treasure Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Η κατανάλωση της μπαταρίας είναι ίδια όπως και η ακτινοβολία. Ο επεξεργαστής δεν λειτουργεί γρηγορότερα απλά "φέρεται πιο έξυπνα" και έτσι γλυτώνει δουλεία και τελειώνει τις εργασίες πιο γρήγορα. Μιας και μιλάς για την μπαταρία, το lagfix (ex4) καταναλώνει περισσότερη μπαταρία απότι το rfs και το ext2 στο κινητό μας. Δεν ξέρω γιατί.... Στο quadrant advanced κάνε benchmark μόνο τον επεξεργαστή. Το default είναι 300 και με jit από 550-620 Κατεβασα το Quadrant Advanced και ενώ το Total Score είναι 338, το CPU Score είναι 567. Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 To πιο καινούριο είναι το 2.14.2 . Kαι αν δε δουλεύει το R/W κουμπί, μάλλον κάτι δεν έχει γίνει σωστά στη root διαδικασία. Εβαλα το 2.14.2 και ολα ενταξει.Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 kyrillos13 αυτο το jit θα ειναι μεσα στην επομενη rom που ετοιμαζετε? ναι. Θα είναι και στην v4.0 την δικιά μου.. Κατεβασα το Quadrant Advanced και ενώ το Total Score είναι 338, το CPU Score είναι 567. κομπλέ! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ο φακελος System(jit)δε χρειαζεται πια μεσα στην sd card ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ο φακελος System(jit)δε χρειαζεται πια μεσα στην sd card ετσι? όχι, μπορείς να τον διαγράψεις.. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδιά καλησπέρα, όταν πάω μέσω του terminal emulator, να περάσω το dalvikvm μου βγάζει το requires class name, τι είναι αυτό; και εννοείται οτι ακόμη δεν έχω περάσει το jit, τα νεύρα μου!!:mad: και μέσω του υπολογιστή δεν κάνει τίποτα... Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Κύριλε, με την αναβάθμιση σε 2.2 με τη δικιά σου ρομ, το τηλέφωνο λειτουργεί εντάξει; Λέω να προχωρήσω σε αναβάθμιση, αλλά επειδή για μένα το τηλέφωνο είναι εργαλείο, δε θέλω να υπολειτουργεί. Δουλεύουν όλα εντάξει; Το βασικότερο που θέλω είναι να αποδεσμεύσω τη μνήμη και να βάλω κάποιες εφαρμογές στην Sd, αλλιώς δε θα το πείραζα. Με τη δικιά σου ρομ είναι όλα εντάξει; να προχωρήσω άφοβα; Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Κύριλε, με την αναβάθμιση σε 2.2 με τη δικιά σου ρομ, το τηλέφωνο λειτουργεί εντάξει; Λέω να προχωρήσω σε αναβάθμιση, αλλά επειδή για μένα το τηλέφωνο είναι εργαλείο, δε θέλω να υπολειτουργεί. Δουλεύουν όλα εντάξει; Το βασικότερο που θέλω είναι να αποδεσμεύσω τη μνήμη και να βάλω κάποιες εφαρμογές στην Sd, αλλιώς δε θα το πείραζα. Με τη δικιά σου ρομ είναι όλα εντάξει; να προχωρήσω άφοβα; Ναι προχώρα άφοβα. Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά :) Παιδιά καλησπέρα, όταν πάω μέσω του terminal emulator, να περάσω το dalvikvm μου βγάζει το requires class name, τι είναι αυτό; και εννοείται οτι ακόμη δεν έχω περάσει το jit, τα νεύρα μου!!:mad: και μέσω του υπολογιστή δεν κάνει τίποτα... δεν ξέρω. Αν τα έχεις κάνει όλα όπως στον οδηγό δεν πρέπει να στο λέει αυτό. Ξαναδοκίμασε... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Κύριλε, τη ν.4 πότε θα τη βγάλεις; Άμα είναι να περιμένω λίγο. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ομολογω οτι εχουμε εντελως αλλο κινητο απο αυτο που αγορασαμε!Συγχαρητηρια παιδια!(και ας ημουν απο τους ατυχους που το πηρα 260 :ninja: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Κύριλε, τη ν.4 πότε θα τη βγάλεις; Άμα είναι να περιμένω λίγο. Αυτή την βδομάδα (μπορεί σε καμιά-δυο μέρες). Θα την βγάλω πρώτα στο Myphone (μην αναφέρετε τίποτα στο xda) και μετά από 2 βδομάδες κάπου στο xda... :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Αυτή την βδομάδα (μπορεί σε καμιά-δυο μέρες). Θα την βγάλω πρώτα στο Myphone (μην αναφέρετε τίποτα στο xda) και μετά από 2 βδομάδες κάπου στο xda... :) Να περιμένω λοιπόν. Όσον αφορά στο xda, μη φοβάσαι, εγώ τουλάχιστον ούτε κατά που πέφτει δεν ξέρω...:wink: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 δεν ξέρω. Αν τα έχεις κάνει όλα όπως στον οδηγό δεν πρέπει να στο λέει αυτό. Ξαναδοκίμασε... Κατεβάζω τα αρχεία από το jit στην κάρτα μνήμης, κάνω αντιγραφή με το root explorer, κάνω paste στον φάκελο system της συσκευής στα αντίστοιχα bin και lib, παω στο terminal emulatior και δίνω εντολή system/bin/dalvikvm και μου βγάζει αυτο... Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 δεν ξέρω. Αν τα έχεις κάνει όλα όπως στον οδηγό δεν πρέπει να στο λέει αυτό. Ξαναδοκίμασε... Κατεβάζω τα αρχεία από το jit στην κάρτα μνήμης, κάνω αντιγραφή με το root explorer, κάνω paste στον φάκελο system της συσκευής στα αντίστοιχα bin και lib, παω στο terminal emulatior και δίνω εντολή system/bin/dalvikvm και μου βγάζει αυτο... οταν ανοιγεις το terminal γραφεις πρωτα ..su και μετα τις τρεις σειρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Αυτή την βδομάδα (μπορεί σε καμιά-δυο μέρες). Θα την βγάλω πρώτα στο Myphone (μην αναφέρετε τίποτα στο xda) και μετά από 2 βδομάδες κάπου στο xda... :) KARMA myphone! Ωραιος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 οταν ανοιγεις το terminal γραφεις πρωτα ..su και μετα τις τρεις σειρες? γράφω πρώτα su πατάω enter παίρνει άδεια su, γράφω system/bin/dalvikvm πατάω enter και μου βγάζει class required, πρέπει να γράψω και τις τρεις σειρές; Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ερώτηση: Αν φλασάρω και φτάσω μέχρι το βήμα πριν βάλω τη ρομ του Κύριλου, έχω froyo μαμίσιο; Δουλεύουν όλα ρολόι; Ρωτάω, γιατί άμα είναι να φλασάρω το κινητό μέχρι εκεί και μετά να περιμένω τη v4.0 του Κύριλλου, εκτός αν λέω μαμακία... Ας μου απαντήσει κάποιος να ξεκινήσω. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ερώτηση: Αν φλασάρω και φτάσω μέχρι το βήμα πριν βάλω τη ρομ του Κύριλου, έχω froyo μαμίσιο; Δουλεύουν όλα ρολόι; Ρωτάω, γιατί άμα είναι να φλασάρω το κινητό μέχρι εκεί και μετά να περιμένω τη v4.0 του Κύριλλου, εκτός αν λέω μαμακία... Ας μου απαντήσει κάποιος να ξεκινήσω. ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις την νέα έκδοση του Κυρίλλου, σε μια δυο μέρες που θα έχει και το jit μέσα, τότε να κάνεις αναβάθμιση, αν περιμένεις από την samsung, χαίρεται!!:ninja: Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ερώτηση: Αν φλασάρω και φτάσω μέχρι το βήμα πριν βάλω τη ρομ του Κύριλου, έχω froyo μαμίσιο; Δουλεύουν όλα ρολόι; Ρωτάω, γιατί άμα είναι να φλασάρω το κινητό μέχρι εκεί και μετά να περιμένω τη v4.0 του Κύριλλου, εκτός αν λέω μαμακία... Ας μου απαντήσει κάποιος να ξεκινήσω. Φλασαρεις την 2,2 και εισαι οκ.Αν εσυ το θες μπορεις να προχωρησεις σε καποια ρομ του Κυριλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Φλασαρεις την 2,2 και εισαι οκ.Αν εσυ το θες μπορεις να προχωρησεις σε καποια ρομ του Κυριλλου. Το τηλέφωνο είναι πλήρως λειτουργικό; Ή θέλει κι άλλα κόλπα για να λειτουργήσει καλά; :O Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Το τηλέφωνο είναι πλήρως λειτουργικό; Ή θέλει κι άλλα κόλπα για να λειτουργήσει καλά; :O Πληρως.Το μονο που θα μενει ειναι να περασεις τις εφαρμογες που εσυ θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Πληρως.Το μονο που θα μενει ειναι να περασεις τις εφαρμογες που εσυ θες Σε ευχαριστώ πολύ. Μερικές ερωτήσεις ακόμα, αν μου επιτρέπεις: Το lagfix πρέπει να το περάσω μόνος μου έτσι; Το jit τι ακριβώς είναι; Πρέπει να το περάσω κι αυτό; Πληκτρολόγιο ελληνικό έχει; Και κάτι άσχετο: Γιατί δεν το κυκλοφορεί η Samsung επίσημα, αφού λειτουργεί μια χαρά; Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός, δεν έχω άλλες ερωτήσεις. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ. Μερικές ερωτήσεις ακόμα, αν μου επιτρέπεις: Το lagfix πρέπει να το περάσω μόνος μου έτσι; Το jit τι ακριβώς είναι; Πρέπει να το περάσω κι αυτό; Πληκτρολόγιο ελληνικό έχει; Και κάτι άσχετο: Γιατί δεν το κυκλοφορεί η Samsung επίσημα, αφού λειτουργεί μια χαρά; Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός, δεν έχω άλλες ερωτήσεις. Εχει ελληνικο πληκτρολογιο.Το lagfix στην 2,2 πρεπει να το περασεις μονος. ΟΙ εκδοσεις 3,0 και μετα το εχουν ενσωματομενο. Δεν γινεσαι κουραστικος.Κατεβασε αυτο τον οδηγο και οτι βοηθεια θες μου λες http://www.multiupload.com/8YHQN6C5NU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Εχει ελληνικο πληκτρολογιο.Το lagfix στην 2,2 πρεπει να το περασεις μονος.Δεν γινεσαι κουραστικος.Κατεωασε αυτο τον οδηγο και οτι βοηθεια θες μου λες http://www.multiupload.com/8YHQN6C5NU Φίλε astronayti, τον πληρέστατο οδηγό σου τον έχω κατεβάσει και τον έχω διαβάσει. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία που έχεις κάνει. Απλώς έχω μερικές απορίες, από ανασφάλεια περισσότερο... Αν φλασάρω με τη 2.2, δε θα είναι root, σωστά; Πρέπει πρώτα να κάνω το root και μετά τα υπόλοιπα, έτσι δεν είναι; Αν μείνω μέχρι το απλό φλασάρισμα, εκτός από το γεγονός ότι μπορώ να εγκαθιστώ εφαρμογές στην sd κερδίζω κάτι άλλο; πχ ταχύτητα; :O Το wifi, το Gps θα λειτουργούν σωστά; Κι από μπαταρία; Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Βρε παιδια γιατι τετοια κωλοπιλαλα να το περασετε ολοι το jit αφου σε 5-10 μερες θα φλασαρετε νεα ρομ. .. Οπου θα ειναι ηδη εγκατεστημενο?η μπαταρια σας τι λεει μετα το εγχειρημα....; Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts