Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά!! πέρασα την ultimate του Κυρίλλου, και το jit, και το κινητό τα ΣΠΑΕΙ!! με μια τελευταία μέτρηση του linpack:

2011-04-01

07:05:18

k_lostadior athens

8.076!! mflops

10.38 time

GT-I5800 667.0MHz

samsung/GT-I5800/GT-I5800/GT-i5800:2.2/FROYO/XXJPM:user/release-keys

και δεν ξέρω αν είναι απόλυτα σωστό, άλλά, αποθήκευσα όλα τα αρχεία και τις εφαρμογές στο titanium, και αυτό το αντέγραψα στο pc.

μετά την αναβάθμιση έκανα πάλι αντιγραφή στην sd, όμως δεν "διάβαζε" το αρχείο... άλλα ευτυχώς ξαναεγκατέστησα το titanium μέσω google και είχε όλες τις εφαρμογές!! και απλά έκανα επαναφορά!! ίσως να έπαιξε ρόλο το οτι δεν τα είχα διαγράψει από την sd. (κάποιο overclocking που δουλεύει;)

Edited by k_lostadior
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος

Εμένα έχει κολλήσει εδώ <1> factoryfs.rfs download.. 37 λεπτά και δεν βλέπω να πποχωράει

Το odin σου το αναγνωρίζει το κινητό? Έγινε κίτρινο το κουτάκι πάνω αριστερά και μετά πατήσεs start?

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Παιδιά!! πέρασα την ultimate του Κυρίλλου, και το jit, και το κινητό τα ΣΠΑΕΙ!! με μια τελευταία μέτρηση του linpack:

2011-04-01

07:05:18

k_lostadior athens

8.076!!

GT-I5800 667.0MHz

samsung/GT-I5800/GT-I5800/GT-i5800:2.2/FROYO/XXJPM:user/release-keys

Κανε και μια επανεκκίνηση αστό να τελειώσει το media scanning και κοιτάξέ το πάλι ίσως βγει και παραπάνω. Όχι ότι τώρα είναι λίγο. :-)

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

κάτσε να βάλω και το droid overclock...

το οποιο δεν δουλεύει στο δικό μας τηλ...

Edited by k_lostadior

Υπάρχει κάποια εφαρμογή overclocking που να δουλεύει στο galaxy 3; Ούτε το speed boost κάνει δουλειά... Πάλι καλά που όλα αυτά τα κατεβάζω δωρεάν!

Καλησπέρα και πάλι, να παρατηρήσω οτι στην ultimate δεν έχει χάρτες, μέρη, εφαρμογές που είχαμε πριν και ήταν εξυπηρετικές... Κάποιος τρόπος να τις ξαναβρούμε;

Καλησπέρα και πάλι, να παρατηρήσω οτι στην ultimate δεν έχει χάρτες, μέρη, εφαρμογές που είχαμε πριν και ήταν εξυπηρετικές... Κάποιος τρόπος να τις ξαναβρούμε;

Κατεβασε από το market το market enabler, "απελευθέρωσε" με αυτό τον τρόπο το market και μεσα από εκεί βρίσκεις όλες τις εφαρμογές που θέλεις να περιλαμβάνει το κινητό. Και το maps, και τα μέρη κ.α.

:)

Edited by artsol

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

Μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 4 του Kyrillos χάθηκε η Συλλογή για να βλέπω τις εικόνες καθώς και η φωνητική κλήση

Επίσης αυξήθηκε φοβερά η ταχύτητα ανάγνωσης της κάρτας από 4,8 σε περίπου 12. Το τσέκαρα αρκετές φορές. Χωρίς βέβαια να είναι ενεργό το Live Wallpaper

Μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 4 του Kyrillos χάθηκε η Συλλογή για να βλέπω τις εικόνες καθώς και η φωνητική κλήση

Βάλε το Gallery 3D από το μάρκετ.

Επίσης πολύ καλό και πολύ γρήγορο είναι το QuickPic :rolleyes:

Καλημερα, ξεκιναω να βαλω μολις τωρα την 4.0v.

Τωρα κανω το Back up.

Χρειαζετε παλι format η καρτα μου???

την συλλογή την έχω αφαιρέσει! Την έχω αντικαταστήσει με το γαμάτο quickpic που καταναλώνει πολύ πιο λίγη μπαταρία!

Καλημερα, ξεκιναω να βαλω μολις τωρα την 4.0v.

Τωρα κανω το Back up.

Χρειαζετε παλι format η καρτα μου???

δεν χρειάζεται ξανά format!

Edited by kyrillos13

Θα πας Settings/Location and security/Set up SIM card lock και απο εκει Change SIM PIN

Ρε παιδες πατησα στο Titanium να κανει move all users apps to internal και εχουν περασει 40 λεπτα και ακομη δεν εχει τελειωσει.Λογικα κολλησε ε?Αν ναι πως το κανω cancel?Φοβαμαι μην αλλες τις εχει περασει και αλλες οχι και μου γινουν μανταρα μεσα.

Καλημέρα και καλό μήνα (για εχθές)!

Πιάνομαι από την περίπτωση του AdeLaiN για να υποστηρίξω αυτή την άποψη που έχω για τα upgrades από ROM σε ROM.

Έτσι, ενώ σχεδόν όλοι ενδιαφέρονται να κάνουν upgrade από την παλιά στην καινούργια, και αναφέρομαι σε όλη αυτή τη θαυμάσια δουλειά που κάνει ο Kyrillos13, ο Astronaytis και όλα τα άλλα παιδιά, υπάρχει κάθε φορά ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ φόβος ότι όλα όσα έχουμε περασμένα στο κινητό θα πάνε στράφι ή/και ότι θα μπρικάρει το κινητό ή/και θα χάσουμε απίστευτο χρόνο να το ξεκολλήσουμε, κ.ο.κ. Και απ'ότι φαίνεται ούτε το Titanium μπορεί πάντα να σώσει την κατάσταση (άστε που εμένα μου φαίνεται ιδιαίτερα αργό στην λειτουργία του).

Αυτό που προτείνω σαν φιλοσοφία είναι μήπως αξίζει να επενδυθεί περισσότερος χρόνος στο να υποστηριχθεί softwερικά η διαδικασία upgrade και λιγότερο το upgrade το ίδιο που αν και ΘΑΥΜΑΣΙΟ, σε φοβίζει η όλη διαδικασία στο τέλος.

Γράφω αυτά που γράφω γιατί θέλω να συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε τις νέες εκδόσεις της ομάδας μας με τον ίδιο ενθουσιασμό που κάναμε στην αρχή και όχι να τρώμε τα νύχια μας από την αγωνία αν θα κάτσει καλά η καινούργια έκδοση.

Βέβαια, θα πουν κάποιοι (και δικαιολογημένα ίσως) ότι αν θες να πάρεις 100% bulletproof αναβαθμίσεις περίμενε την μαμά Samsung που μάλλον δεν θα έρθει ποτέ! Ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα δηλαδή! Συμφωνώ κι εγώ μαζί τους. Η δουλειά του Κύριλλου είναι εντελώς εθελοντική, δωρεάν και δεν έχει από πίσω του μια ομάδα αμοιβόμενων επαγγελματιών. Συμφωνώ και υποστηρίζω αυτή τη σκέψη.

Επειδή όμως αν θέλει αυτή η προσπάθεια να κρατήσει τους ακολουθητές της και να προσελκύσει και άλλους - πέραν των τρελλαμένων - 'πιστούς', ίσως να ήταν καλύτερα να υποστηριχθούν περαιτέρω οι αναβαθμίσεις (και σε επίπεδο ευκολίας & ασφάλειας υλοποίησης στον τελικό χρήστη), όπως έχει ήδη γίνει και με το κομμάτι του documentation (οδηγίες) του οποίου η βελτίωση έκανε κατ'εμέ πιο δημοφιλή την 2.1 σε 2.2 σε 3.3 upgrade.

ΥΓ. Οι παραπάνω σκέψεις είναι καθαρά προσωπικές και δεν προσπαθούν να πείσουν ότι εκπροσωπούν όλους τους φίλους του thread. Ίσως κάποιους! :)

Ευχαριστώ.

Φιλικά,

Βασίλης

android 4ever

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει λίγο πιο αναλυτικά τη χρήση της κάθε μνήμης? Εγώ έκανα 1G partition με A2sd+ αλλά πως ακριβώς το χρησιμοποιώ? Επίσης υπάρχει κάποια εφαρμογή που κοιτάω αναλυτικά το πόση μνήμη χρησιμοποιείται από το κάθε partition? και κάτι ακόμα ο JIT βελτιώνει αρκετά την ταχύτητα? γιατι?

Ευχαριστώ πολύ!!! :D

Χτες έβαλα την 4.0 RC του Κύριλλου με την πολύτιμη βοήθεια του astronayti, τον οποίο κι ευχαριστώ πολύ. Απίθανο το τηλέφωνο. Μεταμορφώθηκε....

Όσον αφορά στις ταχύτητες:

Sd read, έπιασε 13,9MB/s :cool:

και

8,45 MFlops. :cool:

Μπράβο σε όλους κι ένα θερμό ευχαριστώ και πάλι.

Άντε και σ' ανώτερα...

:cool::cool::cool:

Εχω εγκατεστημενη στο κινητο την εκδοση 3.3 του Κυριλλου.. για να βαλω την v4.0 απο ποιο σημειο του οδηγου και μετα πρεπει να συνεχισω?

Υ.Γ: Στην καρτα εχω ηδη κανει partition (λογω εκδοσης 3.3) και εχω παρει backup με το titanium..

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Εχω εγκατεστημενη στο κινητο την εκδοση 3.3 του Κυριλλου.. για να βαλω την v4.0 απο ποιο σημειο του οδηγου και μετα πρεπει να συνεχισω?

Υ.Γ: Στην καρτα εχω ηδη κανει partition (λογω εκδοσης 3.3) και εχω παρει backup με το titanium..

wipe data wipe cache reboot

Βαζεις στο odin το ops και τικαρεις το one package βαζεις στο one package το αρχειο που προκυπτει μετα απο μια αποσυμπιεση της ρομ v4 και φλασαρεις με τον κλασικο τροπο

@treasure. Βασικά, είναι περισσότερες οι πιθανότητες το κινητό να μπρικάρει από αναβάθμιση του kies. Οι πιθανότητες να μπρικάρει το κινητό από την ρομ μου, ή από άλλη ρομ, είναι σχεδόν μηδενικές αφού ότι και να πάει στραβά, ξαναφλασάρεις...

καλημερα,εχω 2 προβληματα

1ον δε μπορω να βρω δωρεαν χαρτες gps,να μη χρειαζετε να πληρωνω για πλοηγηση!!ξερετε κατι?:worry:

2ον οταν ανοιγω το kies και παω στο sumsung aps,δε ωρισκω τιποτα για το gt i 5800,ενω εχει για αλλα τηλεφωνα δε εχει προγραμματα για το συγκεκριμενο!!!

μου βγαζει συνεχος για gt-s....:(

δεν ειμαι εμπειρος!!!!

καποιος εμπειρος για βοηθεια??

ΣΥΡΟΣ:

ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!!

Να ρωτήσω κάτι; Βλέπω ότι πολλοί βάζετε την v4. Από που την κατεβάζετε; Γιατι στο xda δεν βλέπω τίποτα.

wipe data wipe cache reboot

Βαζεις στο odin το ops και τικαρεις το one package βαζεις στο one package το αρχειο που προκυπτει μετα απο μια αποσυμπιεση της ρομ v4 και φλασαρεις με τον κλασικο τροπο

Ολα τελεια.. εκανα αναβαθμιση στην ν4.0 του Κυριλλου και στο καπακι επαναφορα ολων των προγραμματων με το titanium και το κινητο φυσαει!!!!

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE