Demon Δημοσιεύτηκε March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 14, 2004 Πήρα την Pinacle PCTV Pro και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Παίζει το κανάλι και υπάρχει μια ασυγχρονισία της εικόνας και του ήχου. Προηγείται ο ήχος της εικόνας κατά 2 δευτερόλεπτα. Μόλις πειράξω λίγο τις ρυθμίσεις ήχου φτιάχνει αλλά ξαναχαλάει μετά από λίγο ή μόλις την κλείσω και την ανοίξω πάλι. Το μηχάνημα δεν είναι παλιό (P4 στα 3GHz με 1GB μνήμη). Ξέρεις κανείς τι μπορεί φταίει; Έχει πρόβλημα η κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Δοκίμασε να παίξεις TV με το DScaler και όχι με το original πρόγραμμα της κάρτας σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. March 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (14 Μάρ. 2004 , 20:03) Δοκίμασε να παίξεις TV με το DScaler και όχι με το original πρόγραμμα της κάρτας σου. Δοκίμασα και δεν μπορώ να σετάρω τα κανάλια. Η καρτέλα που γράφει Channels και μάλλον από κει σετάρεις, είναι όλα γκριζα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα...! Τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Όταν γράφεις σου το κάνει αυτό ή όταν απλά βλέπεις; Όταν σου το κάνει ο υπολογιστής είναι φορτωμένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (14 Μάρ. 2004 , 18:39) Πήρα την Pinacle PCTV Pro και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Παίζει το κανάλι και υπάρχει μια ασυγχρονισία της εικόνας και του ήχου. Προηγείται ο ήχος της εικόνας κατά 2 δευτερόλεπτα. Μόλις πειράξω λίγο τις ρυθμίσεις ήχου φτιάχνει αλλά ξαναχαλάει μετά από λίγο ή μόλις την κλείσω και την ανοίξω πάλι. Το μηχάνημα δεν είναι παλιό (P4 στα 3GHz με 1GB μνήμη). Ξέρεις κανείς τι μπορεί φταίει; Έχει πρόβλημα η κάρτα; Ψυλοαπαραδεκτη η καρτα αυτη φιλε μου ! Την ειχα και την πουλησα λογο αρκετων προβληματων που ειδα ! Κολληματα και αρκετες ασυμβατοτητες ειχε, καθως και ασυγχρονισμο ηχου με εικονας για capture πανω απο 10 λεπτα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 H κάρτα είναι τέλεια. Το software είναι προβληματικότατο! Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το timeshift αν και δε νομίζω να φταίει αυτό.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. March 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (15 Μάρ. 2004 , 13:11) H κάρτα είναι τέλεια. Το software είναι προβληματικότατο! Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το timeshift αν και δε νομίζω να φταίει αυτό.. Αυτό ακριβώς το συμπέρασμα έβγαλα κι εγώ! Σίγουρα είναι ελαττωματικό το software. Είτε φορτωμένο είναι είτε όχι, καθυστερεί η εικόνα σχεδόν πάντα. Την πήγα πίσω και την άλλαξα με μια USB καρτα TV της Xpert. Δεν θα μου σπάσει αυτή τα νεύρα! :devil: Ελπίζω να μην μου βγει μούφα και αυτή! Την έχει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Για να μην ανοιξω νεο θεμα ... υπαρχει καρτα TV για φορητους? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. March 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (15 Μάρ. 2004 , 21:11) Για να μην ανοιξω νεο θεμα ... υπαρχει καρτα TV για φορητους? Απ' ότι ξέρω μόνο σε USB. Τελικά αυτή που πήρα αυτή τη φορά δουλεύει πολύ καλά και μάλλον ησύχασα προς το παρόν διότι 3 άλλαξα μέχρι τώρα! :mad: Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Με τι format κάνετε εγγραφές συνήθως από TV και με τι bitrate, ήχο, size κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Γνωριζεις τιμες? Μπορεις να μου δωσεις ενα link...? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. March 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (16 Μάρ. 2004 , 09:02) Γνωριζεις τιμες? Μπορεις να μου δωσεις ενα link...? Θα την δείς εδώ. Γράφει και την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Να σαι καλα..ευχαριστω! Εγω ομως που δεν εχω usb 2.0 τι κανω? :worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. March 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (16 Μάρ. 2004 , 13:37) Να σαι καλα..ευχαριστω! Εγω ομως που δεν εχω usb 2.0 τι κανω? :worry: Παίρνεις την ιδια σε PCI. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (16 Μάρ. 2004 , 19:48) Παίρνεις την ιδια σε PCI. ;) Tι pci αφου εχω laptop...απλα εχει απλο usb :worry: !! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. March 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (16 Μάρ. 2004 , 19:52) Tι pci αφου εχω laptop...απλα εχει απλο usb :worry: !! Ε τότε πάρε την USB. Είναι USB 1.1 compliant. Δηλαδή δουλεύει και στην απλή USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 OOOOOOOh ok ... ευχαριστω και παλι! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kots Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 συνήθως δεν φταίνε οι κάρτες είτε το software. φταίνε τα ΧΡ και γενικά το οποιοδήποτε λειτουργικό. ρίξτε μια ματιά στο dvd.stuff.gr όπου θα βρείτε παρόμοια threads προβλημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. October 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Έχω βάλει μια Pinacle σε ένα PC και κάνω εγγραφή video από την TV σε αρχείο αλλά όποιο format και να επιλέξω αυτό αποθηκεύει σε mpg με ακόμα τρία αρχεία με καταλήξεις .pmf, .pmf.info και .pmf.thumb. Δεν μπορώ όμως με αυτά να γράψω τα αρχεία σε DVD ώστε να παίζουν σε DVD Player στην τηλεόραση. Πως γίνεται να γράφονται απευθείας σε vob αρχεία ή να μετατρέψω αυτά που φτιάχνει ώστε να γραφτούν σε DVD video; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αυτά δεν είναι τίποτα. Χρησιμεύουν για την απεικόνιση τους στο gallery του PC TV Studio. Μπορείς να τα σβήσεις άφοβα. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλως για σιγουριά, γιατί παει καιρός που έχω να ανοίξω αυτο το κω****πρόγραμμα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. October 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (18 Οκτ. 2004 , 02:22) Αυτά δεν είναι τίποτα. Χρησιμεύουν για την απεικόνιση τους στο gallery του PC TV Studio. Μπορείς να τα σβήσεις άφοβα. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλως για σιγουριά, γιατί παει καιρός που έχω να ανοίξω αυτο το κω****πρόγραμμα :p Και πως θα κάνω τα mpeg αρχεία να παίζουν σε Video DVD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Θα πας στο Nero και θα επιλέξεις "create video cd" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Για να μην ανοίγω και εγώ καινούριο θέμα μιας και έχω την ίδια κάρτα. Έχει κανείς το plugin για την ενεργοποίηση του MPEG-2 στο capturing? :o Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Για ποιό πρόγραμμα μιλάς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 To stadar tis kartas! PCTV Vision nomizo legetai! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. October 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (18 Οκτ. 2004 , 03:40) Θα πας στο Nero και θα επιλέξεις "create video cd" Σε DVD δεν μπορώ να τα γράψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts