Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μολις το είδα...

αραγε διόρθωσε και το sort στις ελληνικές επαφές?:confused:

επίσης δεν λέει τίποτα για το καινούργιο update που βγαζει το market στο google maps (εμεις το έχουμε "πειραγμένο")... 6.1.0?

EDIT:

Μπα, οι επαφές στα Ελληνικά είναι ακόμα ο,τι νάναι... :-(

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μολις το είδα...

αραγε διόρθωσε και το sort στις ελληνικές επαφές?:confused:

επίσης δεν λέει τίποτα για το καινούργιο update που βγαζει το market στο google maps (εμεις το έχουμε "πειραγμένο")... 6.1.0?

EDIT:

Μπα, οι επαφές στα Ελληνικά είναι ακόμα ο,τι νάναι... :-(

εμενα ειναι μια χαρα οι επαφες..τι προβλημα ακριβως εχεις?

Samsung Note 9 Black

εμενα ειναι μια χαρα οι επαφες..τι προβλημα ακριβως εχεις?

πχ στο Β εχει επαφές και από το Α και από το Β και απο το Γ.... γενικά εχουν γίνει μπαχαλο

Αποσο ξέρω και άλλοι το εχουν πάθει

Μονο στα Ελληνικά, τα Αγγλικά είναι ΟΚ

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

πχ στο Β εχει επαφές και από το Α και από το Β και απο το Γ.... γενικά εχουν γίνει μπαχαλο

Αποσο ξέρω και άλλοι το εχουν πάθει

Μονο στα Ελληνικά, τα Αγγλικά είναι ΟΚ

Αυτό νομίζω ότι το παρατήρησα και στην Kyorarom...Οι επαφές που έχεις πρόβλημα, είναι συγχρονισμένες με google ή facebook; Προσπάθησε αυτές που είναι από πάνω από εκεί που κανονικά σου ξεκίναγαν οι επαφές, να τις μετονομάσεις...Εγώ αυτό έκανα...

Γεια σας και πάλι.Εξακολουθώ να μη μπορώ να κάνω rooting. Έχω windows XP στον υπολογιστή μου το κινητό μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: έκδοση firmware ειναι 2.2, η έκδοση βασικού φάσματος I5800XXJP4, η έκδοση kernel 2.6.32.9 root@SE-S608#1 και FROYO.XWJPI. Έχω κάνει update από KIES την τελευταία έκδοση.Πήγα να κάνω rooting από τα link που προτείνονται παραπάνω αλλά δε με αφήνει το antivirus μου.Να το απενεργοποιήσω ή θα κάνω ζημιά στον υπολογιστή μου;Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά;:help::help:

Γεια σας και πάλι.Εξακολουθώ να μη μπορώ να κάνω rooting. Έχω windows XP στον υπολογιστή μου το κινητό μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: έκδοση firmware ειναι 2.2, η έκδοση βασικού φάσματος I5800XXJP4, η έκδοση kernel 2.6.32.9 root@SE-S608#1 και FROYO.XWJPI. Έχω κάνει update από KIES την τελευταία έκδοση.Πήγα να κάνω rooting από τα link που προτείνονται παραπάνω αλλά δε με αφήνει το antivirus μου.Να το απενεργοποιήσω ή θα κάνω ζημιά στον υπολογιστή μου;Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά;:help::help:

Το πρόγραμμα που προσπαθείς να κάνεις root το κινητό σου θα σου δώσει περισσότερα δικαιώματα στο τηλέφωνο σου. Θα σε αφήνει να κάνεις περισσότερα πράγματά αρά να επεμβεις κατά κάποιο τρόπο στο λογισμικό του τηλεφώνου! Απενεργοποίησε το αντιβιωτικο σου κανε root και ενεργοποίησε το πάλι

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Εντάξει θα το κάνω το απόγευμα.Αν κάτι δεν πάει καλά θα σου πω.:thanks:

Αυτό νομίζω ότι το παρατήρησα και στην Kyorarom...Οι επαφές που έχεις πρόβλημα, είναι συγχρονισμένες με google ή facebook; Προσπάθησε αυτές που είναι από πάνω από εκεί που κανονικά σου ξεκίναγαν οι επαφές, να τις μετονομάσεις...Εγώ αυτό έκανα...

ο συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος, facebook δεν έχω.

Αυτο έgινε μόνο στην 9, απόπου επανέφερα τις επαφές με εισαγωγή/εξαγωγή στην κάρτα sd όταν έκανα Update από την 8...

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να ηχογραφουνται οι κλησεις αυτοματα?δοκιμασα μερικα αλλα γραφουν η τουλαχιστον φαινονται οτι γραφουν αλλα οταν πας να ακουσεις δεν ακους τιποτα..:( Edited by spaceboy1

Συγνώμμη προκαταβολικά αν είμαι εκτός θέματος, αλλά το παρακάτω φαίνεται οτι είναι ενας πολύ σοβαρός τρόπος προστασίας του γαλαξία μας:

http://www.androidlost.com

ΤΟ κορυφαιο φαίνεται να είναι ότι όταν ο κλέφτης (ή αυτός που θα το αγοράσει) αλλάξει την κάρτα SIM σου στέλνει με sms το τηλεφωνικό νούμερο που συνδέθηκε στο κινητό που θα δηλώσεις (πχ. ένα οποιοδήποτε τηλέφωνο γνωστού σου). Δεν έχει το ίδιο πρόβλημα με άλλες εφαρμογές, όπου αν έκανες full wipe ή εργοστασιακή επαναφορά, έβγαιναν άχρηστες.

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Ξέρεις κανείς που είναι το download mode για να κατεβάσω ROM;Δεν υπαρχει στο power menu.:blink::help:Υπάρχει άλλος τρόπος να κατεβάσω ROM; Edited by kyrgeo1978

Ξέρεις κανείς που είναι το download mode για να κατεβάσω ROM;Δεν υπαρχει στο power menu.:blink::help:Υπάρχει άλλος τρόπος να κατεβάσω ROM;

Κλείσε το κινητό και κράτα πατημένο το vol. down + home + power και θα ξεκινήσει σε download mode το κινητό

----------------------------------------------

Samsung Galaxy S3 :ninja:

:thanks:Παιδιά ευχαριστώ.Κατέβασα την V9 του Κύριλλου.Από το λίγο που το επεξεργάστηκα είδα μεγάλη διαφορά σε σχέση με πρίν την αναβάθμιση.Η μέρα με τη νύχτα. Μια μικρή βοήθεια ακόμα. Πως θα το πάω τώρα στην V9.4;Τι πρέπει να κάνω γενικά με τα έξτρα;Και πάλι μπράβο στο Κύριλλο. :clap:

:thanks:Παιδιά ευχαριστώ.Κατέβασα την V9 του Κύριλλου.Από το λίγο που το επεξεργάστηκα είδα μεγάλη διαφορά σε σχέση με πρίν την αναβάθμιση.Η μέρα με τη νύχτα. Μια μικρή βοήθεια ακόμα. Πως θα το πάω τώρα στην V9.4;Τι πρέπει να κάνω γενικά με τα έξτρα;Και πάλι μπράβο στο Κύριλλο. :clap:

θα κατεβασεις το update.zip και θα το βαλεις στην καρτα μνημης (ετσι οπως ειναι ζιπαρισμενο).Στη συνεχεια θα πας recovery menu (πατημετο το κουμπι on/off-->recovery) και απο το recovery menu πατας update.zip from sd επιλεγεις το αρχειο ζιπ που εβαλες πριν και πατας yes all τελος reboot!:)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

δοκιμασε να ξανα φλασαρεις απο την αρχη :)

τη ξαναφλασαρα απο την αρχη και μεχρι στιγμης δουλευει πολυ καλα χωρις προβληματα...χρειαζεται να βαλω CM7-kernel 1.3 H.V. η τη περιεχει μεσα η v10?ειμαι καινουριος στα update και για αυτο ρωταω..μπραβο στο κυριλο εκανε πολυ καλη δουλεια...μου παιζει και flash player video αλλα κολλαει λιγο η εικονα ενω η φωνη ακουγεται καθαρα...:(

Edited by spaceboy1

Μπορει να μου πει καποιος πως περναω CM7-kernel 1.3 H.V. ?εχω v10 beta στο κινητο μου και ακομη αγορασα μια καρτα 4gb ελω να αφαιρεσω τη παλια που ειναι 1gb και να βαλω αυτη,πως κανω backup τα αρχεια της καρτας και πως τα περναω στη καινουρια...?:(

τη ξαναφλασαρα απο την αρχη και μεχρι στιγμης δουλευει πολυ καλα χωρις προβληματα...χρειαζεται να βαλω CM7-kernel 1.3 H.V. η τη περιεχει μεσα η v10?ειμαι καινουριος στα update και για αυτο ρωταω..μπραβο στο κυριλο εκανε πολυ καλη δουλεια...μου παιζει και flash player video αλλα κολλαει λιγο η εικονα ενω η φωνη ακουγεται καθαρα...:(

Οχι θα χρειαστεις να φλασαρεις τον κερνελ σε περιπτωση που οταν εχεις το κινητο ας πουμε στην τσεπη και οταν πας να πατησεις να μπεις πχ στο μενου δεν ανταποκρινεται, η οθονη μενει μαυρη και χρειαζεται reboot.Αν δεις τετοιο προβλημα φλασαρε τον κερνελ που ειπα.

Σ' ευχαριστώ.:up:

τιποτα :p

Μπορει να μου πει καποιος πως περναω CM7-kernel 1.3 H.V. ?εχω v10 beta στο κινητο μου και ακομη αγορασα μια καρτα 4gb ελω να αφαιρεσω τη παλια που ειναι 1gb και να βαλω αυτη,πως κανω backup τα αρχεια της καρτας και πως τα περναω στη καινουρια...?:(

καταρχας κατεβαζεις τον κερνελ απο εδω http://www.2shared.com/file/fvRx1Wnn/CM7-Kernel-13-high_voltage.html.Στη συνεχεια τον φλασαρεις με ΟDIN.

backup μπορεις να κανεις τις εφαρμογες σου με το titanium backup

https://market.android.com/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&hl=el

Edited by panagis_89
απαντηση @spaceboy1 and διορθωση link

Οχι θα χρειαστεις να φλασαρεις τον κερνελ σε περιπτωση που οταν εχεις το κινητο ας πουμε στην τσεπη και οταν πας να πατησεις να μπεις πχ στο μενου δεν ανταποκρινεται, η οθονη μενει μαυρη και χρειαζεται reboot.Αν δεις τετοιο προβλημα φλασαρε τον κερνελ που ειπα.

καταρχας κατεβαζεις τον κερνελ απο εδω http://www.megaupload.com/?d=3IV8RWHM.Στη συνεχεια τον φλασαρεις με ΟDIN.

Megaupload γιοκ :P

Megaupload γιοκ :P

i know :p

Ξεχασα πως το λινκ ηταν Megaupload, το ανεβαζω τωρα αλλου...

καταρχας κατεβαζεις τον κερνελ απο εδω http://www.megaupload.com/?d=3IV8RWHM.Στη συνεχεια τον φλασαρεις με ΟDIN.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια αλλα δεν ανοιγει το megaupload για να το κατεβασω ..φλασαρω με το odin οπως ακριβως εκανα με τη v 10 beta?την ιδια διαδικασια με apollo αρχειο?

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια αλλα δεν ανοιγει το megaupload για να το κατεβασω ..φλασαρω με το odin οπως ακριβως εκανα με τη v 10 beta?την ιδια διαδικασια με apollo αρχειο?

ναι ακριβως :)

Διορθωσα το λινκ και μπορεις να το κατεβασεις.

ναι ακριβως :)

Διορθωσα το λινκ και μπορεις να το κατεβασεις.

δωσε μου λινκ να το κατεβασω...το προηγουμενο δεν δουλευει:(

ενταξει το κατεβασα τελικα...θα κανω και wipe data reset και τετοια η θα παω κατευθειαν download?

Edited by spaceboy1

δωσε μου λινκ να το κατεβασω...το προηγουμενο δεν δουλευει:(

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3955730#post3955730

ενταξει το κατεβασα τελικα...θα κανω και wipe data reset στην αρχη πριν κανω εγκατασταση και τετοια η θα παω κατευθειαν download?