιποτα...Εγκατεστησα και το Set CPU για να το ρυθμισω αλλα μου βγαζει 000 τις τιμες της συχνοτητας και δεν μπορω να το πειραξω αν και μπαινει κανονικα στο προγραμμα.Πως ξερουμε αν πετυχε το root καταρχας και μετα το o/c; Το εικονιδιο Superuser το εχω κανονικα στο μενου μου και μπορω να μπω μεσα. Υγ.Στο Quadrant Standard εβγαλα 950.Καλα ειναι; Edited January 5, 2011 by panosfx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μια βοηθεια γιατι θα μου σπασουν τα νευρα!Εκανα την μνημη 512mb.Ολα οκ!Πιστευω πως το εκανα root και περασα και την jellyfish RLS3b.Λογικα αν δεν ειχε πετυχει το root δεν θα εμπαινε η custom rom.Σωστα;Βαζω και το add on της ιδιας rom για overclocking.Που ρυθμιζω την ταχυτητα της CPU;Ψαχνω αλλα τιποτα...Εγκατεστησα και το Set CPU για να το ρυθμισω αλλα μου βγαζει 000 τις τιμες της συχνοτητας και δεν μπορω να το πειραξω αν και μπαινει κανονικα στο προγραμμα.Πως ξερουμε αν πετυχε το root καταρχας και μετα το o/c; Το εικονιδιο Superuser το εχω κανονικα στο μενου μου και μπορω να μπω μεσα. Υγ.Στο Quadrant Standard εβγαλα 950.Καλα ειναι; Τα χεις μπερδεψει... κατσε διαβασε λιγο, για να σε βοηθησω το root με το να περασεις custom rom ειναι ασχετα πραγματα. η rom που εβαλες εσυ ειναι ηδη rooted γιαυτο και σ εχει το εικονιδιο superuser. και το oc γινεται σε bus και οχι στη cpu. δεν θα δεις καποιο menu για oc τις cpu. οσο για το score σου normal ειναι αλλα αν δεις τι γραφτηκε και πριν για την r4, ειναι πλασματικο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Τα χεις μπερδεψει... κατσε διαβασε λιγο, για να σε βοηθησω το root με το να περασεις custom rom ειναι ασχετα πραγματα. η rom που εβαλες εσυ ειναι ηδη rooted γιαυτο και σ εχει το εικονιδιο superuser. και το oc γινεται σε bus και οχι στη cpu. δεν θα δεις καποιο menu για oc τις cpu. οσο για το score σου normal ειναι αλλα αν δεις τι γραφτηκε και πριν για την r4, ειναι πλασματικο Σε ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση!Δηλαδη τα εχω κανει ολα σωστα;Θα μπορουσα να κανω το κινητο μου ακομα καλυτερο;Αν και μεταξυ μας σε σχεση με το μεσημερι που το πηρα μεχρι τωρα που το modαρα η διαφορα ειναι τεραστια!Παει σφαιρα τωρα!Αν και αμα γινεται και καλυτερο γιατι να μην το κανω; :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) @panocfx Ναι όλα μια χαρά τα έκανες, τώρα enjoy! Και μια συμβουλή, προς όλη την παρέα...αφήστε τα benches και χαρείτε την συσκευή, είναι απλά φοβερή ότι νούμερα και να γράψει στο quadrant και στο neocore... Φιλικα, μαφιόζος... Sent from my Blade Edited January 5, 2011 by MaFiOzOS_88 Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 @panocfx Ναι όλα μια χαρά τα έκανες, τώρα enjoy! Και μια συμβουλή, προς όλη την παρέα...αφήστε τα benches και χαρείτε την συσκευή, είναι απλά φοβερή ότι νούμερα και να γράψει στο quadrant και στο neocore... Φιλικα, μαφιόζος... Sent from my Blade Συμφωνω! και να προσθεσω οτι τα πολλα φλασαρισματα τελικα μονο πονοκεφαλο προξενουν....εφοσον βρηκαμε (πολλοι εδω μεσα - και οχι μονο) στο προσωπο της jellyfish r3b μια γρηγορη και αξιοπιστη ρομ μενουμε μεχρι να βρεθει κατι πολυ -πολυ καλυτερο που να αξιζει τον κοπο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Και κατι ακομα που βρηκα παρα πολυ χρησιμο, το γνωστο μας προγραμμα MyPhoneExplorer κανει και για Android κινητα και μπορεις να κανεις πολλααα πραγματα. Οσο προλαωα να το δω ειναι πολυ καλο!! Κατεβαστε απο εδω! "Simply explore your SonyEricsson or Android phone ! Connect your phone via cable, bluetooth or infrared and you'll be surprised how easy and efficient you can manage your phone with this compact software. Since it's first appearance MyPhoneExplorer evolved into the most popular freeware tool for SE-phones and is constantly extended by new features. Since version 1.8 MyPhoneExplorer supports also Android-based phones (connected via WiFi or USB cable) Features: * Adressbook - with direct sync to Outlook, GMail, Windows contacts, Thunderbird, SeaMonkey, Lotus Notes and Tobit David * Organizer with calendarview and direct sync to Outlook, Google, Sunbird, Thunderbird, SeaMonkey, Windows calendar(Vista), Rainlendar, Lotus Notes, Tobit David and net shared calendars (WebDAV, FTP, local) * SMS - archive, export, import, excessive messages,... * Filebrowser with cachesystem to minimize datatransfer, automatic photosync... * Set phoneclock based on atomtime * and much more. f.e.: calllists, edit profiles, control phone, memorystatus, phonemonitor,... If you are using a Symbian-Phone from SE (f.e. P1i, M600i, W950i, W960i, G700, G900) please note: Its needed to install the PC-Suite first and the connection with MyPhoneExplorer is only possible throught USB-Cable. There exists a few Low-Cost-Phones (f.e. T200i) which does not have a PC-Interface. Download (4,2 MB)" και απο το Android Market το client για την συσκευη μας! τα εγκατεστησα και στο κινητο και στο pc αλλα οταν παταω συνδεση ενω εχει συνδεθει μεσω wifi βγαζει σφαλμα και λεει αδυναμια συνδεσης/αναγνωρισης με το τηλεφωνο. καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1916 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ειμαι ενα βημα πριν την εγκατασταση του patch για την ραμ .Ξερετε αν το firmware ειναι στην αγγλικη γλωσσα η ειναι στην ουγγρικη (δεν εννοω τη ρομ αλλα το firmware )και υπαρχει περιπτωση να το συναντησουμε καπως και να μην καταλαβαινουμε τιποτα ;Αν ξερει καποιος ας απαντησει.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 τα εγκατεστησα και στο κινητο και στο pc αλλα οταν παταω συνδεση ενω εχει συνδεθει μεσω wifi βγαζει σφαλμα και λεει αδυναμια συνδεσης/αναγνωρισης με το τηλεφωνο. καμια ιδεα? πρεπει να ανοιξεις το client στο κινητο και το wifi να εχεις ανοιχτο Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 δοκιμαζω την jellyfish r3b και μεχρι στιγμης το μονο μειονεκτημα ειναι οτι τα ενσωματωμενα πληκτρολογια εχουν ενα καρο γλωσσες εκτος φυσικα της ελληνικης πιστευω οτι ειναι ενα μειον για μια εξισου καλη ρομ που θα ειχε και υποστηριξη ελληνικων στα ενσωματωμενα πληκτρολογια της:rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) πρεπει να ανοιξεις το client στο κινητο και το wifi να εχεις ανοιχτο Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk τωρα λεει αποτυχια συνδεσης με το τηλεφωνο και απο κατω αποτυχια ληψης διευθυνης ip απο το τηλεφωνο Edited January 5, 2011 by jmallen3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 δοκιμαζω την jellyfish r3b και μεχρι στιγμης το μονο μειονεκτημα ειναι οτι τα ενσωματωμενα πληκτρολογια εχουν ενα καρο γλωσσες εκτος φυσικα της ελληνικης πιστευω οτι ειναι ενα μειον για μια εξισου καλη ρομ που θα ειχε και υποστηριξη ελληνικων στα ενσωματωμενα πληκτρολογια της:rtfm: Περνας το htc_ime και εισαι οκ Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 το γνωριζω απλα εβαλα στο joy 845 της κυρας μου μια ρομ και ηταν τα πληκτρολογια και τα 2 με ελληνικους χαρακτηρες:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ρε παιδια δεν υπαρχει κανενας που να εχει το ambient sounds?? το εχω ξαναρωτησει και εγω και αρκετοι φιλοι αλλα δεν πηραμε απαντηση.αν μπορουσε καποιος που το εχει να το στειλει θα βοηθουσε παρα πολυ! ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μιλάει για Froyo 2.2 και όχι για 2.1 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μόλις μου έσκασε η απορία, flash player έχει βγει για το κινητό μας;Έχει περάσει κανεις; Sent from my ZTE-U V880 using Tapatalk :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μόλις μου έσκασε η απορία, flash player έχει βγει για το κινητό μας;Έχει περάσει κανεις; Sent from my ZTE-U V880 using Tapatalk Ο επεξεργαστης (το σετ εντολων του) δεν υποστηριζεται απο το flash player... οποτε οχι. Τωρα postαρεις απο το Blade; Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πολυ tapatalk επεσε :-) Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ρε παιδια δεν απενεργοποιεται το "sent from tapatalk"? Τσαμπα κειμενο που τρωει χωρο :Ρ Sent from my Computer using my keyboard and Firefox Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Nα ρωτήσω κατι: -Στη λήψη φωτογραφίας προσθέτει τις συντεταγμένες? (geottaging) ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Τα παιδια σε αυτο το post λενε πως γινετε να μεταφέρουμε εφαρμογες στην καρτα και με την 2.1 εκδοση του Android, το βρηκε ο ο lordvikon στο xda-developers και παιζει! Θελει καποια πραγματακια αλλα γίνετε, για οποιον λοιπον βιαζεται ... Froyo = 2.2 Eclair = 2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pascalwalt Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπέρα!! Παιδια πως μπορώ να το πάρω σε καταστήματα για σύνδεση cosmote?? Μου αρέσει και θέλω να το πάρω με σύνδεση. Δεν θέλω wind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Δεν νομιζω να γινεται.... Η wind εχει την αποκλειστικοτητα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ίσως μερικοί να θυμούντε πως το πήρα πριν απο λίγο καιρό και το ξεφορτώθηκα..ήθελε όμως η μοίρα να ξαναβρεθούμε στον ίδιο χώρο με το blade! το πήρε ένας φίλος μου αλλά δεν μπορεί τα ακουστικά του, έχουν λέει πολύ χαμηλή ένταση ακόμη και όταν είναι στο φούλ,υπάρχουν άλλα handsfree που να είναι συμβατά με τη συσκευή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ρε παιδια δεν απενεργοποιεται το "sent from tapatalk"? Τσαμπα κειμενο που τρωει χωρο :Ρ Sent from my Computer using my keyboard and Firefox Νομίζω ότι αμα πατήσεις customize στα settings και από κάτω το αφήσεις κενό, δεν προσθέτει αυτόματα κείμενο! ;) Nα ρωτήσω κατι: -Στη λήψη φωτογραφίας προσθέτει τις συντεταγμένες? (geottaging) ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Ναι έχει geotagging αλλά και άθλια κάμερα! :p Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 να ρωτησω κατι σημαντικο. απο audio quality σαν mp3 player πως παει? ειστε ικανοποιημενοι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts