Guest19 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Μια βασική (για μένα) ερώτηση: Τα μικροκολλήματα που παραμένουν στις froyo-based ROM του Κυρίλλου σε λεπτομέρειες όπως πχ το άνοιγμα της εφαρμογής τηλεφώνου και κλήσεων υπάρχουν στη v10; Backup με titanium περνας ρομ κανεις αυτο που σου ειπα βαζεις titanium πας στις ρυθμισεις του titanium καπου εχει επιλογη που να αποθηκευονται οι εφαρμογες μετα απο restore.Επιλεγεις την εσωτερικη μνημη και επαναφερεις τις εφαρμογες σου με τα δεδομενα τους.Καλο θα ηταν να μην κανεις επαναφορα και ρυθμισεων γιατι ειναι τελειως διαφορετικη η ρομ απο οτι ηξερες μεχρι τωρα και μπορει να μπερδευτει το συμπαν του γαλαξια σου!!! :):):) Πολύ σημαντική παρατήρηση, το είχα γράψει και γω μετά από πόσα συνεχόμενα φλασαρίσματα! Με τόσα script, αλλαγές kernel, θέματα κλπ να κάνετε επαναφορά μόνο των εφαρμογών (+δεδομένα)! Αλλιώς όπως λέει και ο Αστοναύτης, "μπερδεύεται" το σύμπαν! ; ) Όταν λέτε τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους... Αν επιλέξω από τις μαζικές λειτουργίες του Titanium "όλες οι εφαρμογές χρήστη" δεν κρατάει και τα δεδομένα των εφαρμογών;;; EDIT: Χίλια συγγνώμη από τους moderators για το διπλό ποστάρισμα. Κατά λάθος :(:(:( :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 31, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Μια βασική (για μένα) ερώτηση: Τα μικροκολλήματα που παραμένουν στις froyo-based ROM του Κυρίλλου σε λεπτομέρειες όπως πχ το άνοιγμα της εφαρμογής τηλεφώνου και κλήσεων υπάρχουν στη v10; Όταν λέτε τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους... Αν επιλέξω από τις μαζικές λειτουργίες του Titanium "όλες οι εφαρμογές χρήστη" δεν κρατάει και τα δεδομένα των εφαρμογών;;; Δεν έχει κολλήματα στον dialer και λειτουργεί άψογα σε αυτόν τον τομέα. Όταν επιλέγεις όλες τις εφαρμογές χρήστη λογικά σου περνάει και τα δεδομένα. Εγώ απλά τις περασα μια μια (οπότε μου έβγαζε την επιλογή αν θέλω και τα δεδομένα) γιατί ο τελικός χώρος του τηλεφώνου είναι μικρότερος από ότι στην 9.x του Κύριλλου και δεν θα χωρούσαν. (Σημ. Δεν χρησιμοποιω app2Sd ούτε Hybrid κλπ.) Αλλά την συστήνω ανεπιφύλακτα, έστω και για δοκιμή. :rolleyes: Edited December 31, 2011 by artsol Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Λιγα πραματακια να φτιαχτουν και πραγματικα το τηλεφωνο πεταει και γενικως νιωθω οτι αγορασα αλλο τηλεφωνο για τις γιορτες :P Εντελως αλλα σκηνικα μεσα!!Απειρες ρυθμισεις οντως. Ενα απο αυτα τα πραματακια ειναι οτι αντιμετωπισα προβλημα στο να κανω streaming στο κινητο video απο το pc (μεσω emit). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Δεν κολλαει. Απλα με τα το φλασαρισμα παντα αργει να ανοιξει μπορει και πανω απο 6-7 λεπτα Το φλασαρισμα ηταν οκ, δεν κολλησε εκει. Κατα την χρηση μου κολλαει και το εκανε και τωρα μολις. Δεν λεει να ανοιξει. Παταω το Power on ανοιγει και στο logo android με τα πρασινα γραμματα κολλαει. ....................... ................ Δυστηχως μετα απο πολλες προσπαθειες αναγκαζομαι να επιστρεψω στην v9.4..:-( Edited December 31, 2011 by nathanlyk Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 χρονια ποολλααααά κ καλά. Ευτυχισμένο το 2012 με 2012 ευχες για χαρα υγεία κ ευτυχία!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Το φλασαρισμα ηταν οκ, δεν κολλησε εκει. Κατα την χρηση μου κολλαει και το εκανε και τωρα μολις. Δεν λεει να ανοιξει. Παταω το Power on ανοιγει και στο logo android με τα πρασινα γραμματα κολλαει. ....................... ................ Δυστηχως μετα απο πολλες προσπαθειες αναγκαζομαι να επιστρεψω στην v9.4..:-( Έκανες wipe data κατά το φλασαρισμα? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nathanlyk Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Ενοειται φιλε μου. Ολα τα εκανα σωστα. Ισως φταει κατι στο hardware μερος της συσκευης γιατι μου εχει πεσει κατω 3-4 φορες. Παράθεση Kyrillos' rom v9.5 - Cpu:1200Mhz - G3MOD 2.3 OC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Περασα την νεα εκδοση ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!Κυριλλε μπραβο!!! να ρωτησω εσας που εχετε την 10 στις αναφορες των μηνυματων εμφανιζεται μονο η ειδοποιηση?δεν υπαρχει τροπος να εμφανιζεται οπως τις αλλες εκδοσεις..? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Όλες οι ROM του Κυρίλλου είχαν κάτι εξαιρετικό να δώσουν. Αυτή όμως είναι διαφορετική από όλες. Είναι TOP! Προτείνω σε όλους να τη δοκιμάσουν. Το κινητό μεταμορφώνεται στην κυριολεξία και με την πλήρη έννοια του όρου. Φτάνει σε λειτουργικότητα τα ακριβότερα μοντέλα της Samsung. Τα συγχαρητήριά μου στα μυαλά (του εξωτερικού και φυσικά στον Έλληνα "Αρχηγό") που συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 παιδια το hybrid2sd δουλευει?Ειδα οτι ο default κερνελ ειναι ο fugumod...τι κανουμε για να δουλεψει? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 παιδια το hybrid2sd δουλευει?Ειδα οτι ο default κερνελ ειναι ο fugumod...τι κανουμε για να δουλεψει? Δουλεύει κανονικότατα αν ακολουθήσεις τις οδηγίες που μου έδωσε σε προηγούμενο ποστ ο αστροναύτης. Δες εδώ. Τσεκαρισμένο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Δουλεύει κανονικότατα αν ακολουθήσεις τις οδηγίες που μου έδωσε σε προηγούμενο ποστ ο αστροναύτης. Δες εδώ. Τσεκαρισμένο ;) ευχαριστω φιλε μου δεν το ειχα προσεξει.οκ εμφανιστηκε το παρτισιον αλλα οι εφαρμογες ειναι τωρα στην εσωτερικη οποτε θα τις μεταφερω με το ΤΒ :p Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 ευχαριστω φιλε μου δεν το ειχα προσεξει.οκ εμφανιστηκε το παρτισιον αλλα οι εφαρμογες ειναι τωρα στην εσωτερικη οποτε θα τις μεταφερω με το ΤΒ :p Οι εφαρμογές πάνε αυτόματα στο partition. Με το titanium, κάνε ένα move all app to internal αν θες. :p Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Οι εφαρμογές πάνε αυτόματα στο partition. Με το titanium, κάνε ένα move all app to internal αν θες. :p εκανα αυτα που ειπε ο αστροναυτης αλλα οι εφαρμογες πηγαν στην εσωτερικη και οχι στο παρτισιον και απο το ΤΒ εκανα αυτο που ειπες αλλα τιποτα.Ασε που μου εχει βγαλει μηνυμα οτι δεν εχω ελευθερο χωρο... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 εκανα αυτα που ειπε ο αστροναυτης αλλα οι εφαρμογες πηγαν στην εσωτερικη και οχι στο παρτισιον και απο το ΤΒ εκανα αυτο που ειπες αλλα τιποτα.Ασε που μου εχει βγαλει μηνυμα οτι δεν εχω ελευθερο χωρο... Το partition το βλεπεις αν μπεις στο titanium? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Το partition το βλεπεις αν μπεις στο titanium? ναι κανονικα :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 ναι κανονικα :) στην υπογραφη μου ειναι το msn μου.Βρες με να το δουμε μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) Έχω μερικές ερωτήσεις για τη v10: 1. Μπορούμε να περάσουμε τη μονταρισμένη εφαρμογή μηνυμάτων του Κυρίλλου για να στέλνουμε 160 ελληνικούς χαρακτήρες; 2. Η κάμερα σε μένα τα δείχνει όλα ασπρόμαυρα. Συμβαίνει σε όλους αυτό ή μόνο σε μένα; Μήπως είναι κάποια ρύθμιση ή είναι ένα από αυτά που δε δουλεύουν ακόμα; 3. Πώς αλλάζουμε θέση στα εικονίδια στο μενού στον ADW Launcher; Δε μιλάω για τις αρχικές οθόνες, αλλά για το μενού. Όταν πατάω το αριστερό κουμπί και μετά "setup group" δε βλέπω να γίνεται τίποτα; Καμιά ιδέα κανείς; 4. Θέλω να περάσω κάποιες από τις stock apps. Αυτές που υπάρχουν εδώ (και στις οποίες παραπέμπει ο Κύριλλος για τις μέχρι τώρα εκδόσεις του) είναι οι πιο πρόσφατες; Εννοώ υπάρχουν κάπου αλλού πιο πρόσφατες εφαρμογές για Gingerbread; 5. Επίσης οι ήχοι κλήσης είναι λίγο χαμηλοί ή είναι η ιδέα μου; ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Edited December 31, 2011 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Πως βαζω και δευτερη rom για να εχω dualboot? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Πως βαζω και δευτερη rom για να εχω dualboot? Δεν γίνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 2. Η κάμερα σε μένα τα δείχνει όλα ασπρόμαυρα. Συμβαίνει σε όλους αυτό ή μόνο σε μένα; Μήπως είναι κάποια ρύθμιση ή είναι ένα από αυτά που δε δουλεύουν ακόμα; Και σε μένα είναι ασπρόμαυρο το preview της κάμερας. Οι φωτό που τραβάει όμως είναι εντάξει (έγχρωμες). Είναι θέμα της CM7 αυτό από ότι διάβασα. Πιστέυω ότι θα το βρουν και θα το λύσουν. Όσο για τους ήχους κλήσης νομίζω ότι δεν έχει διαφορά στην ένταση. Απλά πρόσεξε τι ρυθμίσεις πειράζεις γιατί έκανα πολύ ώρα να βρω τι ήταν αυτό που πείραξα και δεν χτυπούσε το τηλέφωνο από το ηχείο όταν είχα πάνω τα ακουστικά.... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με υγεία και Κυριλλο στις επάλξεις..... :D Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jumaru112 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 καλη χρονια παιδια σκεφτομαι να βαλω την 10 rom ειναι απαρετητο να βαλω και αυτο ...>>>Kernel: v2.3 και εαν ναι πως?????? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 καλη χρονια παιδια σκεφτομαι να βαλω την 10 rom ειναι απαρετητο να βαλω και αυτο ...>>>Kernel: v2.3 και εαν ναι πως?????? ευχαριστω Δεν χρειαζεται να βάλεις κανένα Κέρνελ. Φοράει το δικό της που είναι fugumod. Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Δεν γίνεται αυτό. Μην το λες... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Η 10 εχει προβλημα και με τα video ετσι?Δεν ειναι μονο στο δικο μου το προβλημα.Κατα τα αλλα ειναι super. Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts