kyrillos13 Δημ. March 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Τι ειναι το jit compiler? ^^ http://en.wikipedia.org/wiki/Just-in-time_compilation σε απλά ελληνικά => αυξάνει πολύ τις επιδόσεις του επεξεργαστή Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ) ΝΕΑ! Να σας ενημερώσω ότι το jit έχει πλέον ενεργοποιηθεί και στο κινητό μας. (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007220). Δεύτερον, μάλλον θα σταματήσω να κάνω update την ρομ μου, γιατί πλέον συνεργάζομαι με άλλα 4 άτομα και θα φτιάξουμε μια πιο γαμάτη. Τρίτον, πολύ πιθανό να δούμε Gingerbread στο κινητό μας. (Όχι από την samsung) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 (ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ) ΝΕΑ! Να σας ενημερώσω ότι το jit έχει πλέον ενεργοποιηθεί και στο κινητό μας. (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007220). Δεύτερον, μάλλον θα σταματήσω να κάνω update την ρομ μου, γιατί πλέον συνεργάζομαι με άλλα 4 άτομα και θα φτιάξουμε μια πιο γαμάτη. Τρίτον, πολύ πιθανό να δούμε Gingerbread στο κινητό μας. (Όχι από την samsung) Κυρίλλε να είσαι καλά, άλλα πως βαζω το jit; και για ρίξε μια ματια στο open source project μαζι με τους υπόλοιπους μήπως πιάσεις δουλειά από τώρα πριν πας φαντάρος:ninja: Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Κυρίλλε να είσαι καλά, άλλα πως βαζω το jit; και για ρίξε μια ματια στο open source project μαζι με τους υπόλοιπους μήπως πιάσεις δουλειά από τώρα πριν πας φαντάρος:ninja: Και θα ήταν πολύ καλό μιας και δεν είμαστε όλοι μέλη στο xda μήπως πόσταρες εδώ τα link που δίνει ο άλλος φίλος :O Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Με την 3.2 rom αλλαζει γλωσσα σε αγγλικα σε καθε εκκινηση, δεν κραταει την ρυθμιση. Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Και μιλάω για αυτό το ποστ του scuccia: Tested and NOT working on: Stock (Random reboots) CM5 Test 3 (Everything FCs on boot) Most likely any other ROM with Sense To see if JIT is enabled, while booted do the following: Code: adb shell cd /system/bin/ getprop dalvik.vm.execution-mode If JIT is enabled it should return: Code: int:jit You can also compare Linpack and/or Quadrant scores from before you enabled JIT. All credit goes to gr0gmint who got it working it on the Desire. Again, do a NANDROID backup before you load these and please post your results with what ROM you are running. Attached Files enable_jit.zip (794.8 KB, 461 views) disable_jit.zip (751.3 KB, 266 views) Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. March 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Βάλτε τον opera mobile για να σερφαρετε! Γαμάει η καινούρια έκδοση!!! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Βάλτε τον opera mobile για να σερφαρετε! Γαμάει η καινούρια έκδοση!!! Προτείνω να εγκαταστήσετε τον Opera Mini για όταν σερφάρετε μέσω 3G (χρησιμοποιεί ως και 70% μικρότερο μέγεθος για τις σελίδες, άρα μικρότερο κόστος και μεγαλύτερη ταχύτητα) και τον Opera Mobile για όταν σερφάρετε μέσω Wi-Fi. Επίσης τον Skyfire που χρησιμοποιεί ένα κολπάκι για να παίζει flash videos. Μέχρι να βγει σταθερή έκδοση του Mobile Firefox (προς το παρόν, η beta σέρνεται και κρασάρει συνέχεια) αυτοί οι τρεις browsers είναι αυτοί που χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Καλησπέρα παλιόπαιδα! Θέλω να αναβαθμίσω το κινητό μου σε froyo. Σκέφτομαι να περάσω την rom του Kyrilou. Όσοι έχετε δοκιμάσει κάποια, ποία μου προτείνετε; Την 3.0 ή την 3.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Την 3.0 ή την 3.3; Μάλλον την 3.3. Απ'όσο ξέρω είναι ίδια με την 3.0 με διαφορά οτι αντί για το a2sd έχει το a2sd+ που σου αφήνει περισσότερο χώρο για εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Θα ειμαι μεσα οποιος χρειαστει βοηθεια με ρομ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Enabling Just-in-Time Recompilation on Droid Incredible This modification will enable Just-in-Time recompilation (JIT) on Android 2.1 on the Droid Incredible. JIT is a technique that makes interpreted programming languages, like the Dalvik VM that Android applications are programmed in, run faster. Advanced users may want to experiment with enabling JIT to increase responsiveness and performance on their phones. Prerequisites To apply this modification: Your phone must be rooted. Your phone must have a custom recovery image installed. This can be accomplished with unrevoked2. You must disable the Sense launcher and install a custom launcher. You must disable the Sense lockscreen. Thus, it is recommended that you run a custom ROM with Sense disabled entirely. Your phone must not have any of the known-incompatible applications on it. These applications include: Pandora XDA Application The HTC Sense Launcher Instructions Perform the following steps to enable JIT recompilation on your phone. Before making any changes to your phone, always run a nandroid backup from recovery. Optionally, install Linpack on your phone from the Android Market. Linpack is a benchmark that allows you to determine how fast Dalvik VM code is running on your phone. Run it before enabling JIT to get a baseline measurement of your phone's performance. Download this ZIP file (credit to gr0gmint from XDA). Unzip it to a location that you can get to with adb. Reboot the phone into recovery mode. Select “Partitions” from the ClockworkMod menu, and select “mount /system”. Run adb pull /system/build.prop build.prop and edit the file. Add the following line: dalvik.vm.execution-mode=int:jit Modify this line: dalvik.vm.heapsize=24m to read as follows: dalvik.vm.heapsize=38m Send the new files to the phone by running the following commands: adb push build.prop /system/build.prop adb push libdvm.so /system/lib adb push libnativehelper.so /system/lib adb push dalvikvm /system/bin Start an adb shell, and run the following commands: chmod 0755 /system/bin/dalvikvm chmod 0644 /system/lib/libdvm.so chmod 0644 /system/lib/libnativehelper.so umount /system exit From the ClockworkMod menu, select the “Wipe cache partition” option, and reboot. If you installed Linpack before, run it again now. You should see a noticeable improvement in your device's Linpack score. To confirm that JIT is enabled, run adb shell getprop dalvik.vm.execution-mode. It should return int:jit Important information This software is offered to you with NO WARRANTY, either express or implied. By downloading it, you accept the full and ultimate responsibility for any consequences of using it. το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω αυτό: Select “Partitions” from the ClockworkMod menu, and select “mount /system”. Run adb pull /system/build.prop build.prop and edit the file. Την ασχετοσύνη μου μέσα!! Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Πια εφαρμογή, έχει το clockwοrkmod; το rom manager που δεν έχει το i5800 στις συσκευές που το εγκαθιστά, άρα ο Κυρίλλος και η ομάδα ARMVK κάπου αλλού αναφέρονται, αναμονή λοιπόν για νεότερα αποτελέσματα από την ομάδα για να πετάει το κινητό μας!!:yahoo: Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 astronaytis κάποιο σχόλιο; Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Τώρα δουλεύει καλά? ναι φίλος αλλά με την I5800XWJPD επάνω για αυτό ρωτάω αν βάλω την 3.3 θα παίξει η θα γίνει χαμός πάλι και θα ψάχνομαι ?? Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 ναι φίλος αλλά με την I5800XWJPD επάνω για αυτό ρωτάω αν βάλω την 3.3 θα παίξει η θα γίνει χαμός πάλι και θα ψάχνομαι ?? Κατεβασε τον οδηγο και ολα θα πανε καλα http://www.multiupload.com/8YHQN6C5NU θα επιστρεψω σε λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Βάλτε τον opera mobile για να σερφαρετε! Γαμάει η καινούρια έκδοση!!! Κυρίλλε; κάποιο σχόλιο κάποια απάντηση σε όσα γράφω; τα είδες; Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Και επιμένω για το open source project, το ξέρεις; Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Και επιμένω για το open source project, το ξέρεις; Αν αναφέρεσαι σε μένα όχι δεν ξέρω Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Μια βοήθεια.. για το βήμα 7 του οδηγού εγκατάστασης της 3.3 του Κυριλλου.. "When you complete a titanium backup restore, then do a "move all apps to internal". Αυτό πως το κάνουμε? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Έχει επιλογή στο μενού batch του titanium backup "move all user apps to internal memory". Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Έχει επιλογή στο μενού batch του titanium backup "move all user apps to internal memory". Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.. Και κάτι άλλο αν γνωρίζεις να μου πεις.. Με το titanium backup κράτησα παλαιότερο backup εφαρμογων κλπ αλλα μετά από αναβάθμιση ROM πως τα ξαναπερνάω χωρίς να τα ξανακάνω εγκατάσταση? Το λεω γιατι από έκδοση 2.1 πηγα σε 2.2 βάση οδηγού και περασα την 3.3 του κυριλλου (φοβερη δουλεια.. 1000+ μπραβο στον κυριλλο).. Ωστοσο λεει οτι μετά μπορω με το titanium backup να επαναφέρω παλι τις εφαρμογες-επαφες μου χωρις να τις περνάω παλι μια-μια.. Αφου όμως μπηκε νεα ROM χάθηκε το titanium backup και το εβαλα πάλι απο την αρχή.. Πηγαινοντας ομως στο batch πως θα επαναφέρω τις εφαρμογες που ειχα περασει? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Πριν κάνεις format στην sd είχες κρατήσει στο pc σου αντίγραφο του φακέλου titanium backup?(είχε δημιουργηθεί αυτόματα μέσα στην κάρτα μνήμης από την στιγμή που έκανες backup με κο titanium). Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Παιδια εγω εχω την froyo 2.2 χωρις lag fix θελω να περασω την 3.3 το kyrillou γινεται? γιατι αν καταλαβα καλα πρεπει πρωτα να βαλω την 3.0 και μετα 3.3? Το titanium backup κρατα τα παντα απο το κιν? αν μπορει καποιος τις οδηγιες με PM μην spam το topic! Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elengeo2 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 παιδιά να κάνω μια ερώτηση?? οι φωτογραφίες που βγάζω έχουν ΧΑΛΙΑ ανάλυση υπάρχει κάποια ρύθμιση ίσως που να διορθώνει αυτό το πρόβλημα? Επίσης δεν μπορώ να αλλάξω ήχο στα μηνύματα πέραν των καθορισμένων απο το κινητό ήχων δεν μπορώ να βάλω κάποιο κομμάτι απο τις επιλογές μου..αλλάζει ή τζάμπα παιδεύομαι? και τέλος είχα πάει πριν 2 μήνες στο γερμανό και μου έκανε αναβάθμιση, βλέποντας όμως τα χαρακτηριστικά είναι πάλι 2.1 μου έκανε αναβάθμιση ή με κοροιδεψε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts