baggelisrouk Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Έκανα και γω το JIT! MFLOPS : 8.247 Time : 10.17 seconds Αλήθεια, χωρίς τα πειράγματα και όλα αυτά τα καλούδια, τί νούμερα βγάζει το κινητό; Συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά-υποστήριξη!! στο δικο μου καθε φορα βγάζει και αλλο νουμερο ξερει κανενας γιατι? πχ. MFLOP: 8.22 7.827 7.888 TIME: 10.22 10.71 10.63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 τα 2003.Δεν εχω αντιμετωπισει ξανα προβλημα με τα 2003.. Για κανε μια δομική να το κατεβάσειs και πάλι μήπως ανοίξει Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 ΑΣΧΕΤΟ: Σορυ αν ειμαι offtοpic αλλα εχω φαει τον κοσμο να βρω ενα live wallpaper (δεν θυμαμαι που το ειδα, καπου σε ενα review του κινητου) οπου ειναι μια κοπελια (ντυμενη εννοειται.. για να μην παρεξηγηθω κιολας) και οπου την ακουμπας αντιδρα.. εχει κανεις υποψιν αυτο το live wallpaper? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Κατεβασε το "FileFormatConverter.exe" απο τη Microsoft και θα εισαι ΟΚ.. Εχει να κανει οτι το εγγραφο ειναι αποθηκευμενο με νεοτερο word απο αυτο που εχεις.. κι εγω αυτο εκανα και ανοιξε.. (γιατι κι εγω εχω το 2003..) Αψογος ο φίλος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilaths Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Παιδια, κυριλε κ αστροναυτη σας ευχαριστω πολυ για τον οδηγο..μας εχετε φτιαξει πολυ αγρια..!ετοιμο το JIT.. MFLOPS: 7.973 TIME: 10.51 sec ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Λογικα οταν καποια στιγμη περασουμε καποια καινουρια rom θα θελει "ξαναπερασμα" το jit ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilaths Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Μπορει να ειναι μεσα, οπως κ το lagfix.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 (edited) Ρε παιδια το γκρι κουτακι που γραφει mount r/w δεν πατιεται.Και δε μπορω να κανω Paste.. edit:Οταν ειμαι στην διαδρομη / πατιεται κανονικα και μπορω και το κανω mount r/o Οταν μπαινω ειτε /System ειτε /System/bin το γκρι κουτακι γραφει mount r/w και δεν πατιεται για να αλλάξει.. Edited March 28, 2011 by AdeLaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilaths Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Ρε παιδια το γκρι κουτακι που γραφει mount r/w δεν πατιεται.Και δε μπορω να κανω Paste.. edit:Οταν ειμαι στην διαδρομη / πατιεται κανονικα και μπορω και το κανω mount r/o Οταν μπαινω ειτε /System ειτε /System/bin το γκρι κουτακι γραφει mount r/w και δεν πατιεται για να αλλάξει.. ε αστο απο την διαδρομη ρε:cool: (πρεπει να ειναι R/W) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Μια ερώτηση για να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους. Χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι στον οδηγό ώστε να γίνει πιο κατανοητός? Ρωτώ αυτους που τον έχουν χρησιμοποιησει. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 ε αστο απο την διαδρομη ρε:cool: (πρεπει να ειναι R/W) δλδ?δε το πιασα :p To εκανα r/o αλλα μολις μπαινω πιο μεσα μου το γυρναει παλι σε r/w αν εννοεις αυτο ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 το score του Linpack είναι από 7-8,5. Όσο πιο πολλές εφαρμογές έχετε εγκατεστημένες το score θα τείνει προς το 7... Επίσης όσοι έχετε το Quadrant Advanced (όχι το free), το σκορ του επεξεργαστή πάει από 300 => 550-620 :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilaths Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Μια ερώτηση για να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους. Χρειάζεται να αλλάξουμε κάτι στον οδηγό ώστε να γίνει πιο κατανοητός? Ρωτώ αυτους που τον έχουν χρησιμοποιησει. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk πιστευω πως ναι..αν θες μιαλμε στο msn.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilaths Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 (edited) δλδ?δε το πιασα :p To εκανα r/o αλλα μολις μπαινω πιο μεσα μου το γυρναει παλι σε r/w αν εννοεις αυτο ^^ R/O = READ ONLY , εκει που λεει mounted as πρεπει να βαλεις να λεει r/w..κ μετα μην σε νοιαζει καθολου κανε την δουλεια κανονικα.. υγ: αν ξαναλλαζει απλα εσυ να το κανει τα γκρι γραμματα, κ οχι το κουτι να ειναι σε ρυθμιση R/W..Νομιζω αυτο θες εκτος αν δεν καταλαβα καλα.. Edited March 28, 2011 by Stratilaths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 πιστευω πως ναι..αν θες μιαλμε στο msn.. Οκ μιλάμε το βράδυ Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Κοίτα τι γίνεται.Κάνω κανονικά copy αλλά όταν έρχεται η ώρα του paste δε με αφήνει και γίνεται το εξησ:στην διαδρομή / μου γράφει κανονικότατα mounted as r/w που είναι και το ζητούμενο.Με το που μπαίνω /system(και πιο μέσα ακόμη) μου γράφει ταδε mb used τάδε mb free,r/o και διπλα έχει το κουτί το που υποτίθεται ότι θα το πατησω για να είμαι r/w.Αλλα δε πατιεται με συνέπεια να παραμένω r/o και να μη γίνεται το paste. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilaths Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Κοίτα τι γίνεται.Κάνω κανονικά copy αλλά όταν έρχεται η ώρα του paste δε με αφήνει και γίνεται το εξησ:στην διαδρομή / μου γράφει κανονικότατα mounted as r/w που είναι και το ζητούμενο.Με το που μπαίνω /system(και πιο μέσα ακόμη) μου γράφει ταδε mb used τάδε mb free,r/o και διπλα έχει το κουτί το που υποτίθεται ότι θα το πατησω για να είμαι r/w.Αλλα δε πατιεται με συνέπεια να παραμένω r/o και να μη γίνεται το paste. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk ποιο ροοτ εξπλορερ εχεις?βαλε το τελευταιο.. αν δεν γινει δοκιμασε να εισαι απο την αρχη r/o να σου πει οτι δεν γινεται κ μετα να πατησεις την αλλαγη..αν δεν γινεται κ ετσι καποιο λαθος κανεις με τους φακελους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Εχω το 2.10.1 υπάρχει πιο καινούριο? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλησπέρα. Με Root Explorer 2.12.2 έχω score: MFLOPS: 7.987 Time: 10.5 Seconds Norm Res: 5.68 Precision: 2.220446049250313E-16 Το Quadrant Standard μου δίνει score 383 από 337. Αυτά! ΥΓ. Ενώ το Linpack μου βγάζει καλό score, το Quadrant δεν μου βγάζει το 500άρι που συζήτησε κάποιος φίλος παραπάνω. Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilaths Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Εχω το 2.10.1 υπάρχει πιο καινούριο? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Root Explorer v2.13.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 To πιο καινούριο είναι το 2.14.2 . Kαι αν δε δουλεύει το R/W κουμπί, μάλλον κάτι δεν έχει γίνει σωστά στη root διαδικασία. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλησπέρα. Με Root Explorer 2.12.2 έχω score: MFLOPS: 7.987 Time: 10.5 Seconds Norm Res: 5.68 Precision: 2.220446049250313E-16 Το Quadrant Standard μου δίνει score 383 από 337. Αυτά! ΥΓ. Ενώ το Linpack μου βγάζει καλό score, το Quadrant δεν μου βγάζει το 500άρι που συζήτησε κάποιος φίλος παραπάνω. Μάλλον έχεις το quadrant free και ο Κυριλλοσ είπε για το advanced. Παρεπιπτόντως μηπωσ όλα αυτα με το jit επηρεασουν την μπαταρια μασ?την αυτονομια δηλαδη. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treasure Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Μάλλον έχεις το quadrant free και ο Κυριλλοσ είπε για το advanced. Παρεπιπτόντως μηπωσ όλα αυτα με το jit επηρεασουν την μπαταρια μασ?την αυτονομια δηλαδη. Sent from my GT-I5800 using TapatalkΟΚ, θα το δω για το Quadrant! Η δικιά μου απορία είναι εαν επηρεάζεται η ακτινοβολία που εκπέμπει το κινητό. Δεν ξέρω...! ...απλά ρωτάω! Τρέχει τελικά γρηγορότερα ο επεξεργαστής άρα υπάρχει ίσως μεγαλύτερη ισχύς του επεξεργαστή, άρα μπορεί αυτό να αυξήσει τα επίπεδα ακτινοβολίας! Μην βιαστείτε να με πυροβολήσετε οι μουτζαχεντίν! :):):) Κι εγώ μαζί σας είμαι, αλλά ας δούμε κι αυτήν την παράμετρο!!! Τι λένε οι ειδικοί? Παράθεση Φιλικά, Βασίλης ______________________ android 4ever [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 ΟΚ, θα το δω για το Quadrant! Η δικιά μου απορία είναι εαν επηρεάζεται η ακτινοβολία που εκπέμπει το κινητό. Δεν ξέρω...! ...απλά ρωτάω! Τρέχει τελικά γρηγορότερα ο επεξεργαστής άρα υπάρχει ίσως μεγαλύτερη ισχύς του επεξεργαστή, άρα μπορεί αυτό να αυξήσει τα επίπεδα ακτινοβολίας! Μην βιαστείτε να με πυροβολήσετε οι μουτζαχεντίν! :):):) Κι εγώ μαζί σας είμαι, αλλά ας δούμε κι αυτήν την παράμετρο!!! Τι λένε οι ειδικοί? Η κατανάλωση της μπαταρίας είναι ίδια όπως και η ακτινοβολία. Ο επεξεργαστής δεν λειτουργεί γρηγορότερα απλά "φέρεται πιο έξυπνα" και έτσι γλυτώνει δουλεία και τελειώνει τις εργασίες πιο γρήγορα. Μιας και μιλάς για την μπαταρία, το lagfix (ex4) καταναλώνει περισσότερη μπαταρία απότι το rfs και το ext2 στο κινητό μας. Δεν ξέρω γιατί.... Στο quadrant advanced κάνε benchmark μόνο τον επεξεργαστή. Το default είναι 300 και με jit από 550-620 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 kyrillos13 αυτο το jit θα ειναι μεσα στην επομενη rom που ετοιμαζετε? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts