kyrillos13 Δημ. December 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 τα καταφεραμε :) ευχαριστω για την υπομονη βαλτε και εμενα στην λιστα :D την I5800XXJPA. τέλεια. :) Όποιος mod μπορεί να προσθέσει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161 στα Μέλη που έβαλαν το firmware τον χρήστη europont = Επιτυχής Αναβάθμιση Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 κατέβασε το από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505419 φτιάξε account εάν δεν έχεις. :) ευχαριστώ, έτοιμο προς δοκιμή:) Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europont Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 τέλεια. :) Όποιος mod μπορεί να προσθέσει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161 στα Μέλη που έβαλαν το firmware τον χρήστη europont = Επιτυχής Αναβάθμιση και τελευταια ερωτηση και θα σε αφησω ησυχο :) (μεχρι να βγει το επομενο update) για να βαλω ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 και τελευταια ερωτηση και θα σε αφησω ησυχο :) (μεχρι να βγει το επομενο update) για να βαλω ελληνικα? που? στο μενού? :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europont Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 yep :) θα το ψαξω και αυριο μηπως και βρω αλλα το κινητο ειναι καπος αργω αργει να εμφανισει τις πανω επιλογες μετα οταν πληκτρολογω αργει να παρει τα γραμματα και στις ρεθμυσεις εχει στα προγραματα μεταφορα στην SD μεταφερει to install στη καρτα αυτο που λεγαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) yep :) θα το ψαξω και αυριο μηπως και βρω αλλα το κινητο ειναι καπος αργω αργει να εμφανισει τις πανω επιλογες μετα οταν πληκτρολογω αργει να παρει τα γραμματα και στις ρεθμυσεις εχει στα προγραματα μεταφορα στην SD μεταφερει to install στη καρτα αυτο που λεγαμε? δεν πρέπει να αργεί!! ίσα ίσα που είναι πολύ πιο γρήγορο από το 2.1. έκανες factory reset μετά το update?? οι ρυθμίσεις γλώσσας είναι settings --> locale and text -->select locale edit: Αν έκανες root λογικό είναι μην ανησυχείς, με ένα factory reset θα έρθει στα ίσα του :) edit2: για να μεταφέρεις τις εφαρμογές (που υποστηρίζουν app2sd) στην κάρτα μνήμης μπορείς για να μην παιδεύεσαι να κατεβάσεις από το μαρκετ την εφαρμογή app2sd που σου λέει ποιες μπορούν να μετακινηθούν και της μετακινείς πιο εύκολα. :) edit3: καληνύχτα! Edited December 21, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europont Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) factory reset το εκανα και μετα εβαλα το autokiller για να κλεισω καποιες εφαρμογες εκανα και επανακινηση στο μενυ μπαινει πιο γρηγορα μηπως θελει ωρα για να παρει μπρος θα δουμε αυριο πως θα'μαστε ευχαριστω και παλι καληνυχτα! Υ.Γ πολυ απλα τα πραγματα για τη γλωσσα και μου ελεγαν μαθε τα αγγλικα θα σου χρειαστουν! :) EDIT: τελικα μετα απο το restart και το πρωι που το πηρα στα χερια μου το κινητο "πετουσε" να'σαι καλα και καλες γιορτες! Edited December 22, 2010 by europont Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CARTooNiST_4 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλημερα... Μολις ολοκληρωσα επιτυχως την αναβαθμιση σε Froyo, αλλα εχω προβλημα με το MLS Destinator πια, που μου δωσαν απο την κοσμοτε με την αγορα της συσκευης. Ενω στην 2.1 δουλευε κανονικα τωρα η εφαρμογη δεν ανοιγει, βγαζει μηνυμα "Δε βρεθηκε καποιος πορος, παρακαλω ελεγξτε την εγκατασταση". Γνωριζει κανεις τι φταιει και πως ειναι δυνατον να διορθωθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ndrive έβαλα όταν πήρα την συσκευή(πριν 10 μέρες) και έβρισκε γρήγορα δορυφόρους. Με την αναβάθμιση σε 2.2.1 άρχισε να αργει εκνευριστικά πολύ,ώσπου κατέβασα το sgs Τools,πήγα στο gps fix και άλλαξα την ρύθμιση(η οποία ήταν για...North America:lol:) σε Europe και τώρα βρίσκει ταχύτα δορυφόρους. Το ποιό εύχρηστο navi software που έχω δοκιμάσει και με ενημερωμένες οδούς(έχει όλα τα στενάκια του χωριού μου:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Το SGS Tools παιζει και στο i5800 με JPA; Αν οχι, χωρις root, πως βελτιωνεται το GPS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Το SGS Tools παιζει και στο i5800 με JPA; Αν οχι, χωρις root, πως βελτιωνεται το GPS; το sgs tools είναι για το Galaxy s... το gps βελτιώνεται με την εφαρμογή gpsopt του octy. μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/misc.php?do=showattachments&t=276095 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 το sgs tools είναι για το Galaxy s... το gps βελτιώνεται με την εφαρμογή gpsopt του octy. μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/misc.php?do=showattachments&t=276095 Ευχαριστω. Αυτο πρεπει να το τρεχω καθε φορα που θελω να χρησιμοποιησω το GPS (ειτε μεσω δικτυου ειτε offline) ή τρεχει ως service με καθε εκκινηση του τηλεφωνου; Για το GPS Booster τι γνωμη εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ευχαριστω. Αυτο πρεπει να το τρεχω καθε φορα που θελω να χρησιμοποιησω το GPS (ειτε μεσω δικτυου ειτε offline) ή τρεχει ως service με καθε εκκινηση του τηλεφωνου; Για το GPS Booster τι γνωμη εχεις; το gpsopt το τρέχεις κάθε φορά που θες gps. το gps booster είναι το Gpsopt αυτοματοποιημένο και τρέχει μόλις ανοίγει το τηλέφωνο αυτόματα.. απλά το gps booster είναι paid και όχι Free.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 μπορεις καποιος να ανεβασει εναν οδηγο για τη εισαγωγη darky's rom στα Ελληνικα; ανοιγω το κινητο με περασμενα τα αρχεια στο τηλεφωνο και οταν παταω apply sdcard δειχνει οτι προχωραει αλλα μετα σταματαει και λεει οτι δεν εχει υπογραφει η εφαρμογη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 μπορεις καποιος να ανεβασει εναν οδηγο για τη εισαγωγη darky's rom στα Ελληνικα; ανοιγω το κινητο με περασμενα τα αρχεια στο τηλεφωνο και οταν παταω apply sdcard δειχνει οτι προχωραει αλλα μετα σταματαει και λεει οτι δεν εχει υπογραφει η εφαρμογη!! Δεν γινεται να βαλεις darkys rom στο galaxy 3 Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Άλλο ένα επιτυχημένο flashάρισμα με Froyo εδώ... Ευχαριστώ πολύ τον κύριλλο για τον εξαιρετικό οδηγό του. Πρώτες εντυπώσεις από την rom είναι σημαντικά αυξημένη ταχύτητα και απόκριση...Must για μένα η αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Για κάνα δυο μέρες δοκίμασα το setcpu (θέλει root). Γνωρίζοντας οτι η cpu δεν υπερχρονίζεται, το εγκατέστησα με σκοπό να υποχρονίζει τη cpu και να εξοικονομεί μπαταρία. Σε λογικές τιμές υποχρονισμού δεν είδα καμμιά εξοικονομηση ενέργειας και ω τι έκπληξη το σούταρα! (μπορείς πάντως να το μετατρέψεις ακόμα και σε καβουρντιστήρι και να πάζει η cpu στους 83ΜHz συνεχώς). Οποιο καλό παιδί μπορεί να μου δώσει ένα link για το app2sd θα του ευχηθώ να του φέρει ο Αη Βασίλης ένα Galaxy Tab δώρο. Ευχαριστώ και Καλα Χριστούγεννα σε όλο το Γαλαξία Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Άλλο ένα επιτυχημένο flashάρισμα με Froyo εδώ... Ευχαριστώ πολύ τον κύριλλο για τον εξαιρετικό οδηγό του. Πρώτες εντυπώσεις από την rom είναι σημαντικά αυξημένη ταχύτητα και απόκριση...Must για μένα η αναβάθμιση... καλησπέρα, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! όντως η απόκριση και η ταχύτητα είναι αυξημένη. Ζητώ συγνώμη που δεν έχω ενημερώσει τα αρχεία για την froyo. λογικά θα έχεις βάλει την I5800XXJPB η οποία είναι πολύ καλή εκτός (όπως θα διαπιστώσεις σύντομα) από το θέμα της μπαταρίας. βγάζει ~12 ώρες, το μέγιστο ~24 με πολύ λίγη χρήση. Αν έχεις όρεξη μπορείς να φλασάρεις την I5800XXJPA που έχει ένα θεματάκι με τα video (lip synchronization). αλλά η μπαταρία βγάζει σε χαλαρή χρήση 2 μέρες άνετα. (μπορείς να την κατεβάσεις εδώ: http://www.megaupload.com/?d=V02HD4H6) να έχεις υπόψη σου ότι σε λίγο καιρό θα βγεί και άλλη froyo η οποία θα είναι πολύ πιο σταθερή και ίσως και τελική.. Χρόνια Πολλά :) Καλή Χρονιά Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Για κάνα δυο μέρες δοκίμασα το setcpu (θέλει root). Γνωρίζοντας οτι η cpu δεν υπερχρονίζεται, το εγκατέστησα με σκοπό να υποχρονίζει τη cpu και να εξοικονομεί μπαταρία. Σε λογικές τιμές υποχρονισμού δεν είδα καμμιά εξοικονομηση ενέργειας και ω τι έκπληξη το σούταρα! (μπορείς πάντως να το μετατρέψεις ακόμα και σε καβουρντιστήρι και να πάζει η cpu στους 83ΜHz συνεχώς). Οποιο καλό παιδί μπορεί να μου δώσει ένα link για το app2sd θα του ευχηθώ να του φέρει ο Αη Βασίλης ένα Galaxy Tab δώρο. Ευχαριστώ και Καλα Χριστούγεννα σε όλο το Γαλαξία Σχετικά με το app2sd. Αν έχεις android 2.1 με καμία παναγία δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Αν έχεις 2.2 τότε είναι ενσωμετωμένο στο λειτουργικό το app2sd. Σου συνιστώ να αναβαθμίσεις σε 2.2 (I5800XXJPA), και θα δεις αυξημένη ταχύτητα και απόκριση... Δεν πρόκειται να πάει τίποτα στραβά, εκτός αν δεν ακολουθήσεις σωστά τις οδηγίες. Χρόνια Πολλά :) Καλή Χρονιά σε όλο το γαλαξία και σε λίγο καιρό η samsung θα ανακοινώσει το Galaxy "Fraser" i9200 που λογικά θα κάνει πάταγοοοοοοοοο!!! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 γμτ πως νόμιζα ότι ήθελε μόνο root για το app2sd...Ειμαι ακόμα με eclair...δεν θέλω να βάλω beta froyo λόγω μειωμένης διάρκειας μπαταρίας...θα περιμενω τελικη. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 γμτ πως νόμιζα ότι ήθελε μόνο root για το app2sd...Ειμαι ακόμα με eclair...δεν θέλω να βάλω beta froyo λόγω μειωμένης διάρκειας μπαταρίας...θα περιμενω τελικη. βασικά στην I5800XXJPA μου κρατάει 10-20% περισσότερο από την eclair!! :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να μη συνδέετε μονο του με το internet έχω την εντύπωση ότι συνδέετε χωρίς να το ξέρω . κάτι να κάνω να μην το αφήνω να συνδέετε Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europont Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 καλημερα σε ολους! χρονια πολλα! και καλα Χριστουγεννα! σημερα δεν εχω ερωτησεις, μετα τις γιορτες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
europont Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να μη συνδέετε μονο του με το internet έχω την εντύπωση ότι συνδέετε χωρίς να το ξέρω . κάτι να κάνω να μην το αφήνω να συνδέετε εγω το καταλαβα αργα και μου ηρθε λογαριασμος 200 ευρω :mad: εκανα το root και install mobildata για να απενεργοποιησω ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 (edited) τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να μη συνδέετε μονο του με το internet έχω την εντύπωση ότι συνδέετε χωρίς να το ξέρω . κάτι να κάνω να μην το αφήνω να συνδέετε συνδέετε από 3g? -αν έχεις android 2.1, κατέβασε το mobile data controller για να ανοιγοκλείνεις τα δεδομένα που κατεβάζεις από 3g. -αν έχεις android 2.2 πάτα το κουμπί power για 1-2 δεύτερα και λέει κάπου "data network mode", πάτα πάνω ώστε να απενεργοποιηθεί. Υ.Γ: βάλε και την εφαρμογή 3g watchdog ώστε να βλέπεις πόσα mb έχεις χρησιμοποιήσει για να μην βγεις εκτός ορίου.. :) καλημερα σε ολους! χρονια πολλα! και καλα Χριστουγεννα! σημερα δεν εχω ερωτησεις, μετα τις γιορτες :) καλά Χριστούγεννα :) Edited December 25, 2010 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleomenis2010 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 παιδιά εγώ δοκίμασα και την JPA και την JPB και μου κρασάρουν συνεχεια τα μυνηματα... δεν ξερω τι να κανω... εχει κανεις καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts