AdeLaiN Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 γράφω πρώτα su πατάω enter παίρνει άδεια su, γράφω system/bin/dalvikvm πατάω enter και μου βγάζει class required, πρέπει να γράψω και τις τρεις σειρές; Γραφεισ su πατασ enter, 1η σειρα-enter,2η σειρά-enter,3η σειρά-enter,reboot-enter. (μυρίζομαι οτι δεν αφηνεισ σωστα τα κενα που εχει καθε σειρά) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 γράφω πρώτα su πατάω enter παίρνει άδεια su, γράφω system/bin/dalvikvm πατάω enter και μου βγάζει class required, πρέπει να γράψω και τις τρεις σειρές;[/quote παραθετω τις οδηγιες jit του astronaytis-kyrillos ανοιγουμε το terminal emulator,οπως ειναι γραφουμε.. su(enter) chmod 755 /system/bin/dalvikvm(enter) chmod 755 /system/bin/dexopt(enter) chmod 755 /system/bin/logcat(enter) reboot(enter) τελος. εχει και διαστηματα οπως φαινεται!τα (enter) ειναι επεξηγηματικα! gt i5800 with Kyrillos v.3.3 extreme edition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 πάρτε μια γεύση από ταχύτητα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=12467563#post12467563 ... θα καβλ***τε!!! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 γράφω πρώτα su πατάω enter παίρνει άδεια su, γράφω system/bin/dalvikvm πατάω enter και μου βγάζει class required, πρέπει να γράψω και τις τρεις σειρές;[/quote παραθετω τις οδηγιες jit του astronaytis-kyrillos ανοιγουμε το terminal emulator,οπως ειναι γραφουμε.. su(enter) chmod 755 /system/bin/dalvikvm(enter) chmod 755 /system/bin/dexopt(enter) chmod 755 /system/bin/logcat(enter) reboot(enter) τελος. εχει και διαστηματα οπως φαινεται!τα (enter) ειναι επεξηγηματικα! gt i5800 with Kyrillos v.3.3 extreme edition Παιδιά ευχαριστώ πολύ, έκανα όπως μου τα είπατε και πέρασαν κανονικά, αλλα το linpack μου έβγαλε τις ίδιες μετρήσεις...:( Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 πάρτε μια γεύση από ταχύτητα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=12467563#post12467563 ... θα καβλ***τε!!! Πολύ γκαζι οντως ^^ Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδιά ευχαριστώ πολύ, έκανα όπως μου τα είπατε και πέρασαν κανονικά, αλλα το linpack μου έβγαλε τις ίδιες μετρήσεις...:( Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Ισως δεν εχεις περασει σωστα τα αρχεια.Δεν παει καπου αλλου το μυαλο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον astronayti που μόλις τώρα με βοήθησε να περάσω τη 2.2 στο κινητό μου. ΜΠΡΑΒΟ σας παιδιά Κύριλλε και astronayti και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε. Περιμένω τη v4.0... Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδιά ευχαριστώ πολύ, έκανα όπως μου τα είπατε και πέρασαν κανονικά, αλλα το linpack μου έβγαλε τις ίδιες μετρήσεις...:( Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος linpack,qudrand,κτλπ,αγαπητε lostadior,ειναι σχετικα κατα την γνωμη μου! εχουν φυσικα την υποσταση τους σαν προγραμματα,αλλα το θεμα ειναι πως αντιλαμβανεσαι εσυ το κινητο στη χρηση του με τις βελτιωσεις και τα tips που παρεχουν απλοχερα ,ολα τα παιδια του forum! καλα ναμαστε να τα λεμε γιατι μου φαινεται οτι θα παρουμε αρκετα ακομα! gt i5800 βελτιωμενο με Kyrillos v. 3.3 extreme edition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ισως δεν εχεις περασει σωστα τα αρχεια.Δεν παει καπου αλλου το μυαλο μου Τι να πω, όπως τα κατέβασα τα πέρασα... ας περιμένω την νεα έκδοση του κυρίλλου τότε, αφού εξαρχής έβαλα χέρι στο τηλ και είμαι και ψιλο άσχετος δεν πειράζει, αρκεί να μην χάσω πάλι όλα τα αρχεία... Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Τι να πω, όπως τα κατέβασα τα πέρασα... ας περιμένω την νεα έκδοση του κυρίλλου τότε, αφού εξαρχής έβαλα χέρι στο τηλ και είμαι και ψιλο άσχετος δεν πειράζει, αρκεί να μην χάσω πάλι όλα τα αρχεία... Υπομονη :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Α και στον katere μην το γράψω ολόκληρο και θεωρηθεί διαφήμιση βρήκα microsd class 6+ με 8gb στα 22,00€!! Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 (edited) Η κατανάλωση της μπαταρίας είναι ίδια όπως και η ακτινοβολία. Ο επεξεργαστής δεν λειτουργεί γρηγορότερα απλά "φέρεται πιο έξυπνα" και έτσι γλυτώνει δουλεία και τελειώνει τις εργασίες πιο γρήγορα. Ξέρω ότι είναι ύβρις, αλλά θα τολμήσω να σε διορθώσω Κύριλλε: Η κατανάλωση της μπαταρίας είναι μικρότερη με την ενεργοποίηση του JIT compiler: "...the differences aren’t always dramatic, nor do they apply uniformly to all applications. Code that is written to run the CPU all-out can now do more in the same amount of time (running faster), and code that is written to be rate-limited can get its work done using less time and less of the CPU (using less battery)."... Πηγή: http://android-developers.blogspot.com/2010/05/dalvik-jit.html Όποιος ενδιαφέρεται, του προτείνω να δει την παρουσίαση των δημιουργών του Dalvik JIT compiler (Dalvik είναι η virtual machine του android) στην Google I/O 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Ls0tM-c4Vfo. Είναι μεγάλη σε διάρκεια (μία ώρα περίπου) και πρέπει να έχεις πολλές τεχνικές γνώσεις (και καλά αγγλικά) για να την παρακολουθήσεις, είναι όμως πολύ ενδιαφέρουσα. Για τους βιαστικούς, στο 0:58:38 αναφέρονται στην επίδραση του JIT στην κατανάλωση μπαταρίας. Edited March 28, 2011 by cyberdimitri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ξέρω ότι είναι ύβρις, αλλά θα τολμήσω να σε διορθώσω Κύριλλε: Η κατανάλωση της μπαταρίας είναι μικρότερη με την ενεργοποίηση του JIT compiler: "...the differences aren’t always dramatic, nor do they apply uniformly to all applications. Code that is written to run the CPU all-out can now do more in the same amount of time (running faster), and code that is written to be rate-limited can get its work done using less time and less of the CPU (using less battery)."... Πηγή: http://android-developers.blogspot.com/2010/05/dalvik-jit.html Όποιος ενδιαφέρεται, του προτείνω να δει την παρουσίαση των δημιουργών του Dalvik JIT compiler (Dalvik είναι η virtual machine του android) στην Google I/O 2010. Είναι μεγάλη σε διάρκεια (μία ώρα περίπου) και πρέπει να έχεις πολλές τεχνικές γνώσεις (και καλά αγγλικά) για να την παρακολουθήσεις, είναι όμως πολύ ενδιαφέρουσα. Για τους βιαστικούς, στο 0:58:38 αναφέρονται στην επίδραση του JIT στην κατανάλωση μπαταρίας. :) θα το διαβάσω αύριο! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Γραφεισ su πατασ enter, 1η σειρα-enter,2η σειρά-enter,3η σειρά-enter,reboot-enter. (μυρίζομαι οτι δεν αφηνεισ σωστα τα κενα που εχει καθε σειρά) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk σωστη η ¨μυτη¨θ`αλεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Ξαναπέρασα την v.3.3 Extreme! Ερώτηση 2: Πως μπορώ να αλλάξω ή να εξαφανίσω αυτό το μήνυμα που βγάζει το κινητό όταν βγαίνει από hibernation και αναγράφει ότι belongs to: <εδώ βγάζει το εικονίδιο από ένα ξυπνητήρι> --- protected by antivirus ? Ευχαριστώ! Το lockscreen μηνυμα είναι μέσα από το Αntivirus της AVG και το αλλάζουμε ή το αφαιρούμε μέσα από το Menu του antivirus ->remote->edit lock message/show lock message Ελπίζω να βοήθησα κάποιους που το ψάχνανε απεγνωσμένα. Edited March 29, 2011 by artsol Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 (edited) Το lockscreen μηνυμα είναι μέσα από το Αntivirus της AVG και το αλλάζουμε ή το αφαιρούμε μέσα από το Menu->remote->edit lock message/show lock message Ελπίζω να βοήθησα κάποιους που το ψάχνανε απεγνωσμένα.Εγώ σίγουρα το έψαχνα! Το κοίταξα και είναι έτσι όπως το λες! Το μόνο που δεν μπορώ να ΄διώξω' είναι το εικονίδιο ρολογιού ή ξυπνητηριού που υπάρχει μπροστά από το κείμενο του AVG antivirus το οποίο και τροποποίησα! Σ'ευχαριστώ. Edited March 29, 2011 by treasure Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Κάπου διάβασα ότι η modded gallery των SGS Tools είναι πολύ πιο γρήγορη και δουλεύει στο κινητό μας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα ήθελα να τη δω να συμπεριλαμβάνεται στην Kyrillos Extreme v4.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Μετά από μια εβδομάδα συνεχούς χρήσης με την Rom 3.3 του Κύριλλου, Μπορώ να πω ότι το κινητό είναι πολύ γρήγορο. Έχω όμως και δύο "αρνητικά" να αναφέρω. 1. Κάποιες φορές τρώει κολλήματα δύο τριών δευτερολέπτων, κυρίως όταν κάνει και κάποια άλλη δουλειά π.χ. κατέβασμα από το μάρκετ κάποιας εφαρμογής. 2. Η μνήμη RAM δεν ξεπερνάει ποτέ τα 100ΜΒ. Αυτό έγινε από την στιγμή που δημιούργησα το παρτίτιον του 1Gb. Θέλω να ρωτήσω μήπως αυτό δημιουργείται επειδή κάποιες εφαρμογές έχουν πάει στο παρτίτιον 1GB. Να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ το Go Launcher το οποίο είναι πολύ βολικό γιατί δημιουργείς και φακέλους για ομαδοποίηση των εφαρμογών, και τον Opera για Browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Κύριλλε τελικά δεν θα είναι το κινητό μας 1000mhz?? θα είναι 833??? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Κύριλλε τελικά δεν θα είναι το κινητό μας 1000mhz?? θα είναι 833??? το προηγούμενο τεστ με τα 1000Mhz απέτυχε και επίσης δεν αύξησε την επίδοση του κινητού. Όμως ο apollo5801 ξαναδοκίμασε με άλλο τρόπο και ο επεξεργαστής πήγε 833Mhz με τεράστια διαφορά στις επιδόσεις! Οι επιδόσεις στα παιχνίδια έχουν 2πλασιαστεί, ο επεξεργαστής είναι 3 φορές πιο γρήγορος (από 300 => 1580) και το κινητό θα είναι turbo! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulinaki Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Γεια σας παιδια!!ειμαι καινουργια στο site και εχω καποιες αποριες.Εχω το galaxy 3 και θελω να βαλω την 2.2 επειδη με την 2.1 σερνεται πολυ και μου την εχει δωσει..Γενικα κολλαει οταν με παιρνουν τηλ. και στα μυνηματα κ γενικα...Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι για να την περασω αρκει να κανω τα βηματα που εχει στην πρωτη σελιδα???(Βασικα θα πω σε εναν φιλο μ να μ τα κανει αρκει να ξερω οτι ειναι τα σωστα βηματα) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 το προηγούμενο τεστ με τα 1000Mhz απέτυχε και επίσης δεν αύξησε την επίδοση του κινητού. Όμως ο apollo5801 ξαναδοκίμασε με άλλο τρόπο και ο επεξεργαστής πήγε 833Mhz με τεράστια διαφορά στις επιδόσεις! Οι επιδόσεις στα παιχνίδια έχουν 2πλασιαστεί, ο επεξεργαστής είναι 3 φορές πιο γρήγορος (από 300 => 1580) και το κινητό θα είναι turbo! Και τόσο αν φτάσει υπέρευχαριστημένοι πρέπει να είμαστε σε σχέση με αυτό που αγοράσαμε. Άντε και ειs ανώτερα! Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Γεια σας παιδια!!ειμαι καινουργια στο site και εχω καποιες αποριες.Εχω το galaxy 3 και θελω να βαλω την 2.2 επειδη με την 2.1 σερνεται πολυ και μου την εχει δωσει..Γενικα κολλαει οταν με παιρνουν τηλ. και στα μυνηματα κ γενικα...Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι για να την περασω αρκει να κανω τα βηματα που εχει στην πρωτη σελιδα???(Βασικα θα πω σε εναν φιλο μ να μ τα κανει αρκει να ξερω οτι ειναι τα σωστα βηματα) :) Εχω φτιάξει έναν οδηγό. Θα τον βρειs μια δύο σελίδες πίσω η στην υπογραφή του κυρίλλου. Ότι χρειαστείς για βοήθεια πεs μαs Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ευχαριστώ για την πληροφορία.!!και κάτι ακόμα...θα υποστηρίζει παιχνίδια 3D???και google earth θα υποστηρίζετε?Αυτά θέλω να μάθω και συγνώμη αν έγινα κουραστικός... :O Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Ευχαριστώ για την πληροφορία.!!και κάτι ακόμα...θα υποστηρίζει παιχνίδια 3D???και google earth θα υποστηρίζετε?Αυτά θέλω να μάθω και συγνώμη αν έγινα κουραστικός... :O Ναι οι επιδόσεις σε 3d παιχνίδια θα είναι καλύτερες αλλά δεν ξέρω αν θα παίζουν πλήρως. Για το google earth μπορείς να κατεβάσεις το google maps (v5.2.1 είναι η τελευταία έκδοση) και ενεργοποίησε το satelite view! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts