Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια γρήγορη ερώτηση για να μην ψάχνω όλο το φόρουμ: Από την 9.6 του Κύριλλου στην 10.5 μπορώ να πάω κατευθείαν από το Update.zip σε Recovery Mode? Πρέπει να αλλάξω kernel?

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια γρήγορη ερώτηση για να μην ψάχνω όλο το φόρουμ: Από την 9.6 του Κύριλλου στην 10.5 μπορώ να πάω κατευθείαν από το Update.zip σε Recovery Mode? Πρέπει να αλλάξω kernel?

Οχι δεν γινεται να το κανεις αυτο...Η 9.6 παταει πανω στην επισημη 2.2 ενω η 10.5 παταει πανω στην cm7.2 Αρα πρωτα περνας την 10 και μετα πας σε 10.5 (αν θυμαμαι καλα γιατι παει καιρος απο τοτε που το εκανα....)

Οχι δεν γινεται να το κανεις αυτο...Η 9.6 παταει πανω στην επισημη 2.2 ενω η 10.5 παταει πανω στην cm7.2 Αρα πρωτα περνας την 10 και μετα πας σε 10.5 (αν θυμαμαι καλα γιατι παει καιρος απο τοτε που το εκανα....)

Τη 10.1 μέσω ODIN εννοείς; Και μετά το Update.zip της 10.5?

Τι λέει σα ROM?

καλημερα σε ολους!!!

το κινητο ειναι σε φαση soft brick (μπαινει σε download και upload mode) και δεν φτιαχνει με τιποτα :wacko:

τι μπορω να κανω για να παιξει...???

Omega v4.0 AOKP Build-37 Android 4.0.4

Τη 10.1 μέσω ODIN εννοείς; Και μετά το Update.zip της 10.5?

Τι λέει σα ROM?

Δεν ειμαι τωρα σε υπολογιστη για να το κοιταξω αλλα ναι καπως ετσι παει....πρωτα rom και μετα update με zipαρισμενο αρχειο.Googlαρε και βρες στους xda τη σελιδα που εχει τη rom (πατα kyrillos 10.5) και εκει θα βρεις και οδηγιες....

Σαν ρομ επειδη ρωτας εμςνα μου αρεσει πιο πολυ απο την επισημη....

δεν ειναι απαραιτητος ο κερνελ.περνας την 10 και μετα οι υπολοιπες ειναι update της 10.

με ζιπ περνας και κερνελ αν θες.

καλημερα σε ολους!!!

το κινητο ειναι σε φαση soft brick (μπαινει σε download και upload mode) και δεν φτιαχνει με τιποτα :wacko:

τι μπορω να κανω για να παιξει...???

συνδεσε το odin και περασε του μια ρομ αφου μπαινει σε download.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

του εχω περασει πολλες ρομ...απο τη μαμα ρομ μεχρι την 10 του κυριλου..

το οντιν δειχνει pass (οπως δηλαδη περνας μια ρομ και λειτουργει ετσι οπως πρεπει το οντιν) αλλα το κινητο δεν ξεκολαει απο το να δειχνει το λογκο της σαμσουνγκ..

μηπως εχει καταστραφει το κιν???

οποιος ξερει ας βοηθησει.. :cry:

εχω μεινει χωρις κινητο.. :(

σας ευχαριστω οπως και ωα χει!

βγαλε την μπαταρια 2 λεπτα.βαλε το σε download,και περασε μια ρομ.πριν γραψει pass ,κανει μια επαννεκινηση.δεν κανει εσενα επανεκκινηση?

Τοτε βγαινει απο το download και δειχνει την welcome screen για κανενα 5λεπτο.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

αυτο ακριβως κανει.οταν ειναι σε download φαση δειχνει να γεμιζει η μπαρα και οταν τελειωνει κανει επανεκκινηση το τηλεφωνο και με παει σε cwm mode και λογικα επιλεγεις ''reboot system now'' . επιλεγοντας reboot system now το τηλεφωνο κανει επανεκινηση και το odin συνεχιζει , μεχρι που φτανει στα 6,11 λεπτα και μου δειχνει pass..και μετα κολλαει στο λογκο της σαμσουνγκ..

παιδια εχει κανεις αυτα τα αρχεια???

apollo_0531.ops

I5800xxxxx-REV02-Bootloader-low-CL794643.tar.md5

I5800xxxxx_PHONE.tar.md5

I5800xxxxx-REV02-PDA-CL794643.tar.md5

I5800Oxxxxx-CSC-MULTI-OXX.tar.md5

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

μπορει να μεινει στο samsung kai 10 λεπτα.ασε το λιγο.

αυτο ακριβως κανει.οταν ειναι σε download φαση δειχνει να γεμιζει η μπαρα και οταν τελειωνει κανει επανεκκινηση το τηλεφωνο και με παει σε cwm mode και λογικα επιλεγεις ''reboot system now'' . επιλεγοντας reboot system now το τηλεφωνο κανει επανεκινηση και το odin συνεχιζει , μεχρι που φτανει στα 6,11 λεπτα και μου δειχνει pass..και μετα κολλαει στο λογκο της σαμσουνγκ..

παιδια εχει κανεις αυτα τα αρχεια???

apollo_0531.ops

I5800xxxxx-REV02-Bootloader-low-CL794643.tar.md5

I5800xxxxx_PHONE.tar.md5

I5800xxxxx-REV02-PDA-CL794643.tar.md5

I5800Oxxxxx-CSC-MULTI-OXX.tar.md5

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Εκει που σε βγαζει και λεει reboot now, πρεπει να πας κατω να κανεις wipe data και μετα reboot.

αλλο προβλημα....... :mad:

το κινητο εφτιαξε..αλλα δεν μου διαβαζει την sd (δεν την κανει mount..)

ουτε απο recovery ουτε απο μεσα απο το κινητο (στις επιλογες αποθηκευσης storage) δεν τη βλεπει

οταν τη βαζω στο pc , το pc τη βλεπει την sd (με τον ανταπτορα)

οταν συνδεω το τηλεφωνο στον υπολογιστη με το καλωδιο δεν βλεπει τιποτα το pc , ουτε μου βγαινει επιλογη στο κινητο να ανοιξω την sd...

pls help..

wipe data στο κινητο εκανες;

κανε φορματ στην καρτα να δεις αν στρωσει.

αν εχεις κανει πολλα restart οταν εκανες εγκατασταση την ρομ καλο θα ειναι να την ξαναπερασεις.

Mε την 10.5 οταν με καλουν και εχω πανω τα ακουστικα ακουγεται ο ηχος κλησης μονο απο αυτα και οχι απο το ηχειο και χανω τις κλησεις.Πως αλλαζει αυτο να γινει οπως παλια δλδ να ακουγεται και απο το ηχειο και απο τα ακουστικα?

οκ το βρηκα στο cyanogenmod/ηχος/

Edited by dialynas
Kyrillos' Rom 10

Παιδιά sos έχω την 9.6 του Κύριλλου και όταν μίλαγα στο κινητό και ταυτόχρονα έπαιζα ένα game έκλεισε (από μπαταρία μάλλον καθώς είχα και ψηλό φωτισμό) μόλις το άνοιξα μου ξαναέβγαλε να διαλέξω ένα από τα 3 προτεινόμενα launchers λες και ξαναέγκατέστησα την rom και μετά δεν μου έβγαλε καν τις εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει στην κάρτα sd και σε όλες σχεδόν τις εφαρμογές μου έβγαλε πχ η εφαρμογή τάδε τερματίστηκε απροσδόκητα δοκιμάστε ξανά (αναγκαστικό κλείσιμο) (όλα αυτά κατά την εκκίνηση). Δοκίμασα να το ξαναανοίξω δεν μου εμφάνισε μετά να διαλέξω τους launchers αλλά και πάλι δεν εμφανίστηκαν οι εφαρμογές της sd και δεν δουλεύει γενικά καμία εφαρμογή όπως και πριν. Τι να κάνω ;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Τις εφαρμογές στην SD πώς τις έχεις περάσει? Από τις ρυθμίσεις του κινητού ή με κάποιο app όπως Link2SD?

δοκιμασε να κανεις unmount -mount την καρτα

τις εφαρμογές τις πέρασα μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού!!! Την κάρτα την έκανα mount unmount αλλά τίποτα!!!

τέλος πάντων στην τελευταία έκδοση του Κύριλλου τελικά λύθηκε το πρόβλημα με το bluetooth; αν είναι να βάλω αυτήν...

τις εφαρμογές τις πέρασα μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού!!! Την κάρτα την έκανα mount unmount αλλά τίποτα!!!

τέλος πάντων στην τελευταία έκδοση του Κύριλλου τελικά λύθηκε το πρόβλημα με το bluetooth; αν είναι να βάλω αυτήν...

Edited by sakiss

οχι.

ψαξε τα 4 αρχεια στον φακελο g3 μηπως εχουν χαθει.θα σου προτεινα να κανεις και ενα φορματ στην καρτα(μπακ απ πρωτα)μηπως διορθωθει.

οχι.

ψαξε τα 4 αρχεια στον φακελο g3 μηπως εχουν χαθει.θα σου προτεινα να κανεις και ενα φορματ στην καρτα(μπακ απ πρωτα)μηπως διορθωθει.

μήπως μπορείς να μου πεις πια αρχεία είναι αυτά που βρίσκονται στο κινητό και αν έχουν χαθεί που μπορώ να τα βρω; ευχαριστώ πολύ!!

λοιπον.

αφου εχει περαστει η rom και εχει γινει wipe data σειρα εχει η καρτα.καθε φορα που κανεις partition τα δεδομενα διαγραφονται.αρα θα κανεις το παρτιτιον και θα περασεις στον φακελο 3gmod αυτα τα 4 αρχεια http://www.mediafire.com/?xwks94njc4g1xlk

φανταζομαι εχεις 3gmod κερνελ.

για να γινει partition με το κουμπι του κινητου πατωντας το συνεχεια μας παει σε ενα μενου οπου επιλεγουμε την καρτα για partition και τελος.

κανε οτι λεει.