Psylos_ Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Θέλω να βάλω την επιλογή "Μόνο GSM" στις ρυθμίσεις δικτύου μιας και δε χρησιμοποιώ καθόλου τη σύνδεση δεδομένων. Βλέπω ότι στις σχετικές ρυθμίσεις στη v10 έχει και μια επιλογή που λέει "Χρήση μόνο δικτύων 2G". Τι ακριβώς είναι αυτό και ποια η διαφορά του με την άλλη ρύθμιση ξέρει κανείς; 2G ειναι το GSM... Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 2G ειναι το GSM... Το ξέρω. Γι' αυτό και ρωτάω από περιέργεια τι διαφορά έχουν οι δυο ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπερα και Χρονια Πολλα - Καλη Χρονια σε ολους με υγεια προπαντων!!! Υπαρχουν καποιες ρυθμισεις για το SetCPU στην υπεροχη ROM ν10 του Κυριλλου? Γιατι παρατηρω καποια "περιεργα" στο SetCPU.. π.χ. Στο voltages στα 800ΜΗΖ μου λεει 0mV και στα 1000ΜΗΖ μου λεει 42mV. Επισης στο Advanced εχει καποιες τιμες που δεν γνωριζω τι κανουν.. (ειναι αλλαγμενες σε σχεση με τον G3MOD kernel). Αν μπορει καποιος ας μου δωσει τα φωτα του.. Αυτή την απορία έχω και εγώ. Οποίος ξέρει ας βοηθήσει! :-) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπέρα και Καλή Χρονιά Εδώ και αρκετό διάστημα δεν έχω κάνει κάποια αναβάθμιση. Για την ακρίβεια βρίσκομαι στην 6.1 του Κύριλου που σε μένα τουλάχιστον δεν έχει κολλήσει ποτέ είναι αρκετά γρήγορη και με μπαταρία που κρατάει περίπου 2 μέρες με μέτρια χρήση. Εχω κατεβάσει όλες τις εκδόσεις που βγήκαν από τότε αλλά διαβάζοντας διάφορα σχόλια για την καθεμιά όλο και κάτι με εμπόδιζε να κάνω αναβάθμιση (και λόγω έλλειψης χρόνου φυσικά). Τώρα που είναι διακοπές είπα να περάσω στην 9.3 ή στην 9.4 που βγήκε πρόσφατα αλλά εν τω μεταξύ βγήκε η 10 και πάλι μπλέχτηκα. Το βασικό μείον της 10 είναι κατά τη γνώμη μου η έλλειψη bluetooth αφού το χρησιμοποιώ συνεχώς. Κάποια βοήθεια??? Αξίζει να περιμένω λίγο για να τελειοποιηθεί η 10??? Επίσης ψάχνω το λινκ με τις οδηγίες του Αστροναύτη για την εγκατάσταση.... Ευχαριστώ για όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Το ξέρω. Γι' αυτό και ρωτάω από περιέργεια τι διαφορά έχουν οι δυο ρυθμίσεις. Αυτή την απορία έχω και εγώ. Οποίος ξέρει ας βοηθήσει! :-) Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Έχω την εντύπωση ότι το 2g διαφέρει ως προς το ότι σου προσφέρει edge δηλαδή κάποιες λειτουργίες που χρησιμοποιουν διαδίκτυο.. Δεν είμαι όμως 100% σίγουρος :D Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καταρχην Χρονια Πολλα, Καλη Χρονια σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω οποιον ασχολειται με την δημιουργια της v10 και γνωριζει ποτε περιπου υπολογιζεται να τελειοποιηθει η v10? για να ξερω αν αξιζει η αναμονη για κατι τελειο η για να δοκιμασω την τωρινη με ελλειψεις ετσι για να παρουμε τη χαρα :p Χρονια Πολλα και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καταρχην Χρονια Πολλα, Καλη Χρονια σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω οποιον ασχολειται με την δημιουργια της v10 και γνωριζει ποτε περιπου υπολογιζεται να τελειοποιηθει η v10? για να ξερω αν αξιζει η αναμονη για κατι τελειο η για να δοκιμασω την τωρινη με ελλειψεις ετσι για να παρουμε τη χαρα :p Χρονια Πολλα και παλι. Δεν ασχολούμαι με τη δημιουργία της v10 αλλά μπορώ να σου πω ένα πράγμα. Δοκίμασέ τη τώρα. Εκτός αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε το bluetooth... Η χαρά που θα πάρεις θα είναι τέτοια που η αναμονή για την τελική έκδοση θα είναι πολύ ευχάριστη :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Στην 10 πρεπει να ενεγοποιησω supercharger ? φοβερη ρομ Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) Στην 10 πρεπει να ενεγοποιησω supercharger ? φοβερη ρομ όχι. δεν το ενεργοποιεις. ο κυριλλος εχει εγκαταστησει δικα του tweaks. EDIT: αφαίρεσα την πρόταση που έλεγε ότι θα παρουσιάσει πρόβλημα. Sorry, έτσι το είχα εκλάβει. :) Edited January 3, 2012 by artsol Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 όχι. δεν το ενεργοποιεις. ο κυριλλος εχει εγκαταστησει δικα του tweaks. το supercharger θα σου βγάλει πρόβλημα στην 10 από οτι λέει και ο κύριλλος. Δεν θα βγάλει πρόβλημα αλλά δεν χρειάζεται μιας και το script με τα tweaks που έχω κάνει καλύτερη δουλειά :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Κυρίλλε εχώ την 9.4.Οποτε μπαίνω στα μηνύματα κι έχω "ανοιχτή" την εφαρμογή δονείται και κάνει επαννεκίνηση το κινητό.Τι μπορώ να κάνω να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) Κυρίλλε εχώ την 9.4.Οποτε μπαίνω στα μηνύματα κι έχω "ανοιχτή" την εφαρμογή δονείται και κάνει επαννεκίνηση το κινητό.Τι μπορώ να κάνω να το διορθώσω? Ίσως αν δοκιμάσεις να ξαναπεράσεις το αρχείο apk της εφαρμογής μηνυμάτων να λυθεί το πρόβλημα. Μπορείς να το βρεις εδώ ή αλλιώς την modded έκδοση του Κυρίλλου που κατεβαίνει με την 9. Τοποθέτησέ το με root explorer στο /system/app και αντικατέστησε την υπάρχουσα. Αν και δεν το θεωρώ πολύ πιθανό να λυθεί έτσι το πρόβλημα... Τα επόμενα που θα δοκίμαζα θα ήταν. 1. από τη διαχείριση εφαρμογών να κάνω διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής mms.apk 2. wipe data αφού κρατήσω backup 3. ξαναφλασάρισμα :S Ωστόσο ο big K μπορεί να έχει και καμιά καλύτερη ιδέα :) Και μια δική μου ερώτηση Στην 10 υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε ποιες εφαρμογές εκτελούνται; Όπως στις froyo-based που πατάγαμε το κεντρικό κουμπί και μετά ένα κουμπί που άνοιγε (δε θυμάμαι τι έγραφε) κάτω από τις πρόσφατα χρησιμοποιημένες εφαρμογές; Edited January 3, 2012 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Παιδιά χρειάζομαι το modded mms.apk και το lib αρχείο για ελληνικά στο samsung keyboard. Αν κάποιος μπορεί ας τα ανεβάσει, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 καλη χρονια σε ολους...εχω ερωτισουλες... 1 εχω την 9.3 και σκεφτομαι να βαλω την 10 ΑΛΛΑ επιδι ειναι μπετα....οταν βγει η κανονικη θα πρεπει παλι μεσο οντιν ή θα γινει μεσα απο καπιο απ'νειτ..?? 2 θελω να παρω πλήρως μπακ απ απο το κινιτο μου..αλλα τα μηνύματα..πως ??? 3 εχετε καποιον πλήρη οδηγό εγκατάστασης για την 10 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις την Kyorarom-0.5.0 ? Εχει Ελληνικα ? Μπορουμε να στειλουμε sms με 160 χαρακτηρες ? Αν οχι μπορουμε ν' αντικαταστησουμε το mms.apk με του Κυριλλου ? Ευχαριστω! Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 καλη χρονια σε ολους...εχω ερωτισουλες... 1 εχω την 9.3 και σκεφτομαι να βαλω την 10 ΑΛΛΑ επιδι ειναι μπετα....οταν βγει η κανονικη θα πρεπει παλι μεσο οντιν ή θα γινει μεσα απο καπιο απ'νειτ..?? 2 θελω να παρω πλήρως μπακ απ απο το κινιτο μου..αλλα τα μηνύματα..πως ??? 3 εχετε καποιον πλήρη οδηγό εγκατάστασης για την 10 ??? 1.who knows! 2.Απο recovery παρε backup,επισης και απο το titanium μπορεις να παρεις τις εφαρμογες και για τα μηνυματα κατεβασε το sms backup απο το μαρκετ! 3.μονο με οντιν! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις την Kyorarom-0.5.0 ? Εχει Ελληνικα ? Μπορουμε να στειλουμε sms με 160 χαρακτηρες ? Αν οχι μπορουμε ν' αντικαταστησουμε το mms.apk με του Κυριλλου ? Ευχαριστω! Καλησπερα φιλε μου και χρονια πολλα. αυτη χρησιμοποιω απο την μερα που βγηκε και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. ουτε κολληματα ουτε καθυστερησεις ουτε τιποτε κατι που ειχα στις κυριλλος...:( εχει ελληνικα, hybrid 2sd και αρκετα ακομα....αξιζει......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καλησπερα κ καλη χρονια!!! Κατα λαθος εβαλα και 2η εφαρμογη μεσα στο γωνιακο κουτακι στον se launcher στην kyrillos 9.4 και προσπαθω με καποιο τροπο να το βγαλω και δεν ξερω πως... Οταν ειναι μια εφαρμογη με παρατεταμενο κρατημα επανω της μια χαρα η εφαρμογη μετακινειται... Αλλα τωρα που ειναι 2 δεν υπαρχει η αντιστοιχη εξελιξη... Θελω να αποφυγω την διαγραφη δεδομενων απο το launcher και πρεπει να τον στηνω ξανα απο την αρχη... Υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καλησπερα κ καλη χρονια!!! Κατα λαθος εβαλα και 2η εφαρμογη μεσα στο γωνιακο κουτακι στον se launcher στην kyrillos 9.4 και προσπαθω με καποιο τροπο να το βγαλω και δεν ξερω πως... Οταν ειναι μια εφαρμογη με παρατεταμενο κρατημα επανω της μια χαρα η εφαρμογη μετακινειται... Αλλα τωρα που ειναι 2 δεν υπαρχει η αντιστοιχη εξελιξη... Θελω να αποφυγω την διαγραφη δεδομενων απο το launcher και πρεπει να τον στηνω ξανα απο την αρχη... Υπαρχει καποια λυση? αν αναφέρεσαι στον xperia με τα 4 γωνιακά κουτάκια, αν βάλεις πάνω από 1 εφαρμογή σε κάθε κουτάκι, επίσης μπορείς να την βγάλεις. θέλει λίγη υπομονή. γίνεται όπως και με την μία, αλλά λιγο πιο δύσκολα... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καλησπερα φιλε μου και χρονια πολλα. αυτη χρησιμοποιω απο την μερα που βγηκε και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. ουτε κολληματα ουτε καθυστερησεις ουτε τιποτε κατι που ειχα στις κυριλλος...:( εχει ελληνικα, hybrid 2sd και αρκετα ακομα....αξιζει......... Χρονια πολλα φιλε μου! Καλη χρονια! Ευχαριστω παρα πολυ για τις info! Με τα sms τι γινεται ? μπορεις να στειλεις 160 χαρακτηρες στα Ελληνικα ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο περνάμε τα stock apps sto /system/app. Εννοώ δε θα μπορούσαμε κάλλιστα να κατεβάσουμε εφαρμογές όπως πχ το gmail και το youtube app ώστε να μπουν και στο ext partition και να γίνονται και backup με το titanium; Εφαρμογές όπως το memo.apk εγκαθίστανται αν εκτελέσει κανείς το αρχείο apk;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 "Υπαρχουν καποιες ρυθμισεις για το SetCPU στην υπεροχη ROM ν10 του Κυριλλου? Γιατι παρατηρω καποια "περιεργα" στο SetCPU.. π.χ. Στο voltages στα 800ΜΗΖ μου λεει 0mV και στα 1000ΜΗΖ μου λεει 42mV. Επισης στο Advanced εχει καποιες τιμες που δεν γνωριζω τι κανουν.. (ειναι αλλαγμενες σε σχεση με τον G3MOD kernel). Αν μπορει καποιος ας μου δωσει τα φωτα του.. " Κυριλλε μπορεις να μας βοηθησεις πανω σε αυτο?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 αν αναφέρεσαι στον xperia με τα 4 γωνιακά κουτάκια, αν βάλεις πάνω από 1 εφαρμογή σε κάθε κουτάκι, επίσης μπορείς να την βγάλεις. θέλει λίγη υπομονή. γίνεται όπως και με την μία, αλλά λιγο πιο δύσκολα... Αυτο εννοω... Απλα με τη μια εφαρμογη απλα οπως κουνας και τα υπολοιπα widgets λειτουργει κανονικα... Στις 2 εφαρμογες θα πρεπει να το πατησω μια φορα και μετα αφου μεγαλωσει με καποιο τροπο με παρατεταμενο κρατημα μπορεις να το μετακινησεις? Ή θα πρεπει να "πετυχω" οσο ειναι μικρο το κυκλακι ενα απο τα 2 εικονιδια με καποιο τροπο? Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfman13 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 το τηλ με τη 10 απλά πετάει κυριολεκτικά!!!είναι απίστευτο !!! τη να πω ρε κυριλλε σου βγάζω το καπέλο! ΜΠΡΑΒΟ!!! είδα οτι supercharger δεν θέλουμε. το tweak για τα μηνύματα? τα αρχεία για το hybrid? τη κάρτα που την εχω με partision εχει υπόψιν κανένας πως την επαναφέρω στο κανονικό μέγεθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 είδα οτι supercharger δεν θέλουμε. Όχι δε θέλουμε :) το tweak για τα μηνύματα? Περιμένουμε ακόμα... Στο μεταξύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Handcent SMS που στέλνει 160 χαρακτήρες χωρίς πρόβλημα. τα αρχεία για το hybrid? Δεν χρειάζονται αρχεία. Δες εδώ. τη κάρτα που την εχω με partision εχει υπόψιν κανένας πως την επαναφέρω στο κανονικό μέγεθος; Μπορείς να την κάνεις format σε fat με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή ή σε recovery mode. Αλλά εφόσον χρησιμοποιήσεις το a2sd απλά δημιούργησε ξανά τα partition που θες και είσαι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts