wolf13 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ειπα να δοκιμασω να δω τι γινετε με τις εφαρμογες που παιζουν βιντεο. Η κλασσικη εφαρμογη ειναι πολυ πετσοκομμενη και δεν τα παιζει ολα, ακουσα καλα λογια για την rockplayer την οποια δοκιμασα και μου παιζει avi αρχεια αλλα στους υποτιτλους μου γραφει ενα σκετο subtitle και δεν μου τους εμφανιζει. Εχετε καποια δοκιμασμενη που να παιζει τα παντα ολα και με υποτιτλους ελληνικους? :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Τελικά ποια είναι η latest and greatest custom rom για την ώρα ?:p Διάβασα μερικές σελίδες πίσω αλλά μπερδεύτικα πάλι. Εδώ είναι όλες μαζεμένες; http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/319831/04-jan-installing-the-modaco-custom-rom-from-scratch-and-other-roms/ alhpa5 απο modaco και jellyfish4 - μιλαω για froyo roms. η τελευταια δεν σημαινει υποχρεωτικα και καλυτερη. η alpha5 για παραδειγμα ειναι πιο αργη απο την alpha3 - αλλα η τελευταια εχει καποια Bugs (δεν ξεκλειδωνει καποιες φορες το τηλ, δεν δουλευει το fm radio, αδυναμια απαντησης σε καποιες εισερχομενες κλησεις). η jellyfish 3b που εχω εδω και 2 μερες δειχνει πολυ σταθερη και τα παει πολυ καλα....και ειναι και γρηγορη καθως εχει και ενα zip αρχειο για αυτοματο o/c στο bus του επεξεργαστη...επισης δουλευει μια χαρα το ραδιοφωνο και υπαρχει και μια εξτρα εφαρμογη μεσα....επισης μια χαρα και το gps :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 alhpa5 απο modaco και jellyfish4 - μιλαω για froyo roms. η τελευταια δεν σημαινει υποχρεωτικα και καλυτερη. η alpha5 για παραδειγμα ειναι πιο αργη απο την alpha3 - αλλα η τελευταια εχει καποια Bugs (δεν ξεκλειδωνει καποιες φορες το τηλ, δεν δουλευει το fm radio, αδυναμια απαντησης σε καποιες εισερχομενες κλησεις). η jellyfish 3b που εχω εδω και 2 μερες δειχνει πολυ σταθερη και τα παει πολυ καλα....και ειναι και γρηγορη καθως εχει και ενα zip αρχειο για αυτοματο o/c στο bus του επεξεργαστη...επισης δουλευει μια χαρα το ραδιοφωνο και υπαρχει και μια εξτρα εφαρμογη μεσα....επισης μια χαρα και το gps :) Thanks :) Τώρα έχω την alpha 3 και π.χ δε μπορώ να κάνω updates σε μερικές εφαρμογές όπως το http://www.appbrain.com/app/google-maps/com.google.android.apps.maps Δεν μου το βγάζει καν στο Market... είναι θέμα της rom? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Street Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 με την stock rom το video ειναι qvga και χανει αρκετα frames....με custom (οπως εγραψα παραπανω - εχω την jellyfish r3b) vga εγγραφη με καλο animation.... Μιλάω για αναπαραγωγή, όχι για εγραφή. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Thanks :) Τώρα έχω την alpha 3 και π.χ δε μπορώ να κάνω updates σε μερικές εφαρμογές όπως το http://www.appbrain.com/app/google-maps/com.google.android.apps.maps Δεν μου το βγάζει καν στο Market... είναι θέμα της rom? θα σου προτεινα να φυγεις απο την alpha3....μπορει να ειναι γρηγορη αλλα εχει αρκετα προβληματα.....δοκιμασε αυτην που φοραω εγω και θα με θυμηθεις....κανενα προβλημα μεχρι τωρα....α!!! και περιεργως πολυ καλη ληψη σε σημα! κανω τηλεφωνηματα σε χωρους που μου ηταν αδυνατο! στην αρχη νομιζα οτι ηταν bug το εικονικο σημα.....αλλα τελικα διαπιστωσα οτι ειναι οκ! Μιλάω για αναπαραγωγή, όχι για εγραφή. ολοι λενε για τον rock player.....με μια βολτα στο market θα βρεις κατι...ειχα μια καλη εφαρμογη αλλα με το φλασαρισμα νεας ρομ δεν την ξαναπερασα.... και μου διαφευγει το ονομα της...... Χρησιμοποιώ το igo 8.4 my way... δεν έχω ενεργοποιήσει την επιλογή που χρησιμοποιεί τον πάροχο για να βοηθήσει την εύρεση στίγματος... με το ndrive λοκαρω σε χρονο dt :) και χωρις το agps ενεργο -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 4, 2011 by navi55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Με οσα διαβαζω εδω περα εχω "ψηθει" αρκετα να κανω το fix για 512ΜΒ και να περασω 2.2 Οφειλω ομως σαν noob να ρωτησω: Υπαρχει περιπτωση, εστω και ελαχιστη, να συμβει κατι ανεπανορθωτο στη συσκευη? Ρωταω λογω πληρους αγνοιας. Ευχαριστω! Α και το μυνημα απο κατω μηπως και τελικα κανεις εχει καμια ιδεα για το χαμηλο volume output της συσκευης. :) Καλημερα και καλη χρονια Εδω και 2 βδομαδες ειμαι κατοχος του ΖΤΕ (πρωτο android για μενα) και εχω ενθουσιαστει. Το μονο πραπονο που εχω απο τη συσκευη ειναι οτι βγαζει "φυσημα" τοσο στο ακουστικο (οκ οκ, οχι και 8 μποφορ, αλλα ακουγεται) οσο και στα ακουστικα. Στα ακουστικα δε, θα ηθελα να ειχε λιγο ενταση παραπανω (εχω κακομαθει απο ipod). Διαβασα σε ενα νημα στο Modaco πως η custom R4 "διορθωνει" το προβλημα της εντασης του ηχου, αληθευει? Καποια αλλη προταση για το ζητημα αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox4 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 @ffox4 Κανω κλησεις σε μερη του σπιτιου μου που δεν μπορουσα πριν, και μαλίστα καθαρη συνομιλια χωρις παραμορφωσεις! στην χρηση μπαταριας εχω ετοιμοτητα κυψελης 42% εσυ? φιλε μου και σε εμένα συμβαίνει αυτο και μου έλυσε τα χερια γιατι καποιες φορές στο σπιτι φαινόταν σε αυτον που με καλούσε οτι ειχα κλειστό το κινητό, τωρα δεν χάνω καμιά κλίση απλώς το βραδυ η μπαταρία παραδίδει το πνεύμα της ........αλλά μήν τα θέλουμε και όλα δικά μας .....τελικα το κινητό ειναι τέλειο . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 με το ndrive λοκαρω σε χρονο dt :) και χωρις το agps ενεργο σοβαρά? το έχει κάποιος σε ανάλυση 480χ800? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shot18putter Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα? Δε με αφήνει να συνδεθώ με τους διακοσμητές της google... Δν ξέρω τί να κάνω φίλε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Δε με αφήνει να συνδεθώ με τους διακοσμητές της google... Δν ξέρω τί να κάνω φίλε... Διακομιστές εννοείς μάλλον; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shot18putter Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Διακομιστές εννοείς μάλλον; Μαλλον... :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckino Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 θα σου προτεινα να φυγεις απο την alpha3....μπορει να ειναι γρηγορη αλλα εχει αρκετα προβληματα.....δοκιμασε αυτην που φοραω εγω και θα με θυμηθεις....κανενα προβλημα μεχρι τωρα....α!!! και περιεργως πολυ καλη ληψη σε σημα! κανω τηλεφωνηματα σε χωρους που μου ηταν αδυνατο! στην αρχη νομιζα οτι ηταν bug το εικονικο σημα.....αλλα τελικα διαπιστωσα οτι ειναι οκ! Αυτο με την καλυτερη ληψη με παραξενεψε λιγακι.Υπαρχει περιπτωση , ενισχυωντας το σημα να πηγαινει το SAR Value στο 2.50 :p ή εστω να ειναι κολημενο μονιμως στο 1.35 , που ειναι το ανωτερο της συσκευης ή δεν εχει καμια σχεση το SAR με τη ληψη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shot18putter Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα? Συγκεκριμενα λεει "Δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη.Αυτο ενδεχεται να ειναι προσωρινο προβλημα η το τηλεφωνο σας να μην ειναι διαθεσιμη για υπηρεσιεσ δεδομενων.Εαν το προβλημα συνεχιστει,επικοινωνηστε με την εξυπηρετηση πελατων" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Αυτο με την καλυτερη ληψη με παραξενεψε λιγακι.Υπαρχει περιπτωση , ενισχυωντας το σημα να πηγαινει το SAR Value στο 2.50 :p ή εστω να ειναι κολημενο μονιμως στο 1.35 , που ειναι το ανωτερο της συσκευης ή δεν εχει καμια σχεση το SAR με τη ληψη; Ε δεν νομιζω να παει και στο 2.50 το sar....πιστευω οτι ειναι μεσα στις προδιαγραφες της συσκευης....οπως καi να εχει εγω χρησιμοποιω παντα bluetooth ή handsfree Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ειπα να δοκιμασω να δω τι γινετε με τις εφαρμογες που παιζουν βιντεο. Η κλασσικη εφαρμογη ειναι πολυ πετσοκομμενη και δεν τα παιζει ολα, ακουσα καλα λογια για την rockplayer την οποια δοκιμασα και μου παιζει avi αρχεια αλλα στους υποτιτλους μου γραφει ενα σκετο subtitle και δεν μου τους εμφανιζει. Εχετε καποια δοκιμασμενη που να παιζει τα παντα ολα και με υποτιτλους ελληνικους? Anyone?Εσεις τι player εχετε? :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Απο χθες τα χαραματα, καθε φορα που παω στο μαρκετ να κατεβασω καποιο app (το διαλεγω και κανω download), κολαει στο "Starting download..." Ειχε κανενας αλλος παρομοιο προβλημα? edit: Βασικα πρεπει να εβγαλα καποιο app που δουλευε με το googleapps, και μου βγαζει στην αρχη forceclose to google.apps.κατι Συγκεκριμενα λεει "Δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη.Αυτο ενδεχεται να ειναι προσωρινο προβλημα η το τηλεφωνο σας να μην ειναι διαθεσιμη για υπηρεσιεσ δεδομενων.Εαν το προβλημα συνεχιστει,επικοινωνηστε με την εξυπηρετηση πελατων" Σε τι συνδεση ειναι το κινητο? wifi ή 3G? Αν ειναι σε Wifi δοκιμασε να πλησιασεις το router. Αν εισαι σε 3G, εχεις ρυθμισει το APN του κινητου σου? Edited January 4, 2011 by linkinpark4175 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Επειδη μου μπηκε στο ματι το κινεζακι υπαρχει καποιος που να ειχε ή εχει ακομα το HTC Wlidfire να μου πει αν το μετανιωσε που το εδωσε για το ΖΤΕ;Ψιλοφοβαμαι να το δωσω και να το παρω γιατι σαν συσκευη δειχνει πιο γερη κατασκευη το HTC,στα δικα μου ματια δειχνει και πιο ομορφο,ειναι και HTC αλλα αυτη η οθονη του κινεζου με εχει ψιλοτρελανει...Θα το εβαζα στους διαξιφισμους αλλα θα προτιμουσα να μου απαντησουν μονο αυτοι που ειπα πιο πανω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Τελικά θα μεταβώ κι εγώ μάλλον σήμερα σε 512mb RAM και custom Froyo ROM... ποια προτείνετε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Επειδη μου μπηκε στο ματι το κινεζακι υπαρχει καποιος που να ειχε ή εχει ακομα το HTC Wlidfire να μου πει αν το μετανιωσε που το εδωσε για το ΖΤΕ;Ψιλοφοβαμαι να το δωσω και να το παρω γιατι σαν συσκευη δειχνει πιο γερη κατασκευη το HTC,στα δικα μου ματια δειχνει και πιο ομορφο,ειναι και HTC αλλα αυτη η οθονη του κινεζου με εχει ψιλοτρελανει...Θα το εβαζα στους διαξιφισμους αλλα θα προτιμουσα να μου απαντησουν μονο αυτοι που ειπα πιο πανω. Δεν πας καλυτερα απο ενα καταστημα Wind να το δεις και ο ιδιος? μην ξεχνας πλεον εχουμε και 512mb ram στο blade :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Δεν πας καλυτερα απο ενα καταστημα Wind να το δεις και ο ιδιος? μην ξεχνας πλεον εχουμε και 512mb ram στο blade :P Πηγα και το ειδα κι επαιξα λιγο μαζι του.Σαν πρωτη ματια δεν μου φανηκε και πολυ smooth.Σα να ψιλοκολλαγε...Η οθονη αψογη ομως!!!Αξιζει ομως να την κανω την ανταλλαγη;Ειναι πιο γρηγορο απο το Wildfire ασχετως με τα specs.Γι'αυτο ρωταω αν υπαρχει καποιος που να ειχε ή να εχει το μικρο HTC. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purplehead Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) Συγκεκριμενα λεει "Δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη.Αυτο ενδεχεται να ειναι προσωρινο προβλημα η το τηλεφωνο σας να μην ειναι διαθεσιμη για υπηρεσιεσ δεδομενων.Εαν το προβλημα συνεχιστει,επικοινωνηστε με την εξυπηρετηση πελατων" Λοιπόν, αυτό το πρόβλημα (το είχε αναφέρει και κάποιος άλλος φίλος πιο πριν) το είχα κι εγώ σε ένα άλλο android. Είναι bug της google και δεν έχει να κάνει με το blade. Η λύση είναι απλή και θεόκουφη, αλλά κάνει δουλειά... Τη βρήκα ψάχνοντας στο google: Τρέχεις την εφαρμογή YouTube στο κινητό (είναι προεγκατεστημένη στη μαμά rom) Συνδέεσαι στο youtube με το λογαριασμό σου του Gmail Περιμένεις λίγο να συγχρονιστούν οι λογαριασμοί Ανοίγεις την εφαρμογή του Gmail & είσαι ΟΚ! Ιδού και η πηγή (κάπου στη μέση θα το βρεις): http://www.tech-recipes.com/rx/5343/android-cant-establish-a-reliable-data-connection-to-the-server/ Τρομερή πατάτα, αλλά αφού δουλεύει... :confused: Edited January 4, 2011 by purplehead Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Πηγα και το ειδα κι επαιξα λιγο μαζι του.Σαν πρωτη ματια δεν μου φανηκε και πολυ smooth.Σα να ψιλοκολλαγε...Η οθονη αψογη ομως!!!Αξιζει ομως να την κανω την ανταλλαγη;Ειναι πιο γρηγορο απο το Wildfire ασχετως με τα specs.Γι'αυτο ρωταω αν υπαρχει καποιος που να ειχε ή να εχει το μικρο HTC. Σε τι πραγμα δεν σου φανηκε smooth? η συσκευη παντως με τα 512 ram και μια καλη custom rom ΠΕΤΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Σε τι πραγμα δεν σου φανηκε smooth? η συσκευη παντως με τα 512 ram και μια καλη custom rom ΠΕΤΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σα να τραβαγε ζορια.Ισως να εφταιγε η συγκεκριμενη συσκευη στο καταστημα της wind.Ασε που γυρισα σημερα καμια 10αρια wind και μονο μια το ειχε σαν δειγμα ανοιχτο για να παιξεις.Επισης δεν το βρηκα διαθεσιμο σε κανενα καταστημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 καλησπερα εχω την jelyfish 3b συνδεω το κινητο με usb και το μονο που κανει ειναι να το φορτιζει δεν μπορω να δω την sd ουτε με ρωταει τι ρυθμισεις να κανω? Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Σα να τραβαγε ζορια.Ισως να εφταιγε η συγκεκριμενη συσκευη στο καταστημα της wind.Ασε που γυρισα σημερα καμια 10αρια wind και μονο μια το ειχε σαν δειγμα ανοιχτο για να παιξεις.Επισης δεν το βρηκα διαθεσιμο σε κανενα καταστημα. Το πιο πιθανο ειναι να ειχε πολλα ανοιχτα προγραματα λογω χρησης. Η συσκευη εχει κανει παταγο....λογικο ειναι να ειναι σε ελειψη.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts