odt Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, θα το κατεβάσω αργότερα σπίτι να το δω, ευχαριστώ πολύ μέσω αυτού μπορώ να κάνω και την αναβάθμιση του bada ? Αν υποστηριζόταν επίσημα, ναι, θα μπορούσες, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν γίνεται. Η αναβάθμιση σε bada 2 για 723 είναι πιο "βρώμικη" :rolleyes: Υπάρχει ένας generic οδηγός για αναβάθμιση σε Bada 2 στο φόρουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AristidisZ Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Αν υποστηριζόταν επίσημα, ναι, θα μπορούσες, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν γίνεται. Η αναβάθμιση σε bada 2 για 723 είναι πιο "βρώμικη" :rolleyes: Υπάρχει ένας generic οδηγός για αναβάθμιση σε Bada 2 στο φόρουμ μπορείς να μου δώσεις το link γιατί δε το βρίσκω ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AristidisZ Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 όταν προσπαθώ να μπω στο facebook, παίρνω συνέχεια το μήνυμα: Αποτυχία σύνδεσης με τον διακομιστή έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irve Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Γεια σας ! Προσπαθώ να μπω στο 0.facebook.com αλλά δε το καταφέρνω πρέπει να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις ; ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinelo Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Γεια σας, εχει καποιος το λογισμικο για bada 1.1, με ελληνικα?? ειδα ενα λινκ αλλα δεν ισχυει πια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinelo Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 θέλω και εγω να παω στο 1.1. Που υπάρχουν τα αρχεια εγκαταστασης? Όπου έχω ψαξει, με παραπεμπει σε αλλα σάιτ που ππληρωνεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis3501 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 θέλω και εγω να παω στο 1.1. Που υπάρχουν τα αρχεια εγκαταστασης? Όπου έχω ψαξει, με παραπεμπει σε αλλα σάιτ που ππληρωνεις.... Πλεον δεν υπαρχουν σε αλλα sites..Μονο μεσα απο τη samsung. ελληνικα με bada 2.0, εχει σιγουρα, για bada 1.1 τσεκαρε τον κωδικο s723ebukb1, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι εχει κ ελληνικα. κανε register και ψαξε εδω http://www.sammobile.com/firmwares/ κανοντας search GT-S7230E Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafrillion Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Καλησπέρα στην παρέα! Το κινητό μου wave 723 μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα όπως αυτό στο βίντεο παρακάτω Τσέκαρα την μπαταρία και είναι εντάξει,επίσης το άνοιξα για να δω εάν φταίει κάποια καλωδιοταινία αλλά τίποτα και εκεί,άλλαξα λειτουργικό από bada 1.1 σε 2,0 αλλά πάλι τα ίδια... Παρακαλώ βοηθήστε με. Edited February 14, 2015 by kafrillion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts