astronaytis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Τεραστιο ευχαριστω!Δε μου εκοψε αυτο καθολου! :-) :-) :-) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Εμένα έχει κολλήσει εδώ <1> factoryfs.rfs download.. 37 λεπτά και δεν βλέπω να πποχωράει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) Παιδιά!! πέρασα την ultimate του Κυρίλλου, και το jit, και το κινητό τα ΣΠΑΕΙ!! με μια τελευταία μέτρηση του linpack: 2011-04-01 07:05:18 k_lostadior athens 8.076!! mflops 10.38 time GT-I5800 667.0MHz samsung/GT-I5800/GT-I5800/GT-i5800:2.2/FROYO/XXJPM:user/release-keys και δεν ξέρω αν είναι απόλυτα σωστό, άλλά, αποθήκευσα όλα τα αρχεία και τις εφαρμογές στο titanium, και αυτό το αντέγραψα στο pc. μετά την αναβάθμιση έκανα πάλι αντιγραφή στην sd, όμως δεν "διάβαζε" το αρχείο... άλλα ευτυχώς ξαναεγκατέστησα το titanium μέσω google και είχε όλες τις εφαρμογές!! και απλά έκανα επαναφορά!! ίσως να έπαιξε ρόλο το οτι δεν τα είχα διαγράψει από την sd. (κάποιο overclocking που δουλεύει;) Edited April 1, 2011 by k_lostadior Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Εμένα έχει κολλήσει εδώ <1> factoryfs.rfs download.. 37 λεπτά και δεν βλέπω να πποχωράει Το odin σου το αναγνωρίζει το κινητό? Έγινε κίτρινο το κουτάκι πάνω αριστερά και μετά πατήσεs start? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Παιδιά!! πέρασα την ultimate του Κυρίλλου, και το jit, και το κινητό τα ΣΠΑΕΙ!! με μια τελευταία μέτρηση του linpack: 2011-04-01 07:05:18 k_lostadior athens 8.076!! GT-I5800 667.0MHz samsung/GT-I5800/GT-I5800/GT-i5800:2.2/FROYO/XXJPM:user/release-keys Κανε και μια επανεκκίνηση αστό να τελειώσει το media scanning και κοιτάξέ το πάλι ίσως βγει και παραπάνω. Όχι ότι τώρα είναι λίγο. :-) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) κάτσε να βάλω και το droid overclock... το οποιο δεν δουλεύει στο δικό μας τηλ... Edited April 1, 2011 by k_lostadior Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 όλα οκ το αποσύνδεσα και τα έκανα όλα από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή overclocking που να δουλεύει στο galaxy 3; Ούτε το speed boost κάνει δουλειά... Πάλι καλά που όλα αυτά τα κατεβάζω δωρεάν! Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Το JIT τι ακριβώς κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Καλησπέρα και πάλι, να παρατηρήσω οτι στην ultimate δεν έχει χάρτες, μέρη, εφαρμογές που είχαμε πριν και ήταν εξυπηρετικές... Κάποιος τρόπος να τις ξαναβρούμε; Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 (edited) Καλησπέρα και πάλι, να παρατηρήσω οτι στην ultimate δεν έχει χάρτες, μέρη, εφαρμογές που είχαμε πριν και ήταν εξυπηρετικές... Κάποιος τρόπος να τις ξαναβρούμε; Κατεβασε από το market το market enabler, "απελευθέρωσε" με αυτό τον τρόπο το market και μεσα από εκεί βρίσκεις όλες τις εφαρμογές που θέλεις να περιλαμβάνει το κινητό. Και το maps, και τα μέρη κ.α. :) Edited April 1, 2011 by artsol Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 4 του Kyrillos χάθηκε η Συλλογή για να βλέπω τις εικόνες καθώς και η φωνητική κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Επίσης αυξήθηκε φοβερά η ταχύτητα ανάγνωσης της κάρτας από 4,8 σε περίπου 12. Το τσέκαρα αρκετές φορές. Χωρίς βέβαια να είναι ενεργό το Live Wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 4 του Kyrillos χάθηκε η Συλλογή για να βλέπω τις εικόνες καθώς και η φωνητική κλήση Βάλε το Gallery 3D από το μάρκετ. Επίσης πολύ καλό και πολύ γρήγορο είναι το QuickPic :rolleyes: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kstavros1981 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Καλημερα, ξεκιναω να βαλω μολις τωρα την 4.0v. Τωρα κανω το Back up. Χρειαζετε παλι format η καρτα μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 (edited) Μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 4 του Kyrillos χάθηκε η Συλλογή για να βλέπω τις εικόνες καθώς και η φωνητική κλήση την συλλογή την έχω αφαιρέσει! Την έχω αντικαταστήσει με το γαμάτο quickpic που καταναλώνει πολύ πιο λίγη μπαταρία! Καλημερα, ξεκιναω να βαλω μολις τωρα την 4.0v. Τωρα κανω το Back up. Χρειαζετε παλι format η καρτα μου??? δεν χρειάζεται ξανά format! Edited April 2, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Θα πας Settings/Location and security/Set up SIM card lock και απο εκει Change SIM PIN Ρε παιδες πατησα στο Titanium να κανει move all users apps to internal και εχουν περασει 40 λεπτα και ακομη δεν εχει τελειωσει.Λογικα κολλησε ε?Αν ναι πως το κανω cancel?Φοβαμαι μην αλλες τις εχει περασει και αλλες οχι και μου γινουν μανταρα μεσα. Καλημέρα και καλό μήνα (για εχθές)! Πιάνομαι από την περίπτωση του AdeLaiN για να υποστηρίξω αυτή την άποψη που έχω για τα upgrades από ROM σε ROM. Έτσι, ενώ σχεδόν όλοι ενδιαφέρονται να κάνουν upgrade από την παλιά στην καινούργια, και αναφέρομαι σε όλη αυτή τη θαυμάσια δουλειά που κάνει ο Kyrillos13, ο Astronaytis και όλα τα άλλα παιδιά, υπάρχει κάθε φορά ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ φόβος ότι όλα όσα έχουμε περασμένα στο κινητό θα πάνε στράφι ή/και ότι θα μπρικάρει το κινητό ή/και θα χάσουμε απίστευτο χρόνο να το ξεκολλήσουμε, κ.ο.κ. Και απ'ότι φαίνεται ούτε το Titanium μπορεί πάντα να σώσει την κατάσταση (άστε που εμένα μου φαίνεται ιδιαίτερα αργό στην λειτουργία του). Αυτό που προτείνω σαν φιλοσοφία είναι μήπως αξίζει να επενδυθεί περισσότερος χρόνος στο να υποστηριχθεί softwερικά η διαδικασία upgrade και λιγότερο το upgrade το ίδιο που αν και ΘΑΥΜΑΣΙΟ, σε φοβίζει η όλη διαδικασία στο τέλος. Γράφω αυτά που γράφω γιατί θέλω να συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε τις νέες εκδόσεις της ομάδας μας με τον ίδιο ενθουσιασμό που κάναμε στην αρχή και όχι να τρώμε τα νύχια μας από την αγωνία αν θα κάτσει καλά η καινούργια έκδοση. Βέβαια, θα πουν κάποιοι (και δικαιολογημένα ίσως) ότι αν θες να πάρεις 100% bulletproof αναβαθμίσεις περίμενε την μαμά Samsung που μάλλον δεν θα έρθει ποτέ! Ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα δηλαδή! Συμφωνώ κι εγώ μαζί τους. Η δουλειά του Κύριλλου είναι εντελώς εθελοντική, δωρεάν και δεν έχει από πίσω του μια ομάδα αμοιβόμενων επαγγελματιών. Συμφωνώ και υποστηρίζω αυτή τη σκέψη. Επειδή όμως αν θέλει αυτή η προσπάθεια να κρατήσει τους ακολουθητές της και να προσελκύσει και άλλους - πέραν των τρελλαμένων - 'πιστούς', ίσως να ήταν καλύτερα να υποστηριχθούν περαιτέρω οι αναβαθμίσεις (και σε επίπεδο ευκολίας & ασφάλειας υλοποίησης στον τελικό χρήστη), όπως έχει ήδη γίνει και με το κομμάτι του documentation (οδηγίες) του οποίου η βελτίωση έκανε κατ'εμέ πιο δημοφιλή την 2.1 σε 2.2 σε 3.3 upgrade. ΥΓ. Οι παραπάνω σκέψεις είναι καθαρά προσωπικές και δεν προσπαθούν να πείσουν ότι εκπροσωπούν όλους τους φίλους του thread. Ίσως κάποιους! :) Ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ller Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να εξηγήσει λίγο πιο αναλυτικά τη χρήση της κάθε μνήμης? Εγώ έκανα 1G partition με A2sd+ αλλά πως ακριβώς το χρησιμοποιώ? Επίσης υπάρχει κάποια εφαρμογή που κοιτάω αναλυτικά το πόση μνήμη χρησιμοποιείται από το κάθε partition? και κάτι ακόμα ο JIT βελτιώνει αρκετά την ταχύτητα? γιατι? Ευχαριστώ πολύ!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Χτες έβαλα την 4.0 RC του Κύριλλου με την πολύτιμη βοήθεια του astronayti, τον οποίο κι ευχαριστώ πολύ. Απίθανο το τηλέφωνο. Μεταμορφώθηκε.... Όσον αφορά στις ταχύτητες: Sd read, έπιασε 13,9MB/s :cool: και 8,45 MFlops. :cool: Μπράβο σε όλους κι ένα θερμό ευχαριστώ και πάλι. Άντε και σ' ανώτερα... :cool::cool::cool: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Εχω εγκατεστημενη στο κινητο την εκδοση 3.3 του Κυριλλου.. για να βαλω την v4.0 απο ποιο σημειο του οδηγου και μετα πρεπει να συνεχισω? Υ.Γ: Στην καρτα εχω ηδη κανει partition (λογω εκδοσης 3.3) και εχω παρει backup με το titanium.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Εχω εγκατεστημενη στο κινητο την εκδοση 3.3 του Κυριλλου.. για να βαλω την v4.0 απο ποιο σημειο του οδηγου και μετα πρεπει να συνεχισω? Υ.Γ: Στην καρτα εχω ηδη κανει partition (λογω εκδοσης 3.3) και εχω παρει backup με το titanium.. wipe data wipe cache reboot Βαζεις στο odin το ops και τικαρεις το one package βαζεις στο one package το αρχειο που προκυπτει μετα απο μια αποσυμπιεση της ρομ v4 και φλασαρεις με τον κλασικο τροπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 @treasure. Βασικά, είναι περισσότερες οι πιθανότητες το κινητό να μπρικάρει από αναβάθμιση του kies. Οι πιθανότητες να μπρικάρει το κινητό από την ρομ μου, ή από άλλη ρομ, είναι σχεδόν μηδενικές αφού ότι και να πάει στραβά, ξαναφλασάρεις... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solman Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 καλημερα,εχω 2 προβληματα 1ον δε μπορω να βρω δωρεαν χαρτες gps,να μη χρειαζετε να πληρωνω για πλοηγηση!!ξερετε κατι?:worry: 2ον οταν ανοιγω το kies και παω στο sumsung aps,δε ωρισκω τιποτα για το gt i 5800,ενω εχει για αλλα τηλεφωνα δε εχει προγραμματα για το συγκεκριμενο!!! μου βγαζει συνεχος για gt-s....:( δεν ειμαι εμπειρος!!!! καποιος εμπειρος για βοηθεια?? Παράθεση ΣΥΡΟΣ: ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Να ρωτήσω κάτι; Βλέπω ότι πολλοί βάζετε την v4. Από που την κατεβάζετε; Γιατι στο xda δεν βλέπω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 wipe data wipe cache reboot Βαζεις στο odin το ops και τικαρεις το one package βαζεις στο one package το αρχειο που προκυπτει μετα απο μια αποσυμπιεση της ρομ v4 και φλασαρεις με τον κλασικο τροπο Ολα τελεια.. εκανα αναβαθμιση στην ν4.0 του Κυριλλου και στο καπακι επαναφορα ολων των προγραμματων με το titanium και το κινητο φυσαει!!!! Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts