Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έφτιαξα δικιά μου rom. όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δουν σε αυτό το ποστ στο xda. :)

λοιπόν ενδιαφέρομαι αλλά για να καταλάβω εγώ έχω το JPF οπότε κάνω τα βήματα πού γράφεις κατευθείαν μέσω Odin?

Επίσης δεδομένα χάνω?

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

λοιπόν ενδιαφέρομαι αλλά για να καταλάβω εγώ έχω το JPF οπότε κάνω τα βήματα πού γράφεις κατευθείαν μέσω Odin?

Επίσης δεδομένα χάνω?

ναι τα χάνεις όλα. κάνε backup με titanium ώστε να κάνεις restore μόλις την βάλεις..

Υ.Γ: δεν δουλεύει το ελληνικό πληκτρολόγιο. δεν ξέρω γιατί.

ναι τα χάνεις όλα. κάνε backup με titanium ώστε να κάνεις restore μόλις την βάλεις..

Υ.Γ: δεν δουλεύει το ελληνικό πληκτρολόγιο. δεν ξέρω γιατί.

οκ ευχαριστώ. Δεν με πειράζει δεν πολύ χρησιμοποιώ ελληνικό πληκτρολόγιο.

και μία άλλη ερώτηση στο AutoKiller τι τιμές βάζαμε?

οκ ευχαριστώ. Δεν με πειράζει δεν πολύ χρησιμοποιώ ελληνικό πληκτρολόγιο.

και μία άλλη ερώτηση στο AutoKiller τι τιμές βάζαμε?

όταν είχα eclair 60, 80, 100. στην froyo δεν το χρησιμοποιώ γιατί δεν χρειάζεται..

όταν είχα eclair 60, 80, 100. στην froyo δεν το χρησιμοποιώ γιατί δεν χρειάζεται..

ααα καλώς τότε να το απεγκαταστήσω εφόσον δεν χρειάζεται δεν το ήξερα.

Βασικά για το Froyo αν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα πες.

καλησπέρα σας. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητό και εχω καποιες απορίες..

1.Αξίζει η αναβάθμιση σε 2.2(unofficial) ή να περιμένω την επίσημη?

2.Στην 2.1 μπορώ να δω βιντεάκια απο youtube?

3.Μπορώ να κάνω overclock και αν ναι αξίζει???

4.για gps : η συσκευή έχει ενσωματψμένο πλοηγό ? ή να βάλω αλλον?

Τέλος... η συσκευή έχει gps και agps ή μόνο το δεύτερο?

καλησπέρα σας. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το κινητό και εχω καποιες απορίες..

1.Αξίζει η αναβάθμιση σε 2.2(unofficial) ή να περιμένω την επίσημη?

2.Στην 2.1 μπορώ να δω βιντεάκια απο youtube?

3.Μπορώ να κάνω overclock και αν ναι αξίζει???

4.για gps : η συσκευή έχει ενσωματψμένο πλοηγό ? ή να βάλω αλλον?

Τέλος... η συσκευή έχει gps και agps ή μόνο το δεύτερο?

1. αξίζει η unofficial 2.2 μιας και είναι πολύ καλή!

2. ναι μπορείς από την εφαρμογή "youtube".

3. δεν γίνεται overclock, αλλά θα άξιζε αν γινόταν.

4. έχει και gps και a-gps. Καλύτερα να βάλεις έναν πλοηγό "δωρεάν", γιατί το πιο πιθανό είναι να μην έχει.

έφτιαξα δικιά μου rom. όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δουν σε αυτό το ποστ στο xda. :)

Καλησπέρα:D:D

Αν την έβαζες κι εδώ με ελληνικές οδηγίες θα ήταν ακόμα καλύτερα φίλε Kyrillos

LG p920 4.0.4 ics................30a-EUR-XX:D

καποιοι απο το φορουμ μας εχουν βρει και εχουν εγκαταστησει με επιτυχια το navigon . oποιος μπορει και θελει ας στειλει το link εδω. spirosa2004@yahoo.gr. εχω φαει τον κοσμο ....!!!

Καλησπέρα:D:D

Αν την έβαζες κι εδώ με ελληνικές οδηγίες θα ήταν ακόμα καλύτερα φίλε Kyrillos

μόλις βρω χρόνο θα το κάνω :)

γεια σας παιδιά!!!να ρωτήσω κάτι???η official froyo τι διαφορά έχει με την unofficial???

το πιο πιθανο και αυτο που ευχομαι, να εχουν διορθωσει τα bugs που εμφανιζονται

καλησπέρα έκανα την διαδικασία και βλέπω PDA I5800XXJPF

PHONE I5800XXJP4

C5C I5800OXXJPF

Build Info 2010 12

είμαι καλά γιατρέ μου:cool:

ρωτάω διότι έχω μπερδέψει την 2.2. με την 2.2.1 αν το γράφω σωστά και με το ποιο από τις δύο είναι η ποιο σταθερή τέλος μόνο Αγγλικά έχει αυτή η έκδοση όχι ότι με απασχολεί ιδιαίτερα :)

thanks

καλησπέρα έκανα την διαδικασία και βλέπω PDA I5800XXJPF

PHONE I5800XXJP4

C5C I5800OXXJPF

Build Info 2010 12

ρωτάω διότι έχω μπερδέψει την 2.2. με την 2.2.1 αν το γράφω σωστά και με το ποιο από τις δύο είναι η ποιο σταθερή τέλος μόνο Αγγλικά έχει αυτή η έκδοση όχι ότι με απασχολεί ιδιαίτερα :)

thanks

1ον όλα καλα

2ον έχει όλες τις γλωσσες :) δεν υπάρχει 2.2.1

thanks

Σίγουρα ο γιατρός θα σου πει πως δεν είσαι καλά.. έχεις παραλείψει τα σημεία στίξης και δυσκολευτήκαμε λίγο!.. :p

σορρυ για το :offtopic:

χαλαρό σερφάρισμα ... να βάλω 3g ή wap (cosmote 60 mb)??

Αν και κάπου διάβασα ότι δεν υποστηρίζεται αληθεύει??

χαλαρό σερφάρισμα ... να βάλω 3g ή wap (cosmote 60 mb)??

Αν και κάπου διάβασα ότι δεν υποστηρίζεται αληθεύει??

όλα υποστηρίζονται. εγώ βάζω καμία φορά τα 60 mb αλλά είναι λίγα...

Κυριλλε με ποιο προγραμμα κανεις τα screenshots?

πρέπει να κατεβάσεις το android sdk. από εκεί αρχίζεις το ddms.bat και αρχίζεις την φωτογράφιση. υπάρχουν και 2 εφαρμογές στο μαρκετ. δοκίμασε. η μία μου φαίνεται λέγεται shootme

GPS ΛΥΣΗ!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ GPS MEΣΑ ΣΕ 1,5 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ A-GPS!!!!

1. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ GPS.OPT (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ DATA, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ)

2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ NAVIGON 2.6.1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ!!!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ LINKS ΜΟΝΟ ΜΕ Π.Μ

πρέπει να κατεβάσεις το android sdk. από εκεί αρχίζεις το ddms.bat και αρχίζεις την φωτογράφιση. υπάρχουν και 2 εφαρμογές στο μαρκετ. δοκίμασε. η μία μου φαίνεται λέγεται shootme

το shoot me οπως κι τα αλλα που εχει το market δεν παιζουν. δεν αποθυκευουν ουτε μετα απο επανεκιννηση οπως διαβασα καπου...

Γεια σας παιδια, πηρα στην κοπελα μου το galaxy 3 και θελω να το κανω root,(εχει eclair) να το κανω με Οδηγίες (Eclair):

1. Βάλε το τηλέφωνο σε USB Debug mode (Εντοπισμός σφαλμάτων USB): (Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Ανάπτυξη - τικ στον Εντοπισμό σφαλμάτων )

3. Ξεζίπαρε τα περιεχόμενα του GalaxyS_One-Click_Root_Greek.zip που κατέβασες, σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σου.

4. Σύνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή με το καλώδιο (θα βγει ένα κόκκινο τρίγωνο πάνω αριστερά στο τηλέφωνο), και κάνε κλικ στο Galaxy_one_click_root.exe.

5. Kλίκαρε το κουμπί Οne-Click Root, θα βγεί ένα παράθυρο εντολών Windows με οδηγίες, ακολούθησέ τις.

Αυτό ήτανε, είσαι root.

Ή υπαρχει καποιος ποιο απλος τροπος(κατι για z4root καπου διαβασα).....και κατι ακομα, στον autokiller τι τιμες να βαλω, ευχαριστω

Γεια σας παιδια, πηρα στην κοπελα μου το galaxy 3 και θελω να το κανω root,(εχει eclair) να το κανω με Οδηγίες (Eclair):

1. Βάλε το τηλέφωνο σε USB Debug mode (Εντοπισμός σφαλμάτων USB): (Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Ανάπτυξη - τικ στον Εντοπισμό σφαλμάτων )

3. Ξεζίπαρε τα περιεχόμενα του GalaxyS_One-Click_Root_Greek.zip που κατέβασες, σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σου.

4. Σύνδεσε το τηλέφωνο στον υπολογιστή με το καλώδιο (θα βγει ένα κόκκινο τρίγωνο πάνω αριστερά στο τηλέφωνο), και κάνε κλικ στο Galaxy_one_click_root.exe.

5. Kλίκαρε το κουμπί Οne-Click Root, θα βγεί ένα παράθυρο εντολών Windows με οδηγίες, ακολούθησέ τις.

Αυτό ήτανε, είσαι root.

Ή υπαρχει καποιος ποιο απλος τροπος(κατι για z4root καπου διαβασα).....και κατι ακομα, στον autokiller τι τιμες να βαλω, ευχαριστω

για ροοτ, κατέβασε αυτό http://www.megaupload.com/?d=N3126UA1, πέρνα το στην κάρτα μνήμης, και εγκατέστησε το. μετά άνοιξε το και πάτα "pernament root". θα κάνει μια επανεκίνηση και θα είσαι root.

στο autokiller βάλε 40 60 80. (εγώ έβαζα 60, 80, 100). δοκίμασε και τις 2 τιμές και διάλεξε.

το shoot me οπως κι τα αλλα που εχει το market δεν παιζουν. δεν αποθυκευουν ουτε μετα απο επανεκιννηση οπως διαβασα καπου...

υπάρχει τρόπος. χρειάζεσε το Android SDK και το Java JDK. πρώτα εγκατέστησε το JAVA JDK και μετά το Android SDK. Σύνδεσε το τηλέφωνο (σε dubugging mode). Άνοιξε το c:\program files (x86)\android\android-sdk-windows\tools\ddms.bat

Θα σου βγει ένα παραθυράκι, και κάπου πάνω στις επιλογές θα λέει device -> screen capture. Από εκεί τραβάς screenshots.

edit: σορρυ για την 2πλη παράθεση. τώρα το είδα

Kyrillos13 ευχαριστω για το ρουτ που μου ειπες, θα το δοκιμασω αυριο που θα εχω το κινητο στα χερια μου, υπαρχει αλλη lock screen για μαμα eclair ,πχ εγω στο galaxy s εχω αλλη περνωντας την με cmw recovery, ελπιζω να καταλαβες, ευχαριστω!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Το πρόβλημα σύνδεσης λύθηκε! Δοκίμασα σε άλλον υπολογιστή και δούλεψε κατευθείαν. Δεν καίγομαι στην καθημερινή χρήση, μιας και το συνδέω με wifi. Όταν έρθει η ώρα της αναβάθμισης θα το κάνω στο λαπτοπ του κολλητού, που είναι και πιο ασφαλές. Πάντως υποπτεύομαι βλακεία έκδοση Windows 7 64bit.

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!